miercuri, 22 iulie 2015

MALARIA IA O MARE AMPLOARE !

                
                                                          Zori de 22 Iulie 2015, ora 3,40 !

                                                      Dragii mei, 

Astăzi în zori ,mă trezeste un glas care spune ceva cutremurator.
Glasul spunea asa dragilor :

                        "Acum 40 de persoane , sunt  gata ca să traverseze Patria.
Mai mici ,pentru MALARIA de la Sud -Vest ! "

Dragii mei, cam complicate cuvinte !
Dar din păcate, vom auzi de alti oameni care vor fi diagnosticati cu MALARIE, din pricina muscaturilor de  Ţânţarul Anofel.
Aveti grija fratilor, pe unede calatoriti si ce fel de ţânţari sunt pe acolo.  
                                    
  1. Date despre malarie şi sugestii pentru prevenirea...

    www.jw.org/ro/publicatii/reviste/g201507/malaria-dateCached
    Ce este malaria? Cum se ... Aflaţi câteva informaţii despre boala care reprezintă un ... Eliminaţi din jurul locuinţei orice loc propice înmulţirii ţânţarilor.
                      


                                      Malaria - Standby, Prophylaxe oder gar nix!?!                                                                           Malaria masih merupakan penyakit endemik pada beberapa daerah di ...                       

  1. Malaria | BUDDYGUARD® Romania

    Totul despre MALARIE !

    buddyguard-repel.com/ro/despre-insecte/malariaCached
    Deșimalaria poate fi o boala mortala, boala si moartea din cauza ... Este malaria o boala contagioasa? Nu Malaria nu se transmite de la o persoana la alta ca ... 

                                        Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. Sau poate sa fie altfel de malarie, ca sa nu interpretam mot a mot. Pe timpuri ne referea la navalitori ca fiind ciuma si nu la boala. Acum in sud se afla statul islamic unde tocmai au facut un atentat in Turcia. De curand, mai ales francezii care este a doua tara de pe planeta dupa America, care are centrale nucleare, se aratau foarte ingrijorati ca foarte multe drone civile le-au survolat centralele nucleare sau chimice, a se vedea atentatul esuat de la centrala chimica unde atentatorul si-a decapitat patronul. Sa ne fereasca Dumnezeu de un atentat din sud la vest la o astfel de centrala nucleara sau chimica, fiindca va fi vai si-amara de noi toti. Sau poate fi un val de atentate in tarile din vest savarsite de malaria stat islamic din sud, care ar fi la un gest la fel de regretabil cu , consecinte majore in randul societatii noastre, instaurand teama in randul lumii aidoma malariei. Sau poate lanseaza virusul malariei in vest, un atac biologic, sustinut si de contextul climatic actual. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne aiba in paza.

    RăspundețiȘtergere