vineri, 27 decembrie 2013

UN DUBLU CUTREMUR , URMEAZĂ A AVEA LOC !

                                27 Decembrie 2013, ora 17,30 !

Eram tare obosită şi m-am întins puţin în pat, ca să mă odihnesc. Am închis ochii, şi vedeam aşa cu ei închişi ,UN CER de noapte albastră transparentă, cu multe lumini, alb, galben, foarte strălucitoare. 
Aceste lumini, aveau forma de aureolă a SFINŢILOR, si formă de stele extrem de stralucitoare.
Printre aceste străluciri se auzea UN COLIND  SFÂNT, cântat dumnezeiesc de frumos, de UN  COR de ÎNGERI, melodia si versurile fiind exact ca si pe PĂMÂNT. Citez :

                  "O  CE  VESTE  MINUNATĂ
               ÎN  BETLEEM  NI  S-ARATĂ,
                STEAUA  STRĂLUCEA
                 ÎNGERII  VENEAU,
                 PE-O  RAZĂ  CURATĂ !"

Şi chiar vedeam acele AUREOLE albe, orbitor de strălucitoare, grupate ca într-un nor, ce pluteau în noaptea albastră. 
Mi-am adăpat inima şi sufletul ascultând acest COLIND SFÂNT, şi după circa 5 minute, văd cum pe pământ,sub CERUL liber, unde se aflau o masa si cateva scaune, are loc UN  CUTREMUR, în două reprize consecutive.
PĂMÂNTUL , începe a se cutremura dinspre răsărit spre apus, la început încet, apoi foarte tare, şi când părea că se linişteşte, PĂMÂNTUL a început şi mai tare ca prima oară, a se cutremura nervos, de parcă ar fi vrut să scuture tot ce este rău pe el.
Odată cu acest CUTREMUR DUBLU, văd O LUMINĂ  AURIE, transparentă ca o fereastră, dar care mă orbea ,pur si simplu, atunci când o priveam cu ochii închişi, în clipa când PĂMÂNTUL se cutremura. Era ca atunci când, priveşti Soarele şi simţi că te arde, aşa simţeam eu, privin PĂMÂNTUL cum se cutremură, în timp ce LUMINA aurie, era prezentă în acelaşi timp.
Dragii mei, vom auzi cât de curând de acest CUTREMUR  DUBLU ca intensitate, ; căci va avea loc exact aşa cum v-am spus ! Unde şi când, nu ştiu; nu mi-a fost descoperit !
Noi să rămânem optimişti, să avem CREDINŢĂ în BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, să fim buni si milostivi, sa ne gandim si la cei care nu au ce pune pe masă, nici măcar in ziua de CRACIUN, si să le dăruim din puţinul nostru, sau din prea plinul nostru şi celor care nu au.
          Făcând aşa, vom dobândi pacea si liniştea sufletului şi neapărat ÎMPĂRĂŢIA CEREASCĂ !
                                    Cu dragoste si cu bucurie, Maria.


2 comentarii:

  1. Şi cutremurul a avut loc, după numai 24 de ore ! UN CUTREMUR cu magnitudinea de 6,1 a avut loc azi 28 decembrie 2013, în ANTALYA (TURCIA ).Urmăriţi articolul din 28 decembrie 2013, cu titlul...ŞI CUTREMURUL A AVUT LOC, DUPĂ NUMAI 24 DE ORE !

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mai îndoiţi oare, fraţi şi surori ÎNTRU DOMNUL, de toate câte scriu ? Să ia aminte şi ATEIII, să vadă cum se împlinesc rând pe rând ,toate câte scriu !
    Dragii mei, eu nu scriu aici ca să primesc laude ! Ci scriu pentru că, aşa am primit PORUNCĂ DE LA DUMNEZEU, ca să scriu tot ce văd şi tot ce o s-aud ! Bucuraţi-vă că are cine să vă aducă vouă, spre luare aminte, toate aceste MINUNI, pecare, citindu-le vă puteţi îndrepta şi întoarce la CREDINŢĂ ! Eu nu doresc nici faimă, nici folos material sau bănesc, nimic, absolut nimic din lumea aceasta, în viaţa aceasta grabnic trecătoare ! Eu doar, scriu nişte ADEVĂRURI din CER ! Sunt persoane, care vor profit în ceea ce scriu, nu stiu de pe unde, dar eu, am făcut UN JURĂMÂNT LUI DUMNEZEU, cu preţul vieţii mele : VOI SCRIE CUVANTUL LUI, EXACT AŞA CUM ESTE VENIT DE SUS, fără nimic în plus , sau în minus ! Aşadar, mulţumiţi BUNULUI DUMNEZEU, că are cine să vă aducă vouă CUVÂNT ADEVĂRAT din CUVÂNTUL SĂU ! Cu dragoste, Maria.

    RăspundețiȘtergere