duminică, 7 ianuarie 2018

UN CUTREMUR INTENS ,CARE LEAGANA PĂMANTUL !


                                           5  Ianuarie 2018,ora 7,50 !

                                         Dragii mei,

În aceasta dimineata, treaza fiind ,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad cum Pămantul se leagana tare,precum un vapor pe valurile mari ale Oceanului.
Deci,nu vedeam dragilor cladiri,ci vedeam Pămantul care se legana ametitor.

Image result for cutremur  pozeImage result for cutremur  poze.

Dragii mei, vom auzi de un Cutremur intens,un Cutremur care se va produce undeva; mie nu mi s-a descoperit unde.
Faptul că se legana atat de tare Pămantul, ma ingrijoreaza foarte mult,deoarece,nu stiu care va fi cauza acestui Cutremur intens.
S-ar putea ca acest Cutremur ,sa fie chiar provocat de ceva sau de actiunile rau intentionate ale cuiva. Sau ,sa fie pur si simplu un Cutremur intens si atat.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa ne ajute pe noi toti Fiii Săi si sa ne apere de tot raul si de tot necazul.
                                Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Pai ne tot ocolește de vreo 40 de ani până ne nimereşte în 2018 :) .Lăsând gluma la o parte,... numai o poruncă Dumnezeiască ( oricare ar fi ea sa fie bine primită și transformată cu folos) mai poate salva țara asta jefuită,trădată, furată,controlată de nişte duşmani ai Lui Hristos iar Poporul Român din păcate doarme și speră în ceva ce nu există(ajutorul nu vine de încăperi dacă noi nu facem nimic bun), Dumnezeu ne oferă multe dar noi trebuie să acționăm în tot ce putem face. Oricât de şocant ar părea,e foarte posibil ca doar cu un dezastru de la Dumnezeu s-ar mai putea redresa România cu adevarat întrucât în situația actuală poate crede cineva că se va întoarce Iisus Hristos? Serios? Cine să-l întâmpine? Trădătorii de neam? Și Indolenții? Închinători la Idoli? Ratacitii, mincinoșii,Ignoranții...și toți impostorii în frunte cu Preşedintele care e cu gândul doar la Vacanțele de lux? Nici naivii și nici chiar nebunii nu mai pot crede în iluzii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Doamna Maria stiu am visat si eu si baietelul meu despre un cutremur. stiu ca Bunul DUMNEZEU vrea sa ne indreptam de la faptele noastre rele si sa il chemam mai mult stiu ca asa este
    as dori sa va rugati si pentru mine si familia mea .santeti o persoana valida si mai ales privilegiata deaceea imi permit sa va rog .BUNUL DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria, cum te simti cand transmiti oamenilor obisnuiti asemenea dezastre si nu poti interveni?. Poate multi intra in panica si asteapta cu frica perioada urmatoare prin prisma faptului ca s-ar putea intampla in zona lor. Daca se intampla spunem ca s-a adeverit, dar daca nu se stie unde se va intampla, spusul dinainte nu stiu daca are rost. In afara de faptul ca se poate creea panica si de a ne arata pedeapsa divina care va veni este greu de inteles scopul acestor mesaje si informatii despre dezastre. Daca se vor intampla acestea, unde sa mearga/fuga oamenii ca sa se salveze, cand va fi si unde va fi?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă vă panicati, de ce intrati pe blogul doamnei? Evitați si stați liniștiți! Nu vă obligă nimeni să citiți!

      Ștergere
    2. Curiozitatea bat-o vina!

      Ștergere
  4. SE APROPIE DOMNUL NOSTRU, SA-I CEREM IERTARE, SI SA NE INTOARCEM LA EL, IARTANE PREASFINTA TREIME SI MAICUTA SFINTA, VA IUBESC DIN TOT SUFLETUL SI VA MULTUMESC PT TOT AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aveti credinta in Dumnezeu,si totul va fi bine.Nu va mai ganditi la rau.vedeti ca voi atrageti totul cu mintea.M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credința a scazut mult, în curând vom primi ce am semănat. Sfarsitul este aproape, se fac pași rapizi către conflictul mult dorit de către elitele care "conduc" această lume din umbră. Ne-am sapat singuri groapa, in curand vom cădea în ea.

      Ștergere
    2. Unii se bucura ca vine sfirsitul-cei care se cred alesi,care au fost la biserica

      Ștergere
  6. Azi noapte la ora 2 m-am trezit si m-am uitat la cer era luna in geamul meu si o cruce imensa foarte densa,arata ca o sabie,era cruce sau sabie ,pe cerul luminos,acele avioane cu chmatrails au creat cruce uriasa langa luna sa se poata observa usor..a fost incredibil nu am mai vazut asa ceva.semnele revenirii lui IIsus sunt tot mai numeroase. Atunci cand m-a trezit un glas mi-a spus ca Luceafarul se va intoarce din cer.Luceafarul stralucitor este Iisus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Din păcate și eu am avut aseara o presimțire stand in pat daca ar fi un cutremur cum așa
    reacționa.Doamne ai milă de noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai daca toate "cutremurele intense" din 2017 nu sau materializat , atunci , in decursul lui 2018 , TREBUIE sa fie macar unul.

    RăspundețiȘtergere
  9. pt 7 ian 13:28-frica este o senzatie a tuturor fiintelor pamantului-a regnului animal si uman-a se induce frica nu inseamna ca trebuie ignorata!D-NA MARIA SCRIE MAI MEREU DESPRE CATASTROFE-CUI II FOLOSESTE-?APOI NE INDEAMNA LA CREDINTA-cu cred inta te nasti iar momentul producerii unui cataclism nu ne este spus in prealabil

    RăspundețiȘtergere