joi, 30 iulie 2015

ŞI S - A ADEVERIT ! FURTUNILE ŞI VIJELIILE DIN NORD , S -AU ADEVERIT A DOUA ZI !                                                                      Dragii mei, 

Scriam în ziua de 26 Iulie 2015, despre furtuni si vijelii în Nordul Ţării.
Şi iata dragilor, din nefericire pentru localnicii din Câmpul lung Moldovenesc , grindina, furtunile si vijeliile, au fost ca la ele acasă.                        
   1. Grindina campulung moldovenesc

    www.ziare.com/articole/grindina campulung moldovenescCached
    Grindina campulung moldovenesc. ... a aflat sub cod galben de furtuni, fiind semnalata inclusiv grindina, ... si Teodorovici le da la oameni. 2017 si 2018, ... 

                                  26  Iulie 2015, ora 14,05 !
                                              Dragii mei,

   Astăzi, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe Monitor, văd dragilor cu al 3 lea ochi de la DUMNEZEU primit, văd spre nord , o curte frumoasa în care se stârneste o furtună cumplită, de ridică toate de la pământ.
   Din zi, se facuse noapte, din pricina norului de praf, ridicat de furtuna apăruta din senin. 
    66471.jpg.
   Dragii mei, din păcate , pe lângă Seceta cumplita de care avem parte, vom avea parte si de Furtuni si Vijelii cumplite.
   Anul acesta, este plin de surprize mai puţin plăcute ale vremii. 
   Dumnezeu ne dă , după cum merităm fiecare dintre noi.
   Daca suntem buni, milostivi si intariţi în Credinţă , DUMNEZEU  nu-si va intoarce Faţa Sa de la noi. 
   Daca ni se pare că totul ni se cuvine, si că nu avem nevoie de ajutorul  Lui Dumnezeu, ne inselam amarnic, si toate ni se năruiesc. 
   Sa avem mare grija fratilor, si sa nu ne indepartam de DUMNEZEU si de MĂICUŢA  DOMNULUI,  ci să împlinim cu dragoste si din dragoste, PORUNCILE  DOMNULUI .
                                      Cu dragoste, Maria.
    
   Fotografia zilei: Iarna din miezul verii
   Canicula a dat serioase dureri de cap, la propriu, in weekend, locuitorilor din sudul si estul tarii, insa cei din Bucovina s-au putut bucura nu doar de racoare, ci si de peisaje de iarna.
   Astfel, duminica dupa-amiaza, intre orele 13:30 si 15:00, judetul Suceava s-a aflat sub cod galben de furtuni, fiind semnalata inclusiv grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.


   Foto: Facebook/ Cezara Ioana Anghel


   Una dintre localitatile aflate sub aceasta avertizare a fost Campulung Moldovenesc, unde unii dintre localnici au postat, pe conturile lor de Facebook, imagini dupa furtuna, ce par desprinse din luni veritabile de iarna.

   Pozele urcate pe reteaua sociala arata adevarate "troiene" formate pe trotuare.

   Cod portocaliu de canicula, in weekend, in Bucuresti si 15 judete

   Numeroase judete s-au aflat sub avertizare cod galben de furtuni, duminica, atat, in est, cat si in sud si centru. In schimb, Capitala si alte judete s-au aflat sub avertizare cod portocaliu de canicula.


   Foto: Facebook/ Cezara Ioana Anghel


   Averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului care trecator pot lua si aspect de vijelie sunt asteptete si luni, in zonele din centrul si estul tarii, precum si la munte, fiind din nou posibil sa cada grindina.

   Meteo: Temperaturi de cuptor, dar nu lipsesc nici vijeliile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu