miercuri, 27 ianuarie 2016

NORVEGIA ! AŞA SE IAU COPIII DIN SÂNUL FAMILIEI ! UN CAZ ULUITOR !

                                  Noapte de 13 -14 Ianuarie 2016,ora 3,00 !

                                           Dragii mei, 

Abia daca atipisem dragilor, că şi aud un glas care ,îmi spune o Poveste adevarata cu si despre NORVEGIA, Ţara în care copiii sunt smulşi de la sânul mamelor.
        barnevernet_protest_romania
Deci, auzeam un glas dragii mei, care relata  un caz uluitor in care, copiii au fost luati cu japca din apartamentul lor, in timp ce Părintii lor ,au fost chemati amândoi intentionat la POLITIE,pentru ca acei copilasi ai lor, sa râmână mai mult timp singuri.
                     
Iata ce spunea glasul :
                      "Norvegia !
                  Un caz :
                  Părinţii  au fost chemati la Politie .
  Copiii au rămas acasă ,şi -au inceput să plângă ,pe motiv că, nu avea cine să le ia pâine.
Apoi ,restul îl stiţi !" 
Iata dragii mei, un caz tragic in care, s-a  făcut o adevarata conspiratie,cum sa li se ia copiii la o familie.
Au chemat părintii la Politie, i-au tinut mai mult timp acolo, intre timp ,copilasii lor ramasi singuri acasa,au inceput a plânge si le era foame. Nefiind părintii lor lângă ei, au venit la apartamentul lor Protectia sociala, au luat copiii ,si dusi au fost. 
Când s-au intors Părintii, copiii erau departe,pe motiv ca au fost lasati singuri si flamanzi.
Acesta este unul, dintre procedeele norvegienilor. 
Asadar dragii mei, fugiti cât puteti de repede din Norvegia si de Norvegia, Ţara in care ,copiii sunt luati cu forta din sânul familiei, fara vreun motiv palpabil, ci din motive produse intentionat de aceleasi autoritati. 
                                             Cu dragoste,Maria. 

 
                     

59 de comentarii:

  1. ASA ESTE.TOTUL A FOST O GRESEALA DE INTERPRETARE.AUTORITATILE NORVEGIENE SUNT RECUNOSCUTE PENTRU EXCESUL DE ZEL.COPIII PLANGEAU PENTRU UN MOTIV ANUME SI EI AU INTERPRETAT CA PARINTII NU LE CUMPARA PAINE.DE AICI SE STIE RESTUL ECUATIEI.PARINTII COPIILOR TREBUIE SA MEARGA LA AUTORITATILE NORVEGIENE SI SA ADUCA LAUDA LOR CHIAR DACA NU O MERITA SI DE INDATA I-SI VOR RECUPERA PRUNCII.

    RăspundețiȘtergere
  2. TRANSFORMATI PROTESTELE IN LAUDA SI INDATA VA VA RESTITUI COPILASII.ASA SA-MI AJUTE DUMNEZEU DACA SCRIU CEVA STRAMB.

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNA MARIA POATE DUMNEAVOASTRA NU STITI DAR AICI PE BLOG,CHIAR A INTRAT DUMNEZEU.SUNTEM MONITORIZATI PAS CU PAS.SI NU GLUMESC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ce monitorizare te referi?

      Ștergere
    2. De unde stii tu ca a intrat Dumnezeu pe blog ?

      Ștergere
    3. ANONIM 15:07 E FOARTE GREU DE EXPLICAT SI DACA AS EXPLICA CONCRET NU AI INTELEGE NIMIC.A INTRAT PE BLOG CUM INTRAM NOI SI CHIAR A POSTAT COMENTARII.MAI MULT NU SPUN.

      Ștergere
    4. Daca vrea sa scrie Dumnezeu ceva pe blog o face prin alesii sai ca reprezentanti , nu e nevoie sa scrie Dumnezeu insusi pe blog pentru ca o facem noi fii sai.Noi suntem premergatorii lui Dumnezeu.

      Ștergere
    5. Spune-mi!.,,(Cere si ti se va da""zice biblia.)

      Ștergere
    6. GABRIEL ! Daca DUMNEZEUL tau de pe BLOG,este MARIUS ADRIAN CREŢU, atunci te inseli amarnic!
      Numai MARIUS ADRIAN CRETU se da drept IISUS HRISTOS.
      DUMNEZEU nu are nevoie de INTERNET!!!
      DUMNEZEU vorbeste prin oameni, DUMNEZEU se poate arata pe CER, vorbind live tuturor si nu prin net.Hai sa fim seriosi,da ???

