duminică, 14 ianuarie 2018

SECETA !!! DUMNEZEU ÎNCHIDE CERUL ! NE ASTEAPTĂ ANI CUMPLITI DE SECETĂ !


                                   16 Iunie 2017,ora 16,30 !

                                        Dragii mei,

Astazi după amiază ,în timp ce ma odihneam puţin doar stant in pat cu ochii inchisi,aud glas care spune ceva cutremurator.
Glasul a spus asa:

                " A legat Natura!

Iar un alt glas a intrebat cu uimire:
                Ce a făcut ? A legat Natura?
Iar raspunsul a venit prompt:
                Da ! A legat Natura!"

Image result for seceta...

În aceasta clipă ,am in faţa ochilor închisi un Cer bleu senin si un Soare arzător.
Vedeam cum ,prin aer zburau mici norisori aurii ca niste caiere de lână,atât de tare ardea Soarele.
Aud din nou glas care spune asa:

                       Ne aşteaptă ani cumpliţi !"


Image result for secetaImage result for seceta..

Iar uimirea mea este si mai mare acum,deoarece, vad doua mâini adevarate ,doua maini rozii din carne si oase ca fiind in aer,in atmosfera cam la inaltimea unui bloc cu 10 etaje.
Două mâini puternice strang ceva extrem de tare, si anume, o sfoara groasa impletita  ce arăta cu aproximatie ca acea franghie de mai jos:

Image result for franghieImage result for cutie ptr cadou..

Cele două mâini au strans atât de tare NATURA,(atmosfera ) încât au mai ţâsnit doar câtiva stropi de apă ,ca pe un perete din sticlă.
Apoi vad dragilor o cutiuta mică ca din aur ,ce este legata strans cu acea frânghie aurie ,ca din aur.
Cele doua mâini au cuprins cu mare usurinta  Cerul si Pămantul ,de la un capat la altul.
Image result for secetaImage result for secetaImage result for seceta..

Erau MÂINILE  LUI DUMNEZEU!.
Iară Mâinile Lui Dumnezeu au legat NATURA cu acea franghie aurie, si -au pus-o in acea cutiuţă ca din aur, cutie mică cât palma noastra,atât a mai ramas din ea după ce a fost legată.
Apă nu mai era; ploaie nu mai era,doar Soare arzător.
Asa precum SFANTUL PROOROC ILIE  s-a rugat ca sa nu ploua 3 ani si 6 luni, iata cum, INSUSI MAINILE DOMNULUI au legat NATURA de la un capat la altul atât de tare ,încât ,din ea a mai iesit doar cativa stropi de apă, precum roua diminetii.
Dragii mei, de nu ne vom intoarce la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUTA DOMNULUI trup si suflet,inima si cuget, de nu ne vom schimba in mai bine comportamentul si atitudinea faţă de Semenii nostri ,ÎL vom mânia pe DUMNEZEU si ne va lăsa din Mâna Sa ocrotitoare.
Sa ne rugam impreuna dragilor,pentru ca toata suflarea de pe Pămant sa aiba apă si coltul de paine zilnic şi sa nu moara de sete sau de foame.
Cand ma gandesc la anii cumpliti care ne asteapta,ma cutremur si eu la propriu.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,sa fie cu noi cu toti,Amin.

18 comentarii:

  1. bine ca am scapat de cutremure acuma vine seceta Parca tot mai bun era un cutremur devastator decit sa mori de sete

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde cum mori in acel cutremur , pregătit și spovedit , sau ?

      Ștergere
  2. Oare Dumnezeu ne-a creat ca sa ne arate cat este crud si de fioros cu propria lui creatie?. Probabil ca noi oamenii nu suntem tocmai pe placul lui Dumnezeu (desi suntem copii lui), dar plantele si animalele cu ce au gresit ca sa dea multi ani de seceta si suferinta asupra lor?. Stim ca Dumnezeu este iubire si-atunci oare din iubire ne va trimite asa mari pedepse?. Ce fel de iubire poate fi daca isi supune proprii copii si propria creatie la asa mari suferinte?. Sau poate noi oamenii ne-am indepartat atat de tare de Dumnezeu incat doar asa ne poate indrepta. Cine poate sti?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar dezincriminarea faptelor penale in Romania, cum ti se pare ?
      Uite ca vin rezultatele: Destramarea Romaniei si foamete.

      Ștergere
    2. Nu Dumnezeu a distrus planeta ci oamenii: MARILE PUTERI cu tehnologia lor avansata s-au jucat cu testarea tuturor jucariilor lor:au inventat provocari de ploaie,cutremure,uragane,secete,virusi mortali,clonari de oameni-animale-giganti-ETuri,vaccinuri ptr depopularizare ,si sa nu mai vorbim de armament de razboi.
      Au subjugat tot globul ptr avantajele lor.
      Regina angliei cu printisorul ei vor si ei o bucatica din Romania.

      Ștergere
    3. 23:13Dumnezeu este iubire,noi suntem rai distrugem tot darai alessufletele noaste si pe ale altora.Daca un copil va rascoli si va distruge casa parintelui sau ,oare parintele nu-l va pedepsi?Pana cand sa mai rabde Dumnezeu rautatea si nebunia omului?

      Ștergere
    4. Mare adevar spuneți, stau si ma gandesc Dumnezeul nostru nu-i văd pe astea din Guvern 🤣😂😂

      Ștergere
    5. Se pare ca voia lui Dumnezeu e sa faca curat aici. Cum a zis si Sorin,de nu ne lichideaza ET,vine meteoritul. A mai venit odata,cind lumea era mai buna!

      Ștergere
    6. No,fain asa ! Ori ne papa ET,ori ne cade-n cap meteoritul ! Adrenalina din plin !...Las'ca-i faina viata si palpitanta !...

      Ștergere
  3. Nu Dumnezeu e vinovat ci OMUL singur care a generat incalzirea globala schimbarea ano-Timpurilor si dereglari ale vremii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic nu se intampla fara voia lui Dumnezeu, sau nu este asa?.

      Ștergere
  4. sa nu ne plangem noi romanii ca nu avem apa!-sa ne ganim la cei care n-au izvoare, rauri si fluvii in Africa tarile arabe si deserturi-este adevarat ca marea problema a omenirii va fi lipsa de APA

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa vedeti scumpiri de produse si inflatie . Cu 4% cu cat au ,,marit'' astia salalriul , se intra in colaps. Gazul, lumina , Euribor, ratele , toate s-au marit .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 6:39Decat sa te vaieti mai bine roaga-te la Dumnezeu caci viata are ca scop-mantuirea!

      Ștergere
  6. Datorita pacatelor noastre ne pedepseste Dumnezeu dar si aceasta pedeapsa este pentru a fi mantuiti. Acum fiecare avem copii si sa ne fie cu iertare cand fac prostii ii mai altoim dar nu inseamna ca nu ii iubim asa si aici Dumnezeu ne mai pedepseste pentru necredinta si rautatea din sufletele noastre asa cred. Sa ne rugam si sa ne iubim este un sentiment de usurare sufleteasca sa poti ierta pe cei care te supara. Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa ne apere de tot raul pe toti fii sai.

    RăspundețiȘtergere
  7. Așa putere de a lega natura vor avea și proorocii Ilie și Enoh , când vor venii sa predice lumii , sa nu îl acceptăm pe Antihrist . Oare nu e vremea lor ? Se zice că vor veni cu 7 ani inainte de a doua Venire .

    RăspundețiȘtergere
  8. 21:30Ai spus un mare adevar!Sf.Ilie si Enoh vor avea aceste puteri si cu voia lui Dumnezeu vor bate pamantul ori de cate ori vor voi , caci, oamenii au apucat pe cai gresite si nu se pot mantui!

    RăspundețiȘtergere
  9. schimbarile dramatice de clima sunt la voia lui DUMNEZEU-care a creat toate galaxiile EL a stiut ce intentii are omul si l-a lasat in voia lui-si iata rezultatul-suntem pe marginea prapastiei

    RăspundețiȘtergere