joi, 7 ianuarie 2016

GLAS DIN CER : ACOLO UNDE EŞTI TU, ACOLO ESTE ŞI LUMINA DUHULUI SFÂNT !


                                                           Duhul-Sfant-in-Biblie.

                                                          5 Ianuarie 2016, ora 23 ,20 !

                                              Dragii mei, 

În aceasta noapte ,in timp ce mă rugam, aud dragii mei un glas din Cer, un glas rasunator si deosebit de plăcut, care îmi spune aşa :
                     "Acolo unde esti tu, acolo este si Duhul Sfânt.
             Acolo unde esti tu, acolo este si Lumina Duhului Sfant!"
   Clipă în care dragii mei, ceea ce văd ,m-a lăsat mută de uimire.
Vedeam  în faţa mea, deasupra măsutei cu multe Carticele de Rugaciuni, văd un Nor auriu, un Nor mare cât Soarele,dar care, stralucea precum Soarele. Iar in mijlocul acestui Nor rupt ca din Soare, eram eu. 
Sa nu credeti dragilor,că sunt lipsita de modestie! Ci pur si simplu va relatez si aceasta Minune MARE, asa cum fac de fiecare dată.
Mă vedeam pe mine, asa cum sunt acum, doar cu chip si cu umeri ma vedeam  în mijlocul Norului oval auriu, orbitor de stralucitor. 
Dragii mei, aceste CUVINTE  DUMNEZEIESTI, aceasta revelatie, mi-au dat si mai multa putere,ca sa pot face faţă, la toate câte mă asteapta, ca sa pot face faţă, tuturor răutatilor care vin de la oameni. 
Aceasta descoperire pe care mi-a facut-o Duhul Cel Prea Sfant, intareste pe vesnicie ,toate câte eu vad ,si toate cate eu aud si scriu aici, pentru voi semenii mei. 
Dragii mei, sa nu va indoiti nicicând de toate câte aflati pe acest Blog, deoarece, nu sunt de la mine, ci toate-s de la Dumnezeu Prea Bunul si Prea Milostivul.
Fiecare dintre noi, Îl putem vedea pe Dumnezeu, numai sa ne dorim aceasta si sa incercam ca sa implinim PORUNCILE SALE. 
     Să ne rugam dragii mei Maicii Lui Dumnezeu ,si Stăpânei noastre, sa ne invredniceasca pe toti, ca să traim asemenea Mari si uimitoare Minuni. 
                                                Cu dragoste, Maria. 

12 comentarii:

  1. http://www.slideshare.net/eugennicolae67/34150557-misiunearomanieiobservataprinclarvedere

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce nu mai este postat comentariul meu? Va e frica sa raspundeti la intrebarea cine a scris Biblia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspund eu, scrisa de apostoli calauziti de Duhul Sfant. Amin

      Ștergere
    2. Gresit. Deci nu va mai considerati buni crestini cand nici macar cine a scris Biblia sau mai precis Noul Testament nu stiti.. astept alte raspunsuri. Doamne ajuta

      Ștergere
  3. Daca oamenii ar stii cine sunt ei ar stii cine a scris biblia si mai ales cine a modificat-o de asa natura incat cine o considera scriere divina sa nu-si poata desavarsi Sinele. Astfel nu va putea sa paraseasca Pamantul, si se vor naste iar si iar, sute de vieti,pana cand vor reusi sa-si aminteasca cine sunt, de unde au venit si unde se pot intoarce.Acestia au minti blocate care nu inteleg oricat ar citi.Ei se opun orbeste desavarsirii omului si nu accepta biblia ca o etapa din trecut ci o ridica mai presus de Dumnezeu. Acestia sunt impotenti d.p.d.v. spiritual.
    EU SUN D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,ai expus corect! Acestia nu mai au nici o sansa spre desavarsire. Au pierdut totul!Doar daca CINEVA din lumea aceasta va gasi o cale (o scurtatura mai degraba, pentru ca nu mai este timp prea mult) pentru a-i ajuta sa aiba un declick... ar fi ultima sansa pentru umanitate... gasirea acestiei solutii. Doamne ajuta!

      Ștergere
  4. http://www.justitiarul.ro/florin-chilian-la-colectiv-a-fost-atac-terorist-cu-arma-chimica-apar-noi-dovezi/

    RăspundețiȘtergere
  5. Invazia Archonica:

    http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/01/maryan-archonii-si-gnosticii-gnosticii.html

    https://ro-ro.facebook.com/notes/bogdan-bunea-liviu/parazitii-archontici-si-implanturile-eterice-/725323917518728

    http://oracoluletern.blogspot.ro/2013/01/eteric-archon-grid-ascensiunea.html

    http://burebista2012.blogspot.ro/2014/08/cum-putem-sparge-programarea-archonilor.html

    http://biblioteca-secreta.blogspot.ro/2012/07/2012-interventia-extraterestra-pe_23.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Anonim, apreciez ca ai avut curajul sa expui aceste siteuri cu invazia archonica, poate macar unul din cei care intra pe acest site va citi ci va intelege de ce omenirea este in acest stadiu de adormire. Eu am considerat ca oamenii inca nu sunt pregatiti pentru aceasta informatie, care este vitala in trezirea spiritului.
    EU SUNT D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, nu sunt pregatiti cei mai multi,insa poate macar cuiva ii va fi de folos! Cu mult drag! Te apreciez!

      Ștergere
  7. Sansa spre DESAVARSIRE-MANTUIRE ramane valabila pentru fiecare suflet in parte ca doar avem eternitatea pentru aceasta numai ca nu se va intampla in aceasta viata. Unii mai doresc experiente trei dimensionale la nivel de suflet iar altii pur si simplu se incapataneaza prin egoul lor exacerbat caruia i-au dat puterea de decizie in vietile lor.
    Acastia se vor intrupa pe alte planete trei dimensional si vor relua aventura de la capat pana se vor trezi din somn si ignoranta. Spun alte planete deoarece planeta Pamant ascensioneaza in dimensiuni mai inalte unde nu exista "durere si suspin".Chiar daca unii spun ca anul 2012 nu a insemnat nimic, schimbarea s-a produs si multi oameni au ascensionat deja la nivel de suflet. Spirilul planetei LADY GAYA a ascensionat la un nivel foarte inalt dar corpul sau inca asteapta oamenii care sunt tot in tridimensionalitate.
    Inca mai aveti sansa sa va treziti constiinta ca sa puteti iesi din roata incarnarilor si sa va intoarceti ACASA la familiile voastre de suflet. Daca n-o faceti acum, nu-i bai, o veti face altadata.
    EU SUNT D.

    RăspundețiȘtergere