miercuri, 16 septembrie 2015

AVEM UN SINGUR STĂPÂN : PE IISUS HRISTOS !

        XX                                 13  Septembrie 2015, ora 4,30 zori de zi !

                                               Dragii mei, 

În această dimineaţă, când nici nu se crăpase de ziuă, mă trezeste un glas care spune asa :

                    "Să fim slujiri care nu este plăcut, câte  Lui Dumnezeu...!
              Mai întâi de toate ,trebuie să mizăm pe Stăpânul nostru, Iisus Hristos !
 Avem un singur Stăpân , pe Iisus  Hristos !" 

După care dragilor, văd un Cer de ziuă, un Cer senin, iar pe mijlocul Boltii Ceresti ,mare cât un bloc cu 15 etaje ,stă Mântuitorul ca şi pe un Tron, cu Sfanta Evanghelie în Mâna Sa stângă, iar din ochii Săi ,cădeau jos pe Pământ şiruri de lacrimi, care atunci când ajungeau pe Pământ, răsunau precum cristalul adevărat.
Iisus Hristos a stat preţ de circa 2 minute pe Bolta Cerească, si nu stiam unde să mă uit mai întâi. La Chipul Său luminat si la râurile de lacrimi care cădeau bobiţe, bobiţe pe pământ, făcând un sunet ca de cristal, la impactul cu solul, sau la ale Lui Lacrimi, care se cristalizau jos pe pământ, se făceau ca de gheaţă. 
               
Să ne rugăm fratilor " în Duh şi Adevăr ",îmi spune chiar acum un glas, si să dăruim dragoste Aproapelui nostru, săvârsind Fapte de Milostenie, si ajutând pe cei în necaz si-n suferinţă.
Să ne întoarcem trup şi suflet ,inimă şi cuget la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, si numai procedând aşa, nu vom rătăci Calea, care duce spre mântuirea sufletului nostru. 
                                     Cu dragoste, Maria. 

Un comentariu:

  1. Buna dimineata!Da exact acest lucru il scriam eu ieri pe blogul meu, ca suntem datori sa il preaslavim pe Iisus Hristos nu pe seful care ne pune un teanc de bani in brate, acei bani dispar,dar Dumnezeu ramane mereu langa noi, nu avem voie sa il renagam pe Dumnezeu din sufletul nostru pentu lucruri materile,alegerea ne aprtine exact ce alegem aceea culegem mai tarziu de la copii nostri, de la nepoti, de la angajati si lista poate continua.Maria draga mea nu tebuie sa imi multumesti pentru nimic ceea ce scriu despre tine este un adevar pe care eu nu pot sa il ascund,de ce? pentru ca mi-e teama de Dumnezeu sa imi bat joc de lucrarea Lui cu tine.Sa facem fiecare ceea ce simte nu mai asteptati sa va ofere cineva ceva actionati, fiecare are un "talant"decopera-l!
    Daniela

    RăspundețiȘtergere