vineri, 4 septembrie 2015

RĂZBOI ! ATACUL CU SIRIA ! RĂZBOI CĂCI NU SE MAI POATE ÎNAINTA , DIN CAUZA SIRIENILOR !

                                                               4 Septembrie 2015, ora 5,40 !

                                                   Dragii mei, 

Tot în această dimineaţă ,aud un glas care m-a cutremurat la propriu.
Este vorba dragilor, tot de refugiatii din calea bombelor si a gloantelor.
Iata ce spunea acel glas plin de răutate :

                "Război !
             Război, căci nu se mai poate înainta, din cauza Sirienilor .
Iar un alt glas , spune ca un anunţ : 

              "Atacul  cu  Siria !
              Atacul cu Siria !" 
Dragii mei, cumplite sunt vestile pentru viitor, cumplită este si situatia imigrantilor.
Iată ce înseamnă Războiul :
          ... Houla: 32 children were massacred by Assad’s forces in central Syria.

Ce va fi dragii mei, eu nu stiu; dar nici nu este greu de anticipat.
Cu adevarat EUROPA  se cutremura, asa cum scriam cu ceva timp in urma, într-un articol pe care o sa-l caut pe Blog, si o sa-l public din nou. Nu stiam atunci de ce se cutremură Europa, dar se pare că, acesta era si este CUTREMURUL  EUROPEI: Invazia  Imigrantilor.
Sa ne rugam dragii mei, la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, pentru acesti oropsiti ai soartei, pentru Pace si liniste în Lume ,dar si în România. 
                                      Cu dragoste, Maria. 

 

14 comentarii:

  1. EXISTA UN PLAN AL SATANITATII EVREIESTI MONDIALE(CEI CE ZIC CA SUNT EVREI SI NU SUNT) DE A INFIINTA MARELE STAT ISLAMIC IN SCOPUL DISTRUGERII CRESTINISMULUI A CELOR CE SE INCHINA LUI HRISTOS IISUS DUMNEZEU ,SI DE A INSTAURA IN LUME O UNICA RELIGIE CE VA VENERA PE satan STAPANUL ISRAELULUI. SINGURA PIEDICA ESTE SIRIA SPRIJINITA DE RUSIA ,CEEA CE EXPLICA SITUATIA EXPLOZIVA CE NE INCONJOARA IN ACEST MOMENT . CAND SPUNEA PARINTELE ARSENIE CA ROMANIA VA FI INCONJURATA DE FOC ,CREDETI CA GLUMEA ??SUNTEM INCONJURATI DE FOC, VOM FI OCUPATI DE RUSIA ,UNGARIA SI BULGARIA SI VA FII RAZBOI CACI necuratul TROPAIE PESTE TERITORIUL CELUI DE-AL DOILEA IERUSALIM CERESC ,ROMANIA. VOIA TA FACA-SE DOAMNE IISUSE.HRISTOASE AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  2. UITASEM SA ADAUG , ACELE GLASURI CE LE-ATI AUZIT ,SUNT VOCI ALE UNOR EVREI CE SERVESC PE satan , SI DORESC INSTAURAREA NOII ORDINI MONDIALE ,ADICA URACIUNEA PUSTIIRII, INLOCUIREA SFINTEI LITURGHII CU ACEASTA

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau sa va zic ca mie mi s-a propus sa fiu aleasa ca regina si preoteasa a Noului Ierusalim Romania si a Ierusalimului in tara Israel pentru ca Allah=Mahdi =Mesiah=Lucifer este in cautare de o sotie pentru a-si incepe imparatia pe pamant ,iar masonii/masoanele al Casei Regale in colaborare cu SRI.servesc pe acest rege al lumii in Casa regala executand ordinele lui Mahdi conducatorul musulmanilor al evreilor si al crestinilor el fiind stabilit si pe pamantul Romaniei,iar eu nu am facut altceva decat sa refuz insistentele de a fii regina lui Mahdi,pentru ca singurul meu REGE adevarat este Mantuitorul IISUS HRISTOS Imparatul Imparatilor si Regele Regilor.Iar acest Mahdi se vrea conducatorul si salvatorul lumii.Eu pe ISUS il iubesc cu adevarat el va fi regele meu in Noul Ierusalim Ceresc iar eu mireasa/sotia lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde pina unde dvs .mireasa lui Isus? Nu e prea mult?
      Unde este acest Mahdi acum?

      Ștergere
    2. Mireasa lui Isus pe pamant inseamna templu/biserica lui in noi/locul sfant in care locuieste Duhul sfant......cred ca la asta se referea.....

      Ștergere
  4. Si Nostradamus scria despre invazia Europei de către musulmani.
    Pana acum toti se gandeau la o invazie armata, azi se vede ca este o invazie in masa pasnica pana la un punct.
    Marea durere va fi peste câțiva ani când vor deveni majoritari, vor cuceri puterea politica si vor impune sharia.
    O sa deveniți musulmana cu voie sa fără voie.
    Oricum, aveți predispoziție pentru islam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM !
      Se pare că nu ai citit nimic din ce am scris ! Sau nu ai inteles nimic !
      Eu propovaduiesc CREDINTA ÎNTRU DOMNUL SI MÂNTUITORUL nostru IISUS HRISTOS.
      Si de-ar fi LUMEA întreaga plina de musulmani, eu voi rămâne CRESTIN ORTODOXĂ, cu pretul vietii mele ! Altceva nu am ce sa- I dăruiesc Mântuitorului. Îi dăruiesc inima mea, sufletul meu, cugetul meu si întreaga fiinta a mea,ca sa le spele si să le curateasca de păcate. Asadar nu-ti mai da cu părerea despre mine, despre altii! Priveste in inima si-n sufletul tău, si vezi daca mai ai un dram de CREDINTA CRESTIN ORTODOXA, si dacă da, cum ai putea s-o faci ca să dea roade bune, care vor duce la mântuirea sufletului.

      Ștergere
    2. Doamna Maria, PETRU s-a lepadat de 3 ori de Iisus inainte sa cante cocosul, el care se batea cu pumnul in piept ca va si muri pentru mantuitor daca va fi cazul.

      Ștergere
  5. Vreau sa spun ca chiar el Mahdi=Allah=Mesiah=Satana a impins acesti imigranti catre tarile din Europa cu scopul desfiintarii si distrugerea ei ca natiune fascista dar si pentru inceperea persecutiei si decapitarea tuturor crestinilor care cred in Iisus Hristos,ei fiind chemati si finantati de SUA aici pe continentul European.Se va incepe un jihad al arabilor sau asa zisul "razboi sfant" impotriva religiilor si crestinilor pentru ca ei urasc credinta noastra in Dumnezeul adevarat si pentru aceasta au fost impinsi in directia Europa ca sa se manifeste Satan in toata splendoarea sa si sa aiba cale libera pentru a implini planul de mii de ani al lui Dumnezeu prin documentul oficial Biblia.Vor judecarea ei si arsa in foc asta va fi soarta Europei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Antihrist=Mahdi este pe pamantul Romaniei la noi in tara cautand sa fie intronat la Ierusalim lucrand prin slugile sale iudeo-masoni Mossad si SRI aici pe teritoriul lui este in cautare de regina romanca a Noului Ierusalim sub drapelul Romaniei iar drapelul se pregateste.Nu mai este mult si se va inscauna la IERUSALIM.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce v-am spus doamna Maria este adevarat,si vreau sa mai zic ceva chiar si italienii si Papa de la Roma asteapta sa apara regina care va fi si regina lor ,dar nu voi fii eu aceea chiar de vin insistentele si ispita este mare dar nu voi ceda pentru ca eu imi iubesc Regele Mesia adevarat Iisus Hristos,doar v-am spus ca sa vedeti pana unde ajunge fiara antihristica si cum urmeaza evenimentele finale.Acuma ne aflam si in faza de inceput de-al treilea razboi mondial iar aceasta va fii de scurta durata cam in jur de 6 luni si apoi apare Antihrist sa subjuge lumea intreaga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca il refuzati pe Mahdi , credeti ca nu veti suferi?

      Ștergere
    2. MIREASA LUI IISUS HRISTOS, nu este o femeie fratilor !!!

      Ci este SFÂNTA SA BISERICĂ cu ai săi credinciosi.

      NUNTA LUI IISUS HRISTOS cu MIREASA SA, este UNIREA LUI cu BISERICA SA de pe Pământ.

      Asadar nu vă mai ganditi la IISUS HRISTOS că si-ar alege o femeie,o fecioara, de jos de pe PĂMÂNT! EL este DUMNEZEU adevarat din DUMNEZEU adevarat,iar MIREASA SA , este BISERICA SFÂNTA cu toti cei care vin la NUNTA SA, in fiecare DUMINICĂ, când se uneste Cerul cu Pământul la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie. IISUS FIUL LUI DUMNEZEU, care S-a unit si se uneste la fiecare SFÂNTĂ si DUMNEZEIASCĂ LITURGHIE, cu MIREASA SA, BISERICA, in care se gasesc nuntasii, adica credinciosii Săi.

      Ștergere
    3. Draga Monica,
      Nu am putut sa/ti implinesc dorinta de a ramane secret acest MESAJ, deja dadusem clik ,inainte ca sa apuc sa/l citesc.Mesajele tale sunt foarte frumoase si pline de dragoste sufleteasca, asa ca nu aveam de ce sa mai stau sa-l citesc inainte de a-l publica, cum fac de obicei cu alte Comentarii.Nu trebuie sa te rusinezi cu Viziunile tale. Eu ti-am spus ca MIREASA LUI HRISTOS, este SFANTA BISERICA cu ai ei credinciosi. Dar faptul că tu ai o alta parere, tot prietene ramanem. Atâta timp cât ne expunem parerile in mod civilizat , toate Comentariile le voi publica. Daca nu vrei sa ramana acest MESAJ al tau, pe care l-ai scris foarte frumos , spune-mi numai si-l voi sterge. Iti doresc ca sa fii sanatoasa si fericita, iar PREA SFANTA TREIME si PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU sa te bunecuvinteze si sa te ocroteasca. Cu dragoste, Maria.

      Ștergere