vineri, 12 ianuarie 2018

REGINA ! REGINA ! REGINA ANGLIEI !


                                           12  Ianuarie 2018,ora 6,03 dimineata !

                                              Dragii mei,

Tot astazi dimineata, am auzit un glas care striga asa:

             "Regina ! Regina !

           Regina Angliei !"

După care dragilor,glasul dispare, iar eu raman uimita de cele auzite,mai ales ca,stim cu totii ca REGINA ANGLIEI are o varsta venerabila.
Vom auzi dragilor vorbindu-se peste tot in mass-media despre REGINA ANGLIEI.
Sa nadajduim ca ,vom auzi numai de bine si ca va fi sănătoasa.
Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului pentru aceasta,ca sa-i daruiasca sanatate,batranete usoara si mantuire. 



Elisabeta a II-a este una dintre cele mai recunoscute persoane din lume. Deși este practic o vedetă, aceasta nu dă interviuri și este o persoană extrem grijulie cu viața ei privată. Totuși, de-a lungul timpului, câteva informații despre ea au ajuns către public. Multe informații neștiute sau ciudate despre Maiestatea sa regina Marii Britanii găsești mai jos.
Elisabeta și prințul consort, Philip s-au cunoscut pe când aveau 13, respectiv 

Presa britanică: Regina Elisabeta a II-a se pregăteşte să abdice ...

adevarul.ro › Internaţional › Europa
Translate this page
Aug 14, 2017 - In varsta de 91 de ani, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si-a anuntat deja cercul de apropiati ca intentioneaza sa renunte la tron si a precizat chiar si cand va ... VIDEO Prinţul consort al Marii Britanii Philip s-a retras din viaţa pu. .... Ce produs românesc consumă în fiecare zi Regina Angliei, de 16 ani înc.

                                                           Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. Vin la tine, România Mea, că Domnul întru tine binevoieşte şi Se măreşte. Iată, sun din trâmbiţă. Ridică-te, iubito, scutură ţărâna de pe tine! Spală-te, România Mea, că Domnul Se uneşte cu tine. Iată, vin să-ţi despecetluiesc izvoarele, vin să-ţi descopăr fântânile, vin să-ţi deschid porţile, că cine te va iubi, după dreptate te va iubi, iubito.

    O, vin să Mă judec cu păstorii turmei Mele şi să adun rămăşiţa şi să-Mi pasc turma. Nu trebuia păstorii turmei Mele să-Mi păstorească turma? O, turma Mea s-a risipit şi s-a rătăcit şi nimeni nu o mai caută, căci păstorii Mei n-au purtat grijă de ea şi s-au păscut pe ei înşişi, dar vin să fac dreptate pentru turma Mea, vin să cer oile Mele de la ei, şi ei nu le vor mai sfâşia şi nu le vor mai înjunghia. Vin să le port de grijă şi să le cercetez, aşa cum cercetează păstorul turma când este în mijlocul ei; vin să le hrănesc şi să le adăp, vin să fac dreptate şi să judec între oaie şi oaie. Vin să limpezesc apele şi să-Mi scot turma la păşune bună, şi, nu te teme, turmă mică, un ceas mai este, şi te voi păstori după dreptate şi te voi înmulţi şi voi aşeza peste tine păstori care te vor păstori cu dreptate, şi tu vei prăsi şi te vei înmulţi, şi voi ridica un neam mare, un neam ales, o preoţie sfântă, şi voi revărsa duhul mângâierii şi al măririi peste fiii ascultării.

    România Mea, Ierusalimul măririi Mele, tu vei fi gloria Mea, iubito, şi din tine va răsuna peste popoare cântare nouă, cântare de pace peste popoare, iubito, şi imn de slavă veşnică. Bucură-te, Ierusalime nou, bucură-te, România Mea! că iată, vine Domnul la tine. Lărgeşte-ţi cortul şi vezi, că vin la tine fiii tăi. Toţi cei ce te-au urât te vor numi Cetatea Domnului, că din părăsită şi asuprită ce erai, voi face din tine mândria veacurilor. Eu, Domnul, am hotărât aceasta.

    Hai, popor iubit, bucură-te şi te ridică, cetatea iubirii Mele! Cântă-ţi cântecul tău de iubire, să audă popoarele şi să se înveselească. Pune-ţi rochiţă de sărbătoare şi salbă de nuntă, că Domnul vine la tine.

    Scoală-te, iubito, şi lasă-Mă să-ţi aud glasul! Aprinde candela şi ieşi în prag, iubita Mea, şi veghează, iubito, că vin curând. Amin, amin, amin.

    Cuvântul lui Dumnezeu din 12/25 octombrie 1990

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.b1.ro/stiri/externe/regina-angliei-acuzata-ca-apartine-ordinului-reptilienilor-teoria-conspiratiei-atinge-cote-aberante-pe-internet-video-181245.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Actuala regina a Angliei ar face parte din Illuminati fiind un reptilian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:31 adica noaptea se transforma in reptila si ziua in regina?...fugi deaici ca nu te cred

      Ștergere
  4. toate casele regale fac parte din masonerie-au facut pacturi cu cel rau pt avere si faima-nu le pasa de popor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:09Spune Domnul:"unde -i imparatul,unde -i cersetorul,oare nu toti o gramada de oase sunt"!?

      Ștergere
    2. Asa este ! la cosul de gunoi al istoriri cu toti regii reptilieni carora le pasa doar de averile lor!

      Ștergere
    3. Cel rau sunt defapt reptilienii veniti din constelatia Draco(Alpha Draconis)pentru a folosi planeta noastra si pe noi pe post resurse numai pentru ei insis.Ei au manipulat oamenii sa creeze masoneria cu ajutorul ei conduc marile corporati,isis,vanzarea ilegala de droguri,mass-media in scopuri de manipulare,de exemplu invazie extraterestra,asteroizi care vor distruge pamantul,apocalipsa,razboaie si avem si exemple cu presupuse razboaie adica Coreea de Nord,si multe altele.Pentru a opri toate acestea trebuie sa fie divulgate si defapt o si fac ufologi.Se pare ca masoneria nu mai are atata putere dupa ce extraterestrii benefica au distrus toate cele 15 baze subacvatice si cele subterane de pe teritoriul SUA.Pentru mai multe informatii aici https://fenomenulozn.com/ si aici http://www.andromedacouncil.com/ .Pentru incheiere vreau sa va spun ca masoni nu sunt de vina ei au fost manipulati, reptilienii profita si de ei.In prezent exista lupte intre lojile masonice pentru suprematie astfel ei elibereaza vibratii joase adica ura,frica,rautate,gelozie,adica energi negative si nu doar ei si noi o facem.Din aceasta cauza exista si ritoaluri satanice pentru a creea energi negative cu care Draco Reptilienii se hranesc.Si pentru mai multe informatii legate de masonerie aici https://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/ .

      Ștergere
    4. Nu toate. Exista Nobilimea Alba si cea Neagra care cauta sa o inlocuiasca pe cea Alba. De exemplu Ludovic al XI-lea a ajutat foarte multi oameni de rand prigoniti de cruzii nobili, cu pretentii chiar si asupra virginitatii fetelor lor. A stricat privilegiile slabondu-le ghidat de soacra sa Spirit ingeresc intrupat din mila Divina.ce am avut noi ca si rege si regina si printese de ultima vreme erau servitoare, cameriste ce au schimbat in leagan mica nou-nascuta printesa cu fata cameristei, o satanista ce la 6 ani si-a initiat fiica in magie neagra ca sa faca fata intre printi. A fost casatorita cu un print, copii bine casatoriti si niciunul nu a rodit, exceptie facand fata Ana facuta cu majordomul care a devenit soate Abdicatului Mihai

      Ștergere
  5. Doamna Maria am citit o carte de Jan Van Helsing care spune ca si regina face parte din iluminati si detin mai multe secrete ale Atlantilor printre care si un inel care are putere mare si acest lucru pentru cei care il detin au parye de zile lungi traiesc mai mult si nici nu imbatranesc la o varsta inaintata raman totusi frumosi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cifra 4pe un tron inegrit!Moartea reginei?

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim 12.2018.22.19 de unde scrii aceste lucruri?Pare ca vorbesti cu insusi Mîntuitorul.Lumineaza-ne si pe noi cit de cit ca sa ne dam seama de adevar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13 ianuarie 2018, 10:15 Mai da ingusti sunteti la minte..este din profetiile Noului Ierusalim,nici atat lucru nu stiti.

      Ștergere
  8. Cu cât va dispărea mai repede aceasta fosila cu atât va fi mai bine pentru omenire.

    RăspundețiȘtergere
  9. pt 13 ian 01:58-normal ca umanitaea e formata din paturi sociale- problema este ca pana una alta casele regale profita cat pot de popoare pt avere si bunastare -toti suntem datori cu o moarte fizica si dincolo suntem egali-- in functie de traiul pe pamant numai ca este multa suferinta si lipsuri pe care le indura cei fara posibilitati si bolnavi

    RăspundețiȘtergere
  10. 23:48 din cate stiu, acolo unde e inca monarhie este si un nivel de trai mai bun. Nu te uiti la noi cat de prost traim?
    Ai nostru politicieni ne fac mult rau.

    RăspundețiȘtergere
  11. 14 ian 00:51 adevarul despre uk l-am vazut cu ochii mei-acolo daca esti bolnav te primeste la urgenta in al 24-lea ceas iti da o pastila si apoi te trimite acasa-SUNT BATRANI CARE TRAIESC INTR-O SARACIE CUMPLITA-ma uitam la ei in supermarket ca li se scurgeau ochii dupa mancare ,ajutorul sau pensia abia daca le ajunge de platit facturi--iar romanii nostri pe langa ca sunt priviti ca PARIA muncesc din greu si din jumatate din venit isi platesc chiria asa ca monarhia PRETINDE O TAXA DE LA TOATA POPULATIA TARILOR CARE DEPIND DE UK-AUSTRALIA, CANADA, IRLANDA SI SCOTIA pt intretinerea numeroaselor palate si resedinte pe care le au--ca sa nu spunem si ca in uk standardul de trai este cel mai mare din Europa ca si in Elvetia asa caaaa!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Lumina lumineaza intunericul cae a stat ascuns constiintei umane iar fata reptilelor se face vazuta.Voi doar sa va pregatiti cand acestea va vor aparea in fata caci acestea sunt intrupate in toata lumea.Pregatiti-va sa-i vedeti in liderii acestei lumi in inalta ierarhie religioasa.etc O constiinta ridicata ii recunoaste chiar sub masca de uman sub care se ascund.

    RăspundețiȘtergere
  13. intreba cineva DACA REGII SUNT OAMENI ZIUA SI REPTILE NOAPTEA-eu il intreb-stie ca omul este format din trup de carne si suflet!? asadar reptilienii sunt intrupati in trupuri de carne pe care le domina psihic-acestia au fost filmati cand chipul celor poseati se transforma-este fioros sa vezi asa ceva--asa ca acesti reptilieni traiesc pe pamant din generatie in generatie si sunt considerati diavoli-DUMNEZEU I-A LASAT IN UNIVERS PENTRU A-I ISPITI PE CEI DIN ALTE LUMI SPRE SLAVA LUI-PT CA EL ESTE CREATORUL SI LUI TREBUIE SA NE INCHINAM-daca nu ne mandrim ca suntem mai sus decat EL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:17multumesc frumos ca m-ati luminat un pic,eu am intrebat ptr ca nu am crezut,doar in filmele de groaza vezi asa ceva.
      Saraca Diana prin cate-o fi trecut(devenise si bulimica ,probabil vre-o experienta nocturna accidental dai fata-n fata cu o reptila,apai fugi ca dracul de tamaie

      Ștergere
  14. 00:17 dar in Suedia cum e? Din cate stiu, e una dintre tarile cu cel mai inalt nivel de trai.

    RăspundețiȘtergere
  15. 15 ian 23:19-nordicii in general se alimenteaza din EUROPA de mijloc si de sud motiv sa puna preturi exorbitante si taxe la fel o sa vada uk ce revolte or sa fie la ei cand europenii ii vor taxa pt brexit--sunt si-asa izolati geografic

    RăspundețiȘtergere
  16. stimate 11 ian 04:58 am scris intr-un mesaj legat de extraterestri pe acest blog, ca SCRIE IN BIBLIE LA EZECHIEL CAPITOLUL I in vechiul testament despre OZN-uri acolo cititi si va lamuriti-este explicat de prooroc exact cum arata acel ozn-sanatate si pace in lume

    RăspundețiȘtergere
  17. Trăiască Republica!
    Să desfințăm toate regatele și să le facem Republici.

    RăspundețiȘtergere
  18. Trăiască Republica!
    Să desfințăm regatele și să le facem Republici.

    RăspundețiȘtergere