joi, 26 decembrie 2013

MOŞ CRĂCIUN , ADEVĂR DIN CER !

                              2 DECEMBRIE  2010 , ora 23,55 !

Ca de fiecare dată, mărugam la această oră , iar în timpul Rugăciunii mele, aud GLAS cald şi dulce, care strigă pur şi simplu aşa :

              "MOŞ  CRĂCIUN !
            MOŞ  CRĂCIUN !

Clipă în care aud O MUZICĂ divină, venită din CERUL  SFÂNT, cântată de CETE  de ÎNGERI, aşa de tare şi de frumos, că răsuna şi CERUL şi PĂMÂNTUL !
Apoi dragilor, ochii mi se închid fără voia mea, şi astfel am în faţa mea, în aer suspendată ,într-o LUMINĂ  AURIE,  O CARTE  MARE, VOLUMINOASĂ, care avea coperţile groase, şi care CARTE se deschide singură, stă singură în LUMINA  AURIE, iar paginile CĂRŢII se dădeau singure peste cap, nu la stanga ,sau la dreapta, ci peste cap, ca un carneţel de notiţe , aşa se dădeau PAGINILE  CĂRŢII singure şi cu repeziciune, şi care s-u oprit la o anume pagină ,scrisă în relief, cu LITERE mari albe de LUMINĂ, litere în relief care formau CUVINTELE  de mai jos :

               " PE  MOŞ  CRĂCIUN , ÎL  VEI  BIFA  ÎN  ZIUA  CRĂCIUNULUI "!

Apoi aud GLAS, care îmi spune precum am citit în CARTEA  LUI  DUMNEZEU :

          "PE  MOŞ  CRĂCIUN , ÎL  VEI  BIFA  ÎN  ZIUA  CRĂCIUNULUI "!

Ceea ce am şi făcut dragii mei ! Pe MOŞ  CRĂCIUN,l-am bifat în caietul meu, astăzi a doua zi de Crăciun, ca si fiind scris pe Blog. Am păstrat anume această trăire, pentru CRĂCIUNUL  din 2013 !
MOŞ  CRĂCIUN, EXISTĂ ! 
MAICA  DOMNULUI, a născut pe IISUS în casa lui CRĂCIUN, care din om rău şi arţăgos , a devenit un om bun şi milostiv, văzând cum MAICA  DOMNULUI, a lipit la loc, mâinile soţiei lui CRĂCIUN, ce fusesră de el  tăiate ,pentru că a primit-o pe FECIOARA  MARIA, să nască în IESLEA boilor.
MOŞ  CRĂCIUN, există în sufletul nostru şi ne îndeamnă la bunătate, la milă şi dăruire pentru cei sărmani şi oropsiţi !
Arătaţi şi voi dragilor, că EXISTĂ  MOŞ  CRĂCIUN ! Căutaţi în inima voastră, şi lăsaţi DARUL şi HARUL să vă acopere, ca să fiţi şi voi, fiecare în parte, UN  MOŞ  CRĂCIUN adevărat şi bineplăcut LUI  DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI.
                           Cu dragoste şi cu bucurie, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu