vineri, 26 ianuarie 2018

UNDE ESTE MAREA ? UNDE ESTE MAREA CLI - PESTILOR ?


                                       26 Ianuarie 2018,ora 5,12 dimineata !

                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit un glas care ,intreaba cu durere asa :

                "Unde este Marea?
                Marea Cli - Pestilor,unde este ?"

Image result for peste clean in mare
                          .
Dragii mei,oare sa fie vorba de o anume specie de Pesti care va disparea? Sa fie vorba oare de pestele Clin?
Din păcate, vom auzi dragii mei de disparitia unei specii de pesti. Cand va fi si unde anume,eu nu stiu a va spune; nu mi s-a descoperit. Dar fie ca vrem,fie ca nu vrem, tot vom afla despre MAREA CLI-PESTILOR !
                                 Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Nu se mai vad primele topicuri din luna Ianuarie 2018. Ce se intampla?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se mai vad deoarece nu se intrevede nimic bun.

      Ștergere
    2. Nu se mai vad deoarece nu se intrevede nimic bun.

      Ștergere
    3. Sa speram ca va disparea

      Ștergere
    4. Anonim27 ianuarie 2018, 00:36
      Nu se mai vad primele topicuri din luna Ianuarie 2018. Ce se intampla?
      RAPSUNS:
      Ieri a fost o pb cu SITE-ul,dar s-a rezolvat asta noapte. A fost de la GOOGLE. Nici eu nu gaseam postarile.
      Este totul OK,acum! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    5. Maria, cred ca pe masura ce adaugi postari noi, pe lista postarilor lunii ianuarie (pe dreapta) nu mai sunt vizibile postarile cele mai vechi din aceasta luna, cum ar fi de ex. postarea din 3 ianuarie 2018:

      IARNĂ ??? INUNDATII GRAVE LA NORD - EST !

      Aceasta postare nu mai este vizibila. Ea poate fi gasita daca dam cautare pe google dupa titlu, insa mai uitam titlurile lor cu exactitate, si e mai greu de gasit cu google ca sa le mai putem reciti daca vrem. Iar cei care vin noi pe blog, nici nu stiu de ele caci nu apar pe lista postarilor din ianuarie.
      Poate fi ceva care tine de lungimea campului unde apare cuprinsul postarilor.

      Iti multumim pentru blog! Doamne ajuta!

      Ștergere
    6. Eu am crezut ca Maria isi sterge din postari si de aceea nu mai apar unele.

      Ștergere
    7. Nu, nu isi sterge 11:05, ele exista doar ca nu sunt vizibile. De ce nu sunt? Probabil campul lunii la sectiunea arhiva, are lungime prea mica. Este ceva ce tine de structura. O chestie "tehnica", parerea mea. Un programator stie sa spuna mai bine.

      Ștergere
  2. pe kanal d azi 26 ian s-a anuntat ca marile si oceanele nu vor mai avea pesti din cauza pungilor din plastic aruncate la intamplare ar mai ales in ROMANIA necivilizata

    RăspundețiȘtergere
  3. Pestii nu clipesc ,deci se refera la oameni!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si sa mai spuna cineva ca pestele e cea mai hranitoare mancare , la cata poluare este ....!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim27 ianuarie 2018, 22:17
    Sa speram ca va disparea

    Nu o sa inteleg niciodata ! Daca nu iti place ceea ce citesti pe acest BLOG,de ce mai intri? Doar ca sa improsti cu venin si cu noroi? Chiar nu ti-i teama de pedeapsa DUHULUI SFANT ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne intereseaza elucubratiile tale. In schimb, sa provocam mintea prostului, da! Este greu, dar merita cand un om ( prost) se desteapta. Este greu pt. ca sabotezi mesajele... Treaba asta este comunista. Ai ales sa fii persoana publica, atunci fii responsabila...

      Ștergere
    2. Ne putem lipsi de desteptaciuna ta fara probleme. Chiar te rog sa nu mai intri pe aici! Dna Maria e mai responsabila de 1000 de ori ca tine, fiu/fiica ploii ce esti!

      Ștergere
    3. 04:49, dar cat de multa nesimtire poti avea in tine. Te faci de rusine prin propria ta rautate anonimule.

      Ștergere
    4. Observ de catva timp,aici pe blog,niste postari care denota o aroganta iesita din comun,combinate cu rautate gratuita.Ma intreb cine sunteti voi,care e adevaratul vostru scop(lasa asta cu "desteptarea prostilor",astea-s vrajeli) ? Deci care e scopul real si ce castigati din acest "stil"de a scrie ? Chiar sunt curioasa...

      Ștergere
    5. Nu va faceti probleme a vomat un pic pe aici i-a fost un pic rau ,asa reacționează diavolul cand e deranjat..

      Ștergere
    6. Vai de capul tau ( 13:14+11:08)!

      Ștergere
    7. Mai 19:58, du-te si te cauta la medic, dar la un psiholog, nu in alta parte.

      Ștergere
    8. 17:50," curiosii mor repede"(vorba din popor)!

      Ștergere
    9. 17:50 esti obisnuita ca pe vremea lui Ceausescu? Atunci toti ziceau precum iubitul conducator: da, tov. Nicolae Ceausescu, aveti dreptate! Nu se impotrivea nimeni, tot asa vrei sa fie si aici? Mai treziti-va din adormire si nu mai luati totul de bun. Cum zice unul ceva, cum sar unii dintre voi ca oile!Lasati lumea sa spuna ce are de spus! Cenzurarea comentariilor e un mare pacat!

      Ștergere
    10. An.22:31, iti convine sau nu, dar intram pe blog pentru acele persoane care chiar au ceva de spus ( spre deosebire de tine). E drept, astfel de persoane sunt din ce in ce mai putine, deoarece le-ai gonit...le-ai ingradit dreptul la exprimare. In jurul tau ai adunat oameni simpli in gandire ( care, culmea, sunt si rautaciosi...ataca mai ceva ca vipera ..vezi comentariile anonimilor de mai sus --aparatorii tai)... Cu siguranta asta e scopul tau...ai nevoie de cei care te lauda. Nu esti capabila sa sustii o conversatie in contradictoriu. Nu intorci si celalat obraz...!

      Ștergere
    11. 21:38, nu ar fi mai bine sa cauti tu un alt blog sau sa-ti faci unul? Nu cauta sa confisti blogul altuia caci nu-ti apartine. Esti plin de venin si iti place sa jignesti.

      Ștergere
    12. An.09.03.n-ai aflat ? Conform cercetatorilor britanici,curiosii au toate sansele sa traiasca 100 de ani !

      Ștergere
    13. An.11.09. ce are a face vremea lui Ceausescu,oile si...prefectura ? Da' explica te rog asa,ca pentru o blonda ( care nu are un IQ din...patru cifre ! sau erau trei ?...).

      Ștergere
    14. 23:04, are!Daca esti greu de cap iti mai explic o data! Pe vremea raposatului nu sufla nimeni in fata lui, toti ziceau ca el chiar daca nu avea dreptate! Asa faci si tu legat de Maria, inghiti tot ce spune fara discernamant.
      Daca Marie e o persoana corecta si nu minte asa cum sustine atunci de ce nu publica ce spune toata lumea? De ce opreste comentariile care nu o sustin si lasa doar pe cele care o lauda? Ti se pare corect?

      Ștergere
    15. 21:38 de acord cu tine!

      Ștergere
    16. An.00.56.in primul rand sa stii ca nu sunt grea de cap si nu inghit totul pe nemestecate.Atunci cand nu eram de acord cu ceva publicat pe blog,am spus-o( ultima data a fost la articolul cu ''Ierusalime,Ierusalime etc...'' cand am rugat-o pe d.Maria sa nu mai publice pe blog imagini cu Iisus rastignit,ca pur si simplu nu le pot privi,imi fac rau.Si au mai fost si in alte ocazii...Dar nu pot sa jignesc pe cineva doar pentru ca nu sunt de acord cu acea persoana.Nu e ok.Sa stii ca si eu am avut unele postari care nu au aparut pe blog(desi nu erau jignitoare la adresa nimanui),dar am trecut peste...In alta ordine de idei,mi-e dor si mie de unii useri care,din pacate,intra rar( de ex.''EU SUNT D'',Sorin T.,Romanita,Ecodomo si mai sunt...).Acestia scriau lucruri interesante,care erau uneori noutati pentru mine,sau care erau subiecte pe care nu le-am aprofundat indeajuns.In concluzie,te rog sa fii mai echilibrat in exprimare,nu mai jigni.''Ce tie nu-ti place,altuia nu-i face ''...

      Ștergere
    17. 22:56, greu intelegi. Poate o fi varsta, poate o fi ... In fine! Observa ca singura ta preocupare este sa te legi de toti. Nu dezbati subiectul publicat de Maria. Pur si simplu nu este interesant pentru tine. In schimb, iti place sa te iei de toti. Ce facem cu blestemele lansate de Maria la adresa celor care o contrazic? Astea nu le vezi, nu! Te lovesti cu caramida in piept cand e vorba Maria, mama-mama. Cred ca s-a si spart. Probabil ca asa te simti utila. Asa iti versi frustrarile, framantarile si alte cele.

      Ștergere
    18. 20:04, dar ce-i porti tu grija Mariei?!!! Nu te-am inteles. Ea este gazda aici. Tu esti oaspetele. Daca nu-ti place ceva, poti sa pleci. Nu te tine nimeni legat.
      Cata vreme esti oaspete, nu esti gazda. Fa-ti un blog iar acolo poti sa faci tot ce doresti, sa te desfasori dupa bunul tau plac, nu-ti va tine nimeni evidenta.

      Ștergere
    19. An.20.04. Ajunge ! Cred ca ma confunzi,eu nu am jignit pe nimeni pe blog si nu m-am luat de nimeni,dar ce faci tu intrece orice masura.Destul !...

      Ștergere
    20. 22:49-21:47, sunteți la piața?!

      "Destul" spui in familie.

      Ștergere
    21. 07:15, de ce nu iti faci un blog al tau unde sa te desfasori cum vrei. Serios acuma, ar fi cazul sa te gandesti la asta. Acolo poti sa faci ce vrei tu, caci nimeni nu te va derajna si nu vei deranja pe nimeni.

      Ștergere
  6. Intr-o intersectie s-a produs un accident. Un ziarist care vroia sa preia repede stirea pentru a o publica nu reusea sa vada ce se petrece pentru ca erau adunati prea multi in jurul victimei. Pentru a-si realiza scopul ziaristul a inceput sa isi faca loc strigand ca este tatal victimei. Ajuns in centru a constat cu uimire ca victima era un magarus.

    Morala :
    Cine se comporta ca un magar, mai devreme sau mai tarziu, tot se va da de gol inaintea tuturor ca este un magar.

    RăspundețiȘtergere