luni, 22 ianuarie 2018

TRAGEDIE ÎN ALPI !

                                                 22  Ianuarie 2018,ora 16,12 !

                                           Dragii mei,

În aceasta după amiaza în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor un glas care ,spune ceva cutremurator.
Glasul spunea asa:

                         "Tragedie !
                     Tragedie în Alpi !

După care,glasul dispare, iar eu ma gandesc cu durere in suflet la ceea ce urmeaza ca sa auzim despre TRAGEDIA  din ALPI.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la MAICUTA DOMNULUI ca sa aiba grija de noi toti Fiii Săi,oriunde ne-am afla pe acest Pămant.
                                        Cu dragoste,Maria.


Muntii Alpi

andra87can.blogspot.com/

Translate this page
muntii alpi. Alpii reprezintă un lanţ muntos din Europa, care se întinde din Austria şi Slovenia până în sud-estul Franţei, trecând prin nordul Italiei, Elveţia, Liechtenstein şi sudul Germaniei. Alpii formează un arc de cerc în sudul Europei centrale, în lungime de aproximativ 1200 km şi acoperă o suprafaţă de cca 200.000 km2.

Image result for MUNTII ALPI IN CARE TARI SE INTINDImage result for MUNTII ALPI IN CARE TARI SE INTIND

40 de comentarii:

  1. Totul e posibil https://www.stiripesurse.ro/probleme-mari-in-elvetia-risc-maxim-de-avalansa-in-nordul-alpilor-unde-marti-se-deschide-forumul-de-la-davos_1244149.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=https://geopolitics.co/vital-issues/ben-fulford/&prev=search

      Ben Fulford ACTUALIZARI

      Viitorul lumii fiind negociat în următoarele două săptămâni, pe măsură ce se apropie Super Luna de sânge

      Ștergere
  2. Lumea e speriata ?
    Credeti-ma , inca nu stie ce e aia ! ! !
    Dar daca privesti in sus spre rasarit , vei / vor gasi motive infinite de ingrozire , nu de sperietura !
    Abia de acolo se incepe marea sperietura !
    A inceput de curand !
    S-a dat startul !
    Au sunat trambitele !
    Au fost trimise OSTIRILE DIVINE ale TERMINATORILOR !
    Acestia sant INGERII ORDINELOR APOCALIPTICE !
    Ce va urma cand vor ajunge in acest Cadru Temporal , va fi dupa masura fiecaruia in parte , apoi dupa masura tuturora la un loc !
    E indescriptibil !!!
    Lumea vrea frumos !
    Dar il merita ?
    Il lucreaza ?
    Cum se reflecta biosinergetic lucrarea lumii in CREATIA DIVINA AMBIENTALA ?
    Este o reflexie benefica ?
    Sau este o reflexie malefica ?
    Compasiune si respect pentru Creatia TATALUI ETERN DUMNEZEU ATOTPUTERNIC ! ! ! Pace si liniste spre Voi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ecodomo,eu sunt doar o oarecare,un om obisnuit,dar inima mea nu ma minte...simt ca s-a subtiat foarte mult valul dintre lumi,iar pe alocuri s-a sfasiat.Tot felul de "fiinte" au patruns in lumea noastra.Au infatisare umana,unii arata ca un om banal,dar simt ca ceva e in neregula,ca unii nu sunt chiar oameni.Hai sa-ti spun doua intamplari(dar au fost multe altele,inca de cand eram copil prescolar) : 1.Cu mai multi ani in urma(prin anii 90'si ceva),veneam acasa seara tarziu de la serviciu si in casa scarii era un barbat care parea sa citeasca cu atentie lista cu locatarii blocului.Era sa sar sa-l imbratisez,avea chipul fratelui meu care locuia departe,in alt oras,cand,in ultima clipa,ceva m-a oprit...in acel moment chipul lui s-a schimbat complet,era un chip strain,nu exista nicio asemanare cu fratele meu,culmea,nici fizicul nu mai semana(parca devenise ceva mai inalt si mai voinic)...A 2-a intamplare : ma intalnesc in oras cu o colega de serviciu,o cunosc de foarte multi ani(am fost si colege de clasa la liceu,dar doar doi ani).Asadar o cunosc de foarte multi ani ; ei bine,ea are ochii caprui,cu nuante vag verzi,dar atunci in oras,avea ochii de un albastru deschis,intens,si parca usor umezi...Ne-am salutat si am plecat mai departe,dar eram atat de uimita ! Nu suntem apropiate,n-am fost niciodata,mereu am perceput-o ca o fiinta rece la suflet.Nu,nu poarta lentile de contact,n-a avut niciodata si nici nu am spus altora ce am vazut...P.S."Pace si liniste spre Voi !"-multumim,asemenea si tie,e o urare binevenita,de care toti avem nevoie...Dumnezeu Cel Vesnic Viu si Atotputernic sa ne aiba pe toti in paza lui...

      Ștergere
  3. Postezi aici ca sa vada toti

    VIDEO: La prelevarea DATELOR BIOMETRICE se imprimă cu LASER numărul de identificare pe FRUNTE sau pe MÂNĂ? Iată ce declară un programator rus

    Am facut acest video pentru a va preveni. Sunt un simplu cetatean asa cum sunteti si voi, am studii superioare de programator, am facut armata si mi s-a propus sa fiu ofiter de politie. Cand a fost timpul sa ma angajez la politie mi s-a spus ca trebuie sa perfectionez o cartela electronica cu date biometrice inscrise pe un dispozitiv de origine americana. Mi s-a parut interesant sa aflu mai multe despre acest fel de dispozitive. Am cautat informatii pe internet si am gasit destule.

    Apropo, pasapoartele biometrice, sunt perfectionate si ele la aceste dispozitive. Am aflat ca in procesul prelevarii datelor biometrice, persoana este marcata cu laser. Pentru ce fac ei acest lucru? Pentru a identifica persoana (de ex. daca a pierdut documentul), si va fi identificata cu numarul care se imprima cu laser pe frunte sau pe mana. Acest numar este referinta la celula cu baza de date mondiala ce contine toate informatiile despre persoana data. De ce nu este identificata persoana in baza amprentelor digitale sau a retinei ochilor? Pentru ca pentru aceasta va fi nevoie de mult timp (cam vreo luna), dar dupa numar veti fi identificat in cateva minute (asa ca in lagarele naziste). Acest document electronic in Rusia a avut mai multe denumiri, dar ce-i important este ca acesta reprezinta un document social si de plata. Nu recomand nimanui sa ia aceste documente, eu am refuzat serviciul propus. Vreau sa plec intr-un loc departat (intr-un sat) fara comoditati. Eu sunt un om credincios, am citit Evanghelia si stiu despre pecetea care va fi pusa. De asemenea, in Evanghelie se spune ca nu vor mai fi bani lichizi si vor putea vinde sau cumpara numai cei care vor avea numarul fiarei (acesta este cartela electronica).

    Vreau sa-i preintampin pe toti cu privire la acest pericol. Sa va pazeasca Dumnezeu, Sfanta Treime.

    http://ortodoxinfo.ro/2017/12/18/video-la-prelevarea-datelor-biometrice-se-imprima-cu-laser-numarul-de-identificare-pe-frunte-sau-pe-mana-iata-ce-declara-un-programator-rus/

    RăspundețiȘtergere
  4. Cancerul lăsat înadins fără leac. PECETEA îl va vindeca. Microsoft vor să creeze un sistem computerizat care să locuiască în celulele umane și să le restarteze dacă apare cancerul.


    Microsoft vrea să se implice mai mult în sistemul de sănătate prin implementarea inteligenței artificiale și a învățării automatizate în cercetarea și tratamentul cancerului.

    La începutul anului, compania a lansat Helthcare NExT, un proiect menit să reunească inteligența artificială, cercetarea pentru sănătate și expertiza partenerilor din industrie. Healthcare NExT are scopul de a trata bolile fatale și a oferi oamenilor modalități de a trăi mai sănătos, anunţă playtech.ro

    „E o provocare imensă”, a spus Peter Lee, Corporate Vice President LA Microsoft Research NExT. „Dar credem că tehnologia – mai exact cloud, inteligența artificială și intrumentele de colaborare și optimizare a afacerii – va avea un rol central pentru sănătate și transformare.”

    Healtcare NExT se extinde acum către cercetarea cancerului, în speranța de a găsi un leac sau un tratament eficient împotriva bolii. Celulele canceroase sunt privite, din perspectiva Microsoft, drept erori de sistem – erori care pot fi reprogramate în loc de distruse, șterse în loc de omorâte.

    Cercetarea cancerului realizată de cei de la Microsoft are loc într-unul din laboratoarele biologice din Cambridge, Marea Britanie. Anul trecut, o echipă de oameni de știință a dezvăluit că încearcă să găsească un sistem computerizat care să locuiască în celulele umane și să le restarteze dacă apare cancerul. Un alt proiect presupunea folosirea învățării automatizate pentru a scana tumori, a organiza datele pacientului și a descoperi tratamente mai bune.

    Eforturile Microsoft de a lupta împotriva cancerului sunt asemănătoare eforturilor IBM de a-l folosi pe Watson cu același scop. Watson folosește inteligența artificială și învățarea automatizată pentru a oferi aceleași tratamente ca doctori. Ținând cont că cercetarea cancerului implică sortarea unui volum extrem de mare de date, învățarea automatizată ar putea ușura cu mult acest proces.

    „Suntem foarte entuziasmați cu privire la oportunitățile de a face o diferență în sistemul de sănătate”, a spus Microsoft.

    „I-am ascultat cu atenție pe clienții și partenerii noștri din sectorul sănătății și le-am auzit mesajul: să muncim împreună, să inovăm împreună și să creem soluții care pot încuraja oamenii să trăiască vieți mai sănătoase.”

    Poate că leacul pentru cancer nu va fi găsit chiar imediat, însă implicarea companiei Microsoft în cercetarea acestei boli este promițătoare.

    http://ortodoxinfo.ro/2017/12/01/cancerul-lasat-inadins-fara-leac-pecetea-il-va-vindeca-microsoft-vor-sa-creeze-un-sistem-computerizat-care-sa-locuiasca-celulele-umane-si-sa-le-restarteze-daca-apare-cancerul/

    RăspundețiȘtergere
  5. Celebru neurolog: Lumea va fi plină de ZOMBIE IMPLANTAȚI cu INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ

    Ființele umane nu se vor mai putea distinge de roboți dacă vor permite să li se implanteze microcipuri în creier, potrivit Dr. Mikhail Lebedev, neurolog la Universitatea Duke din Durham, North Carolina.

    Discutând cu CNET, Dr. Lebedev a explicat cum avansările în tehnologia implanturilor cerebrale. pot lua o turnură greșită dacă oamenii ajung să se comporte precum mașinile.

    “Este chiar posibil ca “umanitatea” să evolueze într-o comunitate de zombie”, a spus dumnealui. “Din fericire încă nu este o problemă.”

    Implanturile cerebrale pot părea ceva scos dintr-un film SF dar nu este ceva chiat atât de distant. Există companii ce lucrează la dezvoltarea unei interfațe menite să faciliteze comunicarea oamenilor cu computerele. Una dintre aceste companii este sprijinită de către nimeni altul decât Elon Musk, directorul Tesla și SpaceX.

    Precum relatează Verge, Elon Musk a lansat o companie intitulată Neuralink în martie. Firma se axează pe elaborarea de tehnologii ce vor permite creierelor umane să interacționeze cu programe software. Scopul final, potrivit Verge, este de a ajuta oamenii să țină pasul cu inteligența artificială. Aceste implanturi cerebrale, denumite Neural Lace, ar putea de asemenea să îmbunătățească memoria.
    Precum a mai fost prezentat de către Inquisitr, Elon Musk a avertizat împotriva proliferării inteligenței artificiale nereglementate. La un eveniment unde a fost prezent acum câteva luni, Musk a zis că oamenii au doar între 5 și 10% șanse să prevină IA să preia controlul civilizațiilor umane. Viața umană este amenințată atunci când computerele devin mai inteligente decât noi, a avertizat Musk. Inteligența artificială poate declanșa războaie maipulând informații provenind de la guverne, de exemplu. Drept urmare, guvernele trebuie să înțeleagă mai bine tehnologia, a adăugat el.
    “Odată ce este obținută percepția, oamenii vor deveni foarte speriați, precum ar fi normal… Până am deveni reactivi în reglementarea IA, ar fi deja prea târziu”, a zis Musk la conferința de vară a Asociației Naționale a Guvernatorilor în Rhode Island.

    Neural Lace încă nu este gata să fie implantată în creierul nimănui. Momentan implanturile cerebrale sunt folosite doar în domeniul medical. Precum precizează Verge, electrozi și alte tipuri de implanturi au fost utilizate pentru a ameliora efectele Parkinson, epilepsiei și ale altor afecțiuni neurologice.

    Dar tipul de implant proiectat de către Neuralink e complex și poate fi periculos pentru implantare. Încă nu este clar când ar putea deveni disponibil publicului.

    http://ortodoxinfo.ro/2017/12/28/celebru-neurolog-lumea-va-fi-plina-de-zombie-implantati-cu-inteligenta-artificiala/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne fereste de asa ceva ! Lumea habar nu are ce inseamna .

      Ștergere
  6. Coșmarul BIOMETRIC ia amploare MONDIALĂ. RUSIA planifică pentru 2018 o bază de date BIOMETRICĂ națională

    Rusia plănuiește o bază de date biometrică națională pentru tranzacții bancare începând din vara lui 2018, pentru a fi în pas cu trendul mondial.

    Începând cu vara aceasta, Rusia pune la punct o bază de date biometrică pentru servicii financiare, a menționat într-o declarație Banca Centrală a Rusiei într-un comunicat de presă..

    Sistemul, deși opțional, va extinde accesul la operațiunile bancare permițând clienților să-și deschidă conturi fără a fi nevoiți să viziteze o sucursală bancară. Toate acestea fac parte dintr-un efort de „digitalizare” a serviciilor financiare. Legiuitorul a menționat că datele vor fi stocate cu acordul persoanei.

    Totuși conținutul bazei de date biometrice este cel puțin îngrijorător.

    Baza de date va incorpora imagini faciale, înregistrări vocale și, în cele din urmă, scanări ale irisului și amprente.

    Având în vedere atacurile cibernetice constante împotriva corporațiilor, inclusiv a agenției Equifax de aici din SUA, ce a fost amenințată în septembrie că dacă nu plătește în Bitcoin, hack-erii se vor răzbuna, a aduna toate datele fizice de identitate într-un singur loc dă naștere la scenarii de groază. Mai ales acum cu moda de a folosi date biometrice (amprente și recunoaștere facială) pentru a debloca telefoanele mobile.

    (n. trad. – agenția de credite Equifax a fost penetrată de hakeri care au furat datele bancare și de identitate – conturi, parole, date biometrice etc – a peste 143 de milioane de clienți din SUA și 400 000 din Marea Britanie, amenințând că va posta toate datele pe internet dacă nu vor primi o răscumpărare de 2,6 mil. $).

    Imaginați-vă că cineva vă fură informațiile biometrice bancare – acum au întreaga dumneavoastră identitate și libertatea de a accesa telefonul și alte servicii ce folosesc amprenta și fața pentru identificare, ca și cum ați fi dvs. acolo. Asta dă naștere la șantaje datorită accesului la toate informațiile, istoricul și fotografiile private.

    Acest efort biometric este susțiunt de către Rostelecom, deținut de către stat, și Sberbank PJSC ce a fost selecționat să administreze baza de date, relatează Bloomberg.

    RăspundețiȘtergere
  7. 2.
    Luna trecută PJSC a achiziționat 25% dintre acțiunile unei companii numite VisionLabs ca prim pas către construirea unei platforme biometrice pentru identificare facială, vocală și de retină.

    Președintele Rostelecom este Sergei Ivanov, fost agent KGB ce a fost șeful de cabinet al președintelui Vladimir Putin până anul trecut și face parte din cei sancționați de SUA pentru anexarea Crimeei în 2014.

    Legea va intra în vigoare la șase luni după ce este promulgată. Baza de date poate fi extinsă pentru utilizarea de către organizații de microfinanțare și servicii guvernamentale, a adăugat banca centrală.

    Rusia nu este singura țară ce intenționează să implementeze o bază de date biometrică. China s-a transformat de asemenea într-un coșmar Orwellian.

    Ministrul chinez de securitate publică, ce supravechează baza de date, a acumulat informații biometrice aparținând a peste 40 de milioane de persoane, se relata în 2015. Țara comunistă deține cea mai mare baza de date de informatii ADN din lume potricit unui raport publicat de către Human Rights Watch (HRW) anul acesta. În comparația, în SUA indexul ADN național al FBI cuprinde 12,7 milioane de profile ale infractorilor.

    „Uriașa colecție de ADN a puternicei poliții chinezești, efectiv îi lipsește pe cetățeni de protecția confidențialității sau de un sistem judiciar independent, fără abuzuri”, a declarat Sophie Richardson, directorul HRW din China. „China evoluează spre sistemul Orwellian la nivel genetic.”

    Un raport ulterior publicat luna aceasta a dezvăluit că se derula chiar și un program ce colecta date biometrice – inclusiv amprente, scanări ale irisului, grupa sanguină și ADN – de la milioane de cetățeni din 6 regiuni din Xinjiang în 2017, sub pretextul unui program de sănătate publică ce oferă examinare medicală.

    RăspundețiȘtergere
  8. 3.
    Asta nu e totul. Potrivit organizației, guvernul chinez colectează de asemenea înregistrări vocale pentru a realiza o bază de date națională biometrică vocală.

    Grupul a declarat că autorițățile colaborează cu iFlytek, o companie chineză ce produce 80% din tehnologia de recunoaștere din țară, pentru a lansa un sistem de supraveghere ce poate identifica automat voci vizate în convorbirile telefonice.

    “Guvernul chinez a colectat timbrele vocale a zeci de mii de persoane fără prea multă transparență în privința programului sau legile ce reglementează cine poate fi vizat și cum urmează să fie folosită informația”, a spus Sophie Richardson, directoare în China. “Autoritățile pot utiliza datele necorespunzător cu ușurință într-o țară cu o lungă istorie de monitorizare necontrolată și represalii împotriva criticilor.”

    Aici în SUA DHS plănuiește of bază de date biometrică de recunoaștere facială și instaurarea Homeland Advanced Recognition Technology (HART) menit să stocheze identitățile a 500 de milioane de oameni, inclusiv mulți cetățeni americani în sistem.

    Fără îndoială HART va fi conectat la NGI (Next Generation Identification System), deținut de FBI. FBI utilizează sistemul pentru anumite cazuri penale.

    Precum este detaliat pe site-ul FBI:

    Sistemul de Fotografii Interstatal conține 23 de milioane de fotografii frontale ce pot identifica suspecți fără intervenție umană.
    Registrul Indivizilor de Interes Special (RISC) permite agenților de pe teren să identifice rapid suspecți și persoane reținute căutând într-un registru de persoane sub urmărire, agresori sexuali, teroriști cunoscuți sau suspectați, și alte persoane de interes special.
    Sistemul Național al Amprentei Palmare este o bază de date de amprente digitale și palmare ce poate fi cercetată la nivel național.
    Serviciul Rap Back notifică agențiile asupra activității indivizilor în urma “procesării inițiale și retenția tranzacțiilor civile sau infracționale.” Serviciul poate “notifica agențiile de activități ulterioare pentru indivizi înscriși în serviciu. Incluzând un proces rapid de confirmare a eligibilității indivizilor aflați în poziții de încredere și notificarea utilizatorilor a activității infracționale a indivizilor eliberați condițional sau pe cauțiune.”
    Recunoașterea Irisului este “disponibilă să ofere poliției o nouă unealtă de a determina identitatea rapid și precis.”

    RăspundețiȘtergere
  9. 4.
    Facebook a utilizat de mult timp un software de recunoaștere facială pentru a-și identifica utilizatorii ce își încarcă fotografii și oferă recunoaștere facială ca o metodă de a verifica dacă un utilizator este într-adevăr cine pretinde că este.

    În prezent Fundația Frontierei Electronice lucrează cu organizații asociate pentru a se opune buletinelor naționale obligatorii și bazelor de date biometrice. Potrivit site-ului EFF, numărul țărilor ce au introdus buletine biometrice este în creștere, incluzând aici Argentina, Belgia, Columbia, Germania, Italia, Peru și Spania.

    Lista va include în curând Rusia, SUA, și alte țări din Uniunea Europeană. Dreptul la viața privată va înceta să mai existe dacă lăsăm lucrurile așa și va deveni doar o amintire. Precum a spus Benjamin Franklin, “Cei ce renunță la libertate pentru siguranță, nu merită nici libertate, nici siguranță.”

    http://ortodoxinfo.ro/2018/01/11/cosmarul-biometric-ia-amploare-mondiala-rusia-planifica-pentru-2018-o-baza-de-date-biometrica-nationala/

    RăspundețiȘtergere
  10. Din invataturile Sfantului Paisie Aghioritul

    „Părinte, vor putea impune PECETLUIREA cu sila?

    „Politeţea” lor nu va ajunge până acolo! Vor fi politicoşi pentru că vor fi … europeni. Vor arăta că sunt la înălţime.
    Nu vor chinui pe oameni, dar omul nu va putea trăi, dacă nu are pecetea. Vor spune: „Fără pecete vă chinuiţi!
    Dacă aţi fi primit-o, nu aţi fi trăit aşa de greu. Nu vor putea folosi nici monezi de aur, nici dolari dacă vor avea. De aceea, dacă fiecare se va îngriji să trăiască de pe acum simplu, în cumpătare, va putea trăi în acei ani.
    Să aibă un ogoraş, să cultive grâu, cartofi.
    Să pună puţini măslini şi atunci, cu vreun animal, cu vreo capră, cu puţine găini va putea înfrunta nevoile familiei sale.
    Pentru că şi provizii de ar face, nu-i vor folosi mult, deoarece alimentele nu ţin mult, ci se strică repede.
    Fireşte, greul va dura puţin, trei ani-trei ani şi jumătate.
    Pentru cei aleşi se vor scurta zilele. Nu-şi vor da seama când au trecut. Dumnezeu nu va lăsa pe om neajutorat.


    ” – Parinte, aghiuta stie ce avem in inima noastra?

    – Asta ar mai lipsi, sa stie si inimile! Numai Dumnezeu este cunoscator de inimi si numai oamenilor lui Dumnezeu le descopera uneori Dumnezeu – pentru binele nostru – ce avem in inimile noastre.
    Aghiuta stie vicleniile si rautatile ce le sadeste in madularele omului; nu stie gandurile noastre cele bune. Numai din experienta pricepe unele lucruri, dar si in acestea de cele mai multe ori greseste.
    Si daca Dumnezeu n-ar ingadui sa le priceapa nici pe acestea, mereu ar gresi in toate, deoarece diavolul este intunecat; vizibilitate zero!!!
    Nu stie de pilda, un gand bun de al nostru. Daca am vreun gand rau, pe acela il stie pentru ca el insusi il sadeste.”

    Sfantul Isidor Pelusiotul spune: „Diavolul nu stie care ne sunt gândurile noastre, pentru că acest lucru tine exclusiv de puterea lui Dumnezeu. Insă el ne ghiceste gândurile după gesturi si vorbe.
    Astfel, de exemplu, vede că cineva priveste cu patimă la frumusetea cuiva. Profitând de înclinarea acestuia, de îndată îi transmite gânduri si imagini desfrânate”.

    RăspundețiȘtergere
  11. II.
    Din Filocalie, vol. 1:

    „Dracii nu cunosc inimile noastre, cum socot unii dintre oameni. Caci singurul cunoscator al inimii este Cel ce stie mintea oamenilor si a zidit inimile lor pe fiecare deosebit.
    Dar ei cunosc multe din miscarile inimii, pe baza cuvântului rostit si a miscarilor vazute ale trupului.
    Vrând eu sa le arat acestea lamurit, m-a oprit Sfântul Preot, spunând ca e nevrednic lucru sa se raspândeasca acestea si sa le aduc la urechile celor întinati.
    Caci, zice, si cel ce ajuta pe uneltitor este vinovat dupa lege.
    Dar ca din astfel de simboluri cunosc cele ascunse în inima noastra, si din acestea iau prilejuri împotriva noastra, am aratat-o adeseori, respingând pe unii care graiau cele ce nu trebuie, nepurtându-ne cu dragoste fata de ei.
    De aceea am si cazut în puterea dracului tinerii de minte a raului si îndata am primit gânduri rele împotriva lor, pe care le cunoscusem mai înainte ca au venit asupra noastra.
    Pentru aceea pe drept ne mustra Duhul Sfânt: “Sezând ai vorbit împotriva fratelui, si împotriva fiului maicii tale ai adus sminteala”; si ai deschis usa gândurilor care tin minte raul si ti-ai tulburat mintea în vremea rugaciunii, nalucindu-ti pururea fata vrajmasului tau si având-o pe ea drept Dumnezeu.
    Caci ceea ce vede mintea rugându-se aceea e si potrivit de a spune ca îi este Dumnezeu.
    Deci sa fugim, iubitilor, de boala defaimarii, neamintindu-ne de nimeni cu gând rau; si sa nu ne întunecam privirea la amintirea aproapelui, caci toate înfatisarile pe care le luam le iscodesc dracii si nimic nu lasa necercetat din ale noastre, nici culcarea, nici sederea, nici starea în picioare, nici cuvântul, nici mersul, nici privirea.
    Toate le iscodesc, toate le misca, toata ziua uneltesc viclesuguri împotriva noastra, ca sa însele ćn vremea rugaciunii mintea smerita si sa stinga lumina ei fericita.

    Vezi ce zice si Sfântul Pavel catre Tit:

    “Dovedeste în învatatura cuvânt sanatos, nestricat si fara vina, pentru ca împotrivitorul sa se rusineze, neavând de zis nimic rau despre noi”. Iar(fericitul David se roaga zicând: “Mântuieste-ma pe mine de clevetirea oamenilor”, numind si pe draci “oameni” pentru firea lor rationala. Dar si Mântuitorul în Evanghelii a numit pe cel ce seamana în noi neghina pacatului “om vrajmas”. Fie ca sa ne izbavim de el, cu harul lui Hristos si al Dumnezeului nostru, Caruia I se cuvine cinstea si slava în vecii vecilor. Amin.”(Evagrie Ponticul)

    Sfantul Diadoh al Foticeii:

    „Cuvântul cunostintei ne învata ca sunt doua feluri de duhuri rele. Unele dintre ele sunt oarecum mai subtiri, iar altele mai materiale.
    Cele mai subtiri razboiesc sufletul.
    Celelalte obisnuiesc sa duca trupul în robie prin anumite îmboldiri staruitoare.
    De aceea dracii care razboiesc sufletul si cei care razboiesc trupul îsi sunt mereu potrivnici, cu toate ca au acelasi scop de-a vatama pe oameni.
    Când deci harul nu locuieste în om, acestia foiesc ca niste serpi în adâncurile inimii, neîngaduind câtusi de putin sufletului sa caute spre dorinta binelui.
    Dar când harul e ascuns în minte, se strecoara ca niste nouri întunecosi prin partile inimii, spre patimile pacatului, sau iau chipul feluritelor împrastieri ca, furând mintea de la pomenirea lui Dumnezeu, sa o desfaca de convorbirea cu harul.

    Când deci dracii, care supara sufletul nostru, ne aprind spre patimile sufletesti si mai ales spre înalta parere de sine, care este maica tuturor relelor, sa ne gândim la moartea trupului nostru si vom rusina umflarea iubirii de slava.

    RăspundețiȘtergere
  12. III.
    Dar acelasi lucru trebuie sa-l facem si când dracii, care ne razboiesc trupul, ne împing inima sa se aprinda spre pofte de rusine. Caci singur acest gând, însotit cu pomenirea de Dumnezeu, poate opri feluritele lucrari ale duhurilor rele.
    Dar daca dracii, care razboiesc sufletul, vor sa se foloseasca si de acest gând, punându-ne în minte nimicnicia nemarginita a firii omenesti, ca neavând nici un pret din pricina trupului (caci aceasta iubesc sa o faca, dar vrea cineva sa-l chinuiasca cu acest gând), sa ne amintim de cinstea si de slava Împaratiei Ceresti, netrecând cu vederea nici amaraciunea si întunecimea osândei vesnice, ca printr-una sa ne mângâiem tristetea, iar prin cealalta sa întristam usuratatea inimii noastre.”


    Din cuvintele Sfantului Paisie Aghioritul referitor la pecetluire:

    Părintele Paisie: Noi oamenii dăm examene în aceşti ani grei, ca să se vadă ce face fiecare. Dar văd multă nepăsare.
    Nu vor să audă că se va face a Doua Venire, ca să nu se mâhnească şi să poată petrece… Ai înţeles ce se întâmplă ?
    Acesta este motivul… Să nu audă ceva… Mai demult, când auzeau, de pildă: ”Va trece o cometă”, îndată oamenii se cutremurau şi-şi spuneau: „Se poate să murim.
    Aşadar să ne pregătim, să ne spovedim, să facem vreo faptă bună”. Şi începeau să facă ceva, se pregăteau…
    Sau când auzeau: „Va fi război”, se pregăteau… Acum să nu audă de a Doua Venire, să nu audă că va veni cândva antihrist…De ce ? Ca să petreacă. Ai înţeles ce se întâmplă ? Nu suportă pentru că le strică dispoziţia…
    Evenimentele care se petrec, oamenii nu le pun în valoare pentru mântuirea lor…

    Întrebare: Gheronda, această schimbare ce se face acolo în Europa, cum o vedeţi ?

    Părintele Paisie: Ascultă… Această Uniune Europeană este… În spatele ei se ascunde dictatura acestora… a sioniştilor!
    Ai înţeles ce se întâmplă ? Dar Dumnezeu îl va transforma în bine (răul pe care plănuiesc să-l facă).
    Adică se vor dezmembra şi aceştia.
    Şi comuniştii (se referea la Uniunea Sovietică) câţi ani au fost la putere ?
    S-au pregătit şaptezeci şi cinci de ani, dar nu au rămas la putere nici măcar şaptezeci – şaptezeci şi doi de ani…
    Sioniştii, ştiţi de câţi ani de pregătesc ? De peste două sute ani! Însă aceştia nici măcar şapte ani nu vor stăpâni…

    Întrebare: Nouă, grecilor ortodocşi, ne este de folos să intrăm în Comunitatea Europeană, căci urmează ca şi Cipru să intre în ea?

    RăspundețiȘtergere
  13. IV.
    Părintele Paisie: Cine ne va asculta pe mine sau pe tine ? Chiar dacă îţi comvine sau nu, cine te va asculta?

    Întrebare: Dacă noi vom rămâne credincioşi tradiţiilor noastre se poate ca aceştia să se folosească duhovniceşte ?

    Părintele Paisie: Ascultă! Ştii ce se întâmplă ?
    Răul este următorul: Aceştia nu te vor lăsa liber (ca să faci ce vrei tu), ci vor strânge „menghina”.

    Îţi vor spune: „Crede orice vrei”, dar te vor pune în „coşul” lor şi te vor duce acolo unde vor ei.
    Aşadar, tu intră în „coşul” lor şi crede orice vrei. Eu te duc acolo unde vreau, iar tu crede ce vrei.
    Da, da!
    Mai târziu vor strânge „menghina”. Acest sistem este satanic.
    În spatele lui se ascunde dictatura sioniştilor.
    Aceştia de ani de zile se pregătesc să conducă lumea. Prin masonerie se fac toate acestea…
    Bine! Până acum să presupunem…(că oamenii au fost oarecum îndreptăţiţi să nu ştie, deoarece sioniştii lucrau pe ascuns).
    Acum însă, cu răaspândirea vădită a lui 666 şi cu toate cele care se fac făţiş, nu îşi fac puţin probleme de conştiinţă ?…Deoarece, vezi acestea, (se referea la codul barat) şi cei trei de şase pe care îl au, nu sunt, aşa cum pretextează ei, ceva cere îi ajută la computer.
    Mai spun că cifra şase ar deveni şi nouă.
    Dar japonezii au găsit un cub care are un randament de cinci ori mai mare ca computer…Cu toate acestea se prefac că asta nu i-ar ajuta.
    Însă, un om credincios, având în vedere situaţia generală, ar trebui să înţeleagă ce se întâmplă cu cei trei de şase, chiar dacă Sfântul Evanghelist Ioan nu ar fi descris că sunt ai lui antihrist.
    Aceştia (adică sioniştii) acum vor să aibă economia în mâna lor!
    Prin îndosariere – la Bruxelles au această „fiară”, pe care şi ei înşişi o numesc „fiară” şi cu care pot să îndosarieze şase miliarde de oameni. Cât are lumea astăzi ? Patru – cinci.
    Aşadar au şi loc liber. Ne vor avea pe toţi în evidenţa lor – vor avea şi toată economia în mâna lor –, iar prin pecetea pe care încet, încet o vor pune, ne vor urmări.

    Ei pot urmării prin satelit până şi peştii de treizeci de centimetri în care ocean se duc. Auzi ?
    Peşti de treizeci de centimetri ! …
    Prin urmare, vor putea urmări fiecare om, şi unde se află şi toate tranzacţiile lui …

    RăspundețiȘtergere
  14. V.
    O astfel de dictatură pe care vor să o instaureze, numai diavolul putea să o gândească. Ai înţeles ce se întâmplă ?
    În cele din urmă însă antihrist va lua o palmă puternică (de la Hristos) şi va fi distrus. Numai trei ani şi jumătate va fi greu.

    (Primii) trei ani şi jumătate (ai stăpânirii lui) vor fi uşori. (În cele din urmă după şapte ani) va fi zdrobit!…
    Uite, acum în America, mulţi câini sunt pecetluiţi şi urmăriţi. Cei care sunt pecetluiţi au emiţător (care emite semnale) : tac, tac, tac…(Şi astfel) ştiu unde se află fiecare câine. Când vor, pot să-l omoare.

    Şi la oameni !!!…(vor aplica acelaşi sistem). Şi vor şti unde se află fiecare om (pecetluit), deoarece va avea emiţător, fie la mână, fie la frunte (care va emite semnale): tac, tac, tac…

    Prin urmare, toate datele (fiecărui om) vor fi îndosariate…(adică vor şti fiecare acţiune a lui şi unde se află în orice moment). O astfel de dictatură numai diavolul putea să o conceapă.
    Aşadar, vor acum prin acest sistem, codul barat, (să te silească, dacă nu te vei pecetlui), aşa cum zice şi Evanghelistul (Ioan), să nu poţi vinde, nici cumpăra. (La început) vor anula banii. Lucrezi?
    Tac, (vei apăsa) un buton ca să iei suma din cont şi, de acolo, în alt cont… (transferurile în cont se vor face automat, fără ca banii să treacă prin mâna ta).
    Şi apoi. să presupunem, după introducerea cartelei (adică, va fi introdusă cartela de credit, care va înlocui banii) vor spune: „Cartela se pierde, o fură, o falsifică… Deci este mai bine (să punem pecetea cu codul barat) pe frunte sau pe mână (ca să nu mai poată fi pierdută sau furată)…”.

    Întrebare: Părinte, s-o spunem mai simplu.

    Toate acestea arată prezenţa lui antihrist ?

    Părintele Paisie: Nu. Ascultă… Vezi, aici aceştia folosesc mecanisme (cipuri) ca să sufoce lumea. Vor să pecetluiască lumea. Să pună pecetea lui antihrist. Ai înţeles ? Să o supună (lui antihrist). Aşa cum atunci când se face război, caii sunt însemnaţi cu un fier înroşit. Ai înţeles ?

    Întrebare: Adică se uşurează lucrarea lor prin pecetluirea persoanelor dorite de ei ?

    RăspundețiȘtergere
  15. VI.
    Părintele Paisie: Se leapădă de Hristos. Cei care primesc pecetluirea se leapădă de Hristos.
    Chiar şi atunci când primeşte buletinul electronic, tot se leapădă de Hristos.
    Dacă, de pildă, nu mi-ar fi cerut să semnez pe buletin, pot să spun că…mi-ar fi dat o hârtie.
    Ţi-ar fi spus: „Acesta este buletinul tău”. Să zicem că nu ar fi contat.
    Dar atunci când are pe el simbolul diavolului şi este vorba de identitatea mea, oare voi semna ? Iar aceasta (adică a primi buletinul în acest fel) nu este un lucru neînsemnat.
    Prin urmare, arăt că primesc acest lucru (se referea la simbolul diavolului: 666). Dar Evanghelistul Ioan ce spune ? Sfinţii Părinţi ce spun ? Ai citit cât de puţin ? Lucruri foarte clare! Este lepădare!

    Întrebare: Oare este posibil ca un număr să joace un rol atât de important în mântuirea omului ?

    Părintele Paisie: (mai răspicat şi cu multă durere) Bre, fiul meu!… Ia ascultă!…
    De vremea ce acesta (666) este simbolul diavolului şi Evanghelistul Ioan spune că acesta este pecetea lui, tu îl primeşti pe buletin îmi spui că nu are rol în mântuirea ta ?

    Oare până acum am dat importanţă acestui lucru ? (adică ne-a preocupat până acum folosirea lui 666 ca număr de ordine ?). Dar acum, când vedem că îl pun acolo…, fac astfel încât să nu poţi cumpăra, nici vinde… vor anula banii… toate acestea… pregătesc… (oare nu vom da nici acum importanţă ?).
    Uite, acum doi trei ani am spus ceva unuia din America, profesor universitar şi, desigur, i-am şi scris vreo două trei pagini şi i le-am dat.
    Iar acum opt luni de zile acela mi-a zis într-o scrisoare: „M-am întors de la un congres din Europa şi de îndată ce am ajuns la Toronto, mi-am amintit de ceea ce-mi spuneaţi acum doi-trei ani în urmă. Acum, în loc de cartelă, ne cer semnele distinctive de la mână şi la frunte”. Ştii acest lucru ? Dacă tu acolo nu le ştii, de ce atunci nu te laşi convins şi contrazici ?
    Acum într-acolo merg… (Adică, planul lor este) ceea ce spuneam (mai înainte)… Veţi vedea, vor spune la televizor: „Acum s-a pierdut cartela unuia…a furat-o celălalt…” şi aşa mai departe, ca oamenii să caute mai mută siguranţă, să alerge acolo ca să primească pecetea. Adică s-o aibă ca o înlesnire. Ai înţeles ce se întâmplă ?

    Sfântul Evanghelist Ioan a spus aceasta limpede, ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi scris ? (Adică, cu atât mai multă neştiinţă ar fi existat). O, fiul meu! Pecetea diavolului… (vei lua ? Ştii ce înseamnă aceasta ?) Te lepezi de pecetea Sfântă ! De botez ! Pui altă pecete, fiul meu ! Te lepezi de Hristos şi primeşti pe cea a diavolului, fiul meu ! („Cuviosul Paisie Aghioritul – Mărturii ale închinătorilor”)

    Sfantul Efrem Sirul:

    „Ca acest fel de chip va face tiranul, ca toti sa poarte pecetea fiarei, cand va veni in vremea sa, la plinirea vremurilor, sa amageasca cu semne pe toti si apoi asa, sa cumpere bucate, si tot felul de trebuinta si povatuitori de popor sa puna ca sa savarseasca porunca lui.
    Luati aminte, fratii mei, covarsirea fiarei si mestesugirile vicleniei, cum de la pantece isi incepe lucrarea, ca, dupa ce se va stramtora cineva, plictisandu-se de bucate, sa fie silit a primi pecetea aceluia, paganescul chip, dar nu peste toate madularile trupului, ci pe mana dreapta, asijderea si pe frunte, ca sa nu aiba stapanire omul a se pecetlui cu mana dreapta, cu semnul Sfintei Cruci, nici iarasi pe frunte, nicidecum a se insemna cu Sfantul Nume al Domnului, nici cu Preaslavita si Cinstita Cruce a lui Hristos si a Mantuitorului nostru.

    RăspundețiȘtergere
  16. VII.
    Ca stie ticalosul, ca Crucea Domnului, daca se va pecetlui, risipeste toata puterea lui si pentru aceasta pecetluieste dreapta omului, ca aceasta este aceea care pecetluieste toate madularele noastre.
    Asemenea si fruntea, ca un sfesnic, poarta faclia luminii, adica pe semnul Mantuitorului nostru, pe fata.
    Deci, fratii mei, infricosata nevointa va fi tuturor oamenilor celor iubitori de Hristos, ca pana la ceasul mortii sa nu se teama, nici sa stea cu molesire, cand va inchipui balaurul pecetea sa in locul Crucii Mantuitorului.
    Ca acest fel de chip va face, ca de tot Numele Domnului si Mantuitorului nostru nicidecum sa se numeasca in vremile acestuia. Si aceasta o va face, fiindca se teme si se cutremura de Sfanta putere a Mantuitorului nostru, neputinciosul. Ca de nu se va pecetlui cineva cu pecetea celuia, nu se va face robit de nalucirile lui, nici iarasi Domnul nu se va departa de la unii ca acestia, ci ii va lumina si ii va trage catre Sine.
    Se cade sa intelegem noi, fratilor, cu tot dinadinsul nalucirile vrajmasului, ca sunt nemilostive si fara de omenie. Iar Domnul nostru cu liniste va veni la noi, la toti, ca sa goneasca de la noi mestesugirile fiarei.[…]

    Si toti cei ce s-au plecat cumplitei fiare si au luat pecetea aceea, adica paganescul chip al spurcaciunii, alergand catre dansul, vor zice lui cu durere: „Da-ne noua sa mancam si sa bem, ca toti murim de foame, sugrumandu-ne, si goneste de la noi fiarele cele inveninate”.
    Si neavand, ticalosul, va raspunde cu multa asprime, zicand: „De unde sa va dau eu voua, o, oamenilor, sa mancati si sa beti? Cerul nu voieste sa dea pamantului ploaie si pamantul iarasi nicidecum nu a dat seminte sau roade”.
    Auzind acestea, popoarele vor plange si se vor tangui, neavand de necaz mangaiere, ci necaz peste necaz va fi lor nemangaiat, caci de buna voie au crezut tiranului.
    Ca acela, ticalosul, nu va putea nici luisi sa-si ajute, si cum pe dansii ii va milui? In acele zile va fi nevoie mare din necazul cel mult al balaurului, si din frica, si din cutremur, si din vuietul marii, si din foame, si din sete, si din muscarile fiarelor.
    Si toti cei ce vor lua pecetea lui Antihrist si se vor inchina lui, ca lui Dumnezeu Celui Bun, nu vor avea nici o parte intru imparatia lui Hristos, ci impreuna cu balaurul se vor arata in gheena.” (Sf. Efrem Sirul, Cuvinte si învataturi vol. 2, Editura Bunavestire, Bacau, 1998)

    Sfantul Nil Izvoratorul de Mir:

    „Atunci o sa se zamisleasca rautatea luceafarului in inimile oamenilor si atunci o sa vietuiasca paganatatea cu pecetea lui Antihrist, si se va ridica Darul lui Dumnezeu de Ia oameni, precum zice Scriptura: Nu va locui Duhul Meu in oamenii acestia, fiindcii sunt ei trupuri.

    RăspundețiȘtergere
  17. VIII.
    Si cei pecetluiti de Antihrist or sa manance carnuri de oameni morti, neputand suferi foamea si lesinarea, si mancand trupuri moarte, vor muri si ei de foame. Iar intelesul pecetii lui Antihrist este acesta: „AI meu esti, al tau sunt, de bunavoie vii, nu de sila.” Vai si amar celor pecetluiti! Ca o sa se faca tulburare mare in Iume.
    Si auzind oamenii ca in alta parte este pace, or sa se mute acolo, unde or sa gaseasca mai mare lipsa si or sa auda de Ia Iocuitorii locului: „O, cum ati venit Ia acest blestemat loc, unde n-a mai ramas Ia noi intelegere omeneasca?”[…]

    De flamanziti, rabdati, ca Domnul va trimite ajutor dintru inaltime, iar oamenii le vor zice: „Iata ca cati s-au pecetluit s-au multumit!”
    Si sfintii iarasi le vor zice ca nu s-au multumit cei care s-au insemnat cu pecetea pierzarii, ci inselaciunea i-a intunecat si i-a facut nesimtitori, si nu pot sa-si cunoasca mantuirea lor.
    Oamenii materialnici s-au facut draci, fiindca s-au facut intru o unire cu dansii pentru aceea nu simt foamea si setea. Insa flamanzesc si inseteaza mai mult decat voi, de sapte ori cate sapte.
    Asadar rabdati putin, si o sa vedeti pe cei pecetluiti murind sufleteste si trupeste. Iar cei ce vor rabda dintre voi, o sa traiti viata vesnica.
    Atunci Antihrist, vazand pe cei trei proroci propovaduind adevarul si vadind inselaciunea lui, o sa se manie si o sa porunceasca sa-i aduca inaintea lui, si intai o sa incerce sa-i momeasca, zicandu-le:
    „Pentru ce voi nu va pecetluiti cu pecetea imparateasca?”

    Atunci ei or sa-l dojeneasca de fata pentru inselaciunea lui, zicandu-i:
    „O, inselatorule si amagitorule Antihrist! Nu-ti ajunge ca ai pierdut atatea suflete, ci ne silesti si pe noi sa te ascultam?
    Blestemata este pecetea ta si slava ta, si cu pierzarea ta a venit si sfarsitul lumii!” Iar spurcatul, auzind dojana si blestemele pe care i le-au facut sfintii, singur va lua sabia si ii va omora.

    Iar dupa moartea lor o sa porunceasca Ia ai sai sa fie mai cumplite rautati adica curvii, preacurvii, sodomii, ucideri, rapiri, inselaciuni, furtisaguri, tiranii, vanzari de oameni si cumparari de copii, parte barbateasca si femeiasca, spre pofta lor, si or sa curveascii pe drumuri, de fata, ca cainii, fara de nici o rusine. Iar oamenii, avand slobozenie de la cel spurcat, or sa stinga firea omeneasca cu multele chipuri ale rautatilor, silindu-se simtitor si ganditor, si din multa rautatea lor or sa piarda cuviinta omeneasca si or sa-si iasa din mintile lor, din multa neastamparare, si or sa se faca scurti si schimonositi Ia trupuri, ca dracii.” (Minunile, vedeniile si cuvintele Preacuviosului parintelui nostru Nil Izvoratorul de Mir, Cavsocalivitul, Ed. Sophia, 2011, pag. 99-101)

    https://traianbadarau.files.wordpress.com/2013/01/minunile-vedeniile-si-cuvintele-preacuviosului-parintelui-nostru-nil-izvorc3a2torul-de-mir-cavsocalivitul-din-sfc3a2ntul-munte-athos-prescrisa-la-anul-1916-in-colciuchilia-sfc3a2ntului-g.pdf

    Sfantul Ioan Maximovici:

    „Fermitatea mărturisirii va dispărea. Oamenii vor căuta cu asiduitate să-şi motiveze căderea, iar răul, ca o moleşeală malignă, va susţine această stare generală. Oamenii vor avea obişnuinţa lepădării de dreptate, a dulceţii compromisului şi a păcatului.

    Antihrist va îngădui oamenilor totul, numai ca ei „căzând în faţa lui, să i se închine”. Nu este o atitudine nouă faţă de oameni: şi împăraţii romani erau gata să le redea libertatea creştinilor cu condiţia ca ei să le recunoască divinitatea şi suprema putere divină şi îi chinuiau doar pentru că ei mărturiseau că „Domnului Dumnezeului tău să te închini şi Lui Singur să-i slujeşti” (Matei 4, 9-10).

    RăspundețiȘtergere
  18. IX.
    Întreaga lume i se va supune şi atunci el îşi va descoperi faţa şi ura faţă de Hristos şi de creştinism.

    Sfântul Ioan Teologul spune că toţi cei ce i se vor închina vor avea un semn pe frunte şi pe mâna dreaptă.
    Nu se ştie dacă aceasta va fi cu adevărat un semn pe trup sau este o exprimare simbolică a faptului că oamenii vor recunoaşte şi cu mintea necesitatea închinării la Antihrist şi că întreaga lor voinţă îi va fi supusă, în timpul unei astfel de supuneri totale a întregii lumi – şi cu voinţa, şi cu conştiinţa – vor apărea cei doi drepţi de care am amintit, care vor propovădui fără teamă credinţa şi îl vor da în vileag pe Antihrist.” (Predica la Infricosata Judecata, Sf. Ioan Maximovici, Predici şi Îndrumări Duhovniceşti)


    Sa luam aminte !

    RăspundețiȘtergere
  19. A spus Domnul asa despre aceste vremuri:

    ” Cine va rezista pana la sfarsit, acela se va mantui”.
    Ganditi-va bine la aceste cuvinte in care sta toata cheia purtarii din aceste vremuri ale cernerii:
    – rezista in ortodoxie
    – rezista impotriva ecumeninsmului
    - stai in Cuvantul lui Dumnezeu
    - rezista impotriva corectitudinii politice, a NOM, a clasei politice corupte- premergatorii antihristului
    – rezista biometriei, cipu-urilor, reclamelor, mesajelor subliminale si tentatiilor lumii
    – rezista propriei mandrii care te va face sa crezi ca in aceste vremuri numai tu esti detinatorul adevarului
    – rezista cu patericul si filocalia in brate zi de zi
    – rezista abuzurilor, minciunilor, manipularilor, amenintarilor, promisiunilor.
    Cum ne vom putea proteja familia intr-o lume antihristica, digitalizata, organizata, abrutizata, manipulata si supravegheata? In dictatura acestor draci vom putea face ceva pentru familia noastra? Inselare amarnica…Lucrurile se vor intampla fara indoiala asa cum scrie in Cartea Apocalipsei, dar, nu-i totuna leu sa mori sau caine in lanturi, cum a spus poetul odinioara…Cand vom inchide ochii nu stiu cum va fi, dar daca vom ajunge in fata Domnului, macar sa speram ca vom putea zice: Doamne, macar am incercat sa rezistam Nu stiu cat am putut, ce am reusit…nu stiu nimic. Dar, Doamne, nu am fost de acord cu ei, am fost impotriva lor pana la sfarsit… Apoi, mila Domnului sa fie cu noi cu toti. Amin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.09 Felicitari ! Subscriu .

      Ștergere
    2. Multumesc pentru timpul folosit si rabdarea avuta pentru culegerea si postarea mesajelor despre semnul fiarei 666 si cipuri.Pentru unii era foarte importanta informatia! Cine are urechi de auzit..... si ochi de vazut.... Slava Domnului ca intotdeauna ne previne !

      Ștergere
  20. Doamna Maria de ce acceptati cipul semnul fiarei666 ce va determinat sa faceti acest lucru? Cred ca voi cere lamuriri personal de la Dumnezeu in privinta dvs.il voi intreba de ce sunteti de acord cu pecetea in cazul in care va fi obligatoriu...Este foarte ciudat,ori sunteti inconstienta de acest fapt?Va rog publicati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @nonim 20:15, de mult este a lui dracu. Problema e ca doreste sa prind cat mai multi crestin in jocul ei.

      Ștergere
  21. CA LEGĂTURĂ AU TOATE ASTEA CU MESAJUL ?????

    RăspundețiȘtergere
  22. Cei cu povestile astea lungi pe blog, cine credeti ca are timp sa le citeasca,n-au nici o importanta!N-ár trebui publicate, numai incurca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22,20 Povestile sunt din scrierile Sfintilor parinti , desteptule ! Nu le citi ca nu sunt pentru tine .

      Ștergere
    2. faceti-va propria pagina atunci! lumea citeste mesajele Mariei si nu tot ce X si Y publica aici

      Ștergere
    3. 23.15 stii de ce se publica? Ca sa deschideti ochii , sa cititi cu ochii vostri ce au spus si altii si sa vedeti diferentele si contradictiile . Pentru ca orb e ala care nu vrea sa vada .

      Ștergere
  23. Toti, dar toti Sfintii parinti spun NU hotarat implantarii cip-urilor in oameni .
    Cardurile de sanatate si cele bancare au un cod al lor , nu sunt introduse ca elemente straine in tine .
    Daca le pierzi, se refac , asa a fost de 2000 de ani . Deci explicatiile lor sunt puerile in ceea ce priveste utilitatea si beneficiile acestora.
    Este un abuz al unor nebuni care conduc lumea , va fi noua afacere a secolului , va fi o intreaga industrie ca si cea a calculatoarelor si telefoanelor .
    Se defecteaza cip-ul , suntem la service, altfel nu putem merge nici la baie , nu se deschide usa , nu mananci, nu respiri etc.
    Si cu toate aceste dorinte ale altora de a ne baga prostiile alea in noi , cu siguranta nu se va putea face absolut nimic , dureaza un sfert de secol o amarata de infrastructura , nu mai avem forta de munca , nu mai avem specialisti , pe la tara nici curent electric nu au unii . Ce sa faca acolo cu cipu', sa stie cate babe s-au violat ? Nici noi , nici generatia copiiilor nostri nu vom prinde asa ceva , nu va fi posibil .

    RăspundețiȘtergere
  24. https://www.stiripesurse.ro/alerta-in-alpii-francezi-din-cauza-riscului-de-avalanse-plan-de-evacuare-ce-vizeaza-peste-100-de-cabane-din-chamonix_1244260.html

    RăspundețiȘtergere
  25. In domeniul sanatatii tot ce e nou trebue certificat in timp pentru ca poate fi o 'sabie cu multe taisuri'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. A inceput sumitul sefilor de stat de la Davos in frunte cu Trump pe tema problemelor omenirii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:29 Este adevarat ca ungaria a participat la sustinerea candidaturii la presedintie lui Trump cu o donatie de
      $ 5 000 000 ? o palarie de bani.
      Comentau la infowars mai demult,dar nu am crezut ptr ca ce interes ar avea (bate la ochi)prea mult malai

      Ștergere
  27. Daca cip-ul va fi obligatoriu pentru toata planeta .. atunci ala e semnu , intradevar .. biblia nu sustine ca va fi un cip , pentru ca pe vremea cand sa scris biblia nu exista asa ceva ca sa iti spuna cu exactitate .. in schimb in biblie scrie clar ca vom sti care va fi semnu ... ca sa nu ai nici-o scuza in fata lui Dumnezeu .. si sa te plangi ca tu nu ai stiut ca ala e semnu fiarei ..

    RăspundețiȘtergere
  28. Cat traiti si respirati opuneti-va CIP-ULUI , iesiti in strada , daramati Legea lor! Nu e nimeni stapan pe viata ta si a copiiilor tai S-au schimbat regimuri si s-au confiscat bunuri, s-au dat foc la conacele boieresti si au ars viile , oamenii nu suporta sclavizarea , inrobirea si in niciun caz cipuirea.
    Nimic fara Dumnezeu !
    Cu noi este Dumnezeu si nimeni impotriva noastra !

    RăspundețiȘtergere
  29. http://www.mediafax.ro/externe/cel-putin-doua-persoane-au-murit-in-urma-unei-avalanse-in-alpii-francezi-17011087

    RăspundețiȘtergere
  30. https://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/10-persoane-surprinse-de-o-avalansa-in-elvetia-2148524

    RăspundețiȘtergere