marți, 16 ianuarie 2018

ROMÂNIA ! EXTRATERESTRII AU INVADAT DEJA ROMÂNIA ! EXTRATERESTRII SUNT PRINTRE NOI !

xxx                             16  Ianuarie 2018,ora 6,17 dimineata !

                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata dragii mei,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi lumineaza Cerul noptii,si astfel, vad multe,multe OZN -uri care zboara foarte aproape de Pămant.

Image result for OZNImage result for OZN..

Priveam cu ochii inchisi la aceste OZN -uri cu lumini si fara lumini, si parca nu-mi venea sa cred ceea ce vedeam.
Si pentru că gândisem că sunt prea multe OZN -uri si ca nu se poate sa fie toate deasupra României,atunci aud glas care spune asa:
                  "Extraterestrii  invadează România !

Dar un alt glas spune cu fermitate:

                       Ne-au invadat deja !"

Clipă în care dragilor, vad o sala de clasa ,iar la tabla vad o doamna inalta peste 2 metri care arata la chip ca şi noi,doar ca ,are usor capul oval  si numai ochii o dau de gol, deoarece,au o culoare de verde fosforescent.


Image result for EXTRATERESTRI.

Doamna Învatatoare extraterestra scria pe tabla ,cand,deodata ,ea vede in tabla neagra din clasa circa 5 -6 OZN -uri de un verde orbitor de stralucitor,de un verde fosforescent.
Este imbracata intr-un costum gri-inchis,ridica ochii de la baza tablei, si graieste asa:

                  "Ne-au invadat deja !
             Sunt printre  noi !
Dar un alt glas intreaba cu uimire:

             Cum ? Sunt printre noi?

Iar d-na Invatoare extraterestra spune zâmbind:

                   Da ! Sunt printre noi !"

Si-n aceasta clipă vad si capul ei ţuguiat, care -mi dovedea ca ...sunt printre noi pămantenii.
Dragii mei, cu adevarat nu stim cu cine am putea vorbi la un moment dat,in zilele noastre.
Toata Tehnologia din zilele noastre,nu aveam cum s-o descoperim noi,asa dintr-o dată.
Extraterestrii ne-au fost de mare ajutor ,si ne sunt in continuare de un extrem de mare ajutor si-acum  in zilele noastre.
Ei vor interveni in salvarea omenirii la momentul oportun, in ciuda a multor semeni de-ai nostri care-i reneaga, sau care ,insinuiaza ca ar veni doar ca sa faca rău pămantenilor.
Nu fratilor ! Extraterestrii vin ca O FORTA  a BINELUI.
Iata:

extraterestrii vin ca o forţă a binelui ,si - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-vin-ca-o-forta-binelu...

Translate this page
Feb 15, 2017 - EXTRATERESTRII VIN CA O FORŢĂ A BINELUI ,SI NICIDECUM CA O FORŢĂ A RĂULUI ! EXTRATERESTRII VOR SALVA OMENIREA , DE LA AUTODISTRUGERE ! ATENŢIE !!! Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc ..

Dumnezeu există - Mărturii.: VIN EXTRATERESTRII SUB STEAGUL ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../vin-extraterestrii-sub-steagul-alb-a...

Translate this page
Oct 17, 2017 - Extraterestrii nu vin ca o Forţă a Răului, ci vin ca o Forţă a Binelui ! Extraterestriisunt Forţa Binelui, iar Omenirea va cunoaste aceasta, numai când vor fi faţă in faţă cu ei!" Iar aici dragii mei, Conversatia se termină, si vad cu ochii închisi fiind, văd în faţa mea, doar la un braţ întins, un Cap viu de Extraterestru, ...

Dumnezeu există - Mărturii.: EXTRATERESTRII , FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-fata-in-fata-cu-omeni...

Translate this page
Oct 27, 2015 - Oamenii vor fi faţă în faţă ,cu Extraterestrii! Glasul intreabă din nou: Extraterestrii vinoare ,ca să distrugă Pământul ? Sunt ei ,dusmanii omenirii ? Iar răspunsul a venit promt :Extraterestrii, nu vin ca o Forţă a Răului, ci vin ca o Forţă a Binelui ! Extraterestrii, sunt Forţa Binelui, iar Omenirea va cunoaste ...



144 de comentarii:

  1. Nu prea înțeleg se simbolistica reprezintă partea asta cu extratereștrii, ce înseamnă defapt invazia asta și în ce haos întra România?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de ce crezi ca este simbolistica?

      Ștergere
    2. Romania nu intra in haos,e deja acolo,dar extraterestri daca vin la noi intra in fibrilatii,ba poate au ghinionul si raman si fara navele lor,vai de ei,curat ghinionisti !

      Ștergere
    3. Telescoapele Uriase ale Vaticanului si Chile au decoperit trei nave extraterestre se indereapta spre Tera .Cea mare are o dimensiune 240km diametru.(de la bucuresti la constanta distanta) E greu de crezut,de acceptat, parca ar fi o gluma proasta, din basmele ptr copii. DAR daca este adevarrat???

      Ștergere
  2. Invazie- nu suna bine. Nu era mai potrivit termenul: au sosit? Inseamna ca au venit niste ET a caror planeta e pe moarte. Sa-i primim bine,e loc si pentru ei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, vin extraterestrii.In urma cu doua luni am primit un mesaj in care mi se spunea sa ne pregătim ca marea întâlnire cu extraterestrii se apropie.Deci,se apropie punctul culminant.Cineva spunea ca vor aparea la sfarsitul lunii Mai acum vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e rau , se pregatesc de campania electorala. Vin din timp , studiaza terenul , sa vedem unse isi pun bazele . Un guvern E.T. pentru Dragnea , domnilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa apara noi partide in Romania : PSK -adica Partidul Social Klingonian,PNV -adica Partidul National Vulcanian etc.Sa vezi atunci veselie in Parlament ! Si neaparat premier martian !

      Ștergere
    2. da..si eu am primit acest mesaj..intr un vis..mi s a aratat o nava extraterestra ff mare in care pe o parte urcau intr o faza luminoasa si pe alata parte coborau..si mi au spus asa...Bucurati va si veseliti va..noi suntem cu voi..

      Ștergere
    3. glume bune au venit americani acum extrateresti

      Ștergere
  5. Nu exista extrateresti.clar

    RăspundețiȘtergere
  6. ,, Au Invadat'' , adica sunt cu sutele , cu miile ? !
    Eu am gasit azi unul la Posta , il tot intrebam de trimiterea unui pachet , cat costa etc. si se holba la mine . Greu am colaborat cu el . Imi tot ziceam in sinea mea : cine l-a mai adus pe boul asta la ghiseu aici , parca e dupa alta planeta . Si uite ca asa e, vin singuri dragii de ei, nestiind unde aterizeaza , si se crucesc la randul lor de inapoierea noastra . Mi-a intors pachetul pe toate partile , a coborat ochii in formular si acolo i- a ramas privirea vreo 5 minute , s-a chinuit la calculator si-l luasera transpiratiile - probabil stra-strabunicii lui digitasera la carcasele alea . Ei.... si cat or sa stea ? Sa completeze cineva continuarea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18.53 am răs,cum nu am făcut-o de mult!Maria H

      Ștergere
    2. N-or sta mult cand vad ce creaturi predomina aici.Pentru atata prostie nu-s pregatiti!!!!Le cresc ochii mai mari.

      Ștergere
  7. Na, ca avem si opozitie acum ! Un partid intreg ET.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai sa punem un Premier ET,cine-i de acord sa ridice mana!👽👍😀

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un klingonian fioros ar fi bun de premier,pe acela nu vor avea tupeul sa il schimbe...

      Ștergere
    2. 19:29Cea mai serioasa abordare a acestui subiect.Daca ati cunoaste gravitatea situatiei n-ati mai indrazni sa ziceti nici un cuvant.Et.nu sunt deloc pasnici !Cititi atat la proorocul Ioil cap. 2si laApocalipsa cap.9Cei care nu vor avea duhul lui IISUS vor fi dusi unde nu vor voi-Evanvhelia lui Ioan cap.2/35-36.Sa ne fereasca Domnul!

      Ștergere
  9. In anii ce vor precede venirii a 2-a a Lui Hristos omenirea se va,, satura" de prezenta impropriu spus  a extraterestrilor...Cu respectul cuvenit pt. Voi toți reafirm ca: Subiectul este Fascinant dar necesita studiu EXTREM DE EXTINS si seriozitate ca sa nu mai vorbim de ATENȚIE. Multi cred sau nu cred ca există extratereştrii !
    Extrem de Ciudat dar Adevărul e controversat si DA si NU... Adică cei pe care lumea îi denumesc a fi extraterestrii nicidecum NU sunt ce par a fi, Ci sunt aceleaşi vechi civilizații care au fost cânva extrem de avansate însă  ulterior decazute din pricina a tot felul de crime si orori...(...mai pe scurt...adică si-au folosit stiința împotriva creației LUI DUMNEZEU)si au fost separati de rasa umana la porunca LUI DUMNEZEU(in cauza greşelilor lor de Neiertat...ÎNTRUCÂ EI AU DEVENIT DUŞMANI după crimele comise contra lui  Dumnezeu si contra oamenilor...) . Adică mai concret: ei Există dar vin din interiorul pământului(...nicidecum din alte galaxii... întrucât cu mii de ani în urmâ au fost INTERZIS accesul lor  in spatiu interplanetar
    . TOȚI VORBIM DE DUMNEZEU ... dar oare câți vrem să aflăm adevarul.
    La porunca Lui Dumnezeu fost izolați in interiorul pământului cu mii de mii de ani in urma inainte si dupa poptop...de fapt principalul MOTIV al potopului a fost generate de interventia plina de ORORI incredibile asupra rasei..umane( a avut loc vechiul marele razboi intre INGERII Lui Dumnezeu  şi civilizațiile superavansate care au făcut un dezastru planetar... nici nu va puteti inchipui câte greseli GRAVE au facut...

    Deci Dumnezeu cu toate cele întâmplate nu a vrut sa-i omoare (doar i-a izolat...)desi Dumnezeu poate ABSOLUT orice... Dar despre motivele acestor evenimente sunt si mai multe de scris..

    . Este şi scris si ştiut ca inainte de venirea lui Hristos vor fi ,,dezlegați" si se vor arata oamenilor o perioadă scurtă(câtiva ani sau zeci de ani) si asfel lumea va fi usor amăgită (crezând ca ei sunt buni veniți cu intenții bune...)întrucât majoritatea nu cunoaşte istoria ADEVĂRATĂ veche a lumii, Bneînteles ca foarte puțini cunosc si vor sa cunoscă adevarul istoric. Majoritatea se limiteaza doar la câteva informatii eronate sau incomplete... Însă dovezi scrise si materiale(artefacte,schelete,...care de care mai şocante )extrem de multe si solide despre civilizațiile vechi dinaintea potopului sunt peste tot cu toate că se fac eforturi urişe pentru a fi cenzurate....totuşi inutile pt. Cei ce iubesc pe Dumnezeu Sunt...mii de pagini de scris...  Internetul e minunat dar a devenit in ultimii ani mai mult,,un fel de lada de gunoi" in care doar dacă ştii să cauți mai găseşti lucruri utile şi adevărate însa mixate cu multe lucruri false sau pe jumatate adevărate. Totusi exista şanse multe pt. A invăta calea adevarului... baza si pornirea este tot de la Dumnezeu.
      În concluzie:Doar cine iubeşte ADEVĂRUL ÎL POATE AFLA si înțelege!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În altă ordine de idei,azi am citit în news alert că,s-a găsit arca lui Noe pe muntele Ararat. Maria H

      Ștergere
    2. Cam asta cred si eu...in biblie ne-au fost lasate niste adevaruri codificate...

      Ștergere
    3. 00:31, pt. tine totul este codificat. Greu....

      Ștergere
  10. Cam cate oznuri ati vazut cu aproximatie.mii,milioane? Cerul era plin ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria va cred din tot sufletul,asa cum am spus este un impact mare. Oameni sunt sfatuiti de marile puteri ca lumea sa nu se apropie de ei ca ii contamineaza ca nu mai stiu ce si cum si de aici si frica oamenilor de ei. Apropo doamna Maria spuneati ca auzeati cum face ghiata un ger puternic spre rasarit s-a adeverit si acum au fost la rusi minus60 grade au anuntat la Kanal D. Sa nu mai zica nimeni ca nu este adevarat cea ce vedeti. Spuneati ca se aude un CRANT asa scartiia ghiata din cauza gerului,iar pestele proadpat de pe taraba a inghetat imediat. Cu drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:34 la rusi e ceva obisnuit cu geruri mari, numai tu vezi peste tot „adeveriri”! Vorbesti mult si nu spui nimic!

      Ștergere
  12. d -na Maria ar espre seismul in Peru care a fost asa mare e ce nu scrieti-vedeti pamantul este zguduit mereu probabil d-stra scrieti doar despre cele care vi se arata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:40,astfel de evenimente sunt zilnice.nu e o minune sau o previziune.

      Ștergere
  13. E un mesaj codat : extraterestrii sunt oamenii lui Dragnea ,care au invadat Romania !
    Apara-ne Doamne .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Mona, #rezist lupta si pentru binele tau chiar daca tu inca nu esti in stare sa intelegi asta. Unii dintre noi chiar nu sunt in stare sa discearna binele de rau.

      Ștergere
    2. Voi "rezist" cu nerusinare intrati in adresele de e-mail ale persoanelor , a-ti intrat si in adresa mea de unde a-ti avut-o daca nu de la securisti rai cu care sunteti in cardasie? si mi-ati cerut bani sa va sustin si sa merg si cu voi la demonstratii. Rusine sa va fie! cand v-am spus pe cine slujiti a-ti vazut ca nu a-ti nimerit-o si nu mi-ati mai scris. Nici pamantul n-o sa va suporte pe voi "rezist" tradatori de tara !!!

      Ștergere
    3. 20:21 mi-e mila de tine, creierul tau nu mai raspunde la comenzile tale, e sters saracul, de atata uitat la Latrina 3. Vai de capul tau! Nu realizezi ca esti penibil?

      Ștergere
    4. 20 21#rezist -oameni scandalagii ,fara dumnezeu,"cu mana intinsa"la pomenile strainilor (soros si altii)fara dragoste de tara, fara demnitate,tradatori.Acestor razvratiti le e rezervata pieirea spun sf. Petru si Pavel intro epistolie.Ei sunt manipulati ,masa de manevra ,amagiti dar nu vor castiga nimic !Sarmanii de ei!Treziti-va in ceasul al 12-lea si intoarceti-va la Dumnezeu ca sa va fie viata mai usoara caci nu prin razvratire veti castiga!Si lucifer cu ai lui s-a razvratit ,si ce a castigat?Iadul !

      Ștergere
    5. 23:31 oare de ce ai votat PSD, nu ca sa primesti pomana lor? Penibil esti! De aia se duce Romania de rapa si pleaca toti din tara, pentru ca unii ca tine au drept de vot. Horror!

      Ștergere
    6. 12:50 dar ce penibil esti tu! Nu te vezi???

      Ștergere
  14. Am o mare stima pt dumneavoastra draga doamna. EU cred ca aveti credinta in Bunul Dumnezeu dar vreau sa va spun ca tecnologia ne a indepartat de la Dumnezeu. .nu vreau sa mi o luati in nume de rau dar necuratul este capabil sa se manifeste in diferite moduri ..chiar el o sa vina si o sa se declare ca este fiul omului. .AVETI CREDINTA ISPITA ESTE MARE SÌ ESTE PRINTRE NOI

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna seara, dna Maria!!! Eu chiar cred ca suntem supraveghiati de extratetesti. Sunt nopti in care ma trezesc..se aude un zgomot din cer..ce se aseamana a unui mor...specific...se aseamana...dar nu este a unui motor...este diferit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:00ET SUNT UN NEAM DE DIAVOLI!Spune Domnul apostolilor:"Acest neam de d.. nu iese decat cu post si rugaciune"

      Ștergere
    2. Angel tu faci asocieri anapoda. Iisus nu s-a referit la ET cand facut respectiva remarca catre apostoli ci la duhuri.

      Matei 17:

      14.Şi mergând ei spre mulţime, s-a apropiat de El un om, căzându-I în genunchi,
      15.Şi zicând: Doamne, miluieşte pe fiul meu că este lunatic şi pătimeşte rău, căci adesea cade în foc şi adesea în apă.
      16.Şi l-am dus la ucenicii Tăi şi n-au putut să-l vindece.
      17.Iar Iisus, răspunzând, a zis: O, neam necredincios şi îndărătnic, până când voi fi cu voi? Până când vă voi suferi pe voi? Aduceţi-l aici la Mine.
      18.Şi Iisus l-a certat şi demonul a ieşit din el şi copilul s-a vindecat din ceasul acela.
      19.Atunci, apropiindu-se ucenicii de Iisus, I-au zis de o parte: De ce noi n-am putut să-l scoatem?
      20.Iar Iisus le-a răspuns: Pentru puţina voastră credinţă. Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă.
      21.Dar acest neam de demoni nu iese decât numai cu rugăciune şi cu post.

      Ștergere
  16. Socant,dar cu siguranta real. Va imbratisez doamna Maria !

    RăspundețiȘtergere
  17. O fi statul paralel al lui Tăriceanu.😁😁😁😁😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai sorosistule!!! statul paralel este al vostru pnl-usr -udmr egal sorosisti tradatori de tara si neam

      Ștergere
    2. 20:24, tovarasu' esti nemultumit ca nu aveti liniste la furat. Mergi la 🚾 ca esti paid la fata.

      Ștergere
    3. 20:24 mai, creier otravit ce esti, pastreaza-ti ura pentru tine si cei care iti impuie capul cu prostii! PSD-ist nenorocit care duci tara de râpă cu statul tau paralel cu tot! Mintea ta e paralela fata de realitate!

      Ștergere
    4. 01:24, calmeaza-te. Nu avem nevoie de spectacolul tau aici.

      Ștergere
  18. Siriusienii arata ca femeia din previziunea dumneavoastra si fac parte dintr-o alianta extraterestra numita Consiliul Andromeda formata din 12 rase extraterestre si fiecare are cate o nava de marimea unei planete ei le spun biosfere.Aceasta alianta a distrus toate bazele subterane reptiliene de pe Pamanat,Luna,Marte si Phobos luna lui Marte astfel eliberand sistemul solar.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dar cum sa ne INVADEAZE ca o "forta a binelui"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:06, poate umanitatea asta are nevoie de asa ceva. Caci nu mai poate singura sa se ridice, se pare. Trebuie ajutata iar daca nu intelege ... doar obligata (asta daca nu pricepe ca isi face rau singura si se autodistruge).
      Pe un copil mic, nu-l lasi sa-si bage mana in foc daca el nu pricepe ca nu e bine. Il obligi sa stea deoparte de foc (nu ai de ales). Caci el nu poate intelege din cauza ca e micutz. Asa este si omul, cam micutz la intelepciune, atat de mic incat este in pragul autodistrugerii.

      Ștergere
  20. Cand mai aveti asemenea viziuni, va rog, cu respect si iubire, sa va faceti semnul sfintei cruci si sa rostiti Sfantul Nume al lui Isus. Deasemeni utilizati si aghiazma (apa sfintita). De ce ? Ca sa fuga "extraterestrii" astia si sa vina Pacea in inima si-n sufletul dvs. Amin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos de sfaturi. Nu este nevoie ! Sunt PRIETENII nostri ! Au si SEMNUL SFINTEI CRUCI in fruntea lor ! Si ei sunt creatia LUI DUMNEZEU !
      DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. 22:51D-na Maria,nu va suparati ,puteti sa ne spuneti ce RH aveti:+sau- ?E oarecum important pt a intelege capacitatile pe care le aveti.

      Ștergere
    3. Cu respect pentru doamna "22:34", as vrea sa va spun ca Doamna Maria are darul din parte Duhului Sfant. Doamna Maria, pe blogul de fata are postate, printre altele, rugaciuni, sfaturi, povestile de viata ale sfintilor. Nu mai oferiti astfel de sfaturi sunt jignitoare si pot supara. Cu totii, buni sau rai, suntem fii si ficele lui Dumnezeu. Amimtiti-va de ziua Cincizecimii si de atitudinea fata de crestini in vremea cand Duhul Sfant si-a coborat Harul asupra unor oameni alesi. Prin comentariul dvs. ce doriti sa subliniati? Ca sunteti mai credincioasa sau ce? Crestinism inseamna in primul rand iubire, respect si nu umilirea aproapelui.

      Ștergere
    4. Cu respect pentru doamna "22:34", as vrea sa va spun ca Doamna Maria are darul din parte Duhului Sfant. Doamna Maria, pe blogul de fata are postate, printre altele, rugaciuni, sfaturi, povestile de viata ale sfintilor. Nu mai oferiti astfel de sfaturi sunt jignitoare si pot supara. Cu totii, buni sau rai, suntem fii si ficele lui Dumnezeu. Amimtiti-va de ziua Cincizecimii si de atitudinea fata de crestini in vremea cand Duhul Sfant si-a coborat Harul asupra unor oameni alesi. Prin comentariul dvs. ce doriti sa subliniati? Ca sunteti mai credincioasa sau ce? Crestinism inseamna in primul rand iubire, respect si nu umilirea aproapelui.

      Ștergere
    5. Gabrielle, si tu faci acelasi lucru de care il acuzi pe anonim 22.34. Nu mai face tu pe avocata Mariei ca nici tu nu esti mai breaza.

      Ștergere
    6. Interesant raspuns...
      Multumesc!!!

      Ștergere
  21. Dar astia gri inchisi sint prieteni ai oamenilor sau dusmani,ca spuneati cindva,ca sint de mai multe feluri)culori extraterestri!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acestia din imagini nu vor raul omenirii.
      Altii sunt cei răi,cu pielea ca de crocodil, adica incretita.
      Sunt foarte multe specii de EXTRATERESTRI. Eu doar cateva am cunoscut pana acum.

      Ștergere
    2. Crocodilul are pilea incretita ?!?!?!
      Doamne, mare e gradina ta ...!!! 😱😱😱

      Ștergere
    3. 22:50 daca i-ai cunoscut inseamna ca iti manipuleaza mintea cum vor ei. Tu nu mai poti discerne clar. De aici toate mesajele aiuritoare pe care zici ca le primesti.

      Ștergere
  22. Si nu se mai arata odata fata catre fata? Stau asa ascunsi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai fi tu pregatit pentru intalnirea cu ei, s-ar arata. Ce zici esti?

      Ștergere
    2. Poate ca mi s au aratat deja! Dar ce folos daca nu li se arata necredinciosilor?

      Ștergere
    3. 01:20, atunci de ce tot spui ca stau ascunsi daca tie ti s-au aratat?
      Crezi ca nu mai pot ei ca cineva nu crede in existenta lor. Au alte preocupari, nu sa demonstreze cuiva ca ei exista. Umanitatea, in majoritatea ei, isi traieste copilaria inca.

      Ștergere
  23. S-a tot citit si publicat pe acest bolg tot felul de nazbatii, dar asta cu extraterestrii si invazia extraterestra cred ca le intrece pe toate. Haideti oameni buni sa ne tinem mintile acasa ca prea o luam razna, ce naiba, ca parca nu mai avem toate tiglele pe casa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti spun ceva, te-ai gandit ca de multe ori ce tie ti se pare firesc este de fapt nefiresc iar ceea ce pare nefiresc este cat se poate de firesc?
      Fara graba. Caci suntem mici si cunoastem prea putin despre acest Univers/uri. Nu stim mai nimic nici despre om. Sa nu tragem concluzii pripite anonimule 22:54.

      Ștergere
    2. Intr-adevar poate pare o nebunie toata chestia asta cu aliens dar..cititi Biblia sa vedeti ce spune..chiar Iisus a spus sa nu credem in tot ceea ce o sa vedem.demonii sunt foarte inselatori..Eu asa vad situatia cred in existenta acestor exttraterestrii ca nu om fii noi singurii de pe tot universul..Eu cred ca aceaste specii sunt diavoli..Cititi Biblia,cititi cuvantul lui D-zeu,Iisus acolo e adevarul!Sa nu ne lasam inselati,acestia sunt demonii care vor sa invadeze planeta si sa ne manipuleze pe noi..Sa ne rugam si sa avem incredere doar in D-zeu si Iisus!Toate par ciudate in ultimul timp dar totul e real!Chiar traim apocalipsa..poate asta e sfarsitul Terrei..Asa ca..D-na Maria are drepta nu suntem singuri.dar nu cum spune dansa ca sunt buni.. O alta specie care invadeaza alta specie nu vin cu ganduri pasnice..eu asa simt ca sunt diavoli si trebuie sa intelegem ce a vrut Iisus sa zica..a vrut sa ne previna..!sper sa publicati acest mesaj..e o simpla parere..si pare un blog liber..

      Ștergere
    3. Normal ca nu suntem singuri in univers. In fiecare sisten solar sunt planete care se gasesc la aceeasi departare (distanta) de soarele lor ca si pamantul fata de soarele nostru, si exista conditii de viata ca pe pamant. Daca sunt conditii asemanatoare e clar ca poate exista viata similara cu a planetei noastre. Dar de aici pana la invazia Romaniei (pe cerul Romaniei) de catre fiinte extraterestre si obiecte zburatoare extraterestre ....... pare o tampenie (informatie) greu de digerat. Se pot spune vrute si nevrute, dar si noi trebuie sa avem ratiune si sa nu luam de bune orice vedenii, voci si alte asemenea lucruri spuse pe aici. Cine poate confirma ca ce ne spune doamna Maria sunt de la Dumnezeu, de la Duhul Sfant sau de la Iisus Hristos. De parca ei nu au altceva de facut decat sa-i spuna dumneaei (singura de pe pamant) toate cate vor fi. In lumea spiritelor sunt oameni (fosti oameni) de tot felul care pot transmite orice.

      Ștergere
    4. https://www.efemeride.ro/isus-cel-nascut-in-romania-marele-secret-al-vaticanului

      Ștergere
  24. Răspunsuri
    1. Nui adevarat noi suntem uriti hidosi spurcati findca facem lucru lu dracu.

      Ștergere
  25. https://socialistul.com/un-copil-roman-de-6-ani-este-campion-mondial-la-programare-stie-la-perfectie-4-limbaje-de-programare-si-toti-gigantii-din-it-se-bat-pe-el

    RăspundețiȘtergere
  26. Doamna Maria macar de ar veni ziua si ni noapte ca impactul da fie mai mic. Am vazut foarte multe OZN-uri la viata mea si de aceia cred. Globuri luminoase zburau deasupra muntilor la Brebu si chiar si aici la noi sub forma unei roti ca de tractor asa fe mari si zburau la o inaltime deasupra noastra cam la 30 m iar sa stiti ca pe unfe au trecut varfurile pomilor erau parlite arse. Bunul Dumnezeu sa nu ne lase fin mainile sale sfinte si da ne ajute. Cu dtag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  27. S-ar parea ca am ajuns atit de jos ca l-i sa facut mila de noi,si i-am accepta ca ultima sansa,altfel nu ar venii.

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:33, da, asa este. Unii nu vor sa inteleaga. Cred ca il au pe mesagerul lui Dumnezeu. Cata inselaciune!! Dracii pot fi ce vrea omul, pentru a fi crezuti.

      Ștergere
  29. Bunä seara la toți.În Biblie nu se amintește de extraterestrii.Pe de alta parte dacä spunem cä ei ne salvează îl jignim pe Isus care este singurul salvator al lumii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:35Foarte coret!

      Ștergere
    2. Asa este an 23:35!

      Ștergere
    3. Ai dreptate. Dar eu ma gandeam ca nu se specifica in Biblie de ei, pentru ca lumea nu ar intelege si s-ar speria..

      Ștergere
    4. Adevar ai grait!.

      Ștergere
  30. "În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi.(...) Diavolul are 666 de mreje.În timpurile lui antiHRIST oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni."
    https://saccsiv.wordpress.com/2013/08/23/profetiile-arhim-gavriil-despre-extraterestrii-despre-cum-vom-rezista-in-munti-si-paduri-despre-antihrist-si-adeptii-sai-fara-fapte-bune-dar-care-vor-umbla-la-biserica-se-vor-boteza-si-v/

    RăspundețiȘtergere
  31. Înşelarea e mare ...oamenii urmaresc senzationalul,naiba îi distrage in toate felurile posibile si îi rătăceşte de la drumul spre Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  32. Am vazut 2, ieri pe strada ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce faceau? Eu mi-am cumparat pampersi si de maine-i port! Ca nu stiu cand apare unul dupa colt si.....gata problema ,la cum arata - nu cred ca fac fata😕

      Ștergere
    2. 18:04, 😂😂👍
      Eu mi-am pus pe usa de la intrare semnul 🔞.
      p.s.: 🔑 e sub pres!

      Ștergere
    3. Io zic sa se rationalizeze pampersii,sa ajunga la toti,maica...

      Ștergere
  33. stimata NICOLETA NICOLAE-or fi etraterestrii urati dar si pe pamant sunt natii la fel-pe google puteti vedea acei PIGMEI DIN AUSTRALIA ca sa va faceti o idee-numai ca DUMNEZEU IN MILA LUI NE-A LASAT PE TOTI ASA CUM SUNTEM-extraterestrii au experimentat tot ce pamantenii fac astazi-medicina, razboi cu energii atomice experimente chimice -daca aveti net va puteti informa mai usor oricum adevarul e la mijloc sanatate si pace in lume

    RăspundețiȘtergere
  34. Faptul că extratereștrii au invadat România ar trebui să ne pună pe gânduri și în gardă. În general prezența masivă a extratereștrilor în diferite zone de pe pământ a fost remarcată în preajma unor evenimente nefaste cu mari pierderi de vieți omenești,cutremure,razboi sau alte calamități. Sunt mulți martori care au declarat că au văzut extratereștrii sau ozn-euri cu puțin timp înainte de a avea loc în zona în care au apărut un dezastru cu pierderi de vieți omenești
    Cred că aparițiile lor au scopul de a avertiza oamenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au scopul de a avertiza,scopul e sa capteze sufletele celor ce mor in dezastre si energia negativa!

      Ștergere
  35. Sunt printre noi cu infatisarea lor sau sub infatisare omeneasca ?
    Eu cum il deosebesc pe unul care sta in metrou langa mine ?
    Miros mai ciudat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06:55, miros a cauciuc ars.

      Ștergere
    2. An.06.55.,il intrebi de pe ce planeta vine,daca-ti da vreo doua peste cap,stai linistit,e pamantean autohton...

      Ștergere
  36. Oare de ce numai Romania va fi invadata de extraterestrii, ne vad mai creduli, mai prosti sau .... Si apoi, daca sunt printre noi de ce nu-i vede nimeni in afara de doamna Maria si doar in vedenii si ea aude "vocile" care-i spun doar ei ce va fi. Cum de nici un preot sau alta fata bisericeasca (care invoca coborarea Duhului Sfant la sfanta liturghie) de pe planeta aceasta nu are capacitatea sa vada sau sa auda ce transmite si ce arata Duhul Sfant, Iisus sau Dumnezeu tatal, catre doamna Maria. Mare lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:11, foarte bun mesajul tau. Multi nu au capacitatea de a gandi. Se simt confortabil cand stiu ca sunt condusi. Conducatorul are grija sa la insufle "crezul". Cred orice prostie spusa cu maxima seriozitate.

      Ștergere
  37. Cu astfel de mesajje distragi atentia de la problemele actuale... Sa te ia dracu de psd.ista imputita. Astepti ca dracnea sa ajunga presedintele Romaniei. Nesimtita dracului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu fi jigodie pentru ca aici nu se face politica, chiar daca sunt opinii contrare, jignirile nu au ce cauta. Daca n-ai capacitatea de a te exprima civilizat nu intra aici fiindca esti ridicol.

      Ștergere
    2. Analfabeta ce esti! nici macar numele corect nu-l scri! Se cheama Domnu Dragnea nu Dracnea. Este la ora actuala cel mai inteligent om politic din Romania. Dumnezeu sa-l binecuvanteze!

      Ștergere
    3. 20:09, 99,99% e numai politica. Ah, inclusiv despre Kovesi.

      Ștergere
    4. 20:33, daca seara cand te culci nu spui rugaciuni pentru tov. nea drac , mult iubitul dracnea, Dumnezeu iti da un sut fix in locul unde soarele nu ajunge. Sa vezi nasole. Ah, nu uita sa te speli pe picioare!

      Ștergere
    5. -Cum te numesti?
      -Dracnea

      Ștergere
    6. 20.33 sa nu vorbim de analfabeti, mai bine uita-te la propriul comentariu si vezi cat este de corect scris. Cat despre „Domnu Dragnea”, se pare ca tu confunzi inteligenta cu viclenia de Teleorman. Drac-nea vine de la drac, poate asa pricepe si creierul tau imbacsit de minciuni psd-iste! Daca Dragnea reprezinta etalonul tau in materie de inteligenta atunci e grav. Bine ca prostia nu doare, doar costa mult!

      Ștergere
    7. 20.09 chiar Maria face politica pe acest blog, in caz ca n-ai aflat pana acum!

      Ștergere
  38. 7:36Nimeni nu-ti aproba limbajul plin de rautate!Vezi ca ai cazut tu in capcana d.....!

    .

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonim 7:36 urit din partea ta sa folosesti asemenea cuvinte

    RăspundețiȘtergere
  40. Un corp ceresc incandescent cazut in SUA liga Detroit a produs un cutremur local de 2

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:36Era bine daca cadea peste statuia satanei din Detroit!

      Ștergere
  41. 7,38 Esti prea suparat.Ia si tu viata cu mai mult umor.E drept ca daca ne-ar scrie tot ce vede doamna Maria ar fi acuzata si mai mult de uni si altii poate chiar de instigare ca si unii din comentatori .Las-o asa ca ea stie cum e mai bine ca si asa are o raspundere grea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:42 intradevar, raspunderea e grea. E dificil sa tot manipulezi mintile oamenilor.

      Ștergere
  42. Cuvantul "invazie"suna prost,oricum ai privi situatia.Cat despre ajutorul dat,chiar daca asa ar fi,nu cred ca se face fara a cere ceva in schimb.Evit sa-mi imaginez ce-ar putea cere sau ce li s-a dat deja in contul nostru in intelegere cu mai marii acestei lumi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:56, cand raul va fi intr-un anumit procent (doar un pic mai mult decat este deja), vor interveni, caci nu mai au alta alternativa cu noi. Iar asta o vor face pentru ca noi, umanitatea, nu ne autodistrugem numai pe noi ci aducem disturbare echilibrului universal, or asta nu este admis.

      Ștergere
  43. Sa iti fie rusine pentru limbajul folosit, anonim, 7:36.
    Nu te pune nimeni sa citesti acest blog. Nesimtit esti tu, nu dna Maria. Dansa este binecuvantata, pe cand tu esti urat ca diavolul.

    RăspundețiȘtergere
  44. Donna Maria când am scris că majoritatea cetățenilor români sânt needucați și limitați ,nu ai vrut să publici mesajul.Acuma te-ai convins că .ne împărțim în prostimea conducătoare. Și prostimea condusă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:00 cui ii spui asta, Mariei? Si te astepti sa si inteleaga?

      Ștergere
    2. Si eu am mai scris cate ceva in legatura cu nivelul de educ.al unora si tot la fel Maria nu le-a publicat.

      Ștergere
  45. Doamne cât esti de rău si ce vocabular ai.Dute frate de pe acest blog la problemele tale.cred ca nu ai glumit in viața ta .Nu stii ce inseamna bucuria, fericirea sau iubirea.tot ce ai scris sa fie de capul tau.anonim7,36

    RăspundețiȘtergere

  46. Anonim17 ianuarie 2018, 07:36

    Multumesc frumos pentru ale tale cuvinte ! Eu iti doresc ca sa /ti daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,inzecit de cum stii tu sa daruiesti Aproapelui tau. DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere

  47. Anonim17 ianuarie 2018, 07:36
    Cu astfel de mesajje distragi atentia de la problemele actuale... Sa te ia dracu de psd.ista imputita. Astepti ca dracnea sa ajunga presedintele Romaniei. Nesimtita dracului!

    Multumesc frumos pentru ale tale cuvinte ! Eu iti doresc ca sa /ti daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,inzecit de cum stii tu sa daruiesti Aproapelui tau. In fata LUI DUMNEZEU ,ceea ce daruim ,aceea primim intotdeauna. Numai ca, se inmulteste cu 10,cu 100, numai DUMNEZEU hotaraste pentru fiecare. Asa după inima si sufletul fiecaruia; după faptele si cuvintele ficaruia asupra APROAPELUI sau. DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceleasi urari si tie an 17:25! Aceleasi !!!!

      ****

      Ștergere
    2. Bun raspuns Maria, cui nu-i place sa nu intre pe blog iar injuraturile, jignirile si vorbele urate sa le foloseasca la ei acasa nu aici pe blog.

      Ștergere
    3. Maria, ce rea esti, unde iti este mila si bunatatea si iertarea daca faci asemenea urari? Parca erai crestina si aleasa de Dumnezei! Ai un fel de a blestema si injura pe cine nu iti convine tie, iesit din comun! Maschezi amenintarile sub cuvinte evlavioase si le „impodobesti” cu numele Domnului, apoi mai tragi si un „Doamne ajuta”! Doamne, ce femeie falsa esti! Ii prostesti doar pe cei mai prosti ca tine!

      Ștergere
  48. Se cam exagereaza cu tot felul de prostii sau ne este testata capacitatea de ratiune si nivelul de credulitate.

    RăspundețiȘtergere
  49. Sasul vrea sa intre in istorie numind prima femeie ca premier si prin asta sa distruga PSD-ul.Doua lovituri dintr-un foc,sau poate trei, daca adaugam si Romania;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18:00 ești idiot !

      Ștergere
    2. An.18.00.ai o logica atat de alambicata,ca numai tu te poti intelege pe tine insuti...

      Ștergere
    3. 18:00 mai Craciune, mai termina cu acest cuvat „sasul”! Esti plictisitor!

      Ștergere
    4. De ce? Este misto cuvantul asta "sasul".

      Ștergere
  50. Ce scrie in Acatistul Domnului Iisus la final?! Sa ne rugam sa nu vina asupra noastra "alte neamuri"
    Eu cred Dna.Maria ca acesti extraterestri nu sunt acei care ne vor binele, singurul care ne cheama este doar Tatal Ceresc impreuna cu fiul Iisus,
    In visurile mele eu am vazut cat rau ne pot face noua oamenilor.
    O seara linistita va doresc

    RăspundețiȘtergere
  51. Ce scrie in Acatistul Domnului Iisus la final?! Sa ne rugam sa nu vina asupra noastra "alte neamuri"
    Eu cred Dna.Maria ca acesti extraterestri nu sunt acei care ne vor binele, singurul care ne cheama este doar Tatal Ceresc impreuna cu fiul Iisus,
    In visurile mele eu am vazut cat rau ne pot face noua oamenilor.
    O seara linistita va doresc

    RăspundețiȘtergere
  52. Cu ceva ani in urma indienii au tipărit o carte despre OZN-uri,extratereștri,cu poze,schițe,descrieri ale vremii cum oamenii din cer plimbau pământenii in "vimanele" lor prin cer în jurul Pământului și cartea costa peste 5000 de dolari.Departamentul "ZERO" al fiecărui stat nu permite știri din domeniul acesta.Un om citit,cultivat crede in extratereștrii,iar opusul acestora gândește ca7:36.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:40, tu esti "om citit, cultivat..." . Mda. Vrei o 🍭?

      Ștergere
  53. Dna Maria, va pup si va imbratisez! Eu va multumesc pentru tot! Va urmaresc cu drag si chiar daca uneori mi se face teama de ce spuneti ca va urma, am incredere asa cum spuneti si dvs ca Bunul Dumnezeu nu ne va lasa niciodata. Va doresc multa sanatate! Doamne ajuta!
    Cu respect si pretuire, L.R.N

    RăspundețiȘtergere
  54. am citit pe net ca acesti extrateresti -care vor invada pamantul au ca scop inrobirea popoarelor pt ca ei sunt cu mult mai inteligenti si au capacitati extrasenzoriale si ii vad pe oamenii de pe pamant ca pe niste sclavi-si cu capacitati reduse-oricum daca vor ajunge pe pamant vom avea o surpriza-oricum ne punem intrebarea-de unde au venit si ce scop au?

    RăspundețiȘtergere
  55. PT 16 IANUARIE 18:30-spui ca nu exista extraterestri?-IN BIBLIE IN VECHIUL TESTAMENT -LA IEZECHIEL CAPITOLUL I-TE ROG SA CITESTI SI SA SPUI CE INTELEGI-eu unul am inteles ca au aterizat OZN-uri iar proorocul IEZECHIEL a ramas uimit de ce a vazut--LA VREMEA ACEEA STIINTA ERA INEXISTENTA dar noi cu atata tehnologie ne putem imagina ce a fot obiectul astept raspuns-sanatate

    RăspundețiȘtergere
  56. 12,59 sau poate mai vrea o strada de case,poate va da si voua vreuna nu doar hoteluri Epoletilor

    RăspundețiȘtergere
  57. Tu chiar esti suparat,t-i s-or fi terminat cuvintele cheie din server,e greu cu nume comune Hai zi.

    RăspundețiȘtergere
  58. Azi se anunta manifestatie mare in Bucuresti,o sa fiti mai ocupati ,ca tot a fost dat jos Tudose al vostru de catre Dragnea=PCR care v-a tras-o precum Kagabaul in 1989.Sau gresesc atunci voi i-ati tras-o PCR-ului.Afost atunci o nebunie,nu se mai stia care cu care si caruia i-au tras-o.

    RăspundețiȘtergere