marți, 16 ianuarie 2018

OZN -URI SI EXTRATERESTRI PE CERUL ROMÂNIEI !

...
                                      5  Ianuarie 2018,ora 4,12 zori de zi !

                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,si astfel vad dragilor un Cer de noapte plin de OZN -uri ! Câtă frunză si câtă iarbă stateau OZN-urile pe Cerul Romaniei.
Image result for OZNImage result for OZNImage result for OZN

Image result for OZNImage result for OZN.
Image result for OZNImage result for OZN

Toate Farfuriile zburatoare pluteau in aer,asa precum pluteste Barca pe valurile Mării.
Jos pe Pămant dragilor, din pricina OZN -urilor multe, masinile nu mai aveau faruri pe sosea. Nu li se mai aprindeau farurile. Si-atunci ,vad cum doua OZN -uri coboara deasupra asfaltului,respectiv a masinilor,la doar 1 metru deasupra lor si lumineaza asfaltul pentru ca masinile sa poata circula.

Cu luminile lor multicolore OZN -urile zburau deasupra masinilor de pe sosea,sau chiar  deasupra asfaltului ca sa le lumineze drumul.
Image result for extraterestri imaginiImage result for extraterestri imaginiImage result for OZN.
Nici o lumina electrica nu exista in clipa in care,OZN -urile au invadat pur si simplu ROMANIA.
Undeva din mijlocul OZN-urilor apare un grup de 4 -5 Extraterestri ,de parca erau o familie. Acestia aratau ca in imaginile de mai sus. Adica ,erau inalti ca si noi,su poate mai inalti un pic, aveaua pielea gri mai inchis si trasaturi umane.
Acest grup de Extraterestri priveau spre mine si spre Pămant cu foarte mare uimire.Erau tare curiosi ca sa vada ceea ce se intampla pe Pămant.
Doar cateva secunde a durat totul,după care au disparut.
Dragii mei, sa nu uitam ca EXTRATERETRII se vor arata mai intai faţă catre faţă, Poporului român. Extraterestrii vor veni ca o Forţă a Binelui în mijlocul oamenilor.
Ei sunt Prietenii nostri si nicidecum dusmanii nostri. Nu trebuie sa ne temem de EXTRATERESTRI. Ei vor veni in mijlocul nostru ca sa ne ajute; ca sa ne salveze de la autodistrugere.
Iata:


extraterestrii vin ca o forţă a binelui ,si - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-vin-ca-o-forta-binelu...

Translate this page
Feb 15, 2017 - Ei sunt trimisi de DUMNEZEU, pentru a veghea asupra Poporului Său ales, asupra Viitorului al Doilea Ierusalim. Extraterestrii vor veni ca o forţă a Binelui,si nicidecum ca o forţă a Răului. Oamenii vor intelege acest lucru,cand vor sta faţă în faţă cu ei, si vor putea comunica cu ei ,doar prin puterea gandului.
You've visited this page many times. Last visit: 12/4/17

Dumnezeu există - Mărturii.: VIN EXTRATERESTRII SUB STEAGUL ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../vin-extraterestrii-sub-steagul-alb-a...

Translate this page
Oct 17, 2017 - Ei sunt trimisi de DUMNEZEU, pentru a veghea asupra Poporului Său ales, asupra Viitorului al Doilea Ierusalim. Extraterestrii vor veni ca o forţă a Binelui,si nicidecum ca o forţă a Răului. Oamenii vor intelege acest lucru,cand vor sta faţă în faţă cu ei, si vor putea comunica cu ei ,doar prin puterea gandului.

                        Zori de 27 Octombrie 2015, ora 4,10 !

                                 Dragii mei, 

În această dimineaţă , mă trezeste o conversatie între două glasuri.
Ceea ce am aflat dragilor, vine ca un raspuns la Emisiunea lui Cristian Brancu ,la care am participat asta noapte, si am vorbit despre Extraterestri.
Si asa cum se intampla intotdeauna, au fost păreri pro, dar si contra.
Dar aceast lucru, chiar nu conteaza.
Deci, aud cum un glas intreaba :

                            "Extraterestrii?
               Dar de ce vin ei, pe Planeta noastra ? 
La care, un alt glas îi raspunde aşa : 
                 Din curiozitate ! Din pură curiozitate !
               Dar oamenii or să-nţeleagă numai atunci când, vor fi faţă -n faţă cu Extraterestii. 
Dar, vom fi faţă în faţă ,cu Extraterestrii? 
Da ! Oamenii vor fi faţă în faţă ,cu Extraterestrii!
Glasul intreabă din nou:
              Extraterestrii vin oare ,ca să distrugă Pământul ? Sunt ei ,dusmanii omenirii ?  
Iar răspunsul a venit promt :
                 Extraterestrii, nu vin ca o Forţă  a Răului, ci vin ca o Forţă  a Binelui !    
            Extraterestrii, sunt Forţa  Binelui, iar Omenirea va cunoaste aceasta, numai când vor fi ,faţă in faţă cu ei!" 
Iar aici dragii mei, Conversatia se termină, si vad cu ochii închisi fiind, văd în faţa mea, doar la un braţ întins, un Cap viu de Extraterestru, cu ochii negri si luciosi, si care se miscau precum niste rotite.
Se balansa in lumina alb-bleu in care venise, il văd in toata splendoarea lui, şi-i spun mental ca ,mă bucur pentru aceste vesti, după care dispare ca si prin topire.  
Se pare dragii mei, că şi Extraterestrii  s-au supărat pe oameni, pentru că le neagă existenţa ,si-au hotărât ca să se arate tuturor oamenilor.
Când se va intampla, cu siguranţă îmi vor spune! 
.
După ce amicul meu, a disparut, vad cu ochii închisi fiind, foarte aproape de mine, văd O Cruce mare, de culoarea fagurelui de miere, pe care era rastignit Iisus Hristos, cu Trup de Lumina alba orbitoare.
Dragii mei, asa cum cunoastem că, DUMNEZEU  EXISTA, tot asa trebuie sa acceptam că ,si aceste fiinţe extrem de inteligente si foarte puternice, exista in UNIVERSUL acesta mare, si că sunt o Forţă a Binelui si nu a Răului, cum afirma toti Preotii Bisericii , si nu numai. 
Daca la inceput au venit din curiozitate pe a noastra Planetă, acum ei , Extraterestrii vin pentru salvarea omenirii, si nicidecum pentru nimicirea ei. 
                                      Cu dragoste,Maria.

42 de comentarii:

  1. Doamne Dumnezeule są vina odata,daca ne vor binele,da de se mai sperie putin,si ai nostri conducatori,si o są fie mai buni,crezind ca nu sint ei,buricul pamintului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io cred ca "Daddy" vrea sa fie premier,da'o fi mai sfios si n-are curajul sa o spuna pe sleau.O fi mai timid,saracutul de el...

      Ștergere
  2. de ce sunt asa de urati si hidosi??????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil ca asa le sunt si caracterele lor...

      Ștergere
    2. M-am întrebat și eu același lucru.

      Ștergere
    3. Sunt curioasa cum puteti spune despre o fiinta ca este urata... Urata in comparatie cu ce? Oare exista un etalon de frumusete? Dar cum ati dori sa fie? Sa dau un exemplu: o floare e mai frumoasa decat un vierme? Nu credeti ca ambii sunt frumosi prin unicitatea lor? La fel cu extraterestrii... cum puteti spune ca aceste fiinte sunt urate? Oare ar trebui sa fie toti Brad si Angelina ca sa va placa? Serios acum....

      Ștergere
    4. O floare e intotdeauna mai frumoasa decat un vierme...si asa va fi mereu...

      Ștergere
    5. Ok, e clar :)

      Ștergere
  3. Da ,ne vor ajuta, dar în schimb trebuie plătit cu sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar daca vin extraterestri pentru ca ne aflam intr-o situatie critica,periculoasa?A ltfel nu vad de ce s-ar arata asa direct.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria va cred dintot sufletul ca asa va fi,deja au fost vazute multe ozn deasupra tarii noastre si va spun ca atunci cad se arata asa va avea loc evenimente neplacute. Spun asta ca eram la bunici inainte de a se intimpla cutremurul din 1977 cand bunica vine de afara repede si ma chiama afara,vreau sa va zic ca erau atat de multe am numarat 14 ozn. Este un munte de piatra foarte mare si in mijloc sunt 3 brazi noi le zicem la cei 3 brazi se roteau si au stat foarte mult pe cer era ora 5 dimineata.Dupa 2 saptamani a fost cutremurul. Bunica zicea mama acesta este un semn de la Dumnezeu. Asa a fost si mai sunt multe care s-au intimplat doamna Maria. Doamna Maria daca luminile la masini nu mai luminau si nici curent ma gandesc la cartile sfinte unde zice cand se va ds lupta intre fortele binelui si a raului sa va astupati geamurile si sa nu priviti afara doar sa va rugati la Maicuta Domnului cei care vor privi afara vor pieri de groaza. Oare a ajuns vremea? Impactul va fi greu doamna Maria sa zicem c cei care mai stim si am citit o sa fie mai usor dar cei care nu cred? Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti si sa le primim toate cate vin de la Dumnezeu cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  6. In aceste vremuri sunt cel putin sase rase de extraterestri care duc o batalie pentru suprematia Pamantului.Nu sunt neaparat rai,cel putin ei nu stiu, nu inteleg sentimentul ca ar face rau omenirii prin controlul pe care-l doresc asupra oamenilor.Ei isi doresc energia noastra fara sa considere ca este ceva in neregula,asa cum noi folosim animalele pentru hrana si consideram ca acestea sunt pe Pamant ca sa ne serveasca.In preajma Pamantului sunt venite multe rase de extraterestrii pentru a supravechea Ascensiunea planetei si fac multe lucruri pentru a facilita aceasta dar nu intervin in evolutia omenirii ci doar ajuta la trezirea constiintei pentru ca noi sa ne decidem soarta in cunostinta de cauza.Extraterestrii ajuta planeta nu pe oameni,asa ca aveti grija cui va dati iarasi puterea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna dimineata, Doamna Maria ! Se pare ca cele 2 bile de pe cer, aratate cu 2 zile in urma sunt ochii extraterestrilor.... seamana asa de bine cu ochii extraterestrilor de aici din fotografie... ce ziceti??? Cred ca li se vedeau numai ochii... Multa sanatate va doresc !

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria, ati sris de multe ori ca extraterestri vor veni sa ne salveze de la rau si ca ne vor binele .Dumnezeu sa va binecuvanteze ,va pup !

