joi, 17 septembrie 2015

CUTREMURUL MARE DE 8,2 , S - A ADEVERIT ÎN CEL MAI SCURT TIMP !


                                                               Dragii mei,

Din nefericire Cutremurul  mare ,despre care am scris astă noapte, s -a  adeverit în foarte scurt timp.
În Chile a avut loc un puternic Cutremur, de 8,2 grade. 
Sunt morti, sunt răniţi si 1000 de oameni evacuaţi.
Iata si Dovezile ,din păcate:
 1. CUTREMUR de 8,2 in Chile: cinci oameni au murit....

  stirileprotv.ro/stiri/international/cutremur-de-8-2-in...Cached
  Un cutremur cu magnitudine de 8,2 a zguduit marti noapte nordul Chile, determinand evacuarea coastelor de nord ale tarii din cauza unui risc de tsunami. In acelasi ... 

          Noapte de 16 -17 Septembrie 2015, ora 1,55 !

                                                   Dragii mei, 

  În această noapte, tot în timp ce mă rugam, văd de parcă as fi avut un ochi la ceafă, văd spre Sud-Vest un apartament cu două camere, in care becurile erau aprinse, iar in fiecare cameră se găseau copilasi, care erau gata de culcare.
  Brusc ,a început un Cutremur mare, si toate de sus,lustre, mobila ,cuiere si televizoare, etc, se clatinau foarte tare, precum se leagana ramurile copacilor, când bate vantul foarte tare.
                                  
  Copilasii au înnceput să ţipe, si sa fuga dintr-o camera in alta.
  Din păcate dragii mei, vom auzi de acest Cutremur mare, care va face si victime ,si va produce si pagube materiale.
  Unde anume si când se va produce, eu nu stiu a vă spune.
  Ceea ce stiu ca sa va spun cu siguranţă, este că în România, nu se vor mai produce Cutremure devastatoare, deoarece ,este ocolita si ocrotita de Duhul Cel Prea Sfant !  
                                              Cu dragoste, Maria.

  CUTREMUR PUTERNIC în Chile: Cinci persoane au fost ucise, iar 1.000.000 de oameni fiind evacuaţi

  Embed: Centrul statului Chile a fost lovit miercuri seară de un puternic cutremur cu magnitudinea de 8,3, în timp ce autoritățile au declanșat o alertă de tsunami pe coastele țării, potrivit Institutului american de geologie (USGS).
  Cel puțin cinci persoane au fost ucise și alte zece rănite au anunțat autoritățile chiliene.  De asemenea, 1.000.000 de oameni au fost evacuaţi din cauza alertei de tsunami.
  Seismul s-a produs seara devreme, afectând capitala Santiago, cu circa 5 milioane de locuitori, fiind urmat de numeroase replici. El a fost resimțit până la Buenos Aires în Argentina, la o distanță de 1.400 km.
  Cutremurul de pământ a fost înregistrat la 19.54 (22.54 GMT), la 36 km vest de orașul Canela Baja în regiunea Coquimbo (500 km nord de Santiago) și la o adâncime de 11 km, a declarat Centrul seismologic național al Universității Chile.
  Chile este una dintre ţările cu cea mai bogată activitate seismică din lume. Unul dintre cele mai mari cutremure produse vreodată în Chile a avut loc în 1960, în oraşul de sud Concepcion, unde un seism cu magnitudinea de 9,5 pe scara Richter a provocat moartea a peste 1.600 de persoane.

Un comentariu:

 1. Da s-a adeverit, totul este cu voia lui Dumnezeu chiar și ce vede Maria.
  Daniela

  RăspundețiȘtergere