marți, 12 ianuarie 2016

NORVEGIA ! TRAFIC DE COPII PENTRU MATERIAL GENETIC ?

                                                                    Dragii mei, 

În urmă cu doar doua zile,scriam un articol referitor la NORVEGIA si la ceea ce se intampla în NORVEGIA, in privinta copiilor.
Iata:
                              Noapte de 8 - 9 Ianuarie 2016,ora 2,05 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud u glas care spune ceva despre NORVEGIA.
Dragii mei, stim cu toţii ce se intampla in NORVEGIA, in legatura cu ,copiii  familiilor care ,indraznesc sa-i educe asa cum ei stiu si doresc.
Cunoastem deja cazul FAMILIEI BODNARIU,care traiesc in NORVEGIA,si care au ramas fara cei 5 copilasi ai lor.
În aceasta noapte dragilor, aud un glas care spune aşa :

                  "Copilul ?
Şi i se raspunde asa :
              Da, copilul ! Daca e bolnav ?
              În Norvegia !"


Dragii mei, nu mă întrebati ce inseamna aceasta conversatie, căci chiar nu stiu.
Ceea ce stiu este că, are legatura cu NORVEGIA de astazi,care smulge PRUNCII de la sânul MAMELOR.
Daca voi stiti ce inseamna aceast MESAJ primit,astept cu nerabdare Comentariile voastre.
Iata aici mai jos,si Informatia despre Drama familiei Bodnariu,care a ramas fara cei cinci copilasi ai lor, prin bunavointa STATULUI NORVEGIAN, care i-au smuls din bratele părintilor.
                              Cu dragoste,Maria. 

Aici în articolul meu, va spuneam ca sa nu ma intrebati, căci nu stiu ce inseamna ,aceasta Conversatie:
                                  "Copilul ?
          Şi i se raspunde asa :
                            Da, copilul ! Daca e bolnav ?
                             În Norvegia !"

În urma Informatiei de mai jos, Lituanienii au aflat de ce se rapesc copiii in Norvegia, iar conversatia din articolul meu,a capătat sens.
Dragii mei,vom auzi si de copilasi bolnavi ,care vor fi vanduti pur si simplu ,ca pe niste sosete,în NORVEGIA.
Câti copilasi nu or fi fost bolnavi si internati la Spitale, apoi li s-o fi spus Părintilor ca au murit, si li s-o dat o mâna de cenusa, sau vreun sicriu gol, pe care nu aveau voie ca sa-l deschida?!
 Cu siguranţă ,daca se vor face mari anchete, de catre alte Autoritati ,decat cele Norvegiene, se vor afla multe si oribile "Crime"bine ascunse, referitoare la rapirea copilasilor.
Abia acum am inteles ,cuvintele din articolul meu in care, şi copilasii bolnavi, erau plasati în NORVEGIA, sau vor fi, plasati în NORVEGIA,pentru material genetic. 
Iata :

CITESTE mai mult aici – See more at: http://www.dcnews.ro/lituanienii-acuza-norvegia-ca-rape-te-copii-pentru-material-genetic-cazul-bodnariu-la-indigo_494381.html#sthash.2PlRVK6G.dpuf
Lituanienii acuză Norvegia că răpește copii pentru material genetic: Este țara cu cea mai mare rată a căsătoriilor între rude, din lume..

Lituanienii acuză Norvegia că răpeşte copii pentru material genetic. Lituanienii: Serviciul de protecție a copilului, ar urmări copii lituanienilor, aşa cum companiile comerciale îşi caută marfa


Iar aici dragii mei, iata si Informatia mai pe larg : 

Lituanienii acuză Norvegia că răpește copii pentru material genetic. Lituanienii: Serviciul de protecție a copilului, ar urmări copii lituanienilor, așa cum companiile comerciale își caută marfa.

Lithuanian Talk Show An Hour with Ruta Photo credit Daily Mail, see link at bottom of post
Lithuanian Talk Show An Hour with Ruta Photo credit Daily Mail, see link at bottom of post
 Cand cineva din Suedia ne-a dat un exemplu, cum o familie a fost urmarita in concediu de CPS si prinsi pe plaja cu tatal consumand alcool (nu stim ce a fost, o bere.. nu am intrebat atunci pentru ca nu ne-a venit sa credem intamplarea desi persoana este una responsabila si tot ce ne-a spus s-a dovedit, din acest motiv, nu am vrut sa zicem/scriem nimic.) Si, pe acel motiv, copiii acelei familii au fost luati!
Un raport de la DC News raporteaza aceeasi acuzatie, cum ca „Serviciul de protecție a copilului, Barnevernet, ar urmări copii lituanienilor, așa cum companiile comerciale își caută marfa…”
DC NEWS: Lituanienii acuză Norvegia că răpește copii pentru material genetic. Cazul Bodnariu, la indigo
Un post important de televiziune din Lituania susține că răpirea copiilor este o politică de stat în Norvegia. Potrivit  canalului de știri LNK, Norvegia ar avea cea mai mare rată de căsătorii între rude, iar statul încearcă îmbunătățirea materialului genetic, prin răpirea copiilor unor străini și naturalizarea lor. Rusia și Cehia au protestat, de asemenea, în cursul anului trecut, pentru că Barnevernet ar fi luat copiii unor emigranți, pe motive discutabile.
Serviciul de protecție a copilului, Barnevernet, ar urmări copii lituanienilor, așa cum companiile comerciale își caută marfa, susține realizatoarea show-ului ”An Hour with Ruta”, citată de Daily Mail.
CITESTE mai mult aici – See more at: http://www.dcnews.ro/lituanienii-acuza-norvegia-ca-rape-te-copii-pentru-material-genetic-cazul-bodnariu-la-indigo_494381.html#sthash.2PlRVK6G.dpuf
Lituanienii acuză Norvegia că răpește copii pentru material genetic: Este țara cu cea mai mare rată a căsătoriilor între rude, din lume..
CITESTE articolul in Limba Engleza aici – Norway ‘is taking foreign children away from their parents because it has the highest rates of inbreeding in the world’: Country forced to deny claims after Lithuanian child is taken into care
Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3038084/Norway-taking-foreign-children-away-parents-highest-rates-inbreeding-world-Country-forced-deny-claims-Lithuanian-child-taken-care.html
CITESTE si aceste articole importante:

18 comentarii:

  1. Dnu Iisus sa-i judece pt.toate faradelegile lor.La ei sodomia este cunoscuta, natalitate nu este si atunci recurg la astfel de furtisaguri.Dece oare nu ia copii cu acordul parintilor din tarile sarace? Dnu nu va fi cu ei in ziua cea grea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Groaznic. Nu sunt de acord cu a bate un copil dar ca sa il iei in halul asta din sanul familiei e ingrozitor. Sa nu permiti parintilor sa isi vada copilul, sa initiezi de urgenta procedura de adoptie e strigator la cer. Nu e fireasca corectia fizica dar nu e normala nici libertatea care se practica prin tarile nordice. Acum, nu cred ca o palma data unui copil il traumatizeaza pe viata. Dar o experienta smulgerii de langa parinti sigur ii va urmari toata viata. Parerea mea....

    RăspundețiȘtergere
  3. Haideți sa o întrebăm pe D. PENTRU ca este luminată, are vibratie inalta.ia ziceți doamnă /n D.de ce fac oamenii aia asa ceva?il au pe Dumnezeu sau nu .

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai Anonimule esti cam acru. Te ai murat de atata ura si dusmanie de scri urat de Doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum am inteles uitandu-mă la A3 ca în Norvegia sa crezi în Dumnezeu este o infracțiune, si ca legile de acolo sunt draconice mai ales în ce ia ce priveste copiii, o întrebasem pe doamnă D. daca ăstia din Norvegia il au pe Dumnezeu. acolo merg la Sfânta Biserică sub 2/0.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aveti grija de copii vostrii, caci asa cum am spus copii sunt suflete foarte evoluate care au venit sa schimbe toate sistemele implementate pe acest Pamant. Absolut tot!Acest sistem barnevernet, este facut special de, cine credeti? De cei carora le este frica de schimbare, deoarece isi pierd puterea puterea. Cabala mondiala este disperata si speriata de moarte de acesti copii, fiindca ei stiu exact cine sunt copii si adolescentii acestor vremuri, spre deosebire de noi "muritorii de rand" care habar nu avem de cine suntem
    noi.Ba pe deasupra nici nu vrem sa aflam ,ne impotrivim cu inversunare la tot ce vine spre noi.Cabala stie ce va veni pe Pamant intr-un timp relativ scurt, care va pune capat sclaviei in care ne-au tinut de foarte mult timp.De aceea incearca prin toate atentatele pe care le produc, sa amane acest Eveniment, pentru ca le aduce sfarsitul.Ei doresc de mult timp sa inceapa al treilea razboi mondial dar nu sunt impiedicati de Forta DIVINA. Tare mult imi doresc sa intelegeti situatia actuala planetara analizand informatiile, in loc sa va inpotriviti.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna D. si cum recunoastem acesti copii? AU ceva special.AU vreun semn,se distinge prin inteligența?

    RăspundețiȘtergere
  8. Majoritatea acestor copii sunt recunoscuti prin revolta lor asupra sistemelor implementate.Noi avem impresia ca acesti copii si adolescenti sunt debusolati ca nu-si gasesc un rost in viata, nu vor sa auda de scoala, de casatorie sau de religie. De fapt ei au venit sa darame si sa reconstruiasca totul. Noi ca parinti suntem disperati, ca copii nostrii nu ne asculta si nu se supun regulilor societatii, dar rolul nostru misionar este de a le pregati calea.Noi ne revoltam si ne certam intre noi deoarece am uitat toate acestea.Imaginati-va cum ar fi daca s-ar produce o trezire in masa.Asta si urmeaza sa se intample, de aceea sunt produse tot felul de evenimente negative, pentru a inpiedica acesta trezire.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria,citesc cu interes ceea ce scrieti.Am avut un vis foarte cidat si m-am trezit cu o spaima in suflet.Nu stiu de ce dar trebuie sa va povestesc.Stateam in bucatarie si priveam pe geam gradinuta mea.Sotul meu dormea.Cu toate ca era noapte,afara era ziua.La un moment dat, vad in gradina ,in doua locuri ,ca si cum 2 cartite vor sa iasa afara,ridicand in sus doua movilute.Mi-am spus in gand ,iar au inceput cartitele sa-mi strice gradina.Insa movilutele s-au facut imens de mari iar apoi s-a intunecat afara si se lasase brusc o ceata iar din pamant au iesit 7-8 animale imense de culoare gri.Nu pot descrie cum aratau.Sotul meu simtind miscarea de pamant s-a trezit si a venit spre mine,animalele nu le-a vazut.Simteam ca aceste animale nu trebuiau vazute de toti oamenii.Apoi am iesit cu sotul meu afara sa vedem locul de unde iesise aceste animale si erau exagerat de mari.Mai in spate vedeam si o apa.Lumea,ingrozita, a inceput sa se adune. Multi au veniti pe jos, am vazut si cateva masini.Toata lumea privea cu groaza locul.Apoi m-am trezit.
    Foarte ciudat si nu stiu ce poate fi.Am mai avut vise care s-au intamplat exact.Visele nu le uitam dar nici prea le-am luat in seama.Spunea sunt vise si atat.Dar cand se intamplau si erau exact ca-n visul meu m-au cam speriat.Multumesc si ma scuzati de deranj.Dumnezeu sa ne aiba in paza lui.Numai bine va doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un Anonim: printr-o situatie mai putin obisnuita, vei vedea/constientiza ceva neplacut, despre care ai ceva stiinta sau semne insa nu suficient, bine ascuns dar care va fi depistabil de tine intr-o stare de iluminare. Sotul tau este indiferent deocamdata insa ceva asemanator unui cutremur il va "trezi" si va constientiza acel ceva neplacut. Acel ceva neplacut este de proportii mai mari si are legatura cu umanitatea (cineva face eforturi pentru a nu fi observat acel ceva rau chiar daca se produce). Daca apa din vis este curata, este un indiciu ca ar fi o rezolvare la acel ceva neplacut insa nu este chiar la vedere ci undeva "mai in spate", daca insa apa e murdara ca simbolistica nu ar face decat sa completeze imaginea acelui ceva.

      Ștergere
  10. ANIMALELE DE CULOARE GRI PRESUPUN,CA SUNT ENTITATI CARE DETIN ATAT LUMINA CAT SI INTUNERICUL SI NU POATE SA-I PRIVEASCA ORICINE PENTRU CA SE SMINTESTE.ESTE CEA MAI PERICULOASA PUTERE SPECIFICA UNUI ARHANGHEL CARE FACE RAZBOI CU DIAVOLUL.TOTUSI O MAJORITATE TREBUIE SA FIE ORI UN GRI DESCHIS ORI UN GRI INCHIS.CEI DE GRI INCHIS SUNT CREATURI ALE SATANEI IAR CEI DE GRI DESCHIS SUNT ARHANGHELII CARE PORNESC RAZBOI CU SATANA.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai Mariane ,dar de unde le tot scoti...?:)) "vrajitoare mica" :)ai vazut tu Arhangheli gri?!

    RăspundețiȘtergere
  12. NU!!!ERAM MORT DACA VEDEAM ASA CEVA.NU SUNT DEMN NICI SA VORBESC DE ASA CEVA.AM FACUT O PRESUPUNERE EXCEPTIONALA SI DOAR ATAT!

    RăspundețiȘtergere
  13. Oare ce culoare o avea,Marian, doctorul care tocmai urmeaza sa puna la loc o mana rupta,de ex. ?

    RăspundețiȘtergere
  14. LUPULE ALB CREDE-MA CA STI RASPUNSUL FOARTE BINE.

    RăspundețiȘtergere
  15. SCOPUL CONTEAZA ENORM!SI NU MIJLOACELE.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pe partea de protectia copilului Norvegia a ajuns mai catolica decat Papa.

    RăspundețiȘtergere