    RăspundețiȘtergere
  9. 1871 Bucuresti primul oras din lume iluminat cu petrol

    1882 Sulina o tentativa de iluminat public

    1884 Timisoara primul oras european iluminat electric

    2018 (?) DN1 Bucuresti-Ploiesti primul drum din lume iluminat de extraterestrii

    sa speram ca se ocupa si de revolutia traficului bucurestean

    RăspundețiȘtergere
  10. Subiectul este Fascinant dar necesita sdudiu si seriozitate ca sa nu mai vorbim de ATENȚIE. Multi cred sau nu cred ca există extratereştrii !
    Adevărul e controversat si da si nu... Adică cei pe care lumea îi denumesc a fi extraterestrii nicidecum NU sunt ce par a fi, ci sunt aceleaşi vechi civilizații care au fost avansate însă decazute din pricina a tot felul de crime si orori...si separate de rasa umana la porunca LUI DUMNEZEU(deoarece din cauza greşelilor lor de Neiertat...ÎNTRUCÂ EI AU DEVENIT DUŞMANI după crimele comise contra lui Dumnezeu si contra oamenilor...) . Adică mai concret: ei există dar vin din interiorul pământului acolo unde au fost izolați mii de ani. Este şi scris si ştiut ca inainte de venirea lui Hristos vor fi ,,dezlegați" si se vor arata oamenilor o perioadă scurtă(câtiva ani sau zeci de ani) si asfel lumea va fi usor amăgită (crezând ca ei sunt buni veniți cu intenții bune...)întrucât majoritatea nu cunoaşte istoria ADEVĂRATĂ veche a lumii, Bneînteles ca foarte puțini cunosc si vor sa cunoscă adevarul istoric. Majoritatea se limiteaza doar la câteva informatii eronate sau incomplete... Însă dovezi scrise si materiale(artefacte,schelete,...care de care mai şocante )extrem de multe si solide despre civilizațiile vechi dinaintea potopului sunt peste tot cu toate că se fac eforturi urişe pentru a fi cenzurate....totuşi inutile pt. Cei ce iubesc pe Dumnezeu Sunt...mii de pagini de scris... Internetul e minunat dar a devenit in ultimii ani mai mult,,un fel de lada de gunoi" in care doar dacă ştii să cauți mai găseşti lucruri utile şi adevărate însa mixate cu multe lucruri false sau pe jumatate adevărate. Totusi exista şanse multe pt. A invăta calea adevarului... baza si pornirea este tot de la Dumnezeu.
    În concluzie:Doar cine iubeşte ADEVĂRUL ÎL POATE AFLA si înțelege!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://youtu.be/iImWhYnlAs0

      Ștergere
    2. Acesta este purul adevar .Luati aminte.

      Ștergere
    3. Madus am vizionat clipul postat de tine.Doamne,ce frumos e Pamantul nostru ! Si cate semne lasate la vederea orisicui ne-a lasat ! Ochi sa avem,sa le vedem.Ai dreptate,Pamantul ne "vorbeste"tot timpul,dar noi nu mai stim sa-l intelegem,am devenit distrugatori,in loc sa cautam sa ne cunoastem planeta,sa invatam sa o ingrijim si ocrotim cu drag,noi am uitat de ea...Of,ce trist !...Sper sa constientizam la timp ce trebuie facut,pana nu e prea tarziu...P.S.Mi-a placut clipul(si muzica),parca mi-a transmis o stare de pace si bucurie.Multumesc,a fost frumos...

      Ștergere
    4. https://youtu.be/vRVBV5u78NI

      Ștergere
    5. https://youtu.be/DOSVYNebPPg

      Ștergere
    6. Plăcerea e de partea mea...

      Ștergere
  11. In urmatorii 6 ani vine Iisus,singurul indiciu este ca atunci va fi Guvernul PNL la conducere.Atunci incepe si razboi si prigoana in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  12. buna ziua numele meu este catalin am citit in articolul din 2015 cum ca ,,extraterestrii s-au suparat ca le negam existenta ,, si eu care credeam ca DUMNEZEU se supara pe noi ca ii negam existenta.astept pareri pro si contra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa se supere Dumnezeu? Daca voia ca noi sa credem,facea El ceva in acest sens.

      Ștergere
  13. A DOUA VENIRE A LUI ISUS PINA IN 2031, scrisă de misticul Jacob Lorber la dictarea lui Isus și Duhului Sfint.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit citeva din cartile lui Lorber: Musca,Pramintul si Luna Episcopul Martin,Saturn. Sint extraordinare!

      Ștergere
  14. http://jurnalul.ro/it/stiinta/fizicianul-american-michio-kaku-stie-cand-ne-vom-ataca-ozn-urile-762229.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Numai "bunatate" si "lumina" in ochii creaturilor ale caror chipuri le postati cu o ravna mai demna de chipurile unor ingeri sau sfinti... Nu neg ca or exista creaturi superioare care-l slujesc pe El, ajutandu-ne pe noi, total dezinteresat, dar dvs. chiar credeti (sincer) ca arata astfel?! Sau ca acele fapturi binevoitoare s-ar putea vreodata "supara" pe ignoranta pamantenilor? O entitate cu vibratie inalta nu judeca, nu se incrunta, ea lucreaza, indeplineste o misiune, eventual chiar se sacrifica. Ignoranta si rautatea se pedepsesc singure, exista niste legitati in univers... Fiecare isi alege baricada, constient sau mai putin constient. Intunericul sau lumina. Nu mai postati hidosenii, ne dati cosmaruri! Pentru numele lui Dumnezeu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu an 21.06! De m-as vedea fata-n fata cu asa un bolboiat,zau ca nu stiu cum as reactiona.As vrea sa-i vad pe cei care se bucura ca vin asemenea creaturi,ce-ar face sa-i vada in fata ochilor direct!?

      Ștergere
    2. pai..cand o sa ne apara in fata.daca sunt cei buni..ne vom da seama dupa vibratiile inalte pe care o sa le simtim alaturi de ei..vom simti o stare de liniste,pace.iubire

      atunci da..nu ne vom mai speria..prindem curaj si o sa chiar vb .cu EI..telepatic..eu asa cred ca va fi..daca sunt cei BUNI...

      Ștergere
    3. Va dau dreptate,doamna Mariana L.Acesta cred ca e adevarul,conteaza ceea ce simti in preajma lor,sufletul omenesc nu minte si nu poate fi mintit.Intr-adevar,daca sunt benefici,ar trebui sa simtim iubirea lor si sa ne induca liniste sufleteasca.

      Ștergere
  16. Cînd vezi un Et.fati sf.cruce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai bun si corect lucru ce-l putem face,Sfanta Cruce,in felul acesta ii testam.

      Ștergere
  17. ET SUNT CREATURI INTUNECATE,nu va amagiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot fi mai intunecati ca pamantenii daca au ajuns la un nivel de cunoastere incat se poata deplasa in alte sisteme solare si alte constelatii. Este ca diferenta dintre profesor si elev cand profesorul cu rabdare si intelepciune intelege ca elevul este in curs de invatare, dar va veni si vremea cand elevul va fi si el profesor, adica, va ajunge la un nivel de cunoastere ca al lor.

      Ștergere
  18. Cititi cartile d-nei Georgeta Florea si ve-ti gasi raspunsuri la toate intrebarile.Energia informationala din cele 30 de carti va v-a lumina mintea si sufletul cum nu va puteti imagina.Puterea e in noi.Ridicati-va vibratia si ve-ti intelege totul.Va transmit multa LUMINA si IUBIRE!

    RăspundețiȘtergere
  19. pt 18 ian 23:56-raspunsurile pot fi si logice-pe d-na FLOREA GEORGETA am sunat-o sa-mi trimita 1 carte contra ptret-RASPUNSUL A FOST-VA TRIMIT TOATE CARTILE SCRISE DE MINE -NU SE POATE ALTFEL asadar IATA ESCROCHERIA --ASA O FI VRAND DUMNEZEU?!

    RăspundețiȘtergere
  20. pt.20 ian 19.15 Imi pare rau, eu nu am patit ca d-voastra desi le-am comandat tot in transe!

    RăspundețiȘtergere
  21. acum o saptamana am vazut ceva ciudat pe cer in timp ce culegeam malai pt al pune in costei era cam pe la ora 20.00 si ceva seara in jud.salaj comuna somes odorhei durata observatiei a fost de circa 2 minute. ozn se transforma in avion este la fel exact ca in filmare https://www.youtube.com/watch?v=JV24sf6dI7U sau https://www.youtube.com/watch?v=iAsIBIrnr3I

    RăspundețiȘtergere