miercuri, 24 ianuarie 2018

TE IUBESC DOAMNE !!!


                                    24  Ianuarie 2018,ora 6,11 dimineata !


                                    Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste un glas care, spune ceva minunat de frumos. 
Acel glas dragilor, era glasul sufletului meu.
Da, de multe ori ni se intampla dragii mei,  ca atunci cand ne rugam sau in oricare alt context,sa ne auzim glasul sufletului care este acelasi cu glasul nostru ,atunci cand deschidem gura si vorbim.
Glasul Sufletului meu, spunea asa:

                    " Te iubesc Doamne !

Iar Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos , mi-a raspuns asa :
                  "Total negresit !

Iar glasul sufletului meu ,continuă:

                   Te iubesc mult ,Doamne!

Iar Iisus Hristos îmi graieste asa:

                 Eu te iubesc si mai mult !"




            Image result for IISUSImage result for IISUS.

După care, ÎL vad pe IISUS HRISTOS acolo sus în Ceruri,înconjurat de o Lumina alba ,Lumina Duhului Sfant,orbitor de stralucitoare.
Mantuitorul nostru drag si scump privea cu DRAGOSTE DIVINA in jos spre Pămant ,si totodata spre mine.
În clipa urmatoare,Cerul Divin s-a inchis.
Prieteni dragi, cu totii putem sa-I spunem LUI IISUS HRISTOS ca-L iubim la infinit de mult. Dar trebuie s-o si facem ! Cum? Prin respectarea si împlinirea celor 10 PORUNCI,care sunt:
               
1.Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2.Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3.Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4.Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5.Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6.Sa nu ucizi.
7.Sa nu fii desfranat.
8.Sa nu furi.
9.Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10.Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

Sa ne iubim Aproapele ca pe noi însine; sa avem CREDINŢĂ in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA  DOMNULUI.
Să ne fie mila de cel necajit si sărman si sa-l ajutam cum putem, fara ca el sa ne-o ceara.  
Sa mergem macar în ziua Sfintei Duminici la SFANTA BISERICĂ ,si sa ne hranim Sufletul cu Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie.   
Sa ne marturisim la Preot,ca apoi dragilor, sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Împărtăsanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sângele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si închinarea,Amin!
                                Cu dragoste,Maria.                   

6 comentarii:

  1. AS VREA SA SPUN ASA CINE POATE FIIND OM SA RESPECTE CELE 10 PORUNCI FARA GRESEALA? le facem pe unele dar pe altele nu-D-NA MARIA D-STRA LE RESPECTATI PE TOATE? PT CA IN CAZ CONTRAR NU PRIMITI SF IMPARTASANIE-iar eu sunt pt SF IMPARTASIRE DEASA-asa ca in vechime

    RăspundețiȘtergere
  2. SUNT ANONIM 5-acum am sa va spun un fapt intamplat tot la M-TIREA COCOS-pe vremea comunistilor prin anii 70-80 marea rugatoare care a fost alaturi de sf parinte GHERASIM-acum plecata la cer mi-a spus asa-intr-o zi la sf liturghie parintele a iesit cu cadelnita sa tamaiasca-eu eram iesita in pridvor si stateam in mana cu o vrabiuta moarta rece complet-cand parintele a iesit in pridvor a vazut vrabiuta in palma mea si i-am zis- PARINTE ESTE MOARTA--A LUAT PASAREA IN MANA SA SI DINTR-O DATA A ZBURAT-SPUNAND INAINTE --EI UNDE VEZI TU CA E MOARTA-iar acea rugatoare a ramas incremenita de uimire DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA NE INVIEZE SI PE NOI IN CREDINTA

    RăspundețiȘtergere
  3. Mare dreptate aveti doamna Maria asa este de multe ori zic si eu chiar daca sunt suparata bucuroasa nu uit sa zic. Doamne Mantuitorul meu sti ca te iubesc desi mai gresesc Doamne. O zic cu toata dragostea.

    RăspundețiȘtergere
  4. 00.59 Aia da preoti, harul Domnului in ei . Cel mai respectat odata intr-o comunitate era preotul , era invatat, cinstit, cu o familie exemplara , nu cu spectacole si ranjind pe la televizor , nu plimbandu-se in limuzine , nu cersind bani cu nemiluita .

    RăspundețiȘtergere
  5. stimate25 ian 06:08-preotul era calugar -pana si astazi desi plecat la cer ESTE CONTESTAT-si a fost batut de confrati IN ALTAR PT CA ERA VAZATOR IN DUH eu abia acum mi-am facut curaj sa vorbesc si am multe sa spun DESI UNII MA VOR CATALOGA NEBUN--va multumesc de incredere si sa stiti ca sunt ADEVARURI si o sa mai scriu sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  6. Il iubim pe Dumnezeu si clar este ca IUBIREA LUI pentru noi este infinita. Eu, pacatoasa de mine, ii cer Lui indurare si sa imi indrepte pasii pe drumul bun. Fara execptie, BUNUL DUMNEZEU SI MĂICUȚA CEA SFÂNTA, m-au ajutat mereu.
    Fiti binecuvântată, dna Maria!
    L.R.N.

    RăspundețiȘtergere