duminică, 15 decembrie 2013

PERICOL !!! ARSENAL CHIMIC !!! MINUNE LA SFÂNTA ŞI DUMNEZEIASCA LITURGHIE , DE ASTÂZI 15 DECEMBRIE 2013 !

          15  DECEMBRIE  2013, la SFÂNTA 
             şi  DUMNEZEIASCA  LITURGHIE  !

Astăzi eram la SFÂNTA  BISERICĂ , şi ca întotdeauna  ,acolo unde îmi place să stau, ca să-I slujesc LUI  DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI, să-i  cânt cu inima si cu sufletul, adică în strană.
Şi în timpul DUMNEZEIEŞTII  LITURGHII, văd liber, adică cu ochii deschişi, cum în SFÂNTA  ICOANĂ  a MÂNTUITORULUI de pe solee, adică din dreapta SFINTEI  UŞI a SFANTULUI  ALTAR, cum privim noi, se întâmplă O  MINUNE ! 
IISUS  HRISTOS, din SFÂNTA  ICOANĂ, închide pleoapa  ochiului drept, apoi o deschide imediat, moment in care, văd cum în ochiul LUI  IISUS, de la coada ochiului  drept, până la Iris, a apărut  O  LUMINĂ albă, orbitor de strălucitoare.
LUMINA, sub forma rotunda, mare cat un bob de mazare mai mic, avea o codiţă de LUMINĂ  albă stralucitoare foarte.
LUMINA rotundă cu ,codiţa de lumină albă după ea, intră în ochiul LUI  IISUS, pe la coada ochiului, şi se contopeşte în mod vizibil cu Irisul.
MÂNTUITORUL , clipeşte din nou, ca si cum ar avea ceva în ochi, iar ochiul absoarbe LUMINA ROTUNDĂ, cu dâra de LUMINĂ după ea. 
În următoarea clipă, deşi eram în strană, ochii mi se închid pentru o clipă şi astfel văd cum în mijlocul frunţii LUI  IISUS, între sprâncenele MÂNTUITORULUI, a apărut UN  SOARE  adevărat. UN  SOARE umbrit ,dacă se paote spune aşa.  Un Soare care arăta precum  O  FLOAREA  SOARELUI mică, ca atunci când încă nu s-au format seminţele. 
SOARELE  din fruntea LUI  IISUS ,pulsează  de  două  prin consecutiv,se aprinde ca un far, se stinge şi iar se aprinde.
MÂNTUITORUL cu SOARELE în frunte, zâmbea blând din SFANTA  ICOANA a SA, în timp ce eu, eram uimită total, de ceea ce vedeam din strană, atât cu ochii în chişi,cât şi cu ei deschişi.
IISUS  HRISTOS, din Sfânta Icoană, a prins viaţă în timpul SFINTEI şi DUMNEZEIEŞTII  LITURGHII ,iar eu am avut putere şi mai multă de a cânta si a aduce slavă LUI  DUMNEZEU, din strană,din locul unde eram.
După scurt timp dragii mei, în stânga mea  ,înspre nord cum stăteam eu cu faţa, am văzut şi ceva deloc plăcut, şi anume :
              Ca pe o platformă în aer liber, se aflau mai multe butoaie din plastic alb, cam la 60-100 L, ca şi capacitate, butoaie pe care scria cu roşu, aşa :

               "PERICOL  ! PERICOL  MARE !
                 DEŞEURI  TOXICE "!

Şi aud un GLAS, care spune aşa cu teamă :

                  "ARSENAL  CHIMIC  !
                    ARSENAL  CHIMIC "!

Dragii mei, din nefericire ceea ce am văzut şi mi s-a arătat, din păcate se va adeveri, şi vom avea cu toţii  de suferit.
Urmăriţi în timp cu toţii, ştirile din mass-media şi cand se va întâmpla, o să vă aduceţi aminte că, eu le-am văzut cu mult timp inainte, şi am scris despre ceea ce avea să se întâmple. 
Nu uitaţi dragii mei, să dăruiţi ! Dăruiţi dragoste, dăruiţi un zâmbet, un sfat bun, ştergeţi o lacrimă, ajutaţi un sărman,indiferent de culoarea pielii lui, şi vă veţi găti COMOARĂ  în CERUL  Sfânt.
                       Cu dragoste, 
                                           Maria


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu