miercuri, 17 ianuarie 2018

S - A ADEVERIT ! ZAPADA S -A APROBAT DE MIERCURI !


                                          Dragii mei,

Scriam în 3 ianuarie 2018,ora 16,10 ,un articol cu titlul:

ZĂPADA ! DE MIERCURI SE APROBĂ , UN STRAT


 DE ZĂPADA !


Şi iata dragilor, că începând de astazi MIERCURI  17 Ianuarie 2018, INSTITUTUL de METEOROLOGIE anunta zapada si viscol in aproape toata Romania.
Iata si linkul:

ZĂPADA ! DE MIERCURI SE APROBĂ , UN STRAT DE ZĂPADA

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../zapada-de-miercuri-se-aproba-un-...
Translate this page
3 Ianuarie 2018,ora 16,10 ! Dragii mei, Astazi după amiaza in timp ce ma odihneam putin,aud glas care spune ceva uimitor. Glasul spunea asa : " Zăpadă ? Miercuri s-aprobă,un strat de ZăpadăUn strat!" Image result for zapada si animale imagini . Prieteni dragi, oare cu atâta TEHNOLOGIE de astazi , este posibil ca ...


Iata si Informatiile după ore:

Vremea 18 ianuarie. Romania, sub dezastru. Cod portocaliu de viscol ...

a1.ro/.../vremea-18-ianuarie-romania-sub-dezastru-cod-portocaliu-...
Translate this page
3 hours ago - Vremea 18 ianurie. Vremea rea cuprinde România. ANM a anunțat cod portocaliu de viscol și zăpadă Vremea 18 ianuarie. Codul portocaliu va fi în vigoare până la ora 22. În zona de munte va...

Avertizare meteo: judeţul Galaţi intră din noaptea de miercuri spre joi ...

adevarul.ro › Oraşul tău › Galaţi
Translate this page
5 hours ago - Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de vânt tare şi ninsori viscolite în judeţele Iaşi, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Tulcea şi zona joasă a judeţelor Neamţ şi Bacău, începând din această noapte, de la ora 01.00, până mâine, 18 ianuarie, la ora 17.00. În judeţele Iaşi, Vaslui, ..

Ce spuneti dragii mei, mai ales voi cei care aveti inca indoieli in ceea ce cititi pe acest Blog Dumnezeu Exista -Marturii, acum credeti ? Credeti că toate -mi sunt trimise numai cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant?
Fie ca veti crede dragilor,fie ca nu veti crede,tot ce veti gasi scris pe acest Blog al Lui Dumnezeu, cu mâna pe inima va spun că, toate se vor adeveri intr-o perioada de timp mai scurtă sau ma lungă.
Iata si articolul meu mai detailat:

                                       3  Ianuarie 2018,ora 16,10 !

                                     Dragii mei,

Astazi după amiaza in timp ce ma odihneam putin,aud glas care spune ceva uimitor.
Glasul spunea asa :

               " Zăpadă ?
          Miercuri s-aprobă,un strat de Zăpadă.
         Un strat !"


Image result for zapada si animale imaginiImage result for zapada si animale imaginiImage result for zapada si animale imagini.

Prieteni dragi, oare cu atâta TEHNOLOGIE de astazi , este posibil ca ZĂPADA sa fie oprita,iar acum sa ni se dea cu ţârâita?
De ce ni se spune ca, ni se va aproba un strat de zăpadă ?
Oare trebuie sa facem o cerere scrisa la altcineva lumesc,decat o Rugaciune a inimii la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa ni se aprobe un strat de zăpadă?
DOAMNE TE rugam ,vino mai repede in NOUL TĂU IERUSALIM, căci Te asteptam cu sufletul la gura. 
Vom ajunge la un moment dat,si nu e departe acest moment,ca sa ni se dea si AER pentru respirat cu ţârâita.
                                     Cu dragoste,Maria.



Alertă ANM! Cod portocaliu de ninsori şi viscol în 20 de judeţe, până joi seară.

17 Ian 2018 - 14:38
Alertă ANM! Cod portocaliu de ninsori şi viscol în 20 de judeţe, până joi seară
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, două avertizări Cod portocaliu de ninsori şi viscol, valabile până joi seară în 20 de judeţe din Moldova, Transilvania şi Oltenia, şi a prelungit Codul galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului pentru 18 judeţe.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 17 ianuarie, ora 18:00 - 18 ianuarie, ora 20:00, va fi în vigoare un Cod portocaliu de vremea rea în Munţii Banatului, Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de Curbura, unde viteza vântului la rafală va depăşi 80 - 90 km/h, iar pe creste se vor atinge 120 - 140 km/h, viscolind ninsoarea şi troienind zăpada, iar vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.

Judeţele vizate de această avertizare sunt: Iaşi, Vaslui, Galaţi, Vaslui, Iaşi, Vrancea, Bacău, Neamţ, Tulcea, Buzău, Covasna, Braşov, Prahova, Argeş, Sibiu, Vâlcea, Alba, Hunedoara, Gorj şi Caraş-Severin.

De asemenea, joi, 18 ianuarie, între orele 1:00 - 17:00, în judeţele Iaşi, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Tulcea şi în zona joasă a judeţelor Neamţ şi Bacău vor fi intensificări ale vântului cu viteze, în general, de 75 - 85 km/h şi temporar va ninge viscolit.

Pe de altă parte, în intervalul 17 ianuarie, ora 14:00 - 18 ianuarie, ora 22:00, va fi Cod galben de vreme rea în judeţele: Constanţa, Brăila, Botoşani, Suceava, Neamţ, Bacău, Bistriţa Năsăud, Harghita, Mureş, Braşov, Sibiu, Alba, Cluj, Hunedoara, Argeş, Vâlcea, Gorj şi Caraş-Severin.

Astfel, în perioada de referinţă în zona de munte va ninge însemnat cantitativ şi se va depune strat consistent de zăpada. În după-amiaza zilei de miercuri (17 ianuarie) şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi (17/18 ianuarie), în Transilvania vor fi la început precipitaţii mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare.

În a doua parte a nopţii de miercuri spre joi (17/18 ianuarie) şi în cursul zilei de joi (18 ianuarie) în Moldova, Dobrogea, nordul Olteniei şi pe arii restrânse în nordul Munteniei vor predomina ninsorile. Cantităţile de apă vor depăşi local 15 - 20 l/mp şi izolat 30 - 35 l/mp, iar vântul se va intensifica treptat în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în sud, centru, est şi la munte, unde vor fi rafale de 50 - 70 km/h, iar local în Moldova, în Dobrogea şi pe crestele montane înalte, 70 - 80 km/h, viscolind temporar ninsoarea.

În sudul, sud-estul şi centrul ţării, pe arii restrânse, vor mai fi depuneri de polei.

ANM precizează că, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza avertizările emise miercuri.AGERPRES

31 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. S-a adeverit mesajul. De ce te mai indoiesti?http://www.mediafax.ro/social/ninsorile-abundente-fac-probleme-mii-de-oameni-din-toata-tara-fara-curent-electric-trafic-ingreunat-pe-autostrada-soarelui-potrivit-infotrafic-coloana-de-80-de-tir-uri-la-azuga-16931725

      Ștergere
  2. Si uitea asa am ajuns si la GVL=Guvernul Liviu Viorica,unii erau disperati ca nu mai vine.Iata-l a sosit .-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. In seara asta au venit nori albastrii luminosi cred ca vine un cutremur.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria felicitări.Este exact cum ati spus din graiul Duhului Sfânt.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu urmaresc blogul de vreo 2 ani si au fost si prevziuni care nu s-au adeverit-FELICITARI PT CELE ADEVERITE

    RăspundețiȘtergere
  6. din pacate cred ca e si singurul strat de zapada :(((

    RăspundețiȘtergere
  7. craciun iar vorbesti prostii...

    RăspundețiȘtergere
  8. Cautati cartea scrisa de Jacob Lorber A DOUA VENIRE A LUI ISUS PINA IN 2031, aceasta are 200 de pagini, si tot ce este scris acolo este cuvintul Duhului Sfint (Spiritului Sfint) , daca veti incee sa o cititi o savedeti ca vi sa parea ca va vorbeste direct Dumnezeu,am citit tot, acesta este un mare mistic ca si Maria, acestia sint profeti lui Dumnezeu, si o sa convingeti ca si extraterestri traiesc printre noi,o sa vedeti ca Isus sune ca la a doua savenire nu va veni la Ierusalim, ci undeva in Europa, cititi aceasta carte si in tot acel timp o sa-L simti pe Isus linga tine ,simti ca i-ti vorbeste direct, ca e Fratele iubitor , ca e Parintele ocrotitor, si ca e prietenul cel mai apropiat care te tine pe brate, ISUSE TE ADOR I-TI MULTUMESC SI TE IUBESC, TE ROG NU NE PARASI AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spuneam si eu pe aici:cititi Lorber,este si pentru bisericosi si pentru necredinciosi. Pina cind cineva a zis: ne-ai plictisit cu Lorber asta al tau(cred ca era un crestin"adevarat"!).

      Ștergere
    2. Anonim18 ianuarie 2018, 15:11 . si Lorber zice ca Romania va fi al doilea Ierusalim ?

      Ștergere
  9. In care oras s-a implinit „adeverirea„ ta, Maria? In Bucuresti a nins de luni, nicidecum de miercuri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Maria Gheorghiu stiinta asta distruge natura si omul creatia lui Dumnezeu.Se va supara Dumnezeu si v- a fi ca in timpurile lui Sodoma si Gomora.Sa ne pregatim sufleteste cum ne invata doamna Maria GHEORGHIU. CU MULT DRAG VA INBRATISEZ SI VA STIMEZ DOAMNA MARIA GHEORGHIU.SINTETI LA FEL CA PETRACHE LUPU DE LA MAGLAVID.A TOT ANUNTAT LUMEA APOI A VENIT RAZBOIUL URGIA PESTE LUME
    .PUSA DIN BANAT.

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Maria Gheorghiu stiinta asta distruge natura si omul creatia lui Dumnezeu.Se va supara Dumnezeu si v- a fi ca in timpurile lui Sodoma si Gomora.Sa ne pregatim sufleteste cum ne invata doamna Maria GHEORGHIU. CU MULT DRAG VA INBRATISEZ SI VA STIMEZ DOAMNA MARIA GHEORGHIU.SINTETI LA FEL CA PETRACHE LUPU DE LA MAGLAVID.A TOT ANUNTAT LUMEA APOI A VENIT RAZBOIUL URGIA PESTE LUME
    .PUSA DIN BANAT.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria asa este a venit si la noi zapada a ploat a batut si vantul nu rau ploaia a topit zapada. Doamna Maria sa vina primavara!! Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  13. Iata ca s-a adeverit mesajul.Video Ninsorile abundente fac probleme | Mii de oameni din toată ţara, fără curent electric/ Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui, potrivit INFOTRAFIC. Coloană de 80 de TIR-uri la Azuga
    http://www.mediafax.ro/social/ninsorile-abundente-fac-probleme-mii-de-oameni-din-toata-tara-fara-curent-electric-trafic-ingreunat-pe-autostrada-soarelui-potrivit-infotrafic-coloana-de-80-de-tir-uri-la-azuga-16931725

    RăspundețiȘtergere
  14. Mesaj adeverit! Mai multe TIR-uri nu au mai putut înainta, miercuri seară, pe DN 1, în zona Posada, şi pe DN 1A, în zona Măneciu, din cauza zăpezii de pe drum. Trei drumuri judeţene din judeţul Caraş-Severin au fost închise, iar trei localităţi au rămas fără curent electric, miercuri seara, din cauza ninsorii şi a vântului puternic. Singurul drum naţional închis, miercuri seara, din cauza viscolului este DN 67C, între Novaci şi Rânca, în judeţul Gorj. Alte drumuri din Braşov, Covasna, Harghita, Sibiu şi Caraş-Severin sunt afectate de ninsori, arată Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Drumul Naţional 7, Valea Oltului, este blocat, miercuri seara, în judeţul Vâlcea, în zona localităţii Cornet, pe ambele sensuri, mai multe TIR-uri neputând înainta din cauza zăpezii. Şi pe Defileul Jiului situaţia este asemănătoare, iar la Sibiu, drumul spre staţiunea Păltiniş ar putea fi închis, transmit corespondenţii MEDIAFAX.
    http://www.mediafax.ro/social/ninsorile-abundente-fac-probleme-mii-de-oameni-din-toata-tara-fara-curent-electric-trafic-ingreunat-pe-autostrada-soarelui-potrivit-infotrafic-coloana-de-80-de-tir-uri-la-azuga-16931725

    RăspundețiȘtergere
  15. S-a depus stratul de zapada de miercuri seara! Doamna Maria inca o data a avut dreptate prin Duhul Sfant.

    RăspundețiȘtergere
  16. Noaptea trecuta am auzit glasul lui George Soros care spunea" MAI AM PUTINA TREABA SI DUPA 2019 ". Sa inteleg ca trebuie sa-si faca jocul negativ pana la final? Inseamna ca nu vom scapa de el asa usor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Multe drumuri nationale,si porturi au fost inchise din cauza zapezii si viscolului,Miercuri . 48.000 de oameni au ramas fara curent electric. Deci,nu mai e nici un motiv sa va indoiti de mesajele doamnei Maria,mai ales ca Duhul Sfant va transmite semnale sa va treziti cat mai e timp adeverind aceste mesaje.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu mai e nici un dubiu ca Duhul Sfant va vorbeste doamna Maria,doar golanii si razvratitii mai pot continua cu comentarii vulgare la adresa Dvs si a duhului sfant..atata timp cat inca se mai indoiesc. Sa fie de ei.Dumnezeu ii stie pe ai lui.

    RăspundețiȘtergere
  19. Va multumesc Prieteni dragi, pentru ajutorul vostru de nepretuit !
    Fara voi,eu nu as sti chiar toate câte se adeveresc .
    Va multumesc din toata inima ,ma rog pentru voi si cei dragi voua,si va imbratisez cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu va fie frica de soros, pt ca Dumnezeu este Autoputernic, o convorbire a Lui Isus cu profetul Jacob Lorber era. " DACA POPORUL O SA SE POCAIASCA, ATUNCI EU O SA IMI RETRAG INAPOI DREAPTA MEA CARE POATE LOVI CU PUTERE, DAR DACA NU O SA SE POCAIASCA (INDREPTE) EU AM SA-I JUDEC SI SA-I UCID PE TOTI DE LA MIC LA MARE, IAR APOI O SA IMI FAC O ALTA OMENIRE , PE PAMINTUL PURIFICAT " "EU NU SUPORT REUNIUNI UNDE PERSOANELE SE INTILNESC PT A FACE VOIA DIAVOLULUI SI A UCIDE SPIRITUL PE CARE I -LAM DAT EU "......."IUBIREA SI POLITICA SINT DOUA LUCRURI OPUSE,PT CA IUBIREA APARTINE CERULUI, IAR POLITICA APARTINE IADULUI, CARE ARE CA FUNDAMENT DOAR IMBOGATIREA, SI SUFLETELE VOASTRE NU STIU CA SINT PRUTATOARE A SPIRITULUI LUI DUMNEZEU.........." aceste cuvinte sint zise de catre ISUS acestui mistic, la fel cum ISUS vorbeste cu Maria prin SPIRITUL SFINT, CITITI SI CREDETI ,deci pina in 2031 este foarte putin, ar putea veni miine, peste o luna, peste un an sau cinci ani, dar nu uitati ISUS MAI ZICE ""EU AM VEMIT PRIMA LA VOI A VA ANUNTA TOATE ACESTEA, PRIN VOCEA SPIRITULUI SFINT PUSA IN GURA MISTICILOR SI PROFETILOR DAR VOI NU M-ATI ASCULTATI " deci aceasta este valabila si pt siniorii din biserici , care ar putea salva multe suflete, dar care nu asculta VOCEA LUI ISUS , date prin mesaje de catre mistici si profeti ex: Maria , Medjigorje, Fatima , Lurdes, Garabandal, profeti din biserica Rusa, Greaca si alti etc. Etc..... ascultati si credeti Amin.

    RăspundețiȘtergere
  21. IARNA FACE PRĂPĂD: Accidente în lanț, sute de șoferi blocați, drumuri închise, localități fără curent electric (VIDEO)
    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/iarna-face-prapad-accidente-in-lant-sute-de-soferi-blocati-drumuri-inchise-localitati-fara-curent-electric-video-209973.html

    RăspundețiȘtergere
  22. a nins o zi si gata v-ati speriat?......dar de ce este iarna ,nu ca sa ninga.....Iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Silvia Miercuri a fost prima ninsoare mai consistenta care a fost in aproape toata tara,de aceia am scris ca e prima zi de iarna adevarata,dar cu TOMA Necredinciosii e mai greu ,la inceput-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. 1,09 Oare Epoletule? Voi in loc sa trageti concluzii si sa-i cominicati ca a gresit sa se corecteze ca va genera varsare de singe.voi puneti batista pe tambal si va convin minciunile nu ADEVARUL fiind partasi.Dar si daca i-ati spune tot nu v-ar lua in seama ca il cunos eu mai bine ca voi,Cum vine prostia aia ce-a spus-o ca a verificat si a nominalizat-o in 2 ore fara ca macar sa astepte 2 zile sa vada reactiile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, nu te bucuri? Favorita e la carma tarii, sustinuta de iubitul tau dracnea. Ce ai vrut aia ai. Nu face pe mironosița!!!

      Ștergere
  25. E mironosita voastra care spune ca 'Romania nu trebue sa preia presedentia UE'. Eu as fii pus-o pe Scufita Rosie sefa de scara la Videle ca doar asta e nivelul ei-craciun

    RăspundețiȘtergere