miercuri, 20 ianuarie 2016

OAMENI NEVINOVATI , EXECUTATI FARA MILĂ !

                                                        19  Ianuarie 2016, ora 16,30 !

                                                Dragii mei,

Astăzi după amiază, in timp ce ma odihneam puţin, aud dragilor un glas care, spune ceva despre inventarea unor motive, pentru ca multi oameni nevinovati sa fie executati fara mila.
Glasul spunea asa ,dragii mei :

                    "Executiile !
                Alegeau problema  Executiilor.
Dar un alt glas ,corecteaza parcă, si spune la singular:
             Alegea,care-i problema  executiilor !"
Dragii mei, din nefericire si cu durere in suflet va spun că vom auzi ,de noi Execuţii a oamenilor fara nicio vina.
După cum vedeti, reiese din citat că, se alegea problema  executiilor, si nicidecum că ar fi existat vreun motiv plauzibil,pentru ca acesti oameni sa fie executati.
Cum am spune:"Vinovatii fară  vină "! 
Să ne rugam fratilor, pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUŢA  DOMNULUI, să apere viaţa oamenilor buni si nevinovati, si sa-i opreasca după Voia Sa, pe călaii care, fara milă iau viata Aproapelui lor. 
                                 Cu dragoste, Maria. 

7 comentarii:

  1. Cu ceva timp in urma, am urmarit un clip care m-a zguduit sufleteste. Trei tineri musulmani, frumosi si inteligenti- i-am ascultat ce vorbeau inainte de moarte- au fost executati fara mila de islamisti, doar pentru ca isi exprimasera altfel de convingeri religioase decat ale lor. Cateva zile dupa aceasta urmarire, am fost obsedata de imaginile cutremuratoare, pline de sadism ale semenilor nostri. Asta este urmarea manifestarii cantitatii enorme de energie negativa pe care, noi oamenii, am lansat-o in eter.Imi doresc din tot sufletul ca Marea schimbare ce este anuntata de lumile ceresti si galactice sa aiba loc mai repede. In acest sens, s-a transmis ca pe 22 mai 2016, Mama Pamant va intra complet in dimensiunea a cincea. Sa ne deschidem inimile si sa avem incredere caci o viata minunata va incepe sa se desfasoare si pentru noi , oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta cu siguranta este o mare problema stim ca ISIS a facut atrocitati si daca, le este ingaduit vor mai face.Sa sustinem cauza cu rugaciuni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Statul Islamic din Irak dispune de 3.500 de sclavi

    Femeile şi copiii din Irak, sclavii Statului Islamic
    Previous
    Next
     0 0Google +0
    Aproximativ 3.500 de persoane, în principal femei și copii, sunt ținute ca sclavi în Irak de către militanții grupării Statul Islamic (SI), relevă un raport al Națiunilor Unite dat marți publicității, potrivit Reuters.

    Gruparea jihadistă, care deține controlul și asupra unor porțiuni semnificative din teritoriul Siriei, este responsabilă pentru acte care pot 'fi considerate crime de război, crima împotriva umanității și posibil genocid', în special contra minorităților.

    Islamiștii suniți, ce au revendicat atacurile sinucigașe cu bombă contra moscheilor șiite și a unor piețe din Bagdad, ar trebui să fie condamnați pentru crime internaționale, a afirmat Francesco Motta, directorul Biroului din Irak al Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului.

    'Gruparea SI caută să elimine fundamental și să distrugă comunități minoritare. Am văzut comunități, mai ales pe cea yazidită, care este vizată de aceste acțiuni. SI practic le-a dat yazidiților opțiunile de a se converti sau de a fi uciși. Intenția pare să fie clară — infracțiunea internațională de genocid. Intenția a fost de a distruge o parte sau întreaga populație yazidită', a adăugat Motta.

    Conform aceluiași document, Statul Islamic răspândește sistematic teroarea prin uciderea oamenilor în spectacole publice, printre care decapitări, arderea victimelor încă în viață și aruncarea oamenilor de pe clădiri, se menționează în raport.

    În conflictul dintre forțele guvernamentale, unitățile kurde și Statul Islamic, gruparea jihadistă a vizat civilii considerați oponenți ai săi, persoane având legătură cu guvernul și poliția, avocați, medici, jurnaliști și lideri locali, conform probelor adunate de experți ONU.

    De asemenea, SI a răpit între 800 și 900 de copii la Mosul în iunie pentru formarea religioasă și militară, iar extremiștii au folosit femei și copii ca sclavi sexuali.

    La rândul lor, forțele de securitate irakiene și grupările aliate acestora, printre care luptătorii kurzi peshmerga, au ucis și au răpit și ele civili, menționează raportul citat. 'Unele din aceste incidente au fost represalii contra persoanelor percepute ca sprijinind sau fiind asociate cu Statul Islamic', se arată în același document.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://m.evz.ro/isis-a-distrus-cea-mai-veche-manastire-crestina-din-irak.html


    http://m.evz.ro/atac-armat-la-o-universitate-din-nord-vestul-pakistanului.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Statul islamic nu reprezinta pe musulmani. Acesta a fost creat special pentru a dezlantui toate relele pe intreg Pamantul, cu scopul de inducerea fricii, si a impiedica omenirea sa se concentreze pe trezirea spirituala care are loc. Aceste fiinte nu sunt umani chiar daca asa ne apar noua, sunt acolitii celor care au stapanit planeta din umbra. Sunt disperati fiindca a venit vremea de a da drumul Pamantului sa se inalte, iar ei nu-l pot insoti, si nu au unde se duce in alta parte a universului, dearece Dumnezeu nu mai permite aceasta si se vad obligati sa se intoarca la Lumina.Sunt multe de spus despre acestia , dar nu cred ca ar ajuta pe cineva, ba chiar ar declansa si mai multa furie, ceea ce nu este necesar. Am o rugaminte, sa nu mai pronuntati isis, ci isil
    deoarece ponegrim o energie extrem de evoluata. De aceea si-au luat aceasta denumire, special pentru a fi hranita energia lor negativa cu energiea acestei fiinte evoluate spiritual.Multumesc!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Terorismul este "opera de arta" a Ocultei Mondiale!

      Ștergere
  6. CE OCULTA MONDIALA,CE TOT VORBITI ACOLO?EXISTA MASONI INTR-ADEVAR,DAR VOI CREDETI CA ALTCEVA NU ARE DE FACUT?DECAT SA TERORIZEZE?VOI VA TERORIZATI SINGURI SI VOI SUNTETI PROPRIUL DUSMAN.LASATI MASONI SA VADA DE INTUNERICUL LOR SI DE BOGATIILE LOR CA NU SE BAGA NIMENI PESTE LIBERUL ARBITRU.NU MAI CAUTATI JUSTIFICARI IEFTINE,CA ASTEA SUNT EXPIRATE SI NU MAI TIN SI NICI NU VA ABSOLVA DE JUDECATA.CU SPUNEA D,FI-TI VOI SI CAUTATI-VA SINELE,SI NU VA MAI PROSTITI CA VIATA ASTA TRUPEASCA ESTE SCURTA.SA O TRAIM CUM SE CUVINE SI SA NE LEPADAM DE FRICA SI DE TIPARE.

    RăspundețiȘtergere