joi, 11 ianuarie 2018

UN CICLON INTR-UN PAHAR CU APĂ !



                                Noapte de 10 -11 Ianuarie 2018,ora 1,54 !

                                       Dragii mei,

Iata fratilor cum, in timp ce scriam aici pe Blog vad o incapere inspre Sud, chiar Sud-Est,iar pe o masa obisnuită se afla un pahar obisnuit plin pe trei sferturi cu apă de băut.

                  Image result for pahar cu apa.

O mână nevazută învarte cu un beţisor în Apa din pahar,si vad dragii mei că aceasta Apă din pahar ,avea cristale de gheaţă adevarata.
Apoi, betisorul din apă dispare, si vad cum apa începe a se roti în inversul acelor de ceasornic, asa încât ,în pahar s-a format 
un Ciclon adevarat.

Image result for ciclonImage result for pahar cu apa.
Asa precum se spune in popor: " O furtuna intr-un pahar cu apă ",iata dragilor că vom avea si : un CICLON intr-un pahar cu apă.
Dragii mei, aici nu încape loc de glumă,asadar,vom auzi de un Ger cumplit unde ne va ingheta si apa in paharul din casă. 
Cu siguranta, un adevarat CICLON va raspandi un asemenea GER cumplit.
Chiar daca nu avem zapada,vom avea un GER de va crapa pietrele si apa in paharul din casă.
Dar este totusi ANOTIMPUL de IARNA,si trebuie sa ne asteptam la orice in privinta Vremii de afara.
Cât despre Vremurile pe care le traim si le vom trai,acestea se anunta tare sumbre si ingrijoratoare.
Dar desprea acestea vom vorbi intr-un alt articol.
Sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI pentru toate câte ne daruieste ,si -n primul rând, pentru ca suntem sanatosi.
                                        Cu dragoste,Maria.
                                                     

24 de comentarii:

  1. Da ne fereasca Dumnezeu pe toti de pe acest pamant doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parlamentarul de Brasov, Guse declara la TV ca sint informatii in presa ca Kovesii si Coldea ar fii fost tinuti pe functii inalte de stat neconstitutional pentru ca sint cetateni ai unui stat strain etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Guse , cel care a ucis Tractorul Brașov ,nu mai e parlamentar...

      Ștergere
  3. Proastă interpretare.
    Toate scandalurile recente sunt furtuni într-un pahar de apă. tudose-dragnea, carmen dan- politisti, etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am spus furtuna intr/un pahar cu apa " ,m-am gandit la zicala din popor. M-am gandit la certurile din familiile obisnuite si nicidecum la oamenii politici !
      Chiar am si scris : Asa precum se spune in popor: " O furtuna intr-un pahar cu apă ". Deci,nu m-am referit la politicieni.

      Ștergere
  4. http://www.romaniatv.net/mobi/ciclonul-ava-face-ravagii-zeci-de-oameni-au-murit-iar-peste-13-000-de-persoane-au-fost-nevoite-sa-isi-paraseasca-locuintele_396984.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Furtuna intrun pahar cu apa cred ca se refera mai mult la scandalul de la varful politicii din Romania intre premier si ministrul de interne, respectiv razboiul intre asa zisele tabere din PSD. Ei se cearta intre ei si omit problemele majore ale cetatenilor si ale statului roman.

    RăspundețiȘtergere
  6. CASS 2018: Cine e asigurat automat la sănătate, fără să achite contribuție

    Copiii și tinerii care își continuă studiile, gravidele, pensionarii, cei condamnați sau arestați sunt principalele categorii care beneficiază de asigurare automată la sănătate, deși nu plătesc contribuție în acest sens (CASS). Lista este însă mult mai lungă și a fost completată chiar anul trecut. Oricum ar fi, dacă aceste persoane obțin venituri lunare de peste valoarea unui salariu minim brut și pentru care legea fiscală impune obligația de a plăti CASS, atunci situația se schimbă.


    Categoriile de persoane care nu sunt nevoite să plătească CASS, dar beneficiază gratis de servicii medicale în sistemul de sănătate public sunt stabilite în Codul fiscal. Concret, ne referim la următorii:

    copiii până la vârsta de 18 ani, dar și cei între 18 și 26 de ani, dacă sunt elevi, până la începerea anului universitar, dar nu mai mult de trei luni de la terminarea studiilor, ucenici sau studenți, precum și persoanele care urmează modulul instruirii individuale, pe baza cererii lor, pentru a deveni soldați sau gradați profesioniști;
    tinerii cu vârsta de până la 26 de ani care provin din sistemul de protecție a copilului;
    soțul, soția și părinții fără venituri proprii, aflați în întreținerea unei persoane asigurate;
    persoanele cu handicap, pentru veniturile obținute în baza Legii nr. 448/2006;
    bolnavii cu afecțiuni incluse în programele naționale de sănătate stabilite de Ministerul Sănătății, până la vindecarea respectivei afecțiuni;
    femeile însărcinate și lăuzele;
    pensionarii (pentru veniturile din pensii);
    persoanele care se află în concediu medical pentru incapacitate temporară de muncă;
    șomerii care primesc indemnizația de șomaj sau, după caz, alte drepturi de protecție socială;
    persoanele care se află în concediu de acomodare (concediul acordat celor care adoptă un copil);
    persoanele fizice care beneficiază de ajutor social potrivit Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat(dar doar pentru acești bani);
    condamnații din închisori, cei arestați, precum și persoanele care se află în executarea unei măsuri educative/de siguranță privative de libertate, respectiv cele care se află în perioada de amânare/întrerupere a executării pedepsei privative de libertate;
    străinii aflați în centrele de cazare în vederea returnării ori expulzării, precum și pentru cei care sunt victime ale traficului de persoane, care se află în timpul procedurilor necesare stabilirii identității și sunt cazați în centrele special amenajate potrivit legii;
    personalul monahal al cultelor recunoscute;
    persoanele cetățeni români, care sunt victime ale traficului de persoane, pentru o perioadă de cel mult 12 luni;
    persoanele ale căror drepturi sunt stabilite prin Decretul-lege nr. 118/1990, prin Legea nr. 51/1993, prin Ordonanța Guvernului nr. 105/1999, prin Legea nr. 44/1994, prin Legea nr. 309/2002, precum și persoanele prevăzute de Legea nr. 341/2004 (e vorba, în principal, de persoane persecutate în regimul comunist, de veterani de război și alte categorii asemenea).

    Toate aceste categorii de persoane sunt scutite de la plata contribuției la sănătate. În raport cu veniturile respective (pensii, indemnizații etc.), ele sunt asigurate automat în sistemul de sănătate de la stat, dar numai dacă nu obțin venituri pentru care se plătește CASS și care sunt mai mari de valoarea salariului de bază minim brut(1.900 de lei).

    Anul trecut, lista nu era atât de lungă. Spre exemplu, mai mulți tineri au acum acest beneficiu, pentru că și cei cu venituri sub 1.900 de lei pe lună sunt scutiți.

    Dacă nu obții venituri, plătești sau nu CASS?

    Desigur că, dacă nici nu obții venituri și nici nu te regăsești pe lista de mai sus, nu poți beneficia de serviciile medicale de la stat decât dacă plătești pentru asta. Nu există însă o obligația de a contribui. Cei care o fac, o fac benevol (pentru că vor asta).

    RăspundețiȘtergere

  7. 2.

    Pe scurt, se poate contribui lunar sau doar la momentul când ai nevoie de serviciile medicale. Oricum ar fi, sumele de bani pe care le dai la stat ca CASS depind de valoarea salariului minim brut. Iar, cum salariul minim a crescut anul acesta cu 450 de lei, rezultă că și sumele acestea ce merg la CASS sunt mai mari acum.

    Astfel, de exemplu, o persoană care începe plata la CASS din ianuarie 2018 datorează lunar 190 de lei (adică 10% din salariul minim, care e 1.900 de lei), adică 2.280 de lei pentru întreg anul 2018 (190 de lei x 12 luni).

    Notă: Mai multe detalii pe acest subiect puteți citi aici.

    https://www.avocatnet.ro/articol_47301/CASS-2018-Cine-e-asigurat-automat-la-s%C4%83n%C4%83tate-f%C4%83r%C4%83-s%C4%83-achite-contribu%C8%9Bie.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Scandalul cu politistul mi se pare fabricat intr-un moment oportun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aloooo,e f.real,nu e fabricat!

      Ștergere
    2. 22:52, cand o sa te inghesuie unul in lift, de nu mai stii pe unde sa o tai, atunci o sa urlii si o sa crezi ca nu e " fabricat" (inghesuiala etc), ba!

      Ștergere
    3. Tu pe ce lume traiesti?. Esti aerian rau, mai bine abtinete sa scrii prostii, doar citeste.

      Ștergere
  9. Si eu asa cred,ca e fabricat,ma intreb ca de ce nu a avut de data asta nici o teama,desi vazuse camerele?Vroia asa din senin,un politist sa aibe probleme,sa fie mieluselul negru?!Referitor la asigurarile de sanatate,pe viitor,probabil asa va fii,ca platesti,ca sa ai servicii gratuite,dar daca nu lasi sa se implanteze cip in tine,nu mai beneficiezi de asigurare si nici nu vei putea cumpara sau vinde!Vin si vremurile astea,a spus si doamna Maria aici pe blog,cu microciparea....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:47, cate pasarele zboara in spatiul tau gol... se plictisesc saracele.

      Ștergere
  10. Anonimi 22:52și 00:47 dacă fetele voastre erau atacate în scara blocului sau copii voștrii erau atacați în lift ,cum ar fi fost??? Cap ai minte ce-ți mai trebuie !

    RăspundețiȘtergere
  11. 00.47 Adica si cand vezi cu ochii tai pedofilul psihopat , tot va mananca limba sa spuneti ca e ,,fabricat'' ceea ce se vede? Tu nu ai auzit de cand se tot urla la televizor si in presa ca dementul nu avea niciun scrupul din 2009 , ca agresa si viola zeci de persoane ce degeaba au depus plangeri . Nevasta-sa coafeza in Magurele fusese batuta de el si scoasa in strada , el a vandut garsoniera in care stateau si a cheltuit banii la jocurile de noroc . Tot sa aperi o asa scursura , exact asa cum au facut ,,colegii'' lui . Sigur esti si tu tot un coleg cu aceleasi abilitati .

    RăspundețiȘtergere
  12. 22:52 tu nu intelegi ca individul pedofil nu se poate abtine? Astia sunt bolnavi, ce scandal fabricat vezi? Asta a mai calcat pe bec si mai inainte. Ulciorul nu merge de multe ori la apa. Cui foloseste si cum s-ar putea fabrica asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim 00:47 cum poți să faci asemenea afirmații ???Dacă părinții copiilor nu ar fi avut ideea să meargă CU ÎNREGISTRĂRILE DE PE CAMERELE DE ÎNREGISTRARE la 3 televiziuni ,nenorocitul ar fi fost în continuare polițist !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:32 si nu numai ca ar fi fost in continuare politist dar ar fi continuat sa nenoroceasca femei si copii. Ăsta o s-o pateasca rau in inchisoare de la ceilalti detinuti, una ca e pedofil si violator si a doua ca era plotist.

      Ștergere
  14. s-au deschis si dosare pentru favorizarea infractorului ce colegi si sefi din Politie

    RăspundețiȘtergere
  15. 00.47
    Ia de aici si uita-te bine la ce face prietenul tau unei femei de 43 de ani . Poate e nevasta-ta :

    https://www.antena3.ro/actualitate/social/noi-imagini-cu-politistul-pedofil-cum-agreseaza-o-femeie-la-lift-video-450394.html


    Antena 3 a obţinut, în exclusivitate, imagini cu un nou atac pentru care este suspectat polițistul pedofil Eugen Stan. De această dată e vorba de o agresiune într-o scară de bloc, din Sectorul 4 al Capitalei, acolo unde polițistul se repede asupra unei femei care intra în lift și îi bagă mâna sub fustă.

    Agresiunea a avut loc în anul 2016, iar victima ar fi avut 43 de ani.

    Asta a violat si agresat jumatate din Bucuresti , daca nu-l prindeau , incepea si cu provincia . Vezi ce bine l-au prins camere de vedere din scarile de bloc, vezi ce atitudine de bolnav psihopat are ? Tot mai sustii ca ,,i s-a fabricat ''?

    RăspundețiȘtergere
  16. Reteaua mafiota din politie l-a mentinut si protejat fiind probabil un SRI-ist sub acoperire si de acestia nu se apropie nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  17. 9.17 Acest pedofil ii avea cu ceva la mana pe sefii lui , prin sofer unii duc pachete, bani , plocoane , acasa la amante , si complici . Asta era elementul care se preta la tot . A fost acoperit ca sa nu deconspire nemerniciile lor , acolo o mana spala pe alta. Ei stiau ca-i pedofil , ii spuneau ,,violatorul'' si el ii stia pe ei cu alte mizerii .

    RăspundețiȘtergere