luni, 11 ianuarie 2016

MARCEL PAVEL, CÂNTA UN CÂNTEC FOARTE TRIST !

                                          11  Ianuarie 2016,ora 5,17 zori de zi !

                                           Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în zori, m-a trezit glasul inconfundabil a mult îndragitului nostru cântareţ, Marcel Pavel.

                                           Marcel Pavel revine la malul mării. Iată când - pavela-1441116592 ....
Îl vedeam în faţa mea ,ca si pe o scena mai înaltă pe Marcel Pavel ,care cânta cu microfonul în mâini, cântând un cântec tare trist.
Un glas imi spune :
                                 "Marcel Pavel !"
Iată dragilor, doar două versuri ,ce mi-au fost îngaduite a le auzi, din cântecul pe care îl cânta cu atâta dragoste si tristeţe,îndragitul nostru cântareţ Marcel Pavel.
                     Citez : 
                       "Viaţa  nu ai cum s-o stii,
                 Pofteşte moartea unui om !"

După ce am auzit aceste două versuri, imaginea a disparut.
Dragii mei, din nefericire, cred ca vom auzi de disparitia unui bun prieten(a)  a lui Marcel Pavel, sau a unei cunostinte mai apropiate, disparitie ce îl va afecta tare mult sufleteste, si  probabil, îi va cânta, îi va darui vreun cantec anume.  
Doamne Dumnezeul nostru, Te rugăm apără-.ne de tot răul si de tot necazul, pe noi si pe toti Semenii nostri.  Amin!
                                        Cu dragoste, Maria. 

99 de comentarii:

  1. Iesiti din programarea mentala in care credinta in faptul ca plecarea (moartea)cuiva este "ceva rau". Fiecare fiinta isi alege plecarea in acord cu toate fiintele dragi lor, dar la nivel de suflet.Intelegeti ca moartea nu-i decat dezbracarea de acest corp care apartine Terrei si trecerea in corp eteric in alta dimensiune. Imaginati-va ca sunteti intr-o camera si deschideti o usa care va arata alta camera.
    Nu exista "necazuri" doar alegeri, experiente pe care doar mintea noastra limitata le catalogheaza astfel.Inca o data VA ROG RIDICATI-VA CONSTIINTA, iesiti din mental!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa ies din mental?:((

      Ștergere
    2. Moartea nu este ceva rau,dar separarea(chiar daca nu pentru totdeauna)de copil,mama,tata ,frate, etc.poate fi foarte dureroasa!
      Te rog "EU SUN D"ridica-ti compasiunea si modestia si da sfaturi atunci cand ti se cer!

      Ștergere
  2. Draga,D,de ne-ai spune concret cum s-o facem,ti-am fi recunoscatori!EU SUNT N.

    RăspundețiȘtergere
  3. pastrand proportiile e ca si cum i-ai spune unei persoane pe care o doare dantura "nu te mai vaita ma ca nu te doare nimic,totul e doar in capul tau" ,cam asa vine cu rugamintea ta de ridicare a constiintei,tu rogi pe toata lumea dar nu dai explicatii concrete despre modul cum o persoana poate face acest lucru,ca si cum chestia asta e la indemana oricui...

    RăspundețiȘtergere
  4. CUM SE VEDE AIA FACEM DRAGA N.EU SUNT G.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ridicare constiintei inseamna sa crezi ca tot ceea ce ne inconjoara este iluzie, o mare iluzie ca noi suntem separati de Divinitate. Asta inseamna ca noi credem ca suntem uitati pe aici de Dumnezeu iar Dragul de EL sta cocotat undeva sus si ne contabilizeaza faptele.Constientizati ca Dumnezeu este parte din fiecare fiinta pe care a creat-o! Tot ce ne inconjoara este Dumnezeu, de aceea spun nu judecati ce vedeti in jur.
    EU SUNT D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu nu esti D, tu esti praffff

      Ștergere
    2. Anonimule de la ora 18:11, un alt Anonim te intreaba, ce ai vrut sa spui prin acea afirmatie?

      Ștergere
    3. Daca tot ce ne inconjoara este Dumnezeu,cum poti sa te contrazici si sa spui ca "tot ce ne inconjoara este iluzie"? :) vai,vai "EU SUNT D"

      Ștergere
    4. Si daca te intalnesti pe drum cu Diavolul, sau iti apare langa tine - ala e real?

      Ștergere
    5. Intrebarea de la 22:48 este adresata pentru Anonim 20:45.

      Ștergere
  6. D ti-am citit toate postarile si pot sa spun ca suntem pe aceeasi lungime de unda...Vad aceleasi intrebari: zi-mi cum si fac...oameni buni nu trebuie sa vi se spuna,undeva acolo in adancul vostru aceste lucruri le stiti...Faceti un mic experiment acasa,singuri, asezati-va pe pat, inchideti ochii si nu va ganditi la nimic pt.cateva minute....apoi puneti-va intrebari despre existenta noastra,despre viata, suflet,iar primul gand care va veni este cel de la ingerul vostru pazitor...o sa vedeti ca si voi credeti ce va tot spune D si multe alte pers.care scriu pe blog...Dzeu este in noi toti si in toate...noi suntem creatia Lui si El ne iubeste asa cum suntem...iar moartea este doar o treapta...cautati in voi raspunsurile si le veti gasi...si eu am inca multe intrebari la care caut raspuns si in timp le voi primi pe toate...credeti in voi pt.ca in voi este divinitatea...#S

    RăspundețiȘtergere
  7. Realitatea pe care voi o vedeti NU ESTE REALITATEA. Este o ILUZIE (maya). E ca si cum esti intr-o sala de cinema si te uiti la un film. Iar filmul acela este cu tine. Tu esti un rol de acolo. Dar de fapt tu esti pe scaunul de cinema! Daca esti la un film 3D, mai tare te identifici cu rolul si uiti ca tu stai de fapt pe scaunul din sala de cinema. Crezi ca tie ti se intampla ce e in filmul acela. Dar de fapt, cand se termina filmul, trebuie sa mergi din sala de cinema acasa, spre exemplu! Esti tot tu si nu ti s-a intamplat nimic din ce ai vazut in filmul acela unde erai tu in rol! Ai ramas numai cu senzatiile si invataturile! De aceea e bine sa intelegem ca lumea aceasta este o iluzie... si sa nu ne lasam furati de rolul din film, uitand de noi cine suntem, pentru ca daca am ales un film horror nu-i asa de confortabil! Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-a cam inspirat Matrix :))

      Ștergere
    2. Da,da,da,toate bune,dar i-a incearca sa te dai cu capul de pereti :) si apoi spune-ti ca e doar o iluzie . Si poate ne spui si noua cum a fost acest film 3D.
      A fost o gluma ! :)

      Ștergere
    3. Mai oameni buni si dragi mie: Dar de ce sa ma dau cu capul de pereti? Voi chiar nu intelegeti ca spiritul e diferit de trup? Imi vine in minte afirmatia, sper ca o redau corect =Iisus spunea: Sa va fie teama de cei care ucid sufletul nu cei care ucid trupul!
      Ce mai trebuie sa intelegeti: trebuie DETASARE de aceasta lume! Suntem in ea dar e ca si cum nu suntem in ea, adica e ca si cum am murit fata de ea. De fapt suntem cu EL, El fiind cu Tatal!!!
      Ca o caracteristica a nasterii din nou: Nu mai traiesc eu ci Hristos care e in mine! EU SUNT EL!Pt. ca EL se manifesta prin mine!
      Placerile lumii au ramas in zona grosiera, pe mine nu ma mai atrag ci eu sunt insetat/a de EL si numai de EL! Ma intelegeti? NUMAI SI NUMAI IISUS SI FRUMUSETEA LUI DIVINA CU TOT CE PRESUPUNE! Aici e ca si cum nu esti acasa, esti ca intr-o detasare, ACASA este la TATAL! Puteti sa lasat in urma TOTUL pentru EL? Daca da, primiti-L in voi, caci EL bate demult la usa inimii voastre, lasati-L sa va invadeze cu Duhul Lui Preasfant orice particica din voi, orice celula sa se imbibe in Duhul Sfant! E o senzatie tare frumoasa, dulce precum e apa crsialina si curata, precum e soarele in asfintit, asa auriu si miroase a trandafiri! Daca puteti simti asa! Nu stiu fircare in felul lui! Am incercat sa explic cate ceva! Numai bine!

      Ștergere
    4. Eu sunt convinsa ca Dumnezeu este in tot viul si neviul, vazutul si nevazutul. Dar in privinta lui Isus - eu cred ca este un Mare Spirit, asa cum sunt multe altele in dimensiunile nevazute, care a fost pe Pamant si cunoaste viata in trup de carne, si,tocmai pentru ca intelege prin ce trecem, ne ajuta, asa cum suntem ajutati de nenumarate Spirite despre care nu avem idee ca exista. In ceea ce priveste mantuirea, cred ca e individuala si presupune invatarea lectiilor pentru care am coborat in trup de carne. Iubire, iertare, smerenie, generozitate, bunatate si multe altele sunt ceea ce ne ajuta sa crestem ca Spirit si Suflet. Fiti binecuvantati!

      Ștergere
  8. SA LUAM EXEMPLU DE LA ATOM.DACA ATOMUL EXISTA SI NU EXISTA IN ACELASI TIMP SI POATE SA FIE ATAT PARTICULA CAT SI UNDA,INSEAMNA CA REALITATEA EXISTA SI NU EXISTA IN ACELASI TIMP.NU SPUN EU SPUNE FIZICA CUANTICA.TREBUIE SA FIM MAI FLEXIBILI IN GANDIRE DACA VREM SA MOSTENIM IMPARATIA.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am ametit cu atatia anonimi prin preajma. Dar daca fiecare dintre noi are dreptate? Daca fiecare afirmatie este corecta? Pana la urma fiecare isi traieste propria viata si ce e adevar la mine, pt altii ar putea fi minciuna; ce e bun la mine, pt altii ar putea fi nociv?
    Eu ma tot intreb ce ce trebuie sa risipim atata timp si energie incercand sa ii convingem pe cei din jur ca doar unii au dreptate? Fiecare e liber sa isi exprime opinia dar fiecare e liber sa aleaga adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  10. DRAGA D NU PUNE LA SUFLET COMENTARIILE RAUTACIOASE.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da .da da sa ne așezăm în pat .asta sa nu ne gândim la nimic,dar daca-i burta goală, mai plânge si un copil de foame, mai ai si un bărbat bețiv,n- ai nici servici si multe probleme din ziua de azi ,ca mulți sunt tare necăjiți. Ce tot spun ti sa fie oamenii luminați sa se ridice la un nivel de vibratie sa mediteze cu fata in sus pe pat,când spun mulți,mulți sunt tare necăjiți si săraci despre ce vorbim? Si cei bogati ce fac ,cei de la conducere ce fac ?când ei vor sa ia taxă pe sănătate si de la cei fara venituri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "sa mediteze cu fata in sus pe pat" -asta chiar mi-a placut :)) bine ca nu ai zis in cosgiug!

      Ștergere
    2. Lumea aceasta e mult diferita de ceea ce inseamna divin. Ce descrieti acolo sunt suferintele umane. Sa stiti iluminarea si divinitatea nu au prea multe in comun cu modul in care arata situatia la ora actuala in lume. Aceasta lume arata asa pentru ca aceasta fost alegerea unor reprezentanti ai umanitaii, si nu de acum ci din vremuri indepartate... ei au ascuns multe informatii foarte importante. Separarea de Divin aici au dorit sa se ajunga... Iar Masoneria e infiltrata mult in Biserica, din pacate. Chiar si Biblia are modificari si omisiuni, pentru care sunt vinovati tot ei. Cauta sa stapaneasca masele de oameni prin indoctrinare si dogmatism...acesti ei din masonerie. Biserca ar putea sa ofere invataturi mult mai profunde care sa duca la o schimbare veritabila a oamenilor. Sti, Romania este o tara crestina, preoti avem destui, dar din pacate misuna hotii, betivii, oameii cu moravuri usoare, mincinosii, batjocoritorii.Oameni cu trupurile bolnave, oameni cu sufletele bolnave... Aceasta nu este imaginea lui Hristos. De ce s-a ajuns aici? Din lipsa de informatie si indiferenta celor care trebuiau sa invete poporul, repsectiv preotii. Invataura care se ofera la ora actuala nu este suficienta pentru ca sa se asigure trezirea constiintei omului. De ce este asa, sa raspunda Masoneria, pentru ca sunt infiltrati peste tot. Bine a spus parintele Arsenie Boca- daca ar fi fost toti preotii ca si dansul... "veti vedea uraciunea peste tot". Eu nu stiu cum dnii. preoti pot dormi linistiti cand poporul este in halul acesta din lipsa de cunoastere, ba mai mult a ajuns secatuit spiritual.

      Ștergere
    3. Si un cuvant din Biblie pentru dnii. preoti: "Vai voua celor care aveti cheile Imparatiei, dar nici voi nu intrati, nici pe altii nu-i lasati sa intre!"

      Ștergere
    4. Unde,unde scrie? Zi-mi si mie sa citesc.

      Ștergere
    5. Ok, gasesti referire in Evanghelia dupa Matei, Cap. 23 Vers. 13. Dar trebuie sa citetsti tot cap. 23!

      Ștergere
  12. OANA CRED CA ESTI PE DRUMUL CEL BUN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Marian. Chiar am mare nevoie sa imi gasesc drumul.

      Ștergere
    2. CU PLACERE.EU SUNT GABRIEL,NU SUNT MARIAN.AS DA ORICE SA-TI ARAT DRUMUL.

      Ștergere
    3. Multumesc Gabriel. Suna bine dar prefer sa il gasesc singura. Asta nu inseamna ca nu sunt dispusa sa ascult.

      Ștergere
  13. Draga D., spui cuvinte mult prea mari pentru ca ei sa le priceapa. Nivelul tau de evolutie este mult mai avansat si depaseste sfera lor de intelegere. Nu ai ce sa le faci... Vor sa cunoasca dar nu pot intelege. Nu e vina lor. Asta este... Tot respectul meu si aprecierea pentru ceea ce ai scris pe Blog, intrucat toate expunrile tale sunt corecte! Iar aceasta o spun in cunostinta de cauza! Stiu ca intelegi totul! TOTUL PENTRU BINELE SUPREM! Numai bine Fiinta de Lumina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orgoliul vostru imens spiritual nu va lasa sa intelegeti ca majoritatea de aici iL iubesc pe Dumnezeu si urmeaza o cale spirituala si eu personal m-am saturat sa aud citatii din cursuri sau carti.Nu va mai credeti iluminati si superiori celorlanti!

      Ștergere
    2. Nu este orgoliu, este chiar o mahnire...

      Ștergere
    3. Anonim 09:41 e trista situatia, din pacate... e prea multa inlantuire interioara... E vina preotilor ca nu isi fac misiunea cu adevarat iar poporul rataceste... priviti ce se intampla cu acest popor... numai suferinta, necazuri, boala si alte rele. E multa informatie pe care nu o primiti din partea lor. Poate in loc de preoti ar fi bine sa vorbim cu calugari si pustnici, cei care zi si noapte stau in rugaciune! Dna Maria ne ajuta de asemeni prin mesajele divine pe care zi si noapte le scrie pe Blog! Faceti o lucrare minunata Dna Maria! Va multumim de asemeni ca ne dati posibilitatea de exprimare!

      Ștergere
    4. Nu mai dati vina pe nimeni.Oameni buni,voi puteti trai fara televizor? Ce fel de informatii au curs de zeci de ani incoace pe ecranele televizoarelor? Desenele animate sunt pline de personaje a caror fata exprima violenta,filme de actiune,dar violente,cu subiecte dedpre furt,rapiri,prostititie,droguri,crime; stirile pline de "de toate".Deci informatiile din media sunt agresive,pline de violenta,minciuna si strict directionate ca omul sa se incarce negativ,sa intre in depresie,sa creada ca nimic nu mai este posibil,ca viata e un iad.Nu este asa.Preotii si-au facut datoria.Sunt si printre ei oameni care gresesc,SUNT OAMENI CA NOI,dar vedeti de unde vine adevaratul rau,oameni buni.Nu este cazul sa lovim in noi,sa ne certam reciproc,sa nu avem coeziune,caci asta este voia celor ce doresc sa ne tina asa : divizati,in neintelegere. Va dati seama,ce putere ar reprezenta un grup de oameni uniti in rugaciune curata,plina de iubire profunda in fata lui Dumnezeu ? Si cu atat mai mult cu cat grupul este indrumat de un preot bun.Eu mi-am exprimat opinia in mod prietenesc si cu tot respectul...Sa aveti un an bun !

      Ștergere
    5. Draga Anonim 20:19, emisiunile TV nu numai ca sunt agresive DAR sunt pline de mesaje subliminale (mai ales sesiunile de publicitate). Este o manipulare si evident o infractiune acest lucru. Dar rezistenta noastra la aceste agresiuni si chestiuni toxice ne-o da constiinta interioara in functie de gradul de evolutie spirituala. Te intreb cum si-au facut preotii datoria pe acest segment? Cum ne invata ei sa ne ridicam constiinta interioara la un alt nivel? Multi dintre enoriasi nu pot face diferenta intre Egos si Sine, ei se identifica cu acest egos sau "eu" dupa cum i se mai spune. De aici trebuiau sa inceapa dansii in invataturile lor. Sunt asa multe care ar trebui spuse de catre dansii. Poate nici ei nu le cunosc pentru ca sunt preoti care vad din preotie o meserie nu o misiune, adica un job care le aduce un venit. Ei ne spun cum ar trebui sa fim... dar ca sa ajungem acolo e de lucru mult foarte mult in noi. Ei aici nu ofera invatatura necesara, respectiv lucrurile de baza. Multi oameni au pus intrebarea pe Blog: cum sa evoluez,o alta intrebare: cum ies din mental... Ei isi pun aceste intrebari pentru ca exista invatatura si informatie care le lipseste (veriga lipsa), desi am siguranta ca ei merg la biserica si asculta liturghia si fac cele necesare. La biserica, preotii te invata cum e bine sa fii, ce nu e bine sa faci, iti spun de asemeni ca Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu este Poarta. Dar nu iti dau suficiente informatii cum faci aceasta legatura personala cu EL. Iar daca mergem mai departe, pe aceasta linie, Iisus este Poarta, deci punctul de pornire pe un nou drum, de aici urmand o intreaga evolutie. Iar noi ne dorim sa evoluam cat mai mult in aceasta viata. Raul exista in aceasta lume dar noi ar trebui sa cunoastem cum sa ajungem la imunitate fata de acest rau prezent, deocamdata. Sigur ca deziteratul ar fi: evolutia umanitatii incat acest rau din lume sa fie eliminat odata pentru totdeauna, dar acesta este o speranta! Sper sa se implineasca, nu candva ci ar fi necesar cat mai repede... Daca umanitatea ar primi informatie completa ca si invatatura am certitudinea ca raul nu ar mai sta prea mult pe aceasta planeta, pentru ca nimeni nu doreste sa traiasca inconjurat de rautati su greutati. Dar acest rau inca exista si la scara mare... De ce exista cand putea sa nu mai existe? De atatea veacuri, umanitatea putea starpi raul... insa cineva nu isi face treaba... caci si in prezent, 2016, raul exista si se inmulteste in loc sa fie estompat. Si astfel omenirea ramane captiva mai departe... daca ai greutati ti se spune: "poarta-ti crucea". Dar din ce e formata aceasta: e formata din suma greselilor neconstientizate si ramase nerezolvate din aceatsa viata sau din vietile trecute. Exista posibilitatea sa dai jos acest sac iar raul acesta sa nu-l mai cari, prin evolutie. Dar in loc sa fii invatat CUM, ti se spune sa-ti porti crucea... Prin suferinte omul mai constientizeaza din greseli, dar aceasta este o cale extrem de lunga, anevoioasa si durerosa, se intinde pe N vieti (iar in aceste N vieti omul mai poate face alte greseli pe care trebuie sa le constientizeze si uite asa in loc de N vieti avem N+1, N+2 vieti ...N+n si nu se mai termina). De ce sa tot vii la intrupare ca sa suferi pentru a costientiza daca poti sa scapi mai repede de raul acesta din urma greselilor personale de acum sau de alta data? Daca fac o comparatie, elevul care nu isi invata lectiile ramane repetent, tot repeta aceiasi clasa, aceleasi lectii... de ce sa patim asta si sa fim blocati la acest nivel? Astfel ramanem blocati intr-un fel de BUCLA, adica ne tot invartim fara sa gasim iesirea. Ei bine Oculta exact asta doreste ... sa NU gasim iesirea, sa NU ne eliberam! De aceea nu primesti informatiile necesare, pentru ca acetia te vor blocat. Iar daca biserica nu ofera informatiile necesare in slujba cui sunt de fapt?

      Ștergere
  14. Dragii mei, ma bucur ca unii dintre domniile voastre inteleg ceea ce eu spun in aceste postari, si mai ales multumesc D-nei Maria ca-mi accepta postarile. Chiar daca unii incearca sa ma convinga ca "sunt praf", le respect parerea chiar daca nu sunt de acord cu ea. Fiecare persoana are adevarul sau la intelegerea nivelului in care se afla. Dragilor nu spun ca eu detin adevarul ci am ajuns la un alt nivel de intelegere datorita lectiilor de viata prin care am trecut.Permiteti-mi sa va dau un sfat care este foarte important in evolutia voastra!Tot ce auziti, vedeti sau cititi treceti prin filtrul inimii voastre, fiti atenti la sentimentele si emotiile pe care le simtiti si atunci veti avea raspunsul sufletului vostru daca acele informatii va sunt necesare sau nu.Inauntrul vostru se afla raspunsurile adevarului vostru. Ceea ce incerc eu sa va spun prin ridicarea constiintei, este sa deveniti administratorul a ceea ce voi ganditi, vorbiti si infaptuiti. Permanent fiti constienti de ce emiteti in constiinta colectiva deoarece voi sunteti creatorii realitatii voastre. Nu v-ar placea sa creati o viata asa cum v-o doriti, prin alegeri constiente?
    Nu poti primi decat ceea ce daruiesti. Daca tot timpul esti nemultumit si judeci tot ceea ce se afla in jurul tau, vei primii inapoi nemultumiri si judecati.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga D., apreciez aceasta postare.Si vreau sa stii ca am simtit si tonul tau interior atunci cand ai scris aceasta.Eu iti multumesc.Sa ai un Nou An minunat!

      Ștergere
  15. Haideti sa ne intelegem! Tot ce se afla in jurul nostru la nivel fizic este CREATIE DIVINA, Dumnezeu se afla in fiecare copac, floare, mare, munte soare, luna, stele,animal, absolut totul contine parte din ENERGIA DIVINA. Dumnezeu S-a exprimat in toate formele pentru a se experimenta pe SINE.Dumnezeu traieste si experimenteaza prin tot ce noi manifestam,absolut tot, fara exceptie. De aceea va spun ca nu judeca nimic si pe nimeni pentru ce facem, deoarece ne-a dat dreptul de a alege ce vrem sa experimentam, ne-a dat uneltele de creatie ,adica gandul, cuvantul si actiunea, dar avem si legea cauzei si efectului.
    O constiinta ridicata inseamna sa ai o constiinta constienta pentru a nu mai creea evenimente pe care nu le doresti.De exemplu spui,"imi doresc ceva(o masina,casa,bani etc"dar imediat apare si gandul care de fapt sponsorizeaza primul gand,"da dar cum voi obtine acest lucru daca eu nu am posibilitatea de a le cumpara"!Sa stiti ca Dumnezeu raspunde cu "DA"la tot ceea ce noi cerem, si spune "iti doresti dar credinta ta este ca nu ai posibilitate", si asta ai ceea ce tu crezi ca ai sau nu ai.Universul este un imens xerox al gandurilor tale credintele tale iti sunt returnate. Cand devii constient de mintea care debiteaza ganduri creand scenarii care te baga in tot felul de frici; de boala, de saracie, de singuratate,atunci spui stop, eu sunt stapanul care imi creaza realitatea nu egoul caruia ii este frica ca-si pierde puterea.Voi sunteti fiinta mareata de Lumina care creaza ceea ce doreste nu mintea voastra. Treceti pe scaunul soferului si mutati egoul pe locul din spate, nu-l dati jos din vehicul ca si el este folositor fiintei voastre dar nu-l mai lasati pe el sa decida alegerile pe care vreti sa experimentati.Lasati sufletul sa se foloseasca de minte si corp si nu invers.
    Voi nu sunteti nervii, cearta, furia, judecata sau dorinta de a fi cel mai cel, voi sunteti iubire, compasiune, o mare lumina.Asta am vrut sa spun prin iluzia care ne inconjoara, suntem doar actori care jucam in rolul si filmul care este ales tot de noi. Imi place sa spun aceasta; 'AMINTESTE-TI CEEA CE ESTI, IN MOMENTUL IN CARE ESTI INCONJURAT DE CEEA CE NU ESTI"!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna D,eu nici nu ma mai obosesc sa-ti citesc "cearceafurile" dumitale,dar am o intrebare:de ce nu iti faci propiul blog unde sa-ti expui cunostintele?!Sau poate ai deja,dar nu intra mai nimeni?
      Ma "mir" cum de Domnul nu ti-a dat tie misiunea Mariei noastre!
      Observ ca Invataturile Sfinte si Simple ale Domnului nostru IIsus nu sunt suficient intelese si alergati dupa asa zisi maestrii indieni etc.Sau poate sunt prea simple pentru mintile voastre complicate.
      Da, sa ne intelegem,acesta este Blogul Domnului IIsus!

      Ștergere
    2. Lasa dumneata pe maestrii indieni in pace caci oricum sunt mai evoluati ca tine... habar nu ai ce vorbesti! Inainte sa vorbesti INFORMEAZA-TE! Nu-ti pune obloane ca nu e bine! Doamne ce a reusit masoneria infiltrata in biserica sa faca ... dar va veni si vremea adevarului, si mizeriile lor vor iesi la iveala... pacat de oameni!

      Ștergere
    3. Domnul are mai multe vase alese...de ce gandesti ingust? Nu fi agresiv/a, ca nu e bine!

      Ștergere
    4. Afirmatia de la ora 20:10 este pentru Anonim 12:51, care nu doreste sa citeasca "cearceafuri" pentru ca oboseste...

      Ștergere
  16. Corect. Si eu ii multumesc dnei Maria pt acest blog. Draga D eu banuiesc ca l-ai studiat pe Ramdha daca e sa ma iau dupa felul in care vezi lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D. este la un nivel de evolutie foarte inalt! Acest lucru este de la Duhul Sfant! Si Iisus a trebuit sa vorbeasca in pilde pentru oamenii de pe pamant contemporani Lui, caci nu puteau duce informatia...nu puteau sa o inteleaga, din cauza indoctrinarii religioase... Exact aceasta problema a fost si atunci... din pacate.

      Ștergere
    2. Corpul nostru fizic,acea parte din noi care nu este eterna, este inconjurat de esenta eterna divina formata din campurile noastre energetice emotionale,mentale si spirituale.Noi suntem mai mult decat corpul fizic,noi suntem de fapt Fiinte multidimensionale,energetice,spirituale care au o experienta umana,fizica.Cand devenim constienti de corpurile noastre energetice si ne stabilim clar intentia de a le vindeca,echilibra si activa ,noi avem potentialul de a ne ridica vibratia noastra la un asfel de punct incat straturile energetice ale corpului nostru se vor unifica si activa creand „corpul nostru de Lumina”.Suntem in plin proces de ascensiune planetara si toti cei care aleg sa ramana pe aceasta Planeta este nevoie sa isi ridice vibratia suficient de mult pentru a se ancora in sinele lor spiritual.Acest lucru nu se poate intampla pana noi nu ne ridicam vibratia suficient de mult pentru ca uniunea divina sa apara.Nimeni nu ne va salva,noi trebuie sa ne salvam.Trebuie sa ne vindecam pe noi si sa ne vindecam Planeta. Cu respect PETRU

      Ștergere
    3. Bine ai grait! Multumim, PETRU!!!

      Ștergere
  17. Dragă D.te întreb:de ce poporul israel nu s-a eliberat singur de sub jugul egiptean si a trebuit sa vina Moise trimis de Bunul Dumnezeu? Oare oamenii aia tot asa incuiati la minte erau sau asa e ducând lumea pe acest pământ. i

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce naiv esti draga Anonim...
      Citeste aici:
      http://www.justitiarul.ro/scripturile-evreilor-un-fals-al-istoriei/

      Ștergere
    2. de ce-l trimiti cu link catre justitiarul.ro,si acolo scrie tot o persoana ca si noi,nici el nu detine adevarul si se inspira tot din anumite scrieri,asa poate da oricine link-uri catre diferite bloguri de parca aia care le scriu sunt niste mici Dumnezei...ma enervez doar cand vad ca nu sunteti in stare sa explicati cu propriile cuvinte un lucru si trimiteti rapid catre o adresa,ca si cum acolo este dreptatea si adevarul,vai de voi care cititi si credeti tot ce abereaza altii pe bloguri.PACE!

      Ștergere
    3. Anonimule, si eu sunt tot om ca si cel care scrie, insa acolo sunt niste lucruri pe care Masoneria NU DORESTE ca tu sa le cunosti! Am facut trimitere acolo pentru a nu scrie un mesaj lung deoarece mesajele mai lungi nu se pot afisa. Cu mult drag!

      Ștergere
    4. Ok.si de unde stiu cei de pe boguri ce ne ascunde noua masoneria? nu cumva sunt doar teorii? vine cineva cu dovezi palpabile sau scrie pt ca e citit de multi si vizitele pe pagina aduc avantaje materiale si nu numai

      Ștergere
    5. Hai sa te intreb altceva: Este bine sa mancam carne?

      Ștergere
    6. Mi-ar place sa raspunzi la intrebarea de mai sus!Nu te-am intrebat intamplator. Acum vizavi de Masonerie, la aceasta face referire parintele Arsenie Boca, a spus ca in aceste vremuri vom vedea uraciunea infliltrata peste tot, din pacate chiar si prin biserici. Si asa este! Oare nu reusesti sa vezi acest sistem perfid? Priveste in jur si incearca sa vezi pentru ca este la tot pasul!

      Ștergere
  18. Dragilor am studiat teologia, dar am ajuns la o intelegere mai inalta a ceea ce inseamna Divinitate. Nu m-au multumit raspunsurile date de invataturile teologice asa ca am cerut lui Dumnezeu sa-mi lumineze mintea pentru a intelege cum se manifesta Dumnezeu in lumea materiala.Unora le este greu sa creada in Divinitatea lor, este mai confortabil sa creada ca Dumnezeu este responsabil de toate faptele si starile noastre
    inconstient create.Zicala "asa a vrut Dumnezeu"este foarte la indemana, oricui care nu vrea sa iasa din zona de confort, in care crede ca diavolul este raspunzator de relele intamplate nu el care gandeste la nivelul invataturilor sistemului de control mental. Depasiti starea de hipnoza in care va gasiti si veti avea si voi raspunsurile pe care sigur le cautati, altfel nu ati citi acest blog cu "mesaje de dincolo"!Fecare va primi raspunsuri pe nivelul intelegerii sale.
    Doamna Maria are un rol foarte important in a ne strange cat mai multi aici pe blogul sau, chiar daca avem pareri diferite. Asta-i rolul de vindecare care i-a parvenit ca mesaj.Aveti cumva impresia ca Dumnezeu nu stie ce scriem noi aici? OHHH.., cred ca se amuza tare cand vede nivelul nostru de gradinita a exprimarii spiritualitatii.Apropo! Legat de istorie, ceea ce ati citit (eliberarea israelului)
    aproape totul din scrierile vremurilor sunt contrafacute pentru a ne duce in eroare, pentru a ne razboi intre noi si pentru, ca nu cumva sa aflam adevarata noastra identitate.
    Nu vreau sa-mi dati dreptate, ce-mi doresc este sa cautati propriile raspunsuri, dar cautati-le nu luati mot-a-mot tot ceea ce cititi sau auziti.Vedeti ca si mesajele d-nei Maria trebuiesc interpretate, dar fiecare asa cum de pricepe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelent, Anonim! Ai pus degetul pe rana! Aici clacheaza dogmaticii! Ii ia cu rau si nu mai pot citi! Unii nu vor sa citeasca "cearceafurile" scrise de altii... Vizavi de nivelul de gradinita ai dreptate! Numai bine! Subscriu!

      Ștergere
    2. Pentru cei interesati:

      http://www.e-astrologie.ro/spiritualitate/religio16.html

      Ștergere
  19. Cu dedicatie speciala pentru cel care se semneaza, "Eu sunt D."!: http://roncea.ro/2011/02/09/miracolul-bisericii-de-la-draganescu-si-o-profetie-a-parintelui-arsenie-boca/

    RăspundețiȘtergere
  20. http://www.credinta-catolica.ro/manual-rc-porunci/numele-lui-dumnezeu-in-sfanta-scriptura/

    RăspundețiȘtergere
  21. http://adevarul.ro/locale/constanta/cele-zece-porunci-cuvintele-rostite-dumnezeu-ne-au-fost-lasate-10-legi-esentiale-schimbat-decalogul-crestinismul-explicatiile-preotilor-1_5515ae86448e03c0fdf927e2/index.html

    RăspundețiȘtergere
  22. DRAGA D I-TI MAI SPUN ODATA:NU PUNE LA SUFLET COMENTARIILE RAUTACIOASE.SCRIE CAT POTI!!!OANA SA NU TE SUPERI.MIE I-MI PLACE SA ASCULT TOATE PARERILE SI NU ARUNC CU NOROI.

    RăspundețiȘtergere
  23. Expun din nou, pentru cei care nu au citit:

    DACII: DESCHIZATORI DE DRUMURI

    Herto Valus – Cartea secreta a Vietii – Legile lui Zamolxis

    “HERTO VALUS – Cartea Secreta” este o scriere misterioasa, aparuta prin anul 2000 î.e.n. si, dupa toate probabilitatile, este izvorul spiritualitatii inaintasilor nostri. Numita si “Evanghelia geto-dacilor” de mai multi autori, HERTO VALUS socheaza prin invataturile sale precrestine, foarte asemanatoare cu mesajul transmis omenirii de catre Iisus Hristos. Si totusi exista cateva deosebiri esentiale, fata de Noul Testament crestin. Cine are ochi de vazut sa vada, cine are minte, sa cugete, cine are intelepciune, sa hotarasca!

    DECALOGUL LUI ZAMOLXE SI NOILE LEGI BELAGINE

    Cele zece porunci ale Dumnezeului Ler, Decalogul Lui Zamolxe şi Noile Legi Belagine, extrase din CARTEA LUI ZAMOLXE sau ÎNTELEAPTA SCRIPTURĂ sau NOUL TESTAMENT AL DACILOR).
    Cele 10 porunci ale Dumnezeului Ler
    1. Eu sunt Dumnezeul, Domnul Zeu al tău, tu omule să nu-ti faci domnezei după mintea ta.
    2. Zeii sunt puterile care există în lume, orice întruchipare a lor nu poate tine loc acestor puteri. Iar dacă îti faci chip pictat sau cioplit, sau ceea ce crezi tu că este asemănare cu zeii-putere, tine minte că tu nu te închini la pictura sau chipul cioplit sau orice asemănare pe care o dai acelor puteri în mintea ta, ci în acea întruchipare venerezi puterile Mele arătate oamenilor.
    3. Să urmezi lumina Domnului Zeu şi să nu iei în deşert numele Lui.
    4. La fiecare şapte zile să te odihneşti după ce ai muncit în celelalte zile. Şi cel putin o dată la şapte zile să aprinzi şi să priveşti focul sacru care este legătura ta cu Domnul Dumnezeu.
    5. Pe tatăl şi pe mama ta să îi cinsteşti dacă ei urmează lumina Lui Dumnezeu, iar dacă ei se află cu mintea în întuneric să fugi de ei. Aşa îti va fi bine şi multi ani vei trăi sănătos.
    6. Să nu ucizi pe nedrept.
    7. Să nu cazi în patimi, să-ti înfrânezi pornirile care te ostoiesc de vlagă.
    8. Să nu pofteşti la bunul altuia sau să iei bunul altuia dacă nu ti se cuvine.
    9. Să urmezi dreptatea, să nu mărturiseşti strâmb împotriva nimănui.
    10. Să te înfrânezi, să nu agoniseşti lucruri care nu-ti folosesc şi să dai lucrurile care-ti prisosesc.

    Decalogul Lui Zamolxe şi Noile Legi Belagine
    CONTINUA pe link:
    https://iokronos.wordpress.com/herto-valus-cartea-secreta-a-vietii-legile-lui-zamolxis/

    RăspundețiȘtergere
  24. Către anonimul de la 1:12
    Ai putea sa nu mai subestimezi oamenii?
    De ce sa nu ne explice D cum sa evoluam spiritual ? Pt ca in opinia ta suntem prea inferiori ?
    I-l rog pe D sa ne învețe in continuare cum sa evoluam .
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu subestimez oamenii dar am vazut, cu mahnire, postate cuvinte urate la adresa lui D. (cu tenta ironica), iar D. are mare dreptate in ceea ce a scris, crede-ma! Cei care au criticat postarile lui D. nu au inteles prea multe - de aceea au fost revoltati. Aceasta am incercat sa subliniez! E rau cand un om cu bune intentii si cu cunoastere incearca sa ii ajute pe altii iar aceia desconsidera acel ajutor! Asa a patit si Iisus! E o senzatie aiurea! E bine sa luati in seama ce D. posteaza pentru ca acele mesaje au valoare pentru evolutie! Sunt benefice! Stiu ca D. va mai poate oferi multe alte informatii, dar ii rog mult pe cei care au ironizat-o sa incerce sa nu mai faca aceast lucru pentru ca nu au dreptate! Cu drag!

      Ștergere
    2. E greu sa iei pe cineva in seama atata timp cat nu se prezinta. Cand nu explica de unde are aceste certitudini, cine i-a spus ca s-a inaltat, ca e IO, etc. Eu nu zic ca nu am rezonat la unele postari ale doamnei dar ma "pierde" cand se uita de sus,cand afirma, chiar si printre randuri, ca detine adevarul, si alte astfel de lucruri. Si se cam contrazice. Si gata... Imi cer scuze doamna D. ca nu va inteleg si nu rezonez cu dvs. Sincer. Va doresc numai bine!

      Ștergere
  25. SI EU O ROG PE D SA NE INVETE IN CONTINUARE CUM SA EVOLUAM.

    RăspundețiȘtergere
  26. Dar a tot spus cum sa evoluam...nu inteleg de ce se pune intrebarea asta la nesfarsit. Puteti incepe prin a va iubi pe voi si pe cei din jur in aceeasi masura, sa raspundeti frumos la rautati si cu zambetul pe buze,sa nu va mai certati,sa daruiti din suflet, sa ganditi pozitiv,sa nu va mai fie frica nici macar de moarte...asta e doar un inceput. Credeti-ma ca veti simti schimbarea si toate astea va vor aduce numai bucurii. Daca va ganditi in fiecare zi la bani,cum sa faceti sa aveti mai multi, nu veti simti mari schimbari, dar dc.va ganditi ca ii aveti deja, ca oricum este bine si esti fericit si nimic nu iti lipseste...veti vedea ca asa va fi,o sa va treziti intr-o zi ca intradevar nu va trebuie nimic si sunteti fericiti. Puterea gandului este f.mare si va spun asta din proprie experienta deoarece reusesc sa traiesc f.bine cu o problema de sanatate de care multi ar sta cu frica in fiecare zi. Mie nu imi e frica pt.ca stiu ca nu voi pleca din aceasta lume,nu asta e calea pe care am ales-o..si nu ma consider o persoana bolnava...si zambesc in fiecare zi. Prin meditatie (am vazut ca multi au luat in ras cand am spus sa mediteze)eu am reusit sa-mi linistesc durerile cumplite de cap...
    Cat despre D...am siguranta ca nu se va lasa atacata de rautatile unora...ea incearca sa ne transmita energii pozitive...este un suflet curat si bun...nu sintiti asta?..D ai toata aprecierea mea....#S

    RăspundețiȘtergere
  27. Problema e de unde stim ca dna D este " un om cu intentii bune si cunostere". Eu cel putin nu stiu nimic despre dumneaei. De aici rezulta si reticenta. Uite, poate ca nu sunt de acord cu dna. Maria dar e de apreciat ca stim cine este, ca ne-a tot spus cum ii parvin mesajele, de la cine primeste mesajele... Asa, cu "Eu sunt D" si eu sunt IO...mai greu.
    Si dna D. sincer, daca ati avea de ales va doriti un copil de cristal/indigo?
    Eu sunt Eu-l

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Copilul cred ca ti-l alegi in dimensiunea nemateriala si, oricum, in hotarare cred ca intervin si Mari Spirite, ca mesageri ai lui Dumnezeu. Si, oricat ai planifica, iti vine copilul care s-a stabilit acolo. Pe cale naturala sau prin alta poarta de materializare in trup de carne, vine la tine daca ASA S-A HOTARAT. Crede-ma, iti vorbesc din experienta. Daca ti se trimite copil indigo, nu e pentru ca asa ceri acum, pe Pamant, ci pentru ca asta iti e o parte din misiunea de aici. Si daca mai e si de tip III, lectia de viata pe care trebuie sa o invatati - parinti si copil - este deosebit de dificila, uneori pare imposibil de dus la capat. Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu si al Marilor Spirite, cu rabdare, se poate duce la capat (si nu se poate fara AJUTOR, am incercat si viata a fost un calvar pana am cerut ajutor cu disperare, cu lacrimi si cu multa smerenie, calcandu-mi orgoliul, nu in picioare, ci dand cu trenul peste el). Fiti binecuvantati!

      Ștergere
    2. Vorbiti din experienta? Oau...eu cred ca sunt in urma rau de tot. Adica pot presupune anumite lucruri, pot accepta anumite teorii dar experienta? Si ma scuzati dar aici pe pamant nu cred ca cineva va cere un copil altfel decat altii. Toti ne dorim copii danatosi, destepti.. Imi puteti spune, va rog, si cui ati cerut ajutor? Si cum? Ca presupun ca a te ruga exclude din start treaba cu calcat orgoliul in picioare. Multumesc.

      Ștergere
  28. Si din parteamea -D aceeasi apreciere si recunostinta .

    RăspundețiȘtergere
  29. IISUS A SPUS:VE-TI CUNOASTE OMUL DUPA ROADA.NU POATE POM RAU SA DEA ROADE BUNE.

    RăspundețiȘtergere
  30. EU AM INTELES DIN COMENTARIILE DOAMNEI D CA ESTE UN ROD BUN.INSEAMNA CA ESTE BUN PENTRU MINE.DACA TU AI INTELES ALTCEVA POATE AI DREPTATE.POATE MA INSEL EU.DAR EU NU JUDEC OAMENII DUPA CUM SE EXPRIMA SI DUPA NIVELUL LOR DE CULTURA SAU DUPA SEMNE PSIHOLOGICE.ACESTE DETALII NE POT INSELA.DAR ESENTA GENERALA NU INSEALA.PRACTIC EU AM OBSERVAT CA INCEARCA SA NE OFERE LUMINA.REPET POATE MA INSEL.NIMIC NU ESTE BATUT IN CUIE.DAR NU PUTEM TRAI CU SUSPICIUNI MEREU IN SUFLET.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i judeci dupa exprimare.cultura,semne psihologice,insa din comentariu reiese ca de judecat tot ii judeci sau sa zicem ca-i "etichetezi" ...aaa si sa nu uitam, unora le mai pronunti si sentinta ;)

      Ștergere
    2. Ce frumos....Iubesc persoanele care au puterea sa recunoasca, sa isi asume si sa isi ceara iertare.

      Ștergere
    3. NU TREBUIE SA-MI MULTUMESTI,SIMT CA ESTI UN SUFLET SPECIAL.

      Ștergere
  31. Veti sti daca scrierile mele vin din lumina sau din intuneric
    doar analizand un pic ceea ce simtiti atunci cand le cititi.
    Permiteti sa simtiti, fiti atenti ce va spune inima voastra; va transmite stare de neliniste sau o stare de bine ! Daca simtiti furie si nemultumire atunci intra egoul in actiune, care inhiba sentimentele. Invatati sa faceti diferenta intre cele doua voci care poarta dialogul interior. Vocea sufletului nu va judeca niciodata, nici macar alegerile voastre, el doar observa si-ti transmite ca nu ai de ce sa-ti faci griji.Vocea egoului intra in panica pentru orice decizie,apoi incepe si analizeaza toate posibilitatile, creeaza un intreg scenariu. Ne-am creat acest ego pentru a ne apara de tot ce vine din exterior.
    In momentul in care reusiti sa diferentiati "vocile din capul"vostru,calitatea vietii se va schimba incontestebil.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  32. Intrebarii legata de alegerea copiilor voi raspunde astfel:
    eu stiu cine sunt copii nostrii, si anume ;suflete extrem de evoluate indiferent de starea lor fizica, adica daca sunt cu handicap mental sau motor, copii catalogati autisti sau cu a.d.h.d.Acestia vin pentru vindecarea sufletelor din aceea familie, in acordul tuturor inainte de nasterea pe Pamant. Bineinteles ca odata ajunsi aici uita acest acord pentru a se infaptui misiunea comuna pe care o au.Si in plus vin pentru vindecarea planetei care este foarte ranita din cauza alegerilor limitate ale omenirii de-a lungul
    mileniilor.Copii mei sunt mari, si sunt constienta de cine se afla in familia mea, asta nu inseamna ca nu-i mai cert atunci cand isi afiseaza orgoliile lor masculine.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot in ceata ma aflu. Ati spus ca trebuie sa analizam ce auzim. Daca simtim de bine sau de rau dar...de fapt trebuie sa simtim numai de bine ca altfel intra egoul la treaba si striga treaba. Deci, daca nu rezonez cu ce spuneti dvs, egoul meu e vinovat ca, de fapt, spusele dvs sunt numai din lumina. Si atunci unde e liberul albitru, doamna?
      Imi cer scuze ca va pun o intrebare personala dar aveti copii autisti sau cu adhd? Ca doar daca va aflati in aceasta situatie mai pot accepta teoriile acestea. Si asta doar ca a fost modul dvs de a scapa de durere. Ati legat o poveste frumoasa si ati inceput sa credeti in ea.
      Ati mai spus ca dvs stiti cine suntem noi? Felicitari. Eu de foarte multi ani incerc sa imi raspund la intrebarea cine sunt Eu. Pana acum nici un raspuns nu m-a multumit. Deh, egoul meu, nu? Dar poate ma luminati dvs.
      Si asta cu "eu sunt D" fara suparare dar o consider o lipsa de respect. Aveti un nume, politicos e sa te prezinti cand discuti cu cineva.

      Ștergere
  33. Draga Oana tocmai ai dat o interpretare a intelegerii tale, creand o poveste din postul meu.Cine crezi ca a facut-o?
    Daca nu rezonezi cu ce spun, inseamna ca inca nu esti pregatita pentru astfel de informatii si mintea ta reactioneaza conform intelegerii tale. Daca ti-ai pus intrebarea; "cine sunt eu",inseamna ca incepi sa te trezesti din amortirea mintii. Trebuie sa fii atenta la voceea aceea soptita, si sigur vei primi raspunsul, Dumnezeu vorbeste cu toata lumea, dar cati dintre noi si asculta?Dumnezeu comunica cu noi prin sentimente,prin mesaje ale cantecelor ascultate,printr-un articol citit intr-un ziar sau o carte, printr-un om care vine si-ti spune exact ceea ce vroiai sa auzi.Numai de tine depinde daca vrei sa iei in seama ce se intampla in jurul tau.
    Permite mintii sa actioneze si nu sa reactioneze. Cand te enervezi, apare egoul care nu are intelegerea pentru ce a aparut in calea ta. Invata sa faci diferenta, ca sa-l poti tine sub control.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  34. Multumesc. Mai greu cu "trezirea" tinand cont ca imi pun aceasta intrebare de multiii ani. Uite, fara suparare dar numai cand citesc postarile dvs ma apuca nervii. Habar nu am de ce exact. Doar ca intuitia imi tot spune ca e ceva ascuns aici. Nu zic ca am dreptate ci relatez doar sentimentele nutrite. Poate pt ca aveti acelasi mod de a va exprima ca oamenii bisericii care nu spun decat ca asa si nu cerceta. Asta-i doar parerea mea. Mai "cercetez" problema. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  35. Intuitia este glasul sufletului, daca esti sigura ca este intuitia inseamna ca trebuie s-o asculti si sa cercetezi mai departe adevarul tau. Probabil nivelul tau de evolutie este cu mult peste al meu si nu-ti folosesc aceste postari.
    Dar ai grija ca sufletul nu stie sa se enerveze, el doar observa ceea ce alegi si-ti mai sopteste cate ceva din cand in cand. De obicei starea de nervi apare atunci cand mintea nu este in concordanta cu sufletul. Numai tu Oana poti stii de unde iti vin aceste stari.
    Apropo... anonimul de la ora 16/21 Tot EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Da, sunt furioasa pt ca viata m-a lovit unde doare cel mai tare. Da, sunt furioasa pt ca simt ca pot rezolva aceasta problema dar ceva ma tine. Da, sunt furioasa pt ca de copil am simtit care e rostul meu in acest plan dar nu reusesc nicicum sa ajung acolo si da, sunt furioasa pe vorbele dvs pt ca ini dau senzatia de ceva ascuns, ceva ca ma tine pe loc. Asta nu inseamna ca sunt furioasa pe dvs sau, in mare parte, ca nu va apreciez postarile.
      Dna. Maria imi cer scuze ca mi-am permis sa discut problemele mele pe blogul dvs dar aici am gasit "o ancora" care ma ajuta sa ma opresc putin. Multumesc.

      Ștergere
    2. Oana, trebuie sa inveti despre ENERGIE. Cauta informatii si cunoastere despre tot ce inseamna aceasta. Cauta informatie despre centrii energetici. Sunt multi, principali sunt 7, acestia fiind porti catre alte dimensiuni. (in hinduism se mai numesc si chakre). Acestia hranesc si sustin cu energie organele corpului uman. Cand un centru energetic este blocat corpul nu mai este sustinut cu energie divina la acel nivel. Centrii energetici sunt precum niste turbine sau moristi, au viteza de rotatie. Cand aceasta viteza este incetinita sau este 0, corpul este alimentat insuficient sau nu mai este alimentat cu energia benefica necesara la nivelul respectiv. Astfel apar blocajele de energie in corpul uman si de acolo bolile.

      Ștergere
  36. OANA,FA CE TREBUIE SA FACI!!!URMEZA-TI INSTINCTUL!SIMTE CA ESTI ACOLO SI NU TE MAI LUA DUPA ELEMENTELE CARE DENOTA CONTRARIUL.UN SUPER STAR ARE NEVOIE DE MULTA "NEBUNIE" CA SA-SI ATINGA TINTA.CONSIDERA INFAPTUIT CEEA CE TI-AI PROPUS.ACEASTA ESTE NEBUNIA NEBUNIILOR,SA VEZI IN MOD CLAR CUM ESTI IN MIJLOCUL OCEANULUI SI VALURI MARI VIN SPRE TINE SI AI PUTEREA TOTUSI SA INOTI SI CE SA VEZI...VALURILE DISPAR CA PRIN FARMEC.SI STI DE CE?DATORITA PERSEVERENTEI TALE,NECLINTITA IN NADEJDE.

    RăspundețiȘtergere
  37. OANA,NICIODATA SA NU TE RAZVRATESTI IMPOTRIVA VIETII TALE!!!IUBESTE-TI VIATA!!!RESPECTA-TE!SI PORNESTE CA UN BIRUITOR CU PASI SIGURI,PRECISA,CA VEI BIRUI,SI VICTORIA ESTE A TA.

    RăspundețiȘtergere
  38. NU AI PENTRU CE,I-TI VOI STA MEREU LA DISPOZITIE!

    RăspundețiȘtergere
  39. Imi pare rau ca intervin atat de tarziu in discutie caci probabil acest topic nu o sa mai fie urmarit dar totusi imi fac datoria:

    Special pentru Oana. Draga mea te inteleg PERFECT. Esti in ipostaza in care te-ai saturat de modul in care sunt lucrurile in viata ta si incerci sa faci o schimbare cautand informatii care sa te ajute sa faci o schimbare INFORMATA! Bravo! Furia ta de aici vine, din imposibilitatea ta de a gasi de unde sa incepi.

    Eu nu sunt atat de evoluat spiritual precum D(idona) caci asa o cheama pe (EU SUNT D) dar stiu perfect de unde sa incepi tu. PRIMUL TAU PAS este sa citesti cartea "Partea intunecata a cautatorilor de lumina" scrisa de Debbie Ford. Iti dau si linkul mura in gura doar sa o citesti:

    https://liviabonarov.files.wordpress.com/2013/08/debbie-ford-partea-intunecata-a-cautatorilor-de-lumina.pdf

    RăspundețiȘtergere