sâmbătă, 13 ianuarie 2018

NORI NEGRI SI GROSI CA STÂNCA , PE TOT CERUL !


                                Noapte de 12 -13 Ianuarie 2018,ora 3,12  !

                                               Dragii mei,

În aceasta noapte,m-a trezit o Lumina aurie stralucitoare,si asa cu ochii inchisi fiind,vad un CER negru ca abanosul si gros ca o stâncă acest negru de pe Cer.

                   Image result for NORI NEGRI.

Absolut tot Cerul era negru,doar ca,în mijlocul lui,precum sta Soarele pe Cer,era un ochi de lumina alba si stralucitoare.
Image result for NORI NEGRI.
În acel ochi de lumina alba stralucitoare, statea nici mai mult nici mai puţin decât o văcuta alba vie,in carne si oase.

                        Image result for vaci

Image result for NORI NEGRI.

Văcuţa  albă privea de acolo de sus,din ochiul de lumina alba,privea spre Pămant cu mare tristete. 
In clipa urmatoare dragilor, vad mai la stanga un alt ochi de lumina alba in negrul gros ca de stanca, iar aici ,ÎL vad pe Însusi IISUS HRISTOS rastignit pe Cruce,iar la picioarele Sale statea acea vacuta alba rumegand.
Vacuta era lipita cu spatele ei de picioarele pironite pe Cruce a Lui Iisus Hristos,Domnul si Mântuitorul nostru al tuturor.
Dragii mei, cred ca nu ne asteapta zile prea bune,zile prea luminoase. Dar,chiar si-asa nu trebuie ca sa ne pierdem CREDINTA si NADEJDEA in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI. Trebuie sa ne rugam neincetat si sa facem fapte bune,fapte de milostenie cu cel necajit si oropsit.
Sa nu fim nepasatori fratilor! Sa ne fie mila de cei mai necajiti decat noi,si sa le dam o mana de ajutor ,chiar daca nu ne cere acest lucru.
Sa nu uitam de Sfanta Biserica fratilor ! Biserica Lui Hristos trebuie sa ne fie prima noastra CASĂ, si-apoi, pe locul doi casa de acasa. Numai asa vom reusi in viata si ne vom putea cladi CASĂ in CERUL LUI DUMNEZEU. Numai asa vom putea dobandi ,un loc în ÎMPĂRĂTIA CERURILOR.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Incerc sa imi inchipui cum va arata Romania peste 10 ani , ce va fi cu tara asta ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa fie...an.22.47...chiar daca vor ramane doar o mana de oameni,dar macar ei sa fie liberi si sa faca tara asta sa supravietuiasca...Pare ca suntem prinsi intr-un joc macabru,unde suntem considerati doar niste pioni sacrificabili,toti,dar tot o sa apara,in mod imprevizibil,si vreun nebun,nebun frumos,care va da tot jocul peste cap...Sau poate mai multi,cine stie...

      Ștergere
  2. Eu incerc są vad cum a fost tara noastra cindva,vazind un film vechi,cu Sem Radulescu,Florin Piersic,etc,cind mai exista si cinematografie....sau stricat toate,nu mai avem nici o bucurie...

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca in India vor fi inundații. ei venereaza vaca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Semnificatia este cu privire la abundenta.Vor veni zile grele, foamete si lipsuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ghiocei si iarba verde dupa 'gerul Bobotezei' buna pentru vaci.Nu a mai fost asa iarna blinda,buna pentru buzunarele saracilor romani ca sa reziste la scumpirea gazelor.Nu stiu cum va fii vara.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din cite stiu de la batrini vaca inseamna boala,cine stie ce virusi sau otrava vor mai arunca din avioanele,care împrastie direle chimice?Tot se straduiesc ocultistii astia nenorociți sa ne ucida in masa.Doamne ai mila si nu le permite sa-si faca jocul fiii lui Cain!

    RăspundețiȘtergere
  7. România – vaca de muls a Europei !

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa nu uitam ca vaca a suflat de la incalzit pe Mantuitorul in iesle deci este un animal binecuvintat de Dumnezeu faptul ca este alba o sa avem un an cu bogatie o sa vedeti. Vaca neagra este de multe ori moarte si daca este si slana cu siguranta asa este. Sa speram ca va fi si bine o da fie un an bun si bogat. Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  9. ION MASINCA-sa stiti ca in Israel nu existau vite--numai oite asa spune istoria-iar despre nasterea DOMNULUI sunt multe necunoscute pt ca scrierile erau facute de putini care stiau carte mai ales in secolele 1- 4dH totul s-a transmis prin viu grai-exista doar evanghelii scrise care sunt in original la LONDRA

    RăspundețiȘtergere
  10. exact acum 2 zile, venezuela
    http://ortodoxinfo.ro/2018/01/14/video-venezuela-o-vaca-ucisa-cu-bate-si-pietre-de-mai-multi-barbati-infometati/

    RăspundețiȘtergere