vineri, 29 ianuarie 2016

MOLIFTELE SFÂNTULUI VASILE CEL MARE !

                            30 Ianuarie 2016, 

Marea si Sfânta Sărbătoare, a Sfinţilor Trei ierarhi:

Vasile Cel Mare,Grigorie Teologul şi Ioan Gură de Aur ! 

   Moliftele Sf. Vasile cel Mare, motiv de teama in B.O.R.


                                                            Sf. Vasile cel Mare
La început de an, preoţii au fost atenţionaţi prin SMS că nu au voie să mai citească moliftele Sfântului Vasile, în singura zi în care ele trebuie citite în toate bisericile. Considerate blesteme la adresa Diavolului, moliftele alungă duhurile rele dar şi dezleagă eventualele vrăji aruncate asupra credinciosului. Astfel, printre beneficiarii bizarei decizii a Sfântului Sinod sunt vrăjitoarele.
Telefoanele preoţilor au zbârnâit de sărbători. Dar nu pentru urări, ci pentru a li se sugera ce să cânte. Şi, mai ales, ce să nu cânte. Înalţii prelaţi i-au anunţat pe preoţii din subordine că trebuie să sară peste moliftele slujite, de sute de ani, pe 1 ianuarie.
O angajată de la biserica Colţea a povestit că preoţii au primit ordin de la Patriarhie să nu mai citească moliftele Sfântului Vasile pe 1 ianuarie.
„Preacucernice părinte, vă aducem la cunoştinţă că prin hotărârea Sfântului Sinod numărul 630/2011, s-a stabilit (…) că la sfârşitul Sfintei Liturghii din ziua de 1 ianuarie se va oficia slujba Tedeumului, fără a se citi moliftele Sf. Vasile cel Mare. Vă rugăm să comunicaţi prezenta hotărâre tuturor unităţilor din protoierie”, era mesajul transmis pe telefonul mobil preoţilor.
Unii dintre ei au nesocotit totuşi ordinul şi le-au citit ceva mai târziu, în ajun de Bobotează.
Preşedintele sindicatului preoţilor consideră decizia Sinodului o jignire la adresa credincioşilor. El spune că interzicerea moliftelor sfântului Vasile le ajută şi pe vrăjitoare, întrucât blestemele le erau adresate. „Au nesocotit canoanele Sfântului Vasile. Motivul este foarte clar: blestemele Sfântului Vasile au un efect deosebit. Cine se teme tocmai de aceste blesteme? Nomenclatura Bisericii constituită în Sinodul satanic al Bisericii Ortodoxe Române. Aceste molifte trebuie citite în mod obligatoriu de fiecare dintre preoţi în ziua de 1 ianuarie în fiecare biserică din România. Aceste blesteme ale sfântului Vasile condamnă şi vrăjitoria”, spune preotul Gabriel Mascas, preşedintele sindicatului „Solidaritatea”.
Reprezentanţii Patriarhiei nu au putut fi contactaţi pentru a oferi explicaţii.
Sfântul Vasile este considerat de teologi, alături de Ioan Gură de Aur, unul dintre cei mai importanţi părinţi ai Bisericii Ortodoxe.
Iar acum ,iata blestemele Sfantului Vasile Cel Mare :

 Moliftele Sfântului Vasile cel Mare !

Să nu va fie teama ca sa le cititi! Cu inima blânda,cu sufletul curat, fara gandul de a blestema chiar si pe diavol, aceste Rugaciuni, nu pot decat sa ajute pe cel care cel citeste.

Rugaciunea (1) Domnului sa ne rugam.
Dumnezeul dumnezeilor si Domnul domnilor, facatorul cetelor celor de foc si lucratorul puterilor celor fara de trup, mesterul celor ceresti si al celor pamantesti, pe carele nimenea dintre oameni nu L-a vazut, nici poate sa-L vada; de care se teme si se cutremura toata faptura; carele a aruncat din cer pe capetenia lngerilor, care din trufie si-a incordat grumazul oarecand si s-a lepadat de slujba sa prin neascultare; si pe ingerii cei dimpreuna cu dansul protivnici, facuti diavoli i-a aruncat in intunerecul cel adanc al iadului, fa, ca blestemul acesta ce se face in numele Tau cel infricosat, sa fie spre ingrozirea acestui povatuitor al vicleniei si tuturor taberilor lui, ce au cazut dimpreuna cu dansul din lumina cea de sus, si pune-I pe fuga; si-i porunceste lui si diavolilor lui sa se departeze cu totul, ca sa nu faca nicio vatamare acestui suflet pecetluit; ci acesti pecetluiti sa ia tiria puterii ca sa calce peste serpi si peste scorpii si peste toata puterea vrijmasului.
Ca se lauda si se mareste si de toata suflarea cu frica se slaveste Prea Sfant numele Tau, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Rugaciunea (2) Domnului sa ne rugam.
Blestemu-te pe tine, incepatorul rautitilor si al hulei, capetenia impotrivirii si urzitorul vicleniei.
Blestemu-te pe tine cel aruncat din lumina cea de sus si surpat pentru mandrie in intunericul adancului.
Blestemu-te pe tine si pe toati puterea cea cazuta ce a urmat vointa tale. Blestemu-te pe tine duh necurat, cu Dumnezeu Savaot si cu toata oastea ingerilor lui Dumnezeu, cu Adonai cu Eloi, Dumnezeul cel Atotputernic; iesi si te departeaza dela robul lui Dumnezeu (N).
Blestemu-te pe tine cu Dumnezeu, carele prin cuvant toate le-a zidit; si cu Domnul nostru lisus Hristos, Fiul Lui cel unul nascut, carele mai nainte de veci negrait si fara de patima s’a nascut dintr’lnsul; cu cel ce a facut faptura vazuta si nevazuta si a zidit pe om dupa chipul Sau, si mai innainte prin legea firii I-a invatat acestea, si cu priveghere ingereasca I-a pazit.; cu cel ce a innecat pacatul cu ape de sus si a desfacut adancurile de sub cer si a pierdut pe uriasii cei necucernici, si turnul faradelegilor la sfaramat si pamantul Sodomei si al Gomorei cu foc si cu pucioasa Ia ars, intru a carui marturie fumega fum nestins; cu cela ce marea cu toiagul a despartit si pe popor I-a trecut cu picioare neudate, iar pe tiranul Faraon si oastea cea impotrivitoare lui Dumnezeu, tabara paganatatii, sub valuri in veci a innecat-o.
Te blestem cu cel care, la plinirea vremii, din Fecioara Curata negrait s-a intrupat si pecetile curatiei intregi le-a pazit; carele a binevoit sa spele prin Botez intinaciunea noastra cea veche, cu care noi prin neascultare ne spurcasem.
Blestemu-te pe tine cu cela ce s’a botezat in lordan si ne-a dat noua prin apa, si prin har, chipul nestricaciunii; de carele ingerii si toate puterile ceresti s’au mirat, vazand pe Dumnezeu cel intrupat smerindu-se, cand Tatal cel fara de inceput a descoperit nasterea cea fara de inceput a Fiului, si cand pogorlrea Sfantului Duh a marturisit unimea Treimii.
Blestemu-te pe tine cu Cela ce a certat vantul si a linistit viforul marii; carele a isgonit cetele diavolilor; carele prin tina a dat vedere ochilor lipsiti de lumina ai celui orb din nastere si a innoit zidirea cea veche a neamului nostru; si celor muti le-a dat grai; cel ce a curatit ranele leprosilor si pe morti din gropa i-a inviat; cel ce pana la ingropare cu oamenii a vorbit si iadut prin inviere I-a pradat; si toata omenirea a intocmit-o s-a nu mai fie cucerita de moarte.
Blestemu-te pe tine cu Dumnezeu Atottiitorul, Carele a insufletit pe oameni cu glas de Dumnezeu insuflat si dimpreuna cu Apostolii a lucrat si toata lumea.a umplut-o de dreapta credinta.
Teme-te, fugi, pleaca, departeaza-te diavole necurate si spurcate, cel de sub pamant, din adanc, inselatorule, fara de chip, cel vazut pentru nerusinare, nevazut pentru fatarie, oriunde esti sau unde mergi, de esti insusi Veelzevuv sau cela ce scuturi, de te arati ca sarpele sau ca fiara, sau ca aburul, sau ca fumul; ori ca barbat, ori ca femeie, ori ca jiganie, ori ca pasare, sau vorbitor noaptea, sau surd, sau mut, sau care navalesti infricosind, sau sfasii, sau uneltesti rele, in somn greu, sau intru boala, sau in neputinta sau pornesti spre ras, sau aduci lacrimi de desmierdari; ori esti desfranat, ori rau mirositor, ori poftitor, ori facator de desfatare, ori fermecator, ori indemnator spre dragoste necurata, ori ghicitor in stele, ori sezi in casa, ori esti fara de rusine, ori iubitor de vrajba, ori fara de astampar; sau te schimbi cu luna, sau te intorci dupa un oarecare timp, sau vii dimineata, sau la amiaza, sau la miezul noptii, sau in orice vreme, sau la revarsatul zorilor, sau din intamplare te-ai intalnit, sau de cineva esti trimis, sau ai navalit fara de veste; sau esti din mare, sau din rau, sau din pamant, sau din fantana, sau din daramaturi, sau din groapa, sau din balta, sau din trestie, sau din noroae, sau din orice fel de materie, sau de pe uscat, sau din necuratie; sau din lunca, sau din padure, sau din copaci, sau din pasare, sau din tunet, sau din acoperamantul biii, sau din scaldatoare de ape, sau din mormant idolesc; sau de unde stim sau de unde nu stim, sau cunoscut ori necunoscut, sau din vreun loc nebanuit; piei si te departeaza, rusineaza-te de chipul cel zidit si infrumusetat de mana lui Dumnezeu.
Teme-te de asemanarea lui Dumnezeu celui intrupat, si sa nu te ascunzi in robul lui Dumnezeu (N); ca toiag de fier si cuptor de foc si iadul si scrisnirea dintilor te asteapta ca rasplatire pentru neascultare.
Teme-te, taci, fugi, sa nu te intorci, nici sa te ascunzi cu vre-o alta viclenie de duhuri necurate; ci du-te in pamant fara de apa, pustiu, nelucrat, unde om nu locueste, ci il cerceteaza singur Dumnezeu cela ce leaga pe toti care vatama si uneltesc asupra chipului Sau; cela ce in lanturi te-a aruncat in intunerecul iadului, pentru noaptea si ziua cea lungata, pe tine diavole, ispititorul si aflatorul tuturor rautatilor.
Ca mare este frica de Dumnezeu, si mare este marirea (slava) Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si sin vecii vecilor. Amin.
Rugaciunea (3) Domnului sa ne rugam.
Dumnezeul cerurilor, Dumnezeul luminilor, Dumnezeul ingerilor celor de sub taria Ta, Dumnezeul arhanghelilor celor de sub stapanirea Ta, Dumnezeul slavitelor domnii, Dumnezeul sfintilor, Tatal Domnului nostru Iisus Hristos; cela ce ai deslegat sufletele cele legate cu moartea, si prin unul nascut Fiul Tau ai luminat Pe omul cel patruns de intunerec; cela ce ai slabit durerile noastre si toata greutatea ai usurat-o si toata nalucirea vrajmasului dela noi ai departat-o; si Tu, Fiule si Cuvantut lui Dumnezeu, carele cu moartea Ta ne-ai facut pe noi nemuritori, si ne-ai slavit cu slava Ta; cela ce cu invierea Ta ne-ai daruit noua sa ne ridicam dela oameni la Dumnezeu, si ai purtat pe crucea Ta toata sarcina pacatelor noastre; cela ce ai luat asupra-Ti sfarimarea noastra si ai tamaduit-o, Doamne; carele ne-ai facut noua cale la ceruri si stricaciunea intru nestricaciune ai prefacut-o, auzi-ma pe mine, care cu dragoste si cu frica strig catre Tine, cel de a caruia frica se topesc muntii, suspinand, dimpreuna cu taria de sub cer; de a caruia putere duhurile necuvantatoare ale stihiilor se cutremura, pazind hotarele lor; de a caruia porunca focul rasplatirii nu va trece hotarele ce i s’au pus, ci suspinand asteapta porunca Ta; de a carui frica toata faptura se chinueste oftand cu suspinuri negraite, si avand porunca s-a astepte vremea sa; de care toata firea cea protivnica a fugit si oastea vrijmasului s’a domolitg diavolut a cazut, sarpele s’a calcat, si balaurut s’a strivit; prin care neamurile ce te-au marturisit s’au luminat si s’au intarit intru Tine, Doamne; prin carele viata s’a aratat, nadejdea s’a intemeiat, credinta s’a intarit, Evanghelia s’a propovaduit, prin carele omul cel pamantesc s’a innoit intru Tine. Caci cine este ca Tine Dumnezeule cel Atotputernic..?
Pentru aceasta Te rugam pe Tine, Dumnezeule al Parintilor si Doamne al milei, cela ce esti mai innainte de veci si mai pre sus de fire, primeste pe acesta ce a venit la Tine pentru numele Tau Cel sfant, si al iubitului Tau Fiu, Iisus, Hristos, si al Sfantului si Prea Puternicului si de viata Facatorului Tau Duh,
Izgoneste din sufletul lui toata neputinta, tot duhult necurat, scuturator, de sub pamant, din foc, imputit, poftitor, iubitor de aur, iubitor de argint, turbat, desfranat, tot diavolul necurat, intunecat, fara de chip, fara de rusine.
Asa, Dumnezeule, departeaza dela robul Tau (N) toata lucrarea diavolului, toata vraja, toata fermecatura, slujirea idoleasca, cautarea in stele, vraja cu mort, vraia cu pasare, patima desfatarii, iubirea trupeasca, iubirea de argint, betia, desfranarea, nerusinarea, mania, iubirea de cearta, neastamparul, si tot cugetul viclean.
Asa, Doamne Dumnezeul nostru, insufla intr-Insul Duhul Tau cel pasnic, ca pazit fiind de el, sa faca roduri de credinta,de fapte bune, de intelepciune, de curatie, de infranare, de dragoste, de bunatate, de nadeide, de blandete, de indelunga rabdare, de ingaduinta, de smerenie, de pricepere.
Ca acesta se marturiseste a fi robul Tau, intru numele lui Iisus Hristos, Domnul nostru, crezand in Treimea cea de o fiinta si marturisind-o impreuna cu Ingerii, Arhangheiii, Domniiie cele marite (slavite) si cu toata oastea cereasca. Pazeste impreuna cu dansul si inimiile noastre, ca puternic esti, Doamne, si Tie marire (slava) innaltam impreuna cu unul nascut Fiul Tau si cu Prea Sfantut si Bunul si de viata Facatorul Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Cuvinte cheie:


                                                                        Cu dragoste,Maria.

49 de comentarii:

  1. DEGEABA SE SPOVEDESC,CITESC..CA LUMEA TOT ASA PLINĂ CU PĂCATE VA FI..SI CU TOTII TOT IN IAD VOR AJUNGE..FIE PREOȚI.EPISCOPI ..ETC.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...DOAR CEI ALEȘI DE DUMNEZEU VOR FI DESAVARSITI

    RăspundețiȘtergere
  3. D-na Maria eu stiu ca noi mirenii nu avem voie sa le citim,e foarte periculos.Numai preotii,daca s-au pregatit special pt.asta,adica;post,spovedanie,impartasanie,etc.Parintele Arsenie Boca le spunea preotilor care mergeau la SF.Sa sa se spovedeasca,sa nu le citeasca ca sa nu li se intample necazuri mari.Eu am 6o de ani si o singura data mi le-a citit un Parinte in casa,sincer va spun ca eu am cunoscut binele,dar parintele,nu imediat,in timp a avut multe probleme.Mentionez ca le citea si in biserica de Sf.Vasile cel Mare pana le-a interzis.Tot la fel va pot spune ca alti Preoti chiar mai in varsta(cel de care am sris e tanar)nu le citeau nici inainte de ale fi interzis,cu drag Vasilica-Sibiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am citit,dar nu vad de ce ar fi periculos să citesc rugăciune? Adică ce se poate inîntâmp? Luminați mă și pe mine va rog

      Ștergere
  4. Insamna ca moliftele or spariat pe americani,da prostia e la popchi ca ar trebui sa nu tana sama la ordinele astora, oricum nu de acolo o vinit puterea de care li frica.Mihaita,tot din Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte gresit spus aceasta rugaciune o poate citi orice om cu frica de Dumnezeu si credinta daca iubesti binele si urasti raul cu post si rugaciune o poti face eu leam citit pe luna plina in postul sf MAICI DOMNULUI inainte de miezul nopti a treia oara mia pus cineva mina pe cap curgind pe tot corpul meu cevade sus in jos vaduva fiind cu un copil de crescut lacrimi post si rugaciune stiam ca fostul sot a murit de vraji putere am primit de la dumnezeu ca nu mai simteam foamea mincam o data in zi doar amintindumi ca sint om si am stomac lucram si 10 12 ore pe zi si sinbata eram ca o umbra de slaba dar am avut putere sa muncesc si sa nu ma inbolnavesc si meam crescut copilul cei care nu citesc nu traiesc cu frica de Dumnezeu daca iti pui TEMELIA CREDINTEI PE TATAL CERESC ATOTPUTERNIC SCAPAREA PE FIUL LUI DUMNEZEU ISUS CRISTOS ACOPERAMINTUL PE SFINTUL DUH atunci de cine te vei teme?lepadativa de satana si blestemati deavolul si preamariti SFINTA TREIME si atunci va fi sufletul vostru viu .eu leam trait DUMNEZEU ATOTPUTERNICUL CREATORUL CEL CE ESTE TOTUL SI IN TOATE EL mia intarit duhul din mine in lupta cu demonii dar na lipsit durerea groaznica cind eram lovita de demonidar crestea puterea in mine urind raul si iubindul pe DUMNEZEU cu toata fiinta mea gasindul in psalmii lui David acolo am gasit dulceata duhului meu . PSALMISTUL DAVID ducind o lupta cu dusmanii vazuti iar eu duceam o lupta cu dusmanii nevazuti simtind cum creste duhul in mine de asi fi topit si muntii cu puterea rugaciunii iar prin rugaciunea TATAL NOSTRU ajungind duhul din mine la PERFECTIUNE .Nu este nebunie ceia ce scriu eu am marturisit dupa 7 ani traiti in acele evenimente in care au fost 3LUCRARI DUMNEZAESTI si trebueau marturisite intrun loc stiut doar de dumnezeu .CARTEA ADEVARULUI cind se va deschide atunci se va afla ADEVARUL ascuns de 2000 de ani .

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna draga, nu mai scrieti tot ce va trece prin cap pe acest blog! Daca nu mergeti la preot, va rog sa o faceti acum si sa- l intrebati de cine si cum se citesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare. Nu indemnati oamenii sa faca lucruri care le pot face rau. Mergeti la preot d- na Maria, aveti multe de invatati. Lasati vocile care va umbla prin cap si va tulbura. Dumnezeu, Sfanta Fecioara si Mantuitorul vin cu dragoste, pace si blandete. In minyea bvs. E un amestec de informatii citite despre extraterestri, voci ce se aud in cap, religie si multa imaginatie. Lasati oamenii in pace si nu ii mai speriati pe creduli cu povestile dvs. Sa fiti sanatoada si Domnul nostru da va lumineze mintea si sa va dea intelepciunea de a nu mai speria lumea cu povesti. Stiu ca veti spune sa nu mai citesc acest blog insa eu citesc multe si doverse, trag concluzii, apreciez sau nu ceea ce citesc. Trec prin filtrul ratiunii informatiile siimi spun punctul de vedere. Cred ca gresiti prin ceea ce faceti iar acelr ada zise informatii vin din mintea dvs. Sunt curioasa daca publicati. Pe cei cu comentarii impotriva a ceea ce scriu eu ii rog sa mai treaca si prin filtrul ratiunii ceea ce spune dna. Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sa te citez "DOAMNA DRAGA", daca te sperie ceea ce eu scriu, sa stii ca e de la cumplitul diavol acest sentiment.CUVANTUL LUI DUMNEZEU nu sperie ,ci aduna pe credinciosi. Cui îi este frica ,voi pune triunghiul roşu.,ca sa vada si sa nu citeasca. Acest BLOG este numai pentru credinciosii adevarati, si nu pentru cei care se -ndoiesc si mai au si obraznicia sa si huleasca. Spre linistea ta, eu nu citesc niciun fel de material cu si despre EXTRATERESTRI, pentru ca acestea sa nu ma influenteze in vreun fel. Eu le traiesc toate aievea,asa cum iti traiesti tu viata.Tot ce scriu este ADEVARUL LUI DUMNEZEU.Sunt sigura că tu ai o imaginatie bogata, si te tulbura ADEVARUL LUI IISUS HRISTOS. Si pe DIAVOL il tulbura ADEVARUL LUI HRISTOS si SFANTA CRUCE. Ca sa nu ma spun ca , atunci cand simte mirosul de tamaie, fuge cât il ţin copitele.
      Asa ca, daca nu ma crezi ca spun ADEVARUL ,te asigur ca in 7 zile vrei primi un SEMN DIVIN! DUMNEZEU iti va arata tie, cine are mintea tulbure,eu care spun ADEVARUL SĂU,sau tu care nu crezi si esti plina de rautate,de egoism, si lipsita de orice sentiment bineplacut LUI DUMNEZEU? Te rog sa tii pentru tine părerile din mintea ta tulbure si cu o imaginatie ce vine de la diavol.Pentru ca numai DIAVOLUL este inselator, si-i este teama de CUVANTUL LUI DUMNEZEU !!! Eu nu scriu din mintea mea ,ci din GLASUL DUHULUI SFANT ! Nici pe IISUS HRISTOS nu L-AU crezut si L-au batjocorit ,schingiuit si rastignit. Acesta este si primul ,dar si ultimul Comenatariu pe care ti-l public.
      Nu uita ,ca tu esti musafirul meu pe Blog, si nu invers. Ori atunci cand te duci in alta casa,nu te duci ca sa critici si sa arunci cu noroi.
      Ci trebuie sa fii politocos(a)ca sa dai dovada de cei 7 ani de -acasa, pe care ,din păcate tie iti lipsesc cu desavârsire. Eu nu as putea ca sa intru pe un BLOG ca sa jiugnesc si sa critic pe APROAPELE meu. Daca nu-mi convine,daca nu sunt de acord cu ceea ce citesc, ma retrag frumos, spunându-mi părerea in mod civilizat,si nu împroscand cu venin.Ramai cu RAŢIUNEA ta, si te rog sa te indepratezi de acest BLOG, care nu este pentru cei care tin cont dde RAŢIUNE si de LOGICĂ. CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU se traieste, IL simti în inima si-n sufletul tau, si nicidecum nu-l treci prin filtrul RATIUNII.IISUS HRISTOS nu a fost si nici nu este un raţionalist!IISUS HRISTOS ,doar cu gandul si cu al SĂU CUVANT săvârşea MINUNE după MINUNE. Diavolul te tine pe loc, ca sa treci toate prin filtrul ratiunii.Asteapta tu mântuirea ta, trecand toate prin filtrul Ratiunii,căci esti departe de ea. Când iubesti pe DUMNEZEU si pe MĂICUŢA DOMNULUI, nu te intrebi:oare de ce-L iiubesc?! Ci-L iubesti pur si simpllu, pentru că asa simti.CREDINŢA PUTERNICĂ, naste IUBIRE de SEMENI si DRAGOSTE INFINTA pentru DUMNEZEU si pentru PREA CURATA FECIOARA MARIA.Te rog sa nu uiti: În 7 zile, DUMNEZEU îti va arata tie ADEVARUL SĂU, despre mine si acest BLOG. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Ma Mihaita ma,anonim sef,de unde esti ma,din Sadu,din Gura raului,din Raul sadului,din Orlat sau de unde din marginime ca nu esti tu chiar din Sibiu,hai fi sincer si da raspuns,cu drag V.Sb.

      Ștergere
    3. Eu am citit moliftele sf.Vasile cel Mare cind am fost in necaz. Si nu mi s-a intimplat nimic rau.
      Asa ca ,lasati-o mai moale cui preotimea....
      Cind l-am rugat pe un preot sa imi dea definitia magiei albe,mi-a zimbit...Oare de ce? Ei ce fac ? Nu magie alba?Eu sau altcineva de ce nu ar putea?

      Ștergere
    4. Pt. V.-Sb.
      Ar trebui sa stii:) sant din satul pe unde zborul e periculos.

      Ștergere
  7. Presimt ca Sf.Duh va paraseste.Acest blog a ajuns un ring de box.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca nu este prea tarziu,opriti doamna semnul despre care a-ti scris,a-ti putea face altele cu efortul respectiv (spun asta cu toate ca ar trebui ca persoana sa stie cu cine vorbeste)

    Mergea mai simplu asa:Iart'o Doamne ,ca nu stie ce spune''!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sanatate doamna Maria si continuati sa spuneti tot ce aveti de spus. La inceputul lunii ianuarie am comentat despre faptul ca s-au interzis citirea Moliftelor Sf.Vasile cel Mare si in nord america eu locuind in nord america PS Natanaiel si celelalt PS Nicolae cu sediul la montreal au facut acelasi lucru .Trimitind o circulara prin care se interzice citirea acestor rugaciuni.Am zis atunci ca se tem mai tare de dracul decit de Dumnezeu Cel care a creat toate si totul.Daca ai inima curata nu trebuie sa te sperii.La aceste rugaciuni ar mai trebuii adaugate si altele referitoare la cei care aduc doar raul in lume bancheri adica camatari prostitutia, crima ,guvernantii mincinosi si fatarnici,si multe altele pe care sigur le stiti.La conducatorii nostri spirituali poate nu la toti de asta le este frica pt ca nu mai slujesc intereselor oamenilor deci nu-l slujesc pe Dumnezeu ,si rugaciunea le stopeaza planul lor diabolic.Mine poimiine o sa interzica si botezul copiilor si Taina Sfintului maslu si Sfinta Cruce si atunci cu ce te mai aperi de cei navazuti. Doamna Maria felicitari pt tot ce faceti si nu v-a descurajati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos ! Intotdeauna ADEVARUL LUI DUMNEZEU,deranjeaza pe atei, si pe cei care au puţina CREDINŢĂ, sau deloc. Un POM cand il scuturi, il scuturi că este ceva bun in el, nu-i asa? Il scuturi ca sa/ti dea roadele sale. Că doar nu o sa scuturi un plop sau o salcie. Ci scuturi numai pe cei buni, pe cei care/si dau roadele lor, la buna vreme. Asa este si cu CREDINŢA! Cei care n-au frica de DUMNEZEU, cei care se cred atotstiutori si buricul Pământului, acestia incearca sa loveasca in oamneii care rodesc pentru SEMENII lor.
      Adica,acesti oameni alesi de DUMNEZEU,fac ca sa incolteasca grauntele de CREDINŢĂ in sufletul Aproapelui său, ca apoi, acesta sa rodeasca si pentru alti Semeni. Ori se mai gaseste si câte un Spin care, înţeapa pe cei care care dau roadele Lui DUMNEZEU, la buna vreme. Numai că, ADEVARUL DIVIN,triumfa intodeauna,iar cei care au incercat sa intepe si sa-si lase VENINUL lor, nu au reusit si nici nu vor reusi vreodată .Ci pleaca rusinati, căindu-se cu siguranaţă în sinea lor, căci sunt prea mândri ca sa recunoasaca,că le pare rău, iar DUMNEZEU le va arata si lor, ADEVARUL SĂU.

      Ștergere
  10. Nu va fie teama, adevarul va iesi la iveala!
    Daca tot pomeniti de box, eu cred ca pe acest blog este fair play, cita vreme dna Maria publica mesajele contra dinsei.Nu era mai simplu sa nu publice ceea ce nu-i convine?
    Ehee, vedeti cum sta treaba?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa nu fiu acuzata ca public numai ce-mi convine,mai las sa se strecoare si cate unul care poate cât de cât sa fie publicat. Cât despre altele? Sunt cu zecile zilnic, dar sunt sub orice critica.

      Ștergere
    2. Maria de ce nu-mi pstzi comentariile,eu nu v-am jignit,postati chiar daca nu e pe placul dvs.dar sunt fara jigniri,multumesc.

      Ștergere
  11. Daca nu postati comentariile fara jigniri inseamna ca nu sunteti dreapta si corecta,nu le postati pt.ca am dreptate,mie nu-mi este frica de amenintarile dvs.ocrotitorii mei sunt SFANTUL VASILE CEL MARE siSFANTUL PARINTE ARSENIE BOCA;sa nu-mi spuneti ca aveti DUH SFANT asemenea PARINTELUI ARSENIE BOCA:Astept sa-mi postati comentariile,multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma scuzati dar eu sunt nedumerita.Doamnei cu care v-ati contrazis si i-ati spus ca in 7 zile va primi un semn divin,de unde stiti asta?V-a spus D-zeu asta?Ca eu nu mai inteleg nimic!De unde ati avut atata siguranta ca in 7 zile???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum se implinesc toate in timp, din ceea ce mi se arata,sau mi se spune, la aceasta persoana ANONIMA, care improsca cu noroi in mine si-n CUVANTUL LUI DUMNEZEU, asa mi s-a spus, ca-n 7 zile va primi un SEMN DIVIN !

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns si ca va rupeti din timpul dvs pentru noi.Acelas anonim 19:33

      Ștergere
  13. dar de unde stii ca Arsenie Boca avea duh sfint ?FERICT ESTE CEL CESI PUNE NADEJDEA IN DUMNEZEU ATOTPUTERNIC SI NU SI-A FACUT IDOLI SI NICI DUMNEZEII STRAINI capuri aveti sa va dea BUNUL DUMNEZEU SI MINTE .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Anonim 19:57 (30-01-16),nu vorbi asa la adresa Parintelui Arsenie Boca.Este o lege nescrisa a bunului simt de a respecta ceea ce altii pretuiesc.Iar acest sfant parinte sfant este atata vreme cat a facut mult bine poporului.Nu ai trait acele vremuri de testriste si razboi si chinuri de toate felurile.In numele faptelor sale de atunci si al Dragostei lui Dumnezeu Taci.Daca nu prin oameni lucreaza Dumnezeu,atunci prin cine ? Caci El face sa ne ajutam unul pe altul sa se inmulteasca binele lume,sa ne innobilam sufletele.Ma opresc aici,dar sunt multe de spus.Iti doresc sa cunosti ADEVARUL,inainte a pleca de pe acest pamant si ma rog ca bunul Dumnezeu sa-ti dea timp de mantuire,sa fii spre bucuria lui Dumnezeu,nu spre tristetea lui.Un suflet umil care a cunoscut suferinta si binefacerile lui Dumnezeu prin Sfantul Parinte Arsenie.

      Ștergere
    2. DUMNEZEU LUCREAZA PRIN OAMENI intrebarea mea a fost de unde stiti ca a avut pe duhul sfint ?Stiti macar ce inseamna SFINTUL DUH? Vorbiti prin necunoastere nu aveti decit sa va rugati lui sa va mintuiasca el pe mine sa ma pedepseasca Dumnezeu ca nu mam inchinat lui .Eu ma inchin doar la DUMNEZEU ii pomenesc pe sf.LUI in rugaciunile mele cind te va trece DUMNEZEU prin foc cum am fost trecuta eu adica sa simti ca inima iti pulseaza foc si merge in vene si nu singe si dupa multe altele care nu sint acum de dezvaluit acel foc este SFINTUL DUH care curata toata stricacinea corpului si sufletului si poti deosebi binele de rau si dupa multe altele trecuta prin moarte si inviata din morti EU AM AUZIT GLASUL MINTUITORULUI CEL CE ESTE ALFA SI OMEGA INCEPUTUL SI SFIRSITUL :prima data leapadate de satana spune de 3 ori si scuipa de trei ori apoi AI INVIAT DIN MORTI ACUM ESTI MINTUITA prin duhul din mine cunosc ce este demonic si ce este sfint daca am scris ceva prin adevar leam scris eu va doresc din toata inima si sufletu sa va erte bunul DUMNEZEU si sa va lumineze mintele sa distingeti binele de rau ca un singur mintuitor este si acela esteISUS CRISTOS fiul lui DUMNEZEU .IAR despre Arsenie Boca nu stiu ce bine a facut poporului probabil le placea sa le ghiceasca de aceia mergeau la el .Despre cei ce au chinuit la Tirgoviste aplicindule reeducarea prin tortura si au fost destui preoti si acolo de aceia lumea a uitat pentru ca na fost nici un popa ghicitor .ASA ca lepadativa de satana si intoarcetiva la DUMNEZEU .

      Ștergere
  14. Cât de multă lume obrăznica și toți pretind că sunt cu frică de D-zeu și ocrotiți de Sfinți.
    D na Maria, atât de frumos scrieți mjs venite de la Duhul Sfânt și ce frumos le prezentați dar păcat de comentariile unor oameni care strică toată munca dvs dar și a noastră care citim și ne spunem părerea întrun mod civilizat fără a jigni.Noi când ne ducem la biserică ascultăm o slujbă și ne rugăm.nu ne înjură D zeu și nici nu ne huleste.Așa și acest blog,Dumnezeu exista -Marturii,nu trebuie transformat într un blog de mahala cum nici Biserica nu e de mahala.
    D na Maria,aveți și misiunea asta grea/urâtă.de altfel. de a tria toate comentariile jignitoare.Știu ca este greu și neplăcut ptr dvs dar ptr mine care trebuie vrând ne vrând sa citesc răutățile unor oameni mă... și îmi vine să renunț sa va mai citesc blogul.dar ceva în sufletul meu îmi spune să nu o fac.
    Felicitări ptr tot ce faceți și D zeu sa va dea putere să mergeți mai departe cu acest BLOG.Sa nu renunțați ca e păcat.
    As vrea ca măcar 0,00001% din minunile văzute de dvs cu D zeu sa la văd/trăiesc și eu.Mă multumesc cu ceea ce poveștiti dvs.Cu drag,Maria-Iași

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga MARIANA,
      Sa se rusineze cei ce fac rau ,cei care vorbesc urat, cei care hulesc ! Eu imi fac datoria si scriu. Cine vrea sa auda ,bine, cine nu, tot bine, dar rău pentru sufletul lui. Sa stii că triez toate COMENTARIILE. Dar cred ca ar trebui sa fie triate "la sânge". Adica, sa public numai ce are legatura stransa cu articolul respectiv. Cu drag,Maria.

      Ștergere
    2. Cam de mult timp ne "aburiti" ca veti publica doar ce are legatura cu articolul respectiv,dar in afara de vorbe nu se vede nimic,ba din ce observ de ceva vreme vad ca va cam face placere sa va luati in "colti" cu destui comentatori,de ce nu va limitati d-voastra strict la postari de viziuni si lasati comentariile in seama celorlalti? nu raspundeti nimanui,ocoliti provocarile si lasati comentariile necenzurate,si atunci vom vedea cu adevarat ce cuvinte jignitoare si ocari si hule si ce mai enumerati d-voastra ca se aduc,credeti ca daca opriti acele comentarii ajutati intr-un fel sau altul pe cineva?Dumnezeu stie fiecare cuvant,nu e nevoie sa-l ascundeti nepublicand-ul,credeti ca daca faceti asta mesajul respectiv dispare din acest univers?el a fost gandit si scris,degeaba nu il aprobati pentru ca el s-a materializat,d-voastra nu faceti decat sa-l ascundeti de ochii nostri,dar credeti ca le puteti ascunde si de Divinitate facand asta?sau o faceti doar pentru ca va da un aer de superioritate asupra celor care scriu,ceea ce nu cref ca-i placut Domnului....asa ca nu va mai jucati de-a triatul,ori e alba ori e neagra,nu e corect sa publicati doar ce va convine.ori va hotarati odata pentru totdeauna si aprobati doar ce are llegatura cu articolul,ori lasati toate comentariile indiferent cum sunt ,si Dumnezeu va fi multumit oricum

      Ștergere
  15. Stimata Doamna, revin la comentariul meu si va spun ca pentru o doamna care vorbeste cu Mantuitorul si Maica sa, veniti cu amenintari si cuvinte care nu ar putea iesi nicidata din gura unui adevarat crestin. Ce faceti? Blestemati si doriti lucruri rele celor care nu va aplauda? Nu este pentru prima data cand va cuprinde mania atunci cand cineva nu este de acord cu dvs. Dumnezeu sa va ierte si sa va aduca pe calea ce buna! Mie nu imi este teama pentru ca Bunul Dumnezeu a fost si va fi in veci alaturi de mine si familia mea. Doamne ajuta! Veti publica?

    RăspundețiȘtergere
  16. Citiți mai cu atenție ca nu e vorba de de vreun blestem.e vorba ca D zeu există și ca dna e protejată de El.
    Cu siguranță că anonimei nu I se va întâmpla nimic rău.cu siguranță o săi trimită doamnei mesaj ca D zeu există cu adevărat :))

    "Asa ca, daca nu ma crezi ca spun ADEVARUL ,te asigur ca in 7 zile vrei primi un SEMN DIVIN! DUMNEZEU iti va arata tie, cine are mintea tulbure,eu care spun ADEVARUL SĂU,sau tu care nu crezi si esti plina de rautate,de egoism, si lipsita de orice sentiment bineplacut LUI DUMNEZEU?"



    RăspundețiȘtergere
  17. Aveti mare dreptate anonim 2o,58,asta am obs.si eu la Maria cine n-o aplauda primeste amenintari si blesteme,Doamne fereste-ne .Comentariile relevante si fara jigniri nu le publica,e atat de corecta......

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamne ajuta! Voiesc a da un sfat crestinesc. Molitfele Sf. Vasile cel Mare sunt scrise in cartea numita Molitfelnic, asadar, aceste rugaciuni, numite si exorcisme, se citesc doar de preot, cu epitrahilul pe grumaz, cu post negru. Pot participa la aceste slujbe doar cei care tin in acea zi post negru, si nu doar cei stapaniti de duhuri rele, ci si cei care sufera de neputinte trupesti si sufletesti. E nevoie de post negru pentru ca Mantuitorul a zis apostolilor ca ,,acest neam de diavoli nu poate fi scos decat numai cu post si rugaciune''. Pace si bucurie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare de câte ori sa spun?Sfintii Apostoli, nu aveau putere ca sa poata scoata diavolii din cei stapaniti de acestia.
      Asa este ! Pentru cei care vor sa blesteme duhurile rele, trebuie sa aiba o pregatire speciala. PREOTII sunt cei care pot blestema duhurile rele, asa cum si doctorii sunt cei care opereaza ,si nu cei care citesc despre operatii.
      Asa este si cu Moliftele Sfantului VASILE CEL MARE. Preotul se roaga ca sa scoata Duhurile rele din cei stapaniti;iar credinciosii,le citesc ca pe o simpla lectură. Ce e greu de inteles??? Este o simpla lectură si nimic altceva. Chiar daca si-ar dori cineva dintre credinciosi , ca sa blesteme duhurile rele, citindu-le, nu au putere asupra lor pentru ca nu sunt pregatiti trupeste ,sufleteste si profesional.
      Dar de a le citi ca pe o simpla lectura ,din curiozitate,şi până a blestema pe diavoli, este o cale lunga, ca de le CER la PĂMÂNT.
      Aici este diferenta! Ceea ce ne spui tu, este ca si cum ne-ai interzice sa nu ne documentam stiintific,pentru ca e mare păcat. Asa sa fie? Mai gandeste/te !

      Ștergere
    2. Nu exista pacat sau blestem,acestea sunt vrajeli de-ale preotilor ca sa ne stoarca de bani in folosul lot.Dumnezeu este darnic,bun si ne vegheaza avand grija de fiecare dupa faptele lui pana la judecata de apoi.

      Ștergere
  19. Daca pe mine m-ati ,,cenzurat''inseamna ca sunteti la randul dvs cenzurata,pacat !

    RăspundețiȘtergere
  20. Pacatosii, de orice fel ar trebi ajutati, iertati, sprijiniti de biserica asta e rolul ei!
    Blestemul este, sa fiu bland, un exces de zel, o greseala, o ratacire, un pacat, un perfid subterfugiu pe principiul FA SI O
    SA TI SE FACA !
    A-ti avut onoarea sa beneficiati de cunostiintele mele, cel mai prost si mai lipsit de putere om din lume,

    In legatura cu toate comentariile de pe acest blog am observat iarasi puterea cuvintelor: , gura nebunului adevar graieste'' si ma refer la cel ce a simtit puterea Duhului aparuta pe acest blog,a avut dreptate,in rest va ofer cea mai tare urare posibila,pe care sper sa o intelegeti candva:

    Bucurie! Fericire !
    Dna Maria, succes si sper ca veti publica, nepublicarea ar putea insemna o dorinta ce ar tinde sa devina realitate.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mi-a fost dat sa vad si asta,doamna Maria blesteama practic un comentator/comentatoare fix in 30 ian. zi de mare sarbatoare.Asta nu se mai poate numi blogul Domnului daca si cea care are impresia ca-l pastoreste nu da dovada de intelepciune, si este orbita de orgoliu.Daca nu dai dovada de iertare catre aproapele,intr-o zi sfanta,tu cel care ai pretentia ca esti un vas al Domnului,atunci cum de ai pretentia ca ceilalti care sunt niste bieti pacatosi sa te respecte? Da,stiu...si eu improsc cu venin,dau cu bolovani,bla,bla,bla...de-o vreme cam toti comentatorii fac asa in opinia doamnei Maria...dar iertat sa-mi fie,dumneavoastra chiar aveti impresia ca sunteti "usa de altar",nu va recititi comentariile,nu va pun pe ganduti? .in fine..parca vad ca ma blestemati si pe mine,dar Dumnezeu mi-e martor ca nu am scris nici un cuvant cu sau din rautate,sunt doar uimit si mirat de cum se comporta doamna Maria,pentru ca de comentatori stiu,sunt oameni care inca cauta ajutor si indrumare,dar nu stiu sa exprime asta chiar toti,si in loc de asta primesc blesteme,pacat si Dumnezeu sa ne Ierte pe toti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru dvs " SEMN DIVIN " înseamnă blestem?ia mai citiți odată...o acuzați pe doamna pe nedrept

      Ștergere
    2. Un SEMN DIVIN as vrea și eu sa primesc de la D-zeu.


      http://www.efemeride.ro/semn-divin-fecioara-maria-a-aparut-pe-cerul-orasului-bosniac-medjugorje-video


      http://a1.ro/news/inedit/semn-divin-sau-trucaj-o-cruce-uriasa-a-aparut-pe-cer-id426116.html


      http://m.libertatea.ro/ultima-ora/semn-divin-un-asistent-medical-din-focsani-vede-chipul-lui-arsenie-boca-intr-un-sambure-de-caisa-video-1192911


      http://actualmm.ro/semn-divin-un-satean-din-viseu-de-jos-a-gasit-semnul-crucii-intr-un-lemn-video/


      http://m.evz.ro/un-semn-divin-iisus-li-s-a-aratat-in-cel-mai-neasteptat-loc-de-pe-pamant.html


      http://m.evz.ro/semn-divin-sau-intamplare-nu-o-sa-ti-vina-sa-crezi-ce-au-descoperit-doi-soti-intr-un-cartof.html


      ASTEA TOATE SUNT BLESTEME ??

      Ștergere
    3. ce legatura are mesajul meu cu ce mi-ai raspuns tu?

      Ștergere
  22. Cita nedreptate aveti Dumnezeu da putere tuturor celor cel poarta in inima si suflet daca nu asi fi trecut prin asa ceva nu asi sti mai multa credinta are saracul cel ce umbla desculti si flamind cu lacrimi in ochi ruginduse la Dumnezeu sa se trezeasca a doua zi sa mearga la munca sa isi creasca copii decit cel cu patrafiru la git care intinde mina dupa bani nu se uita si nici nu intreaba de esti vaduva sau orfan .Dumnezeu da putere celui cuvios al lui sil pregateste din pintecele maicii lui ducind o viata chinuita cu multe necazuri si durere dar speranta mereu in Dumnezeu chiar daca multi spuneau (parca ai fi batuta de Dumnezeu)DUMNEZEU este cel ce miAdat putere si intelepciune de a citi Moliftele SF Vasile am ovut o carte mica de rugaciuni unde era scrisa iar acuma de citiva ani am o alta carticica cu RACLA TAMADUITOARE A MAICII DOMNULUI in care este scrisa rugaciunea de desfacere de farmece vrajitorii si blesteme .O citesc in fiecare post in care este blestemat diavolul Cel ce crede in sf.Treime IN MAICA DOMNULUI CEA CU ADEVARAT NASCATOARE DE DUMNEZEU IN SF.LUI DUMNEZEU SI IN PUTEREA SFINTEI CRUCI o poate citi cum fac eu cu fata la cer iar care au frica de ucigal crucea sa mearga sub patrafir .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PARINTELE PANTELIMON de la Oaşa despre CURSELE DIAVOLULUI
      https://www.youtube.com/watch?v=4q627JBKb7w

      "Cu diavolul nu joci sah,ca intodeauna pierzi.El e mult mai destept decat tine "
      PARINTELE PANTELIMON de la Oaşa despre CURSELE DIAVOLULUI

      Ștergere
    2. Nu stii ce vorbesti probabil cu cei ce-i tremura de frica de aceia trebuia sa se nasca sa fie lovit de diavol si sa chinuiasca sa se ridice singur si apoi sa biruiasca .Unblati in frica de DUMNEZEU si nu in frica de satana macar acum in al 12-lea ceas In zilele noastre se va afla adevarul cel ADEVARAT.

      Ștergere
  23. IADUL ESTE IMBIBAT IN FRICA PLIN CU MILITARI DICTATORI.MILITARI SPUN:CHINUIESTE-TE IN VECI,CA NU VEI FI IERTAT.RAIUL ESTE IMBIBAT DE SIGURANTA PLIN DE INGERI IERTATORI.INGERI SPUN:BUCURA-TE IN VECI,CACI ESTI IERTAT.

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc anonim 17,4o ca i-ati raspuns in locul meu,m-a uimit intrbarea lui despre Parintele ARSENIE BOCA si nu am putut sa-i raspund,inca o data multumesc.Ar trebui toti care nu cunosc prea multe despre Parintele ARSENIE BOCA sa cute sa citeasca,nu vor regreta si-i vor simti ajutorul,eu i-l DIVINIZEZ si nu l-am cunoscut,din pacate pt mine.Multumesc dna Maria pt.postarea comentariilor mele.

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc anonim 17,4o ca i-ati raspuns in locul meu,m-a uimit intrbarea lui despre Parintele ARSENIE BOCA si nu am putut sa-i raspund,inca o data multumesc.Ar trebui toti care nu cunosc prea multe despre Parintele ARSENIE BOCA sa cute sa citeasca,nu vor regreta si-i vor simti ajutorul,eu i-l DIVINIZEZ si nu l-am cunoscut,din pacate pt mine.Multumesc dna Maria pt.postarea comentariilor mele.

    RăspundețiȘtergere