sâmbătă, 20 ianuarie 2018

MICROCIPAREA OAMENILOR, VA DEVENI OBLIGATORIE !


Dumnezeu există - Mărturii.: MICROCIPAREA OAMENILOR, VA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../microciparea-oamenilor-va-deven...
Translate this page
Apr 23, 2016 - În stânga oamenilorerau vreo 4 -5 ghisee ,prin fața cărora oamenii se opreau întinzând mâna stanga, unde li se împlantau sub piele,lânga ... 400 de angajați ai companiei suedeze Epicenter au deja acest microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării cipurilor continuă. -1x-1 ...

                                  22 Aprilie 2016,ora 3,18 zori de zi !

                                     Dragii mei, 

În aceasta dimineață dragilor, mă trezeste un glas care spune ceva la modă in aceste zile pe care le traim.
Glasul spunea asa:
                     ”Microcipările ! 
              Microcipările la oameni !”
Și văd dragii mei inspre Rasarit ,văd multime de oameni care stau la un rand foarte mare.
Ei stateau doi cate doi la rând, dar lungimea rândului era foarte mare.
În stânga oamenilor erau vreo 4 -5 ghisee ,prin fața cărora oamenii se opreau  întinzând mâna stanga, unde li se împlantau sub piele,lânga încheietura mâinii un Cip micuț.
Acest Cip dragilor,odată ajuns sub piele se vedea ca un mic dreptunghi negru, cu linii negre sau coduri de bară .
Un bărbat mi-a aratat bratul stang ,după ce acel Cip i-a fost implantat sub piele,si astfel, l-am văzut ca un mic dreptunghi cu linii negre la vertical.
Dragii mei, din nefericire pentru multi dintre noi, Microciparea la oameni va deveni o realitate.
 Cu adevărat dragii mei, toti oamenii vor fi obligati ca sa primeasca aceste MICROCIPURI care , spun totul despre cel însemnat.
Este strigator la Cer,dar ce putem face ?
Ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa ne dăruiasca si vremuri mai bune.
                                         Cu dragoste,Maria.

Iata aici,si-un material în acests sens:  
                                                   

Uluitor: companiile din occident implantează microcipuri în angajații lor


Oare ce ne rezervă viitorul? Vom fi urmăriți pas cu pas, zi de zi, nu vom mai avea libertatea de a exista fără a fi controlați? Cine și de ce ne controleazaă? Problema majoră este aceea că… mulți dintre noi se lasă controlați fără a se gândi la repercursiuni.
Companiile din occident au început să implanteze microcipuri în mâinile angajaților săi. Microcipul respectiv este puțin mai mare decât o boabă de orez și conține informații strict personale.
Principalele „facilitățile” oferite de aceste microcipuri ar fi următoarele: se pot deschide ușile fără a avea nevoie de o cheie sau de un card de identitate, pot servi drept card bancar atunci când mergi să cumperi ceva, fără să mai fi nevoit să porți cu tine bani cash.
400 de angajați ai companiei suedeze Epicenter au deja acest microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării cipurilor continuă.

-1x-1implantare microcipurilor la compania Epicenter din Suedia
Postul de televiziune NBC News a prezis că până în anul 2017 toți americanii vor primi un asfel de microcip. Greu de crezut că acest lucru s-ar putea întâmpla până anul viitor, dar este evident că autoritățile vor să convingă populația să accepte implantul cu cip RFID.
Mulți dintre americani sunt speriați de gândul că prin acest sistem de urmărire, guvernul va avea o totală  putere asupra întregii populații. Se vor putea oare opune?
micro_00000reporter NBC News dând vestea implantării microcipurilor
Aceste vremuri par să fi fost anticipate de textul biblic unde se spun următoarele, în Apocalipsa lui Ioan:
16.Şi ea (FIARA – n.n.) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17.Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18.Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

178 de comentarii:

  1. Si daca postarea e din 2016, de ce o repostati acum in 2018?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru că este de actualitate ! Pot sa repostez orice este nevoie si orice doresc eu,pentru ca cititorii BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA -MARTURII sa o poata citi sau reciti.
      Am incalcat oare vreo LEGE ??? Am facut oare vreo infractiune ca am repostat, ceea ce tot eu am postat cu ani in urmă? Cu siguranta nu ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Doamna Maria nu va suparati omul a întrebat nu a dat cu parul! O seara frumoasa va doresc!

      Ștergere
    3. 00:17Pt ca"esti cap patrat"si nu pricepi pericolul care ne pandeste.Dar , pt ca faci aceasta observatie ,cred ca tu vei fi unul care va merge la "implant"cu mare bucurie!Doamne fereste,cati oameni creduli isi vor pierde sufletul!

      Ștergere
    4. 20 ianuarie 2018, 00:17

      Poti tu sau altcineva sa comande in casa altuia?
      Poti...dar o sa fii dat afara din casa si din curte!

      Ștergere
    5. 00:25, ca de fiecare data esti obraznica.

      Ștergere
    6. Ultimele ore inainte de degenerarea protestelor inainte.
      Gelu Visan confirma in postarile de pe Facebook toate, dar absolut tot ceea ce s-a scris pe blogul "Dumnezeu Exista-marturii": citez: "Acesta va fi ultimul miting, pentru că, în urma Violențelor din seara aceasta, România va fi zguduită. Părinții își vor plânge copiii și nu vor înțelege ce s-a întâmplat. Sunt la fel de vinovați în prostia lor ca și copiii. "

      https://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/09/neamt-ati-vrut-bociti-va-copiii-si.html

      Gelu Visan CONFIRMA ca Soros e in spatele tentativei de rupere a hartii Romaniei, ca vor fi provocatori extremi in multime, avertizeaza ca vor fi VICTIME in protestele din ianuarie-februarie.
      Doamna Maria A AVERTIZAT ca vor fi oameni inarmati in multime si A AVERTIZAT ca unii marcau cu un semn caramizi dintr-o cladire.
      Dumnezeu cu mila fata de "sunt copii nostri!" asa cum spunea o Voce, intr-un mesaj!
      Pentru binele natiunii, lasati copii mici acasa de data aceasta! Chiar fie numai din motive de logica elementara !

      Ștergere
    7. Dar oare cand va incepe microciparea La Nu in Romania

      Ștergere
  2. Asta nu e bine sper ca previziunea ta Maria sa nu fie niciodata
    Poate extraterrestrial vin si ne salveaza
    Ma indoiesc de aceasta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 7:41Obraznica si needucata esti chiar tu!Zi mersi ca nu te-a dat afara ...inca!

      Ștergere
  3. Peste trei zile se intilnesc la Davos in Elvetia reprezentantii a peste 100 de state printre care si Obama cu alti 100 sefi de state.Vor discuta cele mai mari probleme ale omeniri din primele 5 probleme fac parte incalzirea globala cu schimbarile climatice si economice .Dar nu vor lipsi nici Terorismul in cadru caruia sa se puna si probleme ca Microciparea-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Se estimeaza ca incalzirea globala si topirea ghetarilor vor face ca 12 din cele mai mari orase ale lumii aflate pe coasta oceanica si a marilor sa dispara sub ape cea ce va creea mari probleme economice si sociale.Printre ele Londra ,NEW York,San Francisco-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ferește! Să ne ferească Dumnezeu și să ne dea putere să putem rezista ca să nu ne microcipăm! Trebuie să ne întărim in credință și să fim uniți!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, doamna Maria, am auzit un reportaj la televiziunea franceza. La inceput spuneau ca tine loc de card de sanatate si se va depista mai usor persoana si problemele ei personale, acum vor sa o utilizeze in scop commercial: unde mergi, ce faci, tôt...ça intr-un film American de supraveghere

    RăspundețiȘtergere
  7. prin BI SI TOATE CARDURILE SUNTEM CITITI-SE STIE ORICE AMANUNT DDESPRE FIECARE PERSOANA --parintii de pe ATHOS au spus ca primii care vor pune cipuri vor fi rusii-in ziua e azi noi suntem niste numere aviz codului numeric

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru ce a depistat, pt că mulți nu au citiți, iar acuma că se și intimpla exista.in Suedia, de ce sa no posteze încă o data ???? Ar trebui postată zilnic , și de toți, chiar și cu proteste, pt că nici unul , și de ori unde ,sa știe că rominul nu este o oaie de umblat cu cercel in ureche, lumea ar trebui sa se răscoale de pe acuma, pina nu este prea tirziu, noi nu suntem sclavi, lucram destul și cu multe taxe peste taxe, ar tineretul ar trebui spune nu la băncile lor , la împrumuturile lor, ei trăiesc pe spatele nostru că păduchi, daca nu ne-am apropiat de băncile lor, și am preferi că să trăim pentru un timp mai săraci, băncile, masonii ar falimenta, , trebuie sa ne mulțumim și cu mai putin, dar sa nu îl pierdem pe Dumnezeu, DOAMNE APARANE DE SATANILE ACESTEI LUMI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate an.01.23, ar trebui pentru aceste chestiuni sa protesteze lumea.

      Ștergere
  9. 00:17Daca nu poti pricepe nici acest lucru,atunci cu siguranta vei fi printre primii la "cipare"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01:52, locul intai este ocupat de tine.

      Ștergere
    2. 18:05Locul intai dintre cei care vor Refuza!Amin!

      Ștergere
  10. http://ortodoxinfo.ro/category/anti-sistem/cipuri/

    RăspundețiȘtergere
  11. Apocalipsa 13:16,17: "Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
    Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei."

    RăspundețiȘtergere
  12. Apocalipsa 14:9,10,11: "Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
    Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
    Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei."

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamne fereste,e oribil,nu trebuie sa acceptam pecetea asta ca este a antihristului,daca acceptam vom fi sluga diavolului,a antihristului,si dumnezeu nu ne va ierta nici in veacul asta nici el cel viitor,sa nu acceptam oamenilor sub nici o forma,orice ar fi,sa refuzam acest lucru de dragul lui dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu cred ca e un lucru bun,vor scadea furturile si agresiunile. Daca omul nu mai are frica de Dumnezeu,sa aibe de om

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc pt. raspuns 00:25, dar nu ma asteptam la o asa "aciditate", lasand asta deoparte, stiti ceva concret de acest subiect (microciparea) din tara noastra ??? Dstra, ce ve-ti face ???

    RăspundețiȘtergere
  16. Din nefericire,omul isi foloseste inteligenta pentru a-si robi semenii,vanzandu-si sufletul pentru orice mic avantaj,chiar de moment! Dumnezeu sa fie cu noi toti,alta speranta nu avem! Doina

    RăspundețiȘtergere
  17. Dna Maria, astfel de mesaje creaza panica, instiga chiar. Si buletinele au un cnp de 13 cifre care e unic pt fiecare persoana, si permisu de conducere, pasaportul, cardul de sanatate (care are un CID de vreo 20 cifre- unicat pt fiecare),cardurile bancare, toate contin cifre pt a putea fi identificati. Cip au cainii cu stapani, au animalele domestice pe care le cresc oamenii in gospodarii pt a fi identificate. Trebuie tinuta o ordine. Nu trebuie sa ne speriem de ordine si disciplina. De ce unii prefera haosul si dezordinea? Ca sa fure- ar fi raspunsul. Oamenii cinstiti nu se sperie de cifre, camere video care ar trebui sa fie pe toate strazile (si care nu sunt tot datorita coruptilor care nu le vor), etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.08.18. aici nu mai e vorba de ordine si disciplina(in cazul implantarii de cipuri in oameni),aici e vorba de control mental,tehnologia actuala e extrem de avansata(si diabolica,daca e folosita in sens negativ).Aceste cipuri,o data implantate,iti pot schimba comportamentul(intreaba un IT-ist priceput),iti pot induce diverse stari(chiar...autodistrugere,prin sinucidere),in concluzie,iti poti pierde liberul arbitru.Ca sa nu mai spun ca e o imixtiune in intimitatea ta,ca fiinta(inca) libera.Deja controlul oamenilor la nivel planetar a ajuns prea departe,dar asta ne-ar termina de tot,adio libertate individuala,am deveni,cu adevarat,niste sclavi inregimentati,ultracontrolati,cu alte cuvinte,niste zombi perfecti.Visul Ocultei Mondiale...

      Ștergere
    2. Teoretic ai dreptate,practic cred ca va fi mai greu-complicat!

      Ștergere
    3. 08:18 Aoleuuu,si si tu ai creierii spalati.TU vorbesti in numele "oamenilor cinstiti nu se sperie "bla bla bla.De unde sti tu ce vor oamenii cinstiti: CATEGORIC NU MICROCIPAREA( care in afara controlului precum sclavii DAR si la nivelul creierului fiind induse "programe" de autodistrugere,violenta,letargie mentala,supunere,etc.
      Deci 08:18 : DOCUMENTEAZA_TE inainte sa dai sfaturi.

      Ștergere
    4. Nu mai spune an.08.18!!! se vede ca esti de-al lor...nu-ti pasa de semenii tai poate esti un reptilian sau draco...

      Ștergere
    5. 08:18Numai unul care are duhul demonic poate sa vina cu astfel de argumente viclene,stiut fiind faptul ca toata tehnologia informationala (satanica)a constrans pe oameni sa mearga pas cu pas spre inrobirea lor fata de satana si nu spre libertatea lui Dumnezeu .Toate a aceste "facilitati"confortabile sunt o capcana intinsa omului (pt cativa ani traiti pe pamant)pt care omul e in pericol "sa plateasca"cu Sufletul.Ori ,daca omul isi pierde sufletul ,a pierdut Mantuirea si-l asteapta chinurile vesnice.Doamne fereste!

      Ștergere
    6. Toti avem gene de reptile,e o mostenire genetica de la creatori. Ce rau in asta? Nu maninci pasari?

      Ștergere
    7. Daca se poate schimba comportamentul,sa ne puna un cip sa ne faca mai vrednici, sa nu ni se para munca o povara

      Ștergere
    8. Poate nu -i reptilian si nici draco,ci crede orice fara sa cerceteze!De asemenea oameni mi-e frica,caci sunt multi!!!!!Nu vede adevarul ci crede orice.Orice plan diabolic n-ar avea putere daca toti ne-am lua timp sa cautam adevarul.Nu planul e pericolul ci noi caci ne-am indepartat de “baza“ !

      Ștergere
  18. Incet dar sigur, se implinesc multe lucruri, cu voia sau fara voia oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Protestul, organizat sub sloganul "Toate drumurile duc la Bucureşti.

    Revoluţia generaţiei noastre”, va începe în jurul orei 18.00 în Piaţa Universităţii.


    https://www.stiripesurse.ro/proteste-de-amploare-in-piata-universitatii-mii-de-oameni-vor-lua-cu-asalt-centrul-capitalei_1243828.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Doamna Maria asta nu este semnul fiarei? Deci nu trebue primit. Nu scrie ca fara acest semn pe mana s-au pe frunte nu veti putea vinde si nici cumpara ceva. Doamna Maria asa ceva nu voi primi cu riscul de a ma pune la zid bine daca voi trai pana atunci. Doamne ce repede se apropie vremea doamna Maria. De cand citesc acest blog al dv. credinta mea este si mai tare in Dumnezeu si Maicuta Domnului. Multumesc Bunului Dumnezeu ca existati va sarut cu mult drag si bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu draga,iar ai inceput s-o saruti pe Maria?nu-i chiar ok exprimarea ta!😄

      Ștergere
  21. Duminica este semnul spiritual al antihristului,iar microciparea este semnul trupesc al antihrsitului,cine accepta aceste semne va bea si el din vinul furiei maniei Lui Dumnezeu,si nu vor avea odihna nici ziua nici noaptea,si nu mmai au nici o sansa de mantuire si vvor fi aruncati in lacul de foc cei ce primesc si vor