luni, 22 ianuarie 2018

PROTESTE ! MOBILIZARE GENERALA !


                                                           22 Ianuarie 2018,ora 16,22 !

                                            Dragii mei,

În aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe BLOG, aud glasuri multe care strigau la unison asa:

                " Sânteţi !
                Sânteţi !
                 Sânteţi pe LEGE !"

Clipă in care,vad înspre Sud-Est, vad Lume multă,atat de multă,câtă frunză si câtă iarbă pe timp de vara.
Nu aveai unde sa arunci un ac! 
Oamenii aveau tot felul de Lozinci în mâinile lor, aveau steagul Romaniei ridicat pe umeri,si scandau tot felul de cuvinte mai putin frumoase.


           ..
Prieteni dragi, asa cum am mai scris si-ntr-un alt articol cu doar cateva ore in urma, PROTESTELE vor continua si mai intens.
Oamenii sunt nemultumiti de traiul pe care il duc atât în România,dar si-n afara.
Se vor mobiliza si mai intens, pâna vor ajunge la GREVA GENERALA.
Sa nadajduim ca politicienii vor vedea nemultumirile Poporului român si ca le vor rezolva favorabil pentru Protestatari,si astfel, nu se va ajunge la o GREVA  GENERALA,care ar degenera intr-o adevarata REVOLUTIE.
.

Dragii mei,vom asista la mari PROTESTE ale poporului roman,dar care Proteste, imi doresc ca sa fie cu totul si cu totul pasnice.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!

                                   Cu dragoste,Maria.

46 de comentarii:

  1. FAKE NEWS: 20 ianuarie, peste 60.000 – 70.000 de protestatari în Piața Constituției

    La momentul de varf al protestului din data de 20 ianuarie din Bucuresti, in Piata Constitutiei au fost maxim 15.000 de persoane

    http://www.justitiarul.ro/fake-news-20-ianuarie-peste-60-000-70-000-de-protestatari-in-piata-constitutiei/

    RăspundețiȘtergere
  2. FAKE NEWS: „Protestatarii de la Cluj care au mers 450 km pe jos”

    „Protestatari veniti de la Cluj pe jos – 450 km –, in Marsul Sperantei, pentru protestele de azi din Bucuresti!” O DIVERSIUNE JALNICA! Scurt comentariu despre cateva mijloace ale manipularii populatiei, cu participarea profesionistilor urii!

    http://www.justitiarul.ro/fake-news-protestatarii-de-la-cluj-care-au-mers-450-km-pe-jos/

    RăspundețiȘtergere
  3. Stati sa vedeti proteste dupa ce populația va primi salariul in luna februarie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A luat foc agentul pesedist , care posteaza aici ,cand aude de oameni in strada...Lui Dragnea îi este frica de populatie , nu vezi ca nu a mai iesit printre oameni de vre-o 6 luni ?! Zice ca strainii sunt devina ,nu psd ul care e la putere si isi darama proprii primministrii! Propaganda ieftina.

      Ștergere
  4. Stati sa vedeti proteste dupa ce populația va primi salariul in luna februarie

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria,
    Pt cei care cred in darul dvs, cand anuntati si data grevei generale? Zile, saptamani, luni?

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria va scriu cu lacrimi in ochi si ma doare sufletul ca cei care ne conduc nu fac nimic pentru acest popor. Ce ma doare cel mai rau este si faptul ca se ajunge de se bate roman cu roman,frati contra frati unde ar trebui sa fie unire. Tara noastra nu mai iese din aceasta increngatura. Bunul Dumnezeu sa ne lumineze calea cea dreapta. Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ion Masinca, Romania nu este lasata in pace din afara. Miza e mare, Romania mai are inca resurse de jefuit.

      Ștergere
    2. 22:05 vezi ca dusmanul se afla mai aproape decat crezi, fix in tara. Nu mai cauta dusmani acolo unde nu sunt decat in inchipuirea ta de psd-ist credincios partidului! Nu vin strainii sa dea legi aici ci PSD si ALDE o fac mana in mana. De taxe nu mai vorbesc. Ce zicea Dragnea cand a fost intrebat daca va introduce taxe noi? A zis:NU, NICI VORBA! Si ce-a facut pe urma? Abagat tot felul de taxe aberante! Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Si voua celor care il sustineti!

      Ștergere
    3. 22:23, naaah. Gresit. Cu parere de rau, dar situatia este foarte grava. Repet, foarte grava. Nu-ti dai seama tu de prea multe. Dusmanii Romaniei sunt in afara ei. Si nu e deloc de neglijat acest lucru.
      Habar nu ai tu in ce situatie suntem, habar nu ai.
      Tu te joci, dar nu-i deloc de joaca.
      Imi doresc ca Romania sa ramana integra si sa nu fie sfasiata de aceste hiene din afara care o mushca sistematic si trag de ea din toate partile in speranta ca va fi rupta in bucati. Fiecare sa apuce ceva din ea.
      Mai bine ai gandi decat sa faci ce faci. Nu astepta ajutor din afara tarii, caci nu-l vei primi. Vampirii niciodata nu vor face altceva decat sa "suga" sangele victimei, caci nu stiu altceva. Si le este foame, crede-ma. Sunt precum vulturii care se invartesc si asteapta starvul.
      Exista o strategie de cand lumea: Dezbina si cucereste. Se pare ca o aplica cu succes la noi, romanul a muscat momeala si s-a prins in cursa lor, din pacate. In 1989 la fel s-a intamplat, cand a fost lovitura de stat, de fapt.
      Romania inca mai are resurse, iar ei le vreau, desi ne apartin. Poate reusesti sa intelegi, desi ti-ar trebui explicatii mai profunde.
      Multinationalele nu vor salva Romania ci le vor capusa intotdeauna.
      Ca in vest e complicat sa ajungi, caci Romania nu a furat de la alte tari si nici nu a capusat insa alte state, da.

      Ștergere
    4. 22:23 Bine zis! Respect !!!

      Ștergere
    5. Aplic o corectie: vor* /23:15

      Ștergere
    6. 23:15, mare adevar ai grait !!!!!!!

      Ștergere
    7. 22 ;23 ai perfecta dreptate dar sant multi care nu vor sa recunoasca si o tin pe a lor...

      Ștergere
    8. 23:15 De fapt vrei sa spui ca Romania trebuie sa iasa din UE si sa devina Republica Rusa , nu -i asa ?! Sa renuntam la statalitate ? Esti un agitator prorus .

      Ștergere
    9. 17:35, de ce trebuie sa gandesti in acest fel? Romania nu are nevoie nici de rusi si nici de americani. Romania trebuia sa fie neutra si sa-si vada de drumul ei. Pana cand strainii ne comanda, 17:35? Noi suntem baloane de sapun? Este cazul sa realizam ca daca nu ne purtam noi de grija nu va veni nimeni din strainatate sa ne ajute ci din contra, ne vor lua si ce mai avem... si inca mai avem. De aceea suntem in atentia unora din afara care si-au facut planuri ascunse cu aceasta tara. Este timpul sa ne desteptam si sa nu ne uitam strabunii si ceea ce au facut ei pentru aceasta tara. Dacii au fost un popor mandru si puternic nimeni nu le sufla in "borsul" lor. Nu stiu cum am ajuns sa ne oferim pe tava strainilor, ca niste... Chiar nu realizam ca nu e drumul acesta pe care suntem?

      Ștergere
    10. 20:18 Agentule prorus , nici acum nu ne-am recuperat Bucovina ,Basarabia ,insula Serpilor plus tezaurul ! Rusii sunt inchisoarea popoarelor .sa plece din Transnistria.Nu mai mintii aici ....

      Ștergere
    11. 20:18 lasa placa cu strainii care ne vor raul... Îi ai pe Ponta si pe Dragnea de 5 ani la putere, cu rezultate dezastroase ! Va e frica de cetateni ?,

      Ștergere
    12. Aoleuuu ce baliverne ne spui ! Pai nu e PSD ul devina pt. dezastrul din tara , sunt de vina "agenturile".
      Cat e painea si litrul de benzina mai membrule psd?!

      Ștergere
    13. 22:23 esti viclean cu astfel de mesaje ....Îl aperi pe Dragnea si hoția ...Nu te mai crede nimeni .

      Ștergere
    14. Rusine sa va fie celor care nu vedeti ca PSD e la guvernare de 4-5 ani si nu a facut nimic. Lumea o duce mai rau decat înainte ! Ei sunt de vina pt. toate scandalurile politice .

      Ștergere
    15. 23:11,27,30,32,35

      Esti unul si acelasi. Cum de scrii asa la foc automat pe subiect politic? Esti troll, te-ai autodemascat. Pentru a putea scrie in halul asta ori esti ultraconvins, fanatic de ce spui ori esti platit si trebuie sa-ti faci norma, sa scrii cat mai multe mesaje pro stapanii tai. Ca unul normal nu poate sa scrie atatea mesaje unul dupa altul... parca ai avea de indeplinit o norma caci altfel nu-ti iei plata.
      Ce tot pomenesti de rusi, parca eu as fi spus vreodata ca sunt de acord cu rusii. Ei bine nu sunt de acord cu ei, sa ne dea inapoi nesimtitii tot ce au luat de la acest popor.
      Toate marile puteri trateaza statele mici, in mod lacom, hapsan ca niste patroni, stapani. Deci la naiba si cu americanii, si cu rusii dar si cu bancherii europeni.
      A fost publicat cu ceva timp in urma un banc cu o tanara de 28 de ani ce credea in Mos Craciun.
      Tu ai implinit 28 de ani sau inca mai crezi in Mos Craciun?

      Ștergere
    16. Oricine vine la putere, cand li se umplu conturile, tot ce zice strainu face daca li se da bani.Aurul din muntii nostri, pazit de soldatii nato, trebuie extras. De ce credeti ca soldatii nostri sunt trimisi in afara sa lupte iar Nato isi aduce oameni aici, ptr.ce se pregatesc? Cand ne vom trezi sa nu putem riposta.

      Ștergere
    17. 23:32 cred ca n-ai citit atent mesajul meu. Ms faci sa rad, daca si eu il apar pe Dragnea atunci tu esti Maica Tereza! :)))

      Ștergere
    18. tara e condusa foarte prost de cand a venit psdul la conducere .au dat peste cap toate legile si ei fura de rup. Restul cu straini si dusmanii din exterior , numai dupa ce scapam de ciuma rosie .

      Ștergere
    19. Promisiunile de la Bruxelles sunt echivalente cu promisiunile lui Mos Craciun. Ceea ce putem spera este ca Romania sa fi trecut de "28 de ani" si sa nu mai creada in existenta lui Mos Craciun. Sa nu cumva sa-si imagineze Romania ca daca Europa nu-si indeplineste promisiunile atunci inseamna ca Mos Craciun este american sau rus. Adevarul este doar unul, ca Mos Craciun nu exista si singuri trebuie sa ne purtam de grija!
      Pana la urma urmei nu ar fi o problema ce vrea "Mos Craciun" de la Romania... problema este ca acesta vrea totul dar fara sa dea nimic in schimb in afara de promisiuni desarte.
      Si "arsi" si cu banii luati.
      Mare smecher se crede hodorogul asta.
      Acesta este bancul dar pentru "majorii de 28 ani":

      Cica odata era o fata care pe un pod ce trecea peste Dambovita vroia sa-si puna capat zilelor, sa se arunce in apa, gandind in sinea ei ca s-a saturat de saracie si de lipsuri…dar tocmai atunci trecea pe acolo Mos Craciun.
      “Fata mosului ce vrei sa faci tu aici?”
      Ea raspunde: “ Uite Mosule, m-am saturat de viata asta …”
      Mosul ii raspunde: “Vai fata mea draga, norocul tau este ca am trecut eu pe aici. Am puterea aceasta sa iti indeplinesc trei dorinte, nu mai multe. Poate aceasta te va face sa te razgandesti”
      Tanara raspunde: “ Pai pentru inceput as vrea o vila mare cu piscina”
      Mosul: “Nimic mai simplu! Pe Bld. Unirii nr. 3 te asteapta vila ta. Acestea sunt cheile”
      Fata mai spuse: “Apoi as mai vrea si o masina caci mi-ar fi tare de folos.”
      “Iarasi este simplu!” raspunse Mosul.”In garajul acelei vile te asteapta un Mercedes nou.
      Si a treia dorinta, fata mea?”
      “Pai..”, raspunse ea, “nu mi-ar strica si niste banuti, acolo…, cam un milion de dolari ca sa nu ma mai trezesc dimineata sa merg la serviciu, caci este tare obositor.”
      Mosul spuse: “Nici o problema, cand vei intra pe usa vilei, pe dreapta vei gasi o masuta iar pe aceasta te asteapta un cec cu suma de un milion de dolari. Dar fata mosului, trebuie sa-mi faci si tu mie un serviciu pentru toate astea. Caci vezi tu mosul e cam singurel in ultimul timp, asa ca aseaza-te tu frumusel in genunchi si sti tu ce ai de facut…”
      Fata se cam codea. Dar vazand ca Mosul fusese asa de darnic nu a stat prea mult pe ganduri.
      Dupa ce totul s-a incheiat, in timp ce Mosul isi aranja hainele, o intreaba: “ Draga mosului dar cati ani ai tu?”
      “28 ani” raspunse fata.
      Mosul ii raspunde: “Dar tu fata draga, la 28 de ani inca mai crezi in Mos Craciun?”
      ***
      Deci cum bine ai inteles, Romania are inca varsta de “28 de ani”. Ceva insa a facut-o pe Romania sa intre la banuieli cum ca Mos Craciun nu ar fi european (de la Bruxelles) ci ar avea pasaport american..Este o falsa indoiala “cetatenia lui Mos Craciun”. Adevarul este ca el nu exista.

      PS! Eu as mai continua bancul in alt mod:
      Mos Craciun in timp ce se indeparta se intoarse pentru o clipa si o intreba pe tanara noastra:
      "Draga mea, daca tot ai decis sa te arunci de pe pod, nu ar fi mai bine sa-mi dai mie si paltonul tau caci mi-ar fi de folos, poate... caci e pacat de el"
      Da, cam asa s-ar comporta Mos Craciun globalist.

      Sorin T.

      Ștergere
  7. orice stat in UE este obligat sa respecte legislatia acestei uniuni mai ales ca se primesc bani pt diverse plati --iar romanii sunt vanduti la propriu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:41 Toti vorbim sa ca sa nu tacem. Daca taceai filozof ramaneai.
      TU-VOI stiti cat cotizeaza anual Romania la UE?..NU STITI!
      1.6 miliarde euro anual.
      nu primin nimic pe de-a moaca.

      Ștergere
    2. Pai nu sunt de vina cei de la putere care ne conduc de 5-6 ani ?! Nu PSD a fost la conducere in tot acest timp? Ponta si dupa aia Dragnea ?Ai luat-o razna?

      Ștergere
    3. Sursele de venit ale bugetului Uniunii Europene includ contribuţiile primite de la statele membre, taxele la import aplicate produselor provenind din afara UE şi amenzile impuse întreprinderilor care nu respectă normele europene.

      Cele trei surse principale de venit sunt:
      ** 0,7% din venitul naţional brut al fiecărui stat membru – cea mai mare sursă de încasări la buget;
      ** 0,3% din încasările din taxa pe valoarea adăugată armonizată ale fiecărui stat membru;
      ** o mare parte din taxele la import percepute pentru produsele din afara UE (ţara care le percepe reţine numai un mic procent din acestea).

      Stie cineva cat a platit Romania in 2017 catre UE?

      Dar Romania ce suma a primit NERAMBURSABILA de la UE?

      Caci daca a primit sume cu titlu rambursabil, ele trebuiesc restituite cu dobanda, or asta nu inseamna decat business, nu ajutor.

      Ar fi interesant de cunoscut aceasta balanta cu UE:
      Incasari cu titlu NERAMBURSABIL de la UE/Contributie platita la UE pentru anul 2017.

      Ștergere
    4. Sunt multe fonduri NERAMBURSABILE UE , a se vedea Polonia ,dar PSD ul tau nu e in stare sa le ia ! Trebuie sa plece pentru ca a nenorocit țara.

      Ștergere
    5. 22:09, din pacate sunt doar partial nerambursabile, multe dintre programe. Nu este usor pentru omul de rand sa aiba diferenta aceea cu care ar trebui sa contribuie el. Ar trebui sa fie toate 100% nerambursabile.
      Era intersant daca ai fi avut niste cifre, respectiv o statistica pe ani. Pentru a putea face comparatii si a vedea cu cat a contribuit Romania in fiecare an de cand a intrat in Comunitate si cat a beneficiat (valoric) de ajutor mai ales 100% nerambursabil de la UE.

      Ștergere
  8. Romania inca nu are oameni de stat care sa conduca tara in interesul natiunii romane. Acest fapt se vede din afara si suntem obligati (de straini) sa acceptam tot ce este in folosul doar a celor din afara care vor sa fie stapani (economici) peste Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eii, 13.51 cum poti sa spui asa ceva? Dar Dragnea ce este, "cel mai onteligent om politic", asa a zis cineva pe aici! La fel si Vasilica -Viorica, paravanul lui.:))

      Ștergere
    2. Acelasi agent psd dezinformeaza , pt. ca îi este frica ca îsi pierde postul....Nu-l bagati in seama.

      Ștergere
    3. Aceasi propaganda ca sunt de vina UE si strainii, nu hotii din PSD care ne conduc de 5 ani ! Plimba ursul smechere de la partid ,ca te faci de râs.

      Ștergere
    4. 23:22 e vremea sa ne trezim din "visul" european caci nu-i decat o poveste despre colonialism economic. Este cam amara "acadeaua" asta europeana. Ne-am cam saturat de ea.

      Ștergere
  9. Oamenii saracii sant hipnotizati de proprii lor calai cand se vede de la o posta ca nimica nu este spre starea sanatoasa si fireasca a acestui popor .Si pe deasupra plang pe politicienii care sant obedientii sistemului ticalosit ca li se fac dosare care dupa parerea mea sant ridicole fata de ce jafuri se fac si nu vad ca copii lor nu mai pot avea nimica in propria lor tara .Plangem la televizor si nu mai vedem suferintele celor de langa noi.Deci sa nu faceti nimica ca sa nu fiti manipulati ! Este incredibil !

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 15:16 ai mare dreptate !!! Din 1990 tot am sperat că o să ne revenim ,mai ales că eram o țară fără darii și mai mult ....cu bani dr încasat ,bani care au intrat în buzunarele lui Voiculescu care a înfințat antena 1,antena 2, antena 3(pt.manipulare) și în multe alte buzunare de parcă erau banii lor nu ai țării!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Le este frica lui Dragnea si agentilor PSD , sa nu îsi piarda privilegiile , de aceea posteaza mereu acelasi agent , aici ,ca lumea sa nu iasa in strada si ca Dragnea este cel mai cinstit...cel mai destept .
    Oamenii vad ca nu mai au bani si preturile se tot scumpesc.In schimb sefii PSD stau in palate si devin tot mai bogati...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-o zi Dragnea vă va spune ca iarna e de fapt vara si ca sorosistii sunt de vina ca e frig afara pentru ca au confiscat soarele si-l tin doar pentru ei. Iar voi astia care credeti orbeste ce spun PSD, Dragnea si Antena 3, o sa va rafuiti cu restul care ies in strada pentru ca asa spune Dragnea ca ei sunt de vina pentru frigul de afara. Cam asta e logica voastra, sustinatori PSD, adica fara nicio logica! :))

      Ștergere
    2. Iar faptul ca Dragnea sta într- un palat de 2500 metri patrati ,la Alexandria si minte ca pe el îl intereseaza oamenii de rand , nici un sustinator psd nu sufla un cuvant ! Recunoaste-ți ca Dragnea e putred de bogat din banii vostrii.

      Ștergere
  12. " Sânteţi !
    Sânteţi !
    Sânteţi pe LEGE !"


    In ce limba sunt scrie aceste cuvinte?

    Atunci cand scrii "sânteți" si nu "sunteți" nu-ti ramane decat sa-ti aperi tara !

    RăspundețiȘtergere
  13. Toti banii cistgati de romami in srainatae au fost trimisi in tara la famili si s- au intors inapoi in U.E.prin cotizatia Romaniei de miliarde de euro pentru faprul ca este membra U.E.Tara distrusa ca dupa bombardament.tinertul si mamele pun pampersi in tarile bogate.Adevarat a spus Arsenie Boca ca steaua cu 5 colti v- a disparea dar vine cea cu 6 colturi anarhia care este mai rea ca prima.Tot ce- a spus s- a inplinit si se v- a implini.Numai taxe si impozite peste tot.Marile fabrici siderurgice si chimice au disparut de unde bani pentru viitorii pensonari ? Romanie incotro?Sa stam cu miinile cersind la tarile bogate? Sau sa ne facem singuri curatenie in propia casa.In citi ani s- a construit si dezvoltat Romania ? Si cea mai ramas din ea?Cine o mai ridica pe culmile gloriei de odinioara?Doamne indurate de noi .Amin.

    RăspundețiȘtergere
  14. Toti banii cistgati de romami in srainatae au fost trimisi in tara la famili si s- au intors inapoi in U.E.prin cotizatia Romaniei de miliarde de euro pentru faprul ca este membra U.E.Tara distrusa ca dupa bombardament.tinertul si mamele pun pampersi in tarile bogate.Adevarat a spus Arsenie Boca ca steaua cu 5 colti v- a disparea dar vine cea cu 6 colturi anarhia care este mai rea ca prima.Tot ce- a spus s- a inplinit si se v- a implini.Numai taxe si impozite peste tot.Marile fabrici siderurgice si chimice au disparut de unde bani pentru viitorii pensonari ? Romanie incotro?Sa stam cu miinile cersind la tarile bogate? Sau sa ne facem singuri curatenie in propia casa.In citi ani s- a construit si dezvoltat Romania ? Si cea mai ramas din ea?Cine o mai ridica pe culmile gloriei de odinioara?Doamne indurate de noi .Amin.

    RăspundețiȘtergere