luni, 22 ianuarie 2018

" VLAD ŢEPEŞ !" OAMENI TRASI ÎN ŢEPUSĂ ?


                                           22  Ianuarie 2018,ora 13,33 !

                                              Dragii mei,

           

                           Image result for VLAD TEPES IMAGINI    Image result for VLAD TEPES IMAGINI     

Astazi la prânz,in timp ce mai trebaluiam prin casa,aud glas care întreaba ceva cutremurator.
Glasul întreba asa:

                      " Mai sunt cei care trag la ţepusă, pe cei care fac rele ?
Iar raspunsul a venit imediat, de la un alt glas:

                       Da ! Dar este Cineva, deasupra capului lor !"

Prieteni dragi, deasupra capului celor care luau vietile semenilor lor, prin tragere in Ţepusă, dar si deasupra noastra a tuturor sta DUMNEZEU !
El vede si aude tot si toate! DUMNEZEU cunoaste pâna si gandul nostru.
Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu si MAICUTA DOMNULUI, ca sa mai auzim de asemenea atrocitati ! 
Este înspaimantator! Nici cu gandul nu putem suporta,d-apoi sa mai si vedem oameni trasi in Ţepusa.
DUMNEZEU va cere socoteala tuturor celor care, au luat viata semenilor lor, indiferent prin ce mod.
Iata cate ceva despre DOMNUL ŢĂRII ROMÂNESTI - VLAD ŢEPES ,poreclit si DRACULA după numele tatalui său,VLAD DRACUL.
Dar iata:

Vlad Ţepeş, Anticristul obsedat şi de femei, şi de bărbaţi. Confuziile ...

adevarul.ro › Oraşul tău › Piteşti
Translate this page
Jul 9, 2016 - Pentru că documentele ce ar trebui să ne edifice asupra vieţii personale a lui Vlad Ţepeşsunt puţine la număr, pe marginea personajului care a insuflat atâtea legende istorice au fost ţesute aproape tot atâtea mituri erotice, majoritatea având în spate flagrante confuzii istorice. Mai gravă este însă imaginea ...

Cum arăta de fapt fratele lui Vlad Ţepeş. Radu cel Frumos ar fi fost ...

www.mediafax.ro/.../cum-arata-de-fapt-fratele-lui-vlad-tepes-radu-...
Translate this page
Nov 3, 2017 - Cel mai cunoscut model androgin din lume, l-a interpretat pe domnitorul Radu cel Frumos, fratele lui Vlad Ţepeş şi fiul lui Vlad Dracul, în serialul turcesc „Fatih". ... Când a văzut la TV acesteIMAGINI, Liviu Dragnea a luat o DECIZIE STUPEFIANTĂ. Dezvăluirea DE NECREZUT a unui europarlamentar PSD.

Vlad Țepeș
Domn al Țării Românești
Vlad Tepes 002.jpg
Tablou postum, din a doua jumătate a secolului XVI-lea. 60x50 cm. Kunsthistorisches Museum (Viena).
Date personale
Născutnov. 1431
Sighișoara
Decedatdecembrie 1476
BucureștiȚara Românească Modificați la Wikidata
PărințiVlad al II-lea Dracul Modificați la Wikidata
Frați și suroriRadu al III-lea cel Frumos Modificați la Wikidata
Căsătorit cuAnastasia Maria Holszanska? sau Cneajna Bathory?
Jusztina Szilágyi de Horogszeg [2], sau Ilona Szilágyi
Ilona sau Jusztina Nelipic[1]
CopiiMihnea I cel Rău Modificați la Wikidata
CetățenieFlag of Wallachia.svg Țara Românească Modificați la Wikidata
ReligieBiserica Ortodoxă Română Modificați la Wikidata
OcupațieSuveran[*] Modificați la Wikidata
Apartenență nobiliară
Familie nobiliarăDinastia Drăculeștilor
Domnie
Domnieaugust 1448 - octombrie 1448
august 1456 - decembrie 1462
decembrie 1476[1]
PredecesorVladislav al II-lea
Basarab Laiotă cel Bătrân
SuccesorVladislav al II-lea
Radu cel Frumos
Basarab Laiotă cel Bătrân
Semnătură
Wladislaus Dragwlya.JPG

                         

32 de comentarii:

  1. În aceasta seara dragii mei,ne vedem prin Skipe la ANTENA STARS - AGENTIA VIP. Va astept cu drag si cu multa dragoste sufleteasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumim ca ne-ati zis ca sa schimbam canalu

      Ștergere
    2. Poate este vorba de batalionul de jandarmi Vlad Tepes care bate oamenii pt. a-l apara pe Dragnea ...?!

      Ștergere
    3. Cineva ,este Dragnea care conduce batalionul de elita Vlad Tepes ...

      Ștergere
  2. Pe vremea lui tremurau raufacatorii,acum e floare la ureche legile existente, nu exista la noi nici pedeapsa cu moartea!

    RăspundețiȘtergere
  3. va multumim ca ne sunteti alaturi si va sustinem

    RăspundețiȘtergere
  4. Vocea ta e ca la vrajitoare (pitigaiata) . esti si batjocoritoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 22:26 ,sa ti fie rusine !

      Ștergere


    2. Cine il iubeste cu adevarat pe Dumnezeu,ii este frica sa faca asa o comparatie,stim ca vrajitoarele lucreaza numai cu cel rau,pe cand doamna Maria,ne vorbeste numai de Maica Domnului si Sfanta Treime.Ca sa-l cunosc, sa-l iubesc si sa respect Cuvantul lui Dumnezeu,trebuie sa ma lupt eu cu mine,in fiecare clipa,sa-l scot pe cel rau din sufletul meu,nu pot sa spun ca il iubesc pe Dumnezeu,daca eu ii dusmanesc pe cei din jurul meu.Cel care il iubeste pe Dumnezeu cu adevarat,nu cere nimic,numai ii multumeste Lui Dumnezeu,pentru binele si raul pe care il primeste,ca Dumnezeu le stie de ce ne incearca,sa vada daca il iubim cu adevarat,nu ca fatarnicii.Multi am dor sa fim ca doamna Maria,aleasa de Dumnezeu,si cu asa Har.Fiecare om pe pamant are drumul lui ales de la Botez,pana va pleca de pe pamant.Toti care au facut rau pe pamant,si aproapelui va primi pedeapsa de la Dumnezeu,si vrajitoarele si cei care au mers la vrajitoare,si cei care au pus lucruri necurate ca sa faca rau,cei care au mintit si toti vom da socoteala inaintea Lui Dumnezeu,ca nu este om fara de pacat.Dar vrajitoarele vor avea chinuri groaznice,vor pierde tot ce au adunat pe minciuna.Si toti cei care sau imbogatit pe minciuna,vor pirde tot pana la sfarsitul anului,nu mai au spor .

      Ștergere
    3. 17:08 inseamna ca n-ai vazut niciodata la tv ce spun vrajitoarele. Toate au un crucifix mare de lemn si sustin ca ceea ce fac este magie alba si ca e numai cu ajutorul lui Dumnezeu. :)))

      Ștergere
    4. Nu,pentru ca eu ma rog la Maica Domnului si Sfamta Treime,sa le intoarca si pe ele la credinta,si sa nu isi piarda sufletul la satana.

      Ștergere
    5. 23:16, tu umbli cu "jalba la proțap"! Chiar asa ?!

      Ștergere
    6. 15:18 eu zic sa avem fiecare grija de propriul suflet inainte de a ne ingrijora pentru al altora. Putina smerenie nu strica!

      Ștergere
    7. 19:22 dar tu cu ce umbli? Hm?

      Ștergere
    8. Doamne an. 17:08! " multi am dori sa fim ca doamna ..." Ai scris o prostie mai mare decat tine. Daca tu iti doresti sa vezi cai verzi pe pereti... e treaba ta!

      Ștergere
  5. va multumim ca ne sunteti alaturi si va sustinem

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dulce Maria! Ne-or fi auzind careva gandurile, dar NU Dumnezeu. stii dc? Avem noi vibratie mica si El este undeva atat de sus si inalt vibrational intr-o stare de fericire numita beatitudine de unde nu mai are importanta nimic ce se petrece aici.Acolo e asa un bine si o perfectiune ce te drogheaza efectiv si stim asta de la cei ce fac regresii hipnotice si dau nas in nas cu intunecati cu vibratii joase ce ostenesc cu doar prezenta lor. Apoi cand au terminat urca pe intentie cu spiritul sus vibrational vb si acolo se energizeaza/relaxeaza. Abia mai vor sa se reintoarca si ne spun ca nimic nu mai are importanta de acolo,nici rau, nici bine sau frumos sau legaturi familiale, obligstii. Si inca nu erau ajunsi la Dumnezeu, doar undevba susut binisor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanitza, chiar ma intrebam cand apari. O zi buna!

      Ștergere
  7. Aici se refera la timpul actual,e grav.

    RăspundețiȘtergere
  8. Romanitza! Te asteptam cu comentariile tale de mult !ma bucur sa te ...,,aud ,,��

    RăspundețiȘtergere
  9. Statul Ascuns iese la Vedere.
    Din ceea ce am spus până acum despre Statul Ascuns, cred că ați înțeles un lucru: Statul Ascuns s-a dezvoltat în primul rând pe spatele, pe seama și în colaborare cu politicienii, la un moment dat; Statul ascuns a fost creat, folosit, încurajat de politicienii care, în timp, schimbându-se raporturile putere-opoziție, i-au devenit victime.
    Primele victime ale Statului Ascuns au fost politicienii PSD: Adrian Năstase, Voiculescu, Mitrea, etc,; Beneficiari: Traian Băsescu și politicieni din PD-L, care l-au încurajat și folosit.
    Pe finalul mandatului lui Traian Băsescu, Statul Ascuns a schimbat macazul și, găsindu-și un nou colaborator, Victor Ponta și imediat Klauss Werner Iohannis, a apărut rândul doi de victime: fratele lui Traian Băsescu, Alina Bica, Elena Udrea, Pinalti, Cocoș, Sandu, etc., adică fix cei care până mai ieri erau oamenii lui Traian Băsescu și prietenii lui Coldea, Oprea, Maior, Koveși, ai Domnului cu Păstrăvi. Un caz special este cel al lui Gabi Oprea, stâlp al Statului Ascuns, care, din varii motive, a devenit victimă.
    Beneficiari: Iohannis, Dragnea, Ponta, dar care au devenit prietenii Statului Ascuns și mergeau la șprițuri cu el.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un caz aparte sunt " Dosarele Iepure", cum este cazul lui Oprea, Blaga, Orbán, Videanu, Tomac, care, acuzați de corupție, abuz în serviciu etc, ori li s-au închis dosarele, ori sint " agățați" pentru a face ce trebuie. Un caz aparte îl constituie chiar dosarele lui Traian Băsescu și ale familiei, instrumentate pentru a-l îndepărta de mesajul devenit puternic împotriva lor. In această fază, victime colaterale au devenit Alina Bica, Ingrid Mocanu, Horia Georgescu, Dragomir, etc., care, la un moment dat fuseseră în interior și știau prea multe și, într-un fel sau altul, trebuiau eliminați. Beneficiari: Klauss Iohannis și, ATENȚIE!!!, deja Reprezentanții Statului Ascuns, care începeau să preia controlul direct asupra politicii, prin crearea de partide și mișcări și, în fine, ultimul val:
    Olguța Vasilescu, Ghiță, Dragnea, etc și PSD-ul care devin victime în bloc, urmând ca PSD-ul să fie demonizat, cu PD-L-ul s-a rezolvat, PNL-ul nu există, Traian Băsescu este îngenunchiat de Dosare- el și apropiații lui, Ponta este cumințit și adus la loc în matcă, Antonescu desființat, iar Statul Ascuns își face propriile partide și mișcări. Clasa Politică este decimată, și, neânțelegând ce li se întâmplă se decimează între ei, Băsescu sare la gâtul lui Dragnea, Ponta la fel, Dragnea sare la gâtul lui Băsescu, Tudose la Dragnea, Orbán la Dragnea și Băsescu, Blaga este cumințit și scos din joc, Videanu uitat.
    Dragnea și PSD-ul devin victima perfectă, Dușmanul perfect, întruchiparea răului, corupția însăși, " partid de infractori"(?!?!?) cum îi cataloga ieri Băsescu(?!?), căruia nimeni nu i-a zis până acum că aproape toată familia și toți apropiații, că prieteni nu are, au trecut pe la DNA. Mai nou este atacat și ultimul politician care mai putea beneficia de acest măcel, Klauss Werner Iohannis.Gelu Visan

    RăspundețiȘtergere
  11. Beneficiar Total al măcelului provocat de Statul Ascuns, dar și de politicieni, unii împotriva altora, cine?
    Ați ghicit: Chiar Statul Ascuns însuși, clasa politică fiind îngenunchiată, terminată, speriată, confuză și bulversată, făcând mișcări ciudate ca cea de ieri în care se constată că Geonă a fost furat.
    Ar mai fi ceva: In numele cui face Statul Ascuns acest Măcel? In numele lui, chiar al lor, iar din rândurile lor se vor ridica propriii politicieni( o clasă politică nouă, nu?) fie că e vorba de Koveși, Cioloș, George Maior, Dâncu sau Dracu' ( adică Invenții) Statul Ascuns-Paralel este la un pas de a prelua controlul în societate, nu înainte de a-i mai ajuta pe politicieni să se canibalizeze între ei până la exterminare: Băsescu-Orbán- PNL-PMP, pe Dragnea PSD, Dragnea pe Băsescu, Statul Ascuns pe toți.
    Locul politicienilor va fi luat de Haștagieni și de...da, și acum ați intuit: de Globaliști; și de cei din interior și de cei din exterior.
    Statul Ascuns iese la vedere. Partidele românești se dorește a fi exterminate, locul lor urmând a fi luat de partide globaliste. Culmea este că acest măcel l-au provocat politicienii între ei, plecând de la Traian Băsescu încoace, până la Dragnea și Klauss Iohannis.
    Statul Ascuns este la un pas de a câștiga România și de a o pune pe tavă Globaliștilor; Ce este de făcut?
    Ca de fiecare dată, să înțelegem ce se întâmplă, după care, există și soluții; Înfrângerea de sâmbătă și primul premier civil după zece ani, ne fac să ne gândim că politicienii au început să se trezească; greu, dar e un început.Gelu Visan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dle Gelu Vișan statul ascuns sau pararel va obligat să furați să devalizați țara mă refer la toți care au fost la conducerea țării(A.Năstase,Truică,Videanu, Patriciu,Dragnea,Ponta, Ghiță,și f.mulți alții) și cei cei care nu au fost VIZIBIL la conducere (Voiculescu,.Nicolae,Adamescu,
      S.O.Vântu ) La Vântu s a dus ca un cățeluș ,noaptea, la vilă. Doamne și câte ar fi de zis !!! Din cauza voastră ,a celor care v-ați perindat la conducere și a ta Gelu Vișan, în România SISTEMUL SANITAR E LA PĂMÂNT,SISTEMUL DE ÎNVĂȚĂMÂNT E LA PĂMÂNT și transporturi și multe altele și asta doar să vă ÎMBOGĂȚIȚI PESTE MĂSURĂ . Ați reușit să devalizați(toți) țara și acum dați vina „statul ascuns,pararel “ . Ce e ciudat e că mai sunt persoane care spun „BRAVO,GELU VIȘAN ȘI FELICITĂRI“

      Ștergere
    2. Dl.Gelu Visan foloseste niste cuvinte mari,pentru un impact cat mai puternic asupra cititorilor."MACEL"?! Din ce se observa,politicienii nostri sunt bine,merci,au strans averi fabuloase pe care nu le confisca nimeni.Asadar,despre ce vorbeste ? Mi se pare un text manipulator,care incearca "sa-i albeasca "pe "bietii"politicieni.Nu e cazul,sa fim seriosi...Aceste articole cu iz senzational,fara a aduce argumente valide,sper sa nu mai prinda prea mult la mase,oamenii sa judece cu propriul cap,sa nu mai inghita toate vorbele ci sa observe ce se intampla in jurul lor...Va rog sa nu-i mai vedeti ca niste victime pe cei care au condus in tara asta incepand din '90 pana in prezent,noi suntem,cu totii,victimele lacomiei si tradarii politicienilor,TOTI politicienii postdecembristi,din toate partidele...A,si inca ceva : fara ajutorul substantial al cozilor de topor din interior,Romania nu ar fi ajuns cea mai exploatata colonie a Europei si nu ar fi ajuns sa-si piarda in mod accelerat o parte insemnata a populatiei(cei plecati afara).

      Ștergere
  12. BRAVO, GELU VISAN si FELICITARI dupa felul in care ai explicat!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnul Gelu Visan va apreciez!Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  14. Unii cred ca scapa de ceea ce au semanat ! Tradatori de nem si tara cea mai joasa specie dintre bestile pamantului cred ca pot scapa de judecata si mechanismele universului.

    RăspundețiȘtergere
  15. observ ca istoria nu este puntul forte al romanilor prin faptul ca a fost trunchiata-se stie e VLAD TEPES ca a ffacut orine drastica in TARA ROMANEASCA-si asta pt ca turcii faceau comert necinstit preluat si de romani -asadar a instituit tragerea in teapa SPRE EXEMPLU PT TOTI HOTII-de aceea se mai pomeneste pe la noi cuvintele-UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE care in timpurile noaste este un gest extrem

    RăspundețiȘtergere
  16. scuze la an25 ian 15:19-am facut greseli de exprimare- nu-mi sta in fire-dar unele litere nu apar in context uneori

    RăspundețiȘtergere