      Ștergere
    7. DUMNEZEUL MEU NU ESTE CRETU!DUMNEZEUL MEU ESTE DUMNEZEUL CARE M-A CREAT PE MINE,CARE A FACUT CERUL SI PAMANTUL.ACELA E DUMNEZEUL MEU SI NU STITI DOAMNA MARIA CE AM TRAIT EU.AVETI DREPTATE NU SE ARATA PRIN NET.SA SPUNEM CA A FOST O REVELATIE PERSONALA SI I-MI PARE NESPUS DE RAU PENTRU CA AM POSTAT.DACA PUTETI STERGETI COMENTARIILE CU PRICINA SAU STERGETI TOT ARTICOLUL.AM INCERCAT SA STERG COMENTARIILE SI NU POT.

      Ștergere
    8. ANONIM 22:44 NU TE CONTRAZIC.

      Ștergere
  4. SE MONITORIZEAZA SI CELE MAI ASCUNSE GANDURI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti cumva ingerul Gabriel? Asta ca ar scrie aici pe blog un inger o cred dar ca scrie Dumnezeu nu.

      Ștergere
    2. ANONIM 22:47 NU SUNT NICI UN INGER.DACA NU VREI SA CREZI CA A INTRAT DUMNEZEU PE BLOG TREABA TA.SUNT CONSTIENT CA 99% NU CRED.ASTA ESTE.DAR IN TINE CREZI?NU CUMVA ESTI O HALUCINATIE?CUM POTI DEMONSTRA CA EXISTI?DEMONSTREZA MATEMATIC.CU PROBE.

      Ștergere
  5. SFATUL MEU ESTE SA NE LEPADAM DE FURIE SI DE INDOIALA,CA NU ESTE DE GLUMA CU UN ASTFEL DE BLOG.SA NU STARNIM MANIA LUI DUMNEZEU CA ESTE GROAZNICA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Copii luati in acest fel vor fi protejati in buncare speciale ,asa cum probabil bine stiti in Norvegia se afla pe insula Swbard cel mai mare depozit de seminte al omenirii .Se incearca in felul acesta salvarea de la distrugerea care va veni peste noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunteti sigur despre aceasta?! Puteti da mai multe detalii?
      Viorica

      Ștergere
    2. DACA NU ERAM SIGUR VIORICA,NU MAI POSTAM CE AM POSTAT.DETALII NU POT SA DAU CA NU AM CUM.DETALIILE LE CUNOSC DOAR EU SI NU VREAU SA SMINTESC PE NIMENI.

      Ștergere
    3. Fereasca-ne Dumnezeu de o astfel de salvare.Daca ascultam de Dumnezeu macar un sfert de omenire,nu era nevoie de un astfel de buncar.

      Ștergere
  7. Cum ai ajunj la concluzia ca suntem monitorizati si urmariti de Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule Gabriel,ma bucur ca ai realizat ca noi nu putem face nimic, dar absolut nimic fara ca Dragul Dumnezeu sa nu stie, iar eu iti garantez ca se distreaza tare cand vede ca ne comportam la nivel de gradinita.Dar nu confunda Divinitatea cu mintea noastra orgolioasa . EL nu se supara, sa-si ia jucariile si sa plece daca nu-i convine ceva.Noi trebuie sa monitorizam gandurile nu Dumnezeu, EL se amuza copios cum tinem cu dintii de invataturi vechi care ne tin in uitare.
    Credeti cumva ca Dumnezeu nu stie ce atrocitati se petrec cu acesti copii care sunt rapiti in forma legala?
    De ce credeti ca permite toate acestea? Nu cumva ca-si respecta propria lege a liberului arbitru! Acesti copii sunt spirite extrem de evoluate care si-au luat misiuni foarte dificile tocmai pentru a trezi umanitatea la a nu mai face alegeri care sa incalce acest DREPT DIVIN!
    Oamenii incalca LEGILE DIVINE de milenii, crezandu-se mai presus de Dumnezeu.Noi ii consideram pe copii nostrii proprietatea noastra si nu realizam ca sunt spirite poate chiar mai evoluate decat noi care au dreptul sa-si aleaga propriile experiente.Acesti au venit sa ne dea cu capul de tavan ca sa trezeasca mintea adormita de milenii.
    In orice situatie dificila din jurul nostru exista un PLAN DIVIN, nu este nimic intamplator si fara rost. Invatati sa vedeti dincolo de ce vad ochii fizici si mintea umana!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iertare ca imi permit sa-mi exprim opinia in legatura cu aceasta intrebare.Domnul Iisus este unul singur,el este Unicul Mesia ,salvatorul lumii,el este Cel ce a deschis poarta raiului pentru oamenii de pe pamant.Dar adevarat este ca Bunul Dumnezeu trimite multe suflete alese,minunate adevarate flori ceresti care sa ne ajute in aceste vremuri. Dar ca sa ne putem salva,calea este aratata de Domnul Nostru Iisus.Iar modelul minunat este de asemenea Maicuta Domnului.Adica vor veni suflete de sfinti.Aceasta este parerea mea.Iar Doamna Maria nu se contrazice cu nimic.Aceasta o spun nu pentru tine,ci pentru cei care nu inteleg si sunt ispititi sa afirme aceasta.Cu drag,un suflet iubitor de Dumnezeu,de oameni si de planetuta noastra draga.

      Ștergere
    2. Comentariul in care vorbeam de venirea pe pamant a unor suflete alese este pentru Anonim 27-1-16,14:04.

      Ștergere
  9. Dna Maria,se vehiculeaza venirea unui nou Mesia pe pamant,in Romania dar dvs ati vorbit pe blog ca de fapt va fi o fata pe nume SAPTE.Care este adevarul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista un nou Mesia sau un alt Mesia. Este un singur Mesia Mantuitorul si acela este Fiul Omului Emanuel (Dumnezeu este cu noi), Iisus Hristos (Mantuitor este Domnul, Unsul), Este Dumnezeu intrupat. Adevarat ca va veni cu alt nume si cu alt chip, dar El este unul si acelasi si nu altul. Ziua si ceasul venirii Lui nu o stie nici El si nimeni in afara de Dumnezeu Tatal, dar pot sa-ti spun ca acea zi este aproape, caci traim zilele de pe urma. Cat despre prunca 7 ma abtin fiindca voi naste polemici desi dovezi am sa va arat, dar nu stiu daca aveti ochi sa vedeti. Va pot spune ca va veni pe 5 mai in joia de dupa sfintele Paste, dar nu va aduce bucurie si mantuire pentru oameni, ci urgie. Mantuitor este Domnul si nu este altul in afara de El. Pe El sa-l asteptati si nu pe altul. Cand va veni, cei ce veti ramane, veti sti ca El este, si mult va veti bucura in suflet si in simtiri cei ce l-ati cautat pana atunci, caci il veti gasi; si nu va fi alinare mai mare pentru trupul, sufletul si madularele voastre in acele clipe, afara de El. Domnul sa va binecuvanteze, sa va dea multa intelepciune si stapanire de sine si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o dam.

      Ștergere
  10. ADEVARUL ESTE PRETUTINDENI.MESIA V-A VENI CU MARE SLAVA PE CER.DAR MAI INTAI CRED CA V-A VENI ANTIHRISTUL SA INSELE CU MARI MINUNI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriel este adevarat ce spui.Acest aspect nu a aparut pe scena lumii.Dar urgia pacatelor si a violentei sunt semne ca Anticristul este pe pamant.De altfel se pregateste omenirea prin videoclipuri cu diferite reclame ademenitoare din punct de vedere al modernismului,al confortabilului si al asa-zisei protectii de primirea microcipurilor.Unde e adevar,este.Ceea ce spui este conform cu ceea ce este scris in Apocalipsa.Rugaminte : scrie cu litere mici pentru ca este mai usor de citit.Daca ai probleme cu vederea scrie cum pot.Gabi roaga-te sa fii luminat si cu multa rabdare si intelepciune.Dumnezeu sa ne binecuvanteze.

      Ștergere
    2. Ar trebui sa stie sa s rie cu lit. mici.

      Ștergere
    3. Ar trebui sa stie sa scrie cu lit. mici.

      Ștergere
  11. Anonim 21:39 cum adica va aduce urgie,poti dezvolta putin?

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim 21,39-puteti sa ne spuneti acea PRUNCA7 va venii special pentru Romania sau pt.tot pamantul,va multumesc anticipat,o seara bine cuvantata,Silvia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru tot Pamantul, pentru toata zidirea Lui. Nu va mai raportati doar la Romania, foar la noi, fiindca nu suntem numai noi pe acest pamant. In timp ce urgie era anul trecut pe tot pamantul, la noi era veselie mare. Cand lumea murea in cataclisme si atentate, la noi se vorbea de care mai e arestat, care cu care s-a mai combinat si alte ineptii. Colectiv a fost foar o palma. Maica Domnului s-a milostivit de noi si ne-a dat dispensa fata de alte popoare, si a mai amanat urgia la noi. Acum se vorbeste de Borcea ca a mai facut un copil si daca divorteaza, caci tara asta cu poporul acesta smintit nu are alte simturi si gandiri decat radio sant. Urgie e pe pamant si nu vedem caci suntem orbi, dar stati sa vedeti ce vine si peste noi, mai e putin si palma se va transforma in pumn iar pumnul se va transforma in bocancul ce va calca pe grumazul nostru smontit. Avem mare noroc, caci Domnul Dumnezeul nostru mult ne iubeste, caci desi suntem un popor putin la minte, mult iubitor de Dumnezeu suntem si greu incercati in smintenia noastra, caci altfel piatra pe piatra nu ar mai fi stat in aceasta tara si samanta din neamul acesta nu ar mai fi ramas. Cu toate acestea, bucurati-va, caci zilele de pe urma vor aduce bucurie mare si tot ce este nu va mai fi la fel. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

      Ștergere
    2. Ca iar ai spus bine,fratele meu!
      :)

      Ștergere
  13. DOAMNA MARIA,EU NU AM NICI O TREABA CU CRETU.STIU DESPRE EL CA SE CREDE IISUS.I-MI PARE RAU PENTRU CE AM POSTAT DAR NU VOI MAI POSTA NIMIC REFERITOR LA ACEST ASPECT.NU VREAU SA SMINTESC PE NIMENI.ACEST SUBIECT ESTE INCHIS DEFINITIV IN INIMA MEA.

    RăspundețiȘtergere
  14. AVETI MOTIVE TEMEINICE SA VA INDOITI DOAMNA MARIA DE MINE SPURCATUL SI PACATOSUL TOCMAI DE ACEEA VA ROG SA STERGETI COMENTARIILE CU PRICINA,CACI MA CAIESC ENORM CA LE-AM POSTAT.AU FOST NISTE IMPREJURARI SI REVELATII PERSONALE CARE NU LE POT DEMONSTRA IN MOD PALPABIL.SI PROMIT CA VOI CITI IN CONTINUARE BLOGUL DAR NU VOI MAI FACE NICI O POSTARE IN LEGATURA CU ACEST SUBIECT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Gabriel, ma bucur ca ati postat aceste comentarii si este bine, pentru noi toti, ca sa nu mai raspundem (si EU) la aceste provocari. "Fericiti, cei care n-au vazut si au crezut!". Toti cei de pe acest blog se comporta precum farisei de acum 2000 de ani, cand Iisus spunea: "Eu sunt Fiul-Omului", iar ei ziceau, ca este blasfemie. Poate unul dintre noi este Fiul-Omului?!?. De unde nu stim NOI? "Fericiti, cei curati cu inima, ca aceia vor vedea pe Dumnezeu!" Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea!

      Ștergere
  15. Ghiorghiu Maria ai de gand sa iti ceri scuze si iertare sau vrei alegi sa suporti consecintele NE-ASCULTARII!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata dragilor unul dintre MESAJELE de Ameninţare de la MARIUS ADRIAN CREŢU !
      "Ghiorghiu Maria ai de gand sa iti ceri scuze si iertare sau vrei alegi sa suporti consecintele NE-ASCULTARII!?!"
      Si voi ma intrebati, de ce nu public toate Mesajele ?
      Am luat deja legatura cu AUTORITATILE in drept,care m-au asigurat că-l vor opri .

      Ștergere
    2. Si Maria nu sterge toate mesajele lui Adrian Cretu ca sa ii le poti arata celor de la politie ca drept dovada felul amenintarilor care ti se aduc.

      Ștergere
    3. Nu am sters niciunul ! Le-am inmagazinat intr-un fisier anume ! Acest INDIVID nu stie decât sa ameninte pe toata lumea. Am depus o plangere la PROCURATURA !

      Ștergere
    4. si ce legatura au mesajele acestui individ care din ce observ va sunt adresate si le mai si aratati/publicati,cu celelalte mesaje neaprobate ale altor cititori ai blogului?daca va ameninta,jigneste,foloseste cuvinte vulgare,etc,aveti tot dreptul sa-l blocati si reclamati,dar ceilalti care isi scriu doar parerile care nu coincid cu cele ale dumneavoastra ce vina au,de ce nu le publicati?si mie mi-ati blocat mesaj desi nu continea decat o parere personala vis-a-vis de o viziune a dumneavoastra,asta nu inseamna ca eu am dreptate in acel mesaj si dumneavoastra in viziunea avut nu aveti,a fost doar o parere,chiar trebuie sa fim de acord cu dumneavoastra in tot ce spuneti ca niste roboti?asa ne veti aproba comentariile? atunci inseamna va este teama ca acele comentarii ale noastre pe care nu le aprobati,au o samanta de adevar si va indoiti de viziunile pe care le aveti,altfel nu imi explic acest comportament.Vreti sa venim toti cu genul de comentariu pe care l-a scris Gabriel mai sus,in care se caieste si isi cere scuze?asa ne veti aproba? eu personal nu am de ce sa-mi cer scuze atata timp cat nu v-am jignit si doar mi-am exprimat o opinie care nu coincide din intamplare cu a dumneavoastra,daca asteptati un comportament de sluga si lingusitor din partea mea,puteti sa va luati gandul,un om care are coloana vertebrla stie cand are dreptate si isi sustine punctul de vedere iar atunci cand greseste isi cere scuze,nu vine sa se milogeasca pentru iertare aici pe blog,caci numai Dumnezeu are puterea de a ierta cu adevarat,iertarea omului de catre om este destul de importanta,dar nu ca a TATALUI CERESC!

      Ștergere
  16. Si asta numiti blogul lui Dzeu? In naivitatea mea am crezut ca aici voi gasi iubire, respect, incredere dar am dat peste amenintari, jigniri, rau si urat. Ce au toate acestea cu Dzeu? Dumnezeul meu este bun, iubitor, protector.... Aici am gasit mesaje urate, amenintatoare. Mesajele de aici nu au nicio legatura cu Dumnezeul meu. Am gasit comentarii scrise de oameni care habar nu au ce inseamna iubirea. Oameni care jignesc, care doresc raul, care judeca pe altii. Am gasit si comentarii frumoase, din care am avut ce invata dar din pacate mult, mult prea putine.
    Eu va multumesc tuturor pentru timpul acordat, va cer iertare celor care am gresit. Renunt definitiv. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca faci asta pe mine unu ma superi tare si crede-ma ca la un mom. dat am fost lamga tine fara sa astept abs. nimic la schimb;asa ca mai gandeste-te...

      Ștergere
    2. HMMM,OANA???NU STIU CE SA ZIC.TACE MALC.

      Ștergere
  17. Unii oameni chiar nu au limite ...Rușine lor

    RăspundețiȘtergere
  18. doamana Maria,ce va tot plangeti si vaicariti ca un copil mic,fiti "barbata"cum se zice,daca aveti acest blog asumati-va odata pentru todeauna raspunderea si lasati de-o parte teatrul acesta ieftin,pentru ca de cateva zile intru pe blog sa vad ce viziuni mai aveti si mai nou nu vad decat "intepaturi" intre d-voastra ci cititori.cand vedeti ceva si postati pe blog iar la sfarsit spuneti clar ca nu stiti ce inseamna aceasta si ii rugati pe cititori sa spuna ei ce inteleg din acele mesaje,pai trebuie sa va asumati acest lucru,fiecare avem pareri diferite fie ca vreti sa le auziti fie ca nu dumneavoastra cereti asta de cele mai multe ori la sfarsitul multor articole,si cand primiti si alt gen de comentarii decat cele pe care le asteptati ce faceti,le opriti sau mai nou vad ca intrati in conflict cu oamenii,pai ce comportament este acesta de la un om care pretinde ca primeste mesaje de la Sfantul Duh.Dumneavoastra nici nu ar trebui sa raspundeti la multe comentarii,doar la cele care va sunt adresate personal,si nici la acelea daca nu doriti,nu sunteti obligata,rolul dumneavoastra din ce ne-ati spus si am inteles eu este sa ne dezvaluiti aceste viziuni .PUNCT. va rog frumos nu va mai comportati ca un copil caruia i-a fost stricata jucaria si incercati sa va duceti MISIUNEA pe care o aveti de dus pana la capat fara sa mai intrati in "clinciuri" cu ceilalti cititori,e pacat sa transformati acest minunat blog pe care il numiti BLOGUL LUI DUMNEZEU in ceea ce tinde sa se transforme in prezent,si sunt sigur ca stiti la ce ma refer.cu respect,buna ziua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt total de acord cu Anonim 15:13. Nu ne face placere sa asistam la asemenea "intepaturi".

      Ștergere
  19. Cumetras 15.13,femeia nu face decat sa incerce sa ne ajute cand ar putea sa-si vada de treaba dorintei ei de a ajuta nu-i opune analize deoarece parerea mea e ca nu-i cazul.Sa nu te superi pe mine pt ce am spus,nu vreau decat sa ma asigur ca nu te grabesti.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ma supar cumetras 15:38,si nu fac analize,dar te intreb eu,cum ne ajuta daca in loc sa ne indrume intra in contradictie cu majoritatea? Eu o intelg ca nu-i usor sa citeasca atatea chestii rautacioase la adresa dumneaei si sa ramana imuna,dar este foarte orgolioasa si de-aici pleaca toate problemele. E atat de simplu sa fie frumos si curat pe acest blog incat nu o inteleg cum nu reuseste sa faca acest lucru,acest blog Ii este dedicat lui Dumnezeu, atunci hai sa-l transformam in ceva care sa-I placa Domnului,dar daca nu suntem in stare cred ca trebuie sa ne oprim aici si sa ne vedem de treaba noastra cum bine spuneai. PS..si nu ma grabesc deloc,esti asigurat

      Ștergere
    2. Pt 22. 15: Daca acest blog ar fi accesat de milioane de oameni (ca urmare a frumusetii si curateniei lui)crezi ca ar fi mai bine ? Ar fi mult mai greu sa iti faci cunoscute ideile.Lasa asa,deci !

      Ștergere
    3. prefer un blog curat,ideile mele chiar sunt egale cu zero si nici nu doresc sa le fac cunoscute,prefer un blog accesat de milioane de oameni chiar si de alte nationalitati,oameni luminati spiritual,de la care sa avem ce invata,daca tu il preferi asa e treaba ta si o respect,eu insa am asteptari mari si aspir la mai mult.Dumnezeu sa ne ajute!

      Ștergere
    4. Nenorocirile au fost facute de multimi,micile progrese de elite.
      Ce sa citesc,ex: ,,Totul sau nimicul''?

      Ștergere
  20. Anonim,15:13...si eu sunt de aceiasi parere intru totul la ceea ce a-ti scris. Nici nu-mi vine sa mai intru pe acest blog de cand citesc atatea coment.rautacioase...este acest blog pt.a evolua spiritual sau pt.a barfii si aduce atata negativitate??!! Va iubesc si sa ne ajute Dumnezeu sa fim mai blanzi si mai buni unii cu altii!

    RăspundețiȘtergere
  21. Maria încearcă să ajute pe ceilalți scriind ceea ce aude și vede. Dacă credeți că îi e ușor în ceea ce face, puneți-vă în locul ei. Iar cine e dezamăgit, poate să citească altceva.

    Intenția celor ce citesc sau scriu pe blog ar trebui să fie aceea de a învăța ceva sau a învăța pe alții. Orice altceva e timp pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  22. Pentru cei care vor explicatii super explicite si extra explicite referitor la viziunile doamnei Maria imi permit sa le
    dau o sugestie: lasati-o pe doamna Maria sa ne transmita mesajele in liniste intrucat suntem la marginea prapastiei sufleteste vorbind, nu -i dati de treaba cerand argumente la ceea ce scrie. A explicat in nenumarate randuri ca este doar un mesager pentru oameni din iubire pentru Dumnezeu. Haideti sa ne cautam in sufletele noastre si sa indemnam si pe cei din jurul noastru sa vedem cat de puri suntem si cat de mult iubim ceea ce primim de la Dumnezeu. Valabil si pentru persoana care a amenintat-o pe Maria.
    Dumnezeu sa ne lumineze pe toti, sa nea ganduri de iubire si sa ne aiba in paza sa pe toti. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ce se intampla?pe joi nici o postare?hmmm curios dna Maria....nu ne mai vorbiti?

    RăspundețiȘtergere
  24. E orgolioasa si incapatanata,nu lasa nimic de la ea,fiti mai umila si dati drumul la comentarii,multam fain!

    RăspundețiȘtergere
  25. pai vedeti cum suntem noi? daca nu posteaza nu e bine ca este orgolioasa,daca posteaza,se gaseste cate unul mai "destept" care-i gaseste "nod in papura"...acum,cum o dai tot nu-i bine...trebuie inteleasa si dansa,toti suntem orgoliosi,e bine sa lasam orgoliul la o parte si sa incercam sa avem un comportament decent si productiv pe acest blog

    RăspundețiȘtergere