duminică, 13 decembrie 2015

INCENDIUL S - A ADEVERIT , DUPĂ DOAR CÂTEVA ORE ! DIN NEFERICIRE !

                                                                       Dragii mei, 

Scriam în dimineaţa  zilei de 12 decembrie 2015, despre INCENDII cu victime, care vor continua.
Si iata dragilor, ce s-a intampla în Rusia ,câteva  ore  mai târziu, adică în următoarea noapte,  de 12 -13 decembrie 2015 :


  1. INCENDIU puternic la un spital psihiatric din...

    stirileprotv.ro/stiri/international/incendiu-puternic-la...
    INCENDIU puternic la un spital psihiatric din Rusia: Cel putin 23 de persoane au murit si 23 au fost ranite
  1. Incendiu într- un spital de psihiatrie: la 21 de...

    www.incotro.net/incendiu-intr-un-spital-de-psihiatrie-la...
    Cel puțin 21 de persoane și-au pierdut viața în cursul unui incendiu izbucnit azi nopate la un spital neurologic din Voronej, centrul Rusiei, pompierii reușind ...
  2. Incendiu spital psihiatrie - ziare.com

    www.ziare.com/articole/incendiu spital psihiatrie
    Incendiu spital psihiatrie. Trei pacienti internati in Clinica de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare, ... Incendiu la un spital de psihiatrie din Rusia: ...

          12 Decembrie 2015, ora 7,45 dimineaţa !

                                              Dragii mei,

În aceasta dimineaţă, în timp ce trebaluiam prin casă, aud un glas care striga tare asa :
                     "Stop incendiilor ! 
                   Jos Incendiile !" 
                                              
                           Anexa unei case din Târşolţ şi o locuinţă din Terebeşti au luat ....

Moment în care , văd multă lume în strada, care protesteaza în faţa unei Institutii .
Oamenii erau foarte revoltati ,si purtau tot felul de lozinci,pe umerii lor.
Dragii mei, din păcate, vom auzi de vreun alt INCENDIU DEVASTATOR, care se va solda cu victime omenesti, si care, va scoate din nou poporul în strada.
Unde si când se va întâmpla, eu nu stiu; dar din nefericire, asa va fi precum mi s-a arătat.
Fratilor,prin Rugaciunile si cu dragostea noastra pentru Dumnezeu ,si cu iubirea faţă de Aproapele, putem să evităm cu Voia Lui Dumnezeu, Tragediile.
Dar,pentru ca BUNUL  DUMNEZEU sa nu-si întoarcă Faţa Sa de la noi, trebuie neapărat, ca sa ne intoarcem noi cu faţa si cu inima, către DUMNEZEU şi MĂICUŢA  DOMNULUI.
                                           Cu dragoste, Maria. 

Peste 20 de morți, după ce un spital de psihiatrie a ars din temelii

de 13 Dec 2015   •   09:08 
Peste 20 de morți, după ce un spital de psihiatrie a ars din temelii 127
Cel puțin 21 de persoane au murit, în urma unui incendiu ce a avut loc la o clinică de boli psihice, în regiunea Voronezh din Rusia.

Peste 20 de persoane sunt internate în spitale și medicii se tem că bilanțul va crește.

Cauza incendiului care a mistuit o clădire întreagă este necunoscută.

14 comentarii:

  1. De dată această nu m- ati convins cu acest incendiu. Puține detalii în această previziune.
    ,Păcat de aceste vieți omenești nevinovate.Rușii nu ies în stradă ptr aceste victime nefericite.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.realitatea.net/avertizarea-terifianta-a-nasa-acest-craciun-ar-putea-fi-ultimul-pentru-omenire_1848867.html

    Oare despre asta sa fie viziunea dumneavoastra cea ca '' De Craciun vom manca foc?'' E vorba despre o informare data de NASA care spune ca pe 25 decembrie un asteroid se va apropia foarte mult de Terra si va produce eruptii vulcanice si cutremure! Va rugam spuneti-ne daca asa este !

    RăspundețiȘtergere
  3. Dl.anonim 6.38 (admiratorul lui Putin)dacă pricepi asa greu cat rău ne au facut rusii...dute in vizită in UCRAINA!!! Le sta in gat guvernul actual. Cred ca o sa l dea jos cu ajutorul cozilor de topor de la noi .Cred ca l vrei priministru pe Truica !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde ai tras dumneata concluzia ca doamna respectiva este admiratoarea lu' Putin? Din comentariul respectiv nu reiese deloc asta.Si de unde pana unde esti dumneata expert in problema Ucraina ? Daca "aberati"ca doamna respectiva il vrea prim-ministru pe Truica,imi permiteti sa va intreb pe cine-l vreti dumneavoastra? Pe Eba..pe Udrea..chiar sunt curios

      Ștergere
  4. Nu ai înțeles nimic dragă Anonim 17_35Unde dai și unde crăpa .D - mna Maria a făcut o previziune cu foc și a spus ca va ieși lumea în strada protestând în față unei institutii.Ei bine la scurt timp d- mna Maria a scris ca previziunea s- a înfăptuit din pacate.Ei bine câți ruși au ieșit în strada ptr acei oameni arși de vii în spital.Citiți presă ,uitati-va pe canale tv rusesti și veti vedea ca nimeni nu a ieșit în strada.așa cum a prevestit d- mna Maria.Da sunt un pic nedumerita de aceste previziuni care și le însușește d- mna Maria.Nu înțeleg dragă Anonim de unde reiese din rândurile mele ca sunt o admiratoare a lui Puțin Pace -anonimPace

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM !
      Faptul că mi s-a arătat si lume in strada, nu este neaparat ca sa fie asa. Lumea din strada, ne-a arătat noua ca TRAGEDIA este mare si ca nu va trece neobservata.DUMNEZEU nu ne arata LUCRURILE exact asa cum ar dori momul ca sa le inteleaga. DUMNEZEU ne vorbeste în PILDE. In acest caz, LUMEA din strada arăta că TRAGEDIA va fi destul de serioasa. În rest, DOAMNE AJUTA! DUMNEZEU sa-ti lumineze mintea, si sa cauti LUMINA SA, si nu criticile la adresa mea.Procedand asa, luptand împotriva DUHULUI SFÂNT, vei pierde CALEA ce duce spre mântuire.

      Ștergere
  5. Adevărat sunt total de acord cu anonim 6- 38 însușirea unei întâmplări dezastroase la scurt timp.Așa putem fiecare să facem previziuni și cu puțin noroc (dar din nefericire) să se și întâmple.Este ușor să citești presă sau să te uiți la tv .și apoi să spui Da să adeverit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deschide-ti un Blog, si esti libera sa faci PREVIZUNI si tot ce tu doresti. Dar in acelasi timp ,îţi vei asuma si raspunderea totală în faţa LUI DUMNEZEU, pentru faptele tale. Iar eu te asigur ca nu te voi critica !!!Ai uitat ? Este DEMOCRATIE ! Mie mi/ar fi frica de BUNUL DUMNEZEU, ca sa arunc cu astfel de vorbe !

      Ștergere
    2. Îmi cer iertare d- mna Maria. Daca exprimarea și interpretarea acestor previziuni din partea mea va lezat din nou îmi cer iertare..Suntem diferiti din pacate .

      Ștergere
    3. Anonim, Doamna Gheorghiu a publicat articolele inainte sau chiar cu mult inainte ca anumite dezastre sa se intample, e bine sa verificam inainte sa comentam aiurea..

      Ștergere
  6. Păcat, mă așteptăm la o blândețe creștină sunt certata ca așa am simțit eu acea previziune.Ei bine nu încercați intimidând cu pilde și nici nu lupt împotriva Duhului sfânt.Lumină din sufletul meu doar Dumnezeu o știe .A Să înțeleg ca Dumnezeu vorbește prin pilde și pildele nu sunt ptr prosti..Am înțeles Sa- mi fie cu iertare

    RăspundețiȘtergere
  7. Erea vorba in ceea ce scriati anterior de victime doliu national oare sa nu fi fost vorba de romania?doamne ajuta si dzeu sa ierte pe cei decedati

    RăspundețiȘtergere
  8. Faptul ca mi s- a aratăt și lume în strada nu este neapărat ca să fie așa.Atunci doamnă Maria. de ce va supărați pe cei ce va interpretează aceste previziuni..Fiecare are o percepție ce trebuie respectata.Ne dojeniți ptr ca suntem fricosi sau slabi în credință.Când nu se rezonează cu dumneavoastra deveniți puțin acidă.Cu iertare Dumnezeu să ne lumineze pe fiecare și blândețea lui să ne inunde inimile. și fiecare dintre noi să aducă pace .


    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt importante parerile cititorilor, asa invatam unii de la ceilalti. Fiecare interpreteaza la nivelul sau.
    In fata Lui Dumnezeu nu exista prosti si destepti ci doar treziti si adormiti la Sinele lor. Dumnezeu sopteste fiecarui om in parte, dar asta ramane la alegerea fiecaruia daca-L asculta sau IL ignora.Dumnezeu nu dojeneste doar ne intreaba;"ce ai facut cu viata ta?" D

    RăspundețiȘtergere