vineri, 18 decembrie 2015

IISUS HRISTOS A RASPUNS RUGĂCIUNII MELE ! MINUNEA DIN TIMPUL RUGACIUNII !

                                Noapte de 17 -18 Decembrie 2015,ora 1,36 !

                                                                         Dragii mei, 

În aceasta noapte, ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, singura fiind în camera mea.
Când am ajuns cu Rugaciunea la Iisus  Hristos, ridic privirea spre Sfanta  Icoana a Sa, si ceva uimitor am văzut.
Îl rugam pe Mântuitorul nostru ca sa ma ajute sa iau cele mai bune hotarâri ,si sa nu mă lase ca sa ma abat de la Voia Sa ,pentru mine roaba Sa. 
Iisus Hristos dragilor, învie în Sfanta Icoana, deschide ochii,clipeste, iar cu gura Sa Prea Sfanta sufla catre mine roaba SA, o LUMINA aurie, rupta ca din Soare.
Aceasta Lumina ma cutremura la propriu, atunci cand ,intra in corpul meu , atrasa fiind ca de un magnet nevazut. 
Toate le vedeam cu ochii deschisi, de parca m-as fi unit cu Sfanta Icoana spre care priveam cu lacrimi de fericire.
Continuând sa ma rog,  de astădata cu lacrimi de fericire, vad cum în dreapta Lui Iisus Hristos din Sfanta Icoana, apare în faţa umărului Său drept, O Gradinita cu iarba verde si flori dumnezeiesti.
În mijlocul acestei Gradini din RAI, statea în picioare o persoana pe care o vedeam de la crestet până la umeri. Restul trupului, era acoperit de iarba verde si de flori. 
Aceasta persoana dragilor,eram chiar eu. 
Fericirea  mea era fara de margini. 
Am multumit scumpului Mântuitor si I-am promis că ,nu-L voi dezamagi niciodata. 
Tot asa cum ,nici pe voi dragii mei nu o sa va dezamagesc.
 Voi scrie aici tot ce mi se arata şi tot ce mi se spune. 
Nu-mi doresc dragilor alta răsplata ,pentru toate câte scriu si fac numai pentru Semenii nostri  dar si pentru sufletul meu, nu-mi doresc decât,  a dobândi un loc în Împărăţia Cereasca. 
Sa fiu acolo Sus, asa cum îmi place mie sa spun, precum un covoras sub picioarele Prea Sfintei Treimi.
Dragii mei, fiecare dintre noi se poate bucura de astfel de Minuni. Nu ne trebuie decât Credinţă, Nădejde si Dragoste .
  Avem trebuinta doar,de toate aceste 3 Virtuţi Dumnezeiesti  pe care, sa le dăruim din sufletul si inima noastra,să dăruim si Semenilor nostri.
 Cu astfel de Arme Dumnezeiesti, vom dobândi fratilor, un loc în Împărăţia Cereasca.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului, Amin!
                                             Cu dragoste, Maria. 

16 comentarii:

  1. Cuvintele ar fi de prisos.Minunat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dovada mai clara ar putea fii mai mult decat asta? Sigur ii ve-ti pune pe ganduri pe "necredinciosi".

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim: Da chiar, ce dovada mai clara decat asta poate sa existe?!

    Pai ar mai fi... FAPTELE, nu?! :)

    @Doamna Maria: tot ce va doriti dvs. este un loc in rai, corect? Asta imi suna mie ca si cum ai trage lozul cel mare si castigator la loto, PREMIUL cel mare. Dar oare viata asta chiar nu conteaza de loc? De ce ne-a mai dat noua Dumnezeu viata, nu ca sa ne bucuram de ea? Si noi ce facem? Stam cu ochii atintiti catre premiul cel mare: RAIUL!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La oamenii de astazi arareori intalnesti acest duh al lui Dumnezeu, care sa-i ajute sa inteleaga Cartile Sfintilor Parinti. Ci pe toate le vad cu ochi lumesti. Nu vad mai departe. Nu au largimea vederii duhovnicesti ce o dau credinta si dragostea. Atunci cand intra la mijloc logica, unul ca acesta nu poate intelege nici Evanghelia, nici pe Sfintii Parinti. Simtirea duhovniceasca i se denatureaza. Credinta in Dumnezeu atrage puterea dumnezeiasca si toate concluziile omenesti le intoarce anapoda, oameniii rationalisti se limiteaza doar la cele lumesti netinand cont ca aceasta viata e prea scurta iar scopul ei bine stiut. Intreaga Evanghelie a lui Hristos, de la început până la sfârşit, vorbeşte şi mărturiseşte despre Împărăţia cerurilor ca scop al vieţii omeneşti.

      Ștergere
  4. O Doamne Tu cu mila si puterea Ta nu ne parasi niciodata suntem atat de mici si haituiti de cel rau avem nevoie de Tine mai mult ca oricand.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne,când erau sfinții părinți în viata (Arsenie Papacioc,Cleopa,Iustin Parvu,Ilarion) Doamne când au grăit ei de trăirile lor cu Dumnezeu.Când? Erau atât de smeriți,și iubitori de oameni.Știau cum să te certe cum
    să te trezească la lumină lui Dumnezeu. Nu se apărau cand erau pe nedrept acuzați și huliți.Când erau slăviți,se rușinau sfinți părinți și graiuau Eu sunt păcătos și să va rugați și ptr mine în rugăciunile voastre.Cu durere și iertare va lipsește modestia,smerenia.Cu iertare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iisus Hristos a coborat din cer ca sa fie vazut si deschis a vorbit despre imparatia lui Dumnezeu, nu s-a aratat lumii plin de taine si secrete. Fiecare perioada de timp are felul sau de a propavadui cunoastea imparatiei lui Dumnezeu, in special atunci cand credinta e pe cale de disparitie. Nebanuite sunt caile lui Dumnezeu!

      Ștergere
  6. Nu stiam ca avem un super observator si fară de păcat. Noi toți suntem păcătoși si ii cerem Bunului Dumnezeu sa ne ierte.tu sa nu faci asta Emanuel ca esti fară de păcat stii doar sa critici.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am sustinut nici macar o secunda ca as fi mai breaz cu ceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cititi Comunicarile Ceresti din Tulcea de pe net si ve-ti gasi multe raspunsuri.

    RăspundețiȘtergere
  9. CITITI COMUNICARILE CERESTI DIN TULCEA DE PE NET.

    RăspundețiȘtergere
  10. CITITI COMUNICARILE CERESTI DIN TULCEA DE PE NET.

    RăspundețiȘtergere
  11. CITITI COMUNICARILE CERESTI DIN TULCEA DE PE NET.

    RăspundețiȘtergere
  12. Comunicarea Maicii Domnului, 19.12.2010

    Copiii Mei, cu dragoste am venit să vă binecuvintez! Eu, Măicuţa voastră, Care vă iubesc şi vă mângâi din copilărie, Care deşi nevăzută vă păzesc mereu încă din pruncie şi cu Îngerii stau de veghe la căpătâiul vostru.
    Zilele acestea prăznuiţi pe Cel ce S-a coborât din Ceruri cu dragostea Sa şi a binevoit a Mă sfinţi cu Harul Său, iar Magii de la răsărit, aşa cum spuneţi în sfânta voastră cântare, cu steaua au călătorit şi au venit, este adevărat, până acolo unde staulul era atât de luminat, aproape ca atunci când Domnul la Moise a strigat şi acesta a văzut rugul aprins. Dar aici era altceva, aici Se născuse un Prunc nevinovat, Care avea să sufere pentru păcatul lumii şi Care avea să-Mi sfâşie inima prin suferinţa datorată dragostei Lui de neînţeles pentru făptura omenească.
    Au venit Magii cu daruri, aşa cum bine ştiţi, au venit şi păstorii bucurându-se pentru că pe Cer dănţuiau slugile Celui care Se născuse gol, nevinovat şi rob Se făcuse pentru mântuirea sufletelor voastre.
    Dănţuiau şi cântau Slavă întru cei de Sus şi era atâta bucurie împrejur încât Eu am uitat că Mă aflu în staul unde vitele cu răsuflarea lor caldă Îl învăluiau pe Fiul Meu Scump, pe care-L învăluisem cu o maramă a Mea, căci nu aveam scutec de înfăşat şi adevărat nici hăinuţe de îmbrăcat.
    Eu, încă fiind o copilă, nu ştiam ce înseamnă aceea a naşte prunc, dar, El era Preaputernic, Preacurat şi Nevinovat şi căldura Lui pornea din Însăşi Dumnezeirea Lui, era într-adevăr Mesia pe care-L aşteptau iudeii, dar care nu S-a lăsat cunoscut, deşi faptele Lui mărturiseau Dumnezeirea Lui. Erau orbi, orbi pentru că ei vedeau numai mărirea, nu un Prunc ce Se născuse în iesle. Vedeau numai ură şi mânie împotriva Celui care va veni ca Împărat. Mai târziu mărturiseau că Împăratul lor era Cezarul, pentru că le întărise puterea şi scaunul pe care doreau din toată inima să şi-l păstreze

    RăspundețiȘtergere
  13. DA!CIN POATE SA VA CREADA MAI BINE SI SA VA TALMACEASCA ACEASTA VZIUNE CE ATI AVUTO IN ACEA NOAPTE (DE CAT EU)
    EU CRED SI SUNT CONVINS CA DUMNEAVOASTRA VA FOST DEJA PREGATIT DEJA UN LOC SUN IN CERURI,SI INCURAND CRED CA VETI FI LUATA DE PE ACEST PAMANT BLESTEMAT DE DUHURI NECURATE.
    EU CRED CA NU VAM SUPARAT CU CEVA ARATANDUVA CEEA CE MI SA ARATAT MIE SI AM SIMTIT DESPRE DUMNEAVOASTRA CA VI SE VA INTAMPLA INTRUN VIITOR NU PREA INDEPARTAT.ASTA MI SA ARATAT,
    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere
  14. PS:VREAU SA VA ZIC CA SI MIE MI SA ARATAT UN INGER CARE MIA INMANAT O FOAIE ALBA DE HARTIE PE CARE SCRIA CU LITERE MARI NEGRE 2022 IAR EU AM INTREBAT (ATUNCI VOI MURI)IAR INGERUL MIA RASPUNS CALM SI CONVIGATOR (DAAA!)DUPA CARE A DISPARUT.
    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere