joi, 26 decembrie 2013

ŞI S - A ADEVERIT ! INUNDAŢIILE AU MĂTURAT TOTUL ÎN CALEA LOR ! S - A ADEVERIT ÎNTOCMAI !

                                                Dragii mei,

Scriam  pe  15  dec 2013, cu  titlul : INUNDAŢII  MARI  SE  VOR  ABATE, că vor avea loc mari inundaţii, care vor mătura totul în calea lor şi că vor fi multe distrugeri materiale.
Şi iată că, astăzi 26 Decembrie  2013, toată Mass Media, anunţă :
că în SUD - ESTUL  ANGLIEI , în SUDUL  FRANŢEI şi în NORDUL  SPANIEI, OLANDA  ŞI  PORTUGALIA ,INUNDAŢIILE au avut loc şi au loc şi în prezent, iar bieţii oameni şi-au părăsit casele, luând cu ei doar o sacoşică în mână, şi pierzând toată munca şi agoniseala de-o viaţă. 
Urmăriţi fraţilor pe net, ceea ce v-am spus, şi veţi vedea că s-a adeverit întocmai,
Spuneam în articol de UN POD mare din fier, la care apa ajunsese si aproape că l-a trecut. Aflaţi la ştiri că, CĂUTAŢI PE NET, şi veţi afla că,  au fost multe poduri distruse din cauza marilor INUNDAŢII.
Oamenii din aceste ţări menţionate mai sus, în loc să sărbătorească CRĂCIUNUL, săracii de ei, îşi scot apa şi mâlul din case !
Am dorit dragilor, să vă aduc la cunoştinţă ACEST  MARE  ADEVĂR, care s-a împlinit întocmai după 10  zile de la postarea mea, din ziua în care am văzut şi trăit aceste clipe.
Să  nu vă îndoiţi  niciodată de toate câte scriu, căci nu sunt invenţii de la mine, ci  UN  MARE  ADEVĂR, de la DUMNEZEU, pentru ca oamenii să vadă că s-a împlinit, şi să creadă  în PUTEREA  SA , şi în LUCRAREA  SA !
Vă doresc SFINTE  SĂRBĂTORI cu bucurie şi binecuvântate de BUNUL  DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI !
                         Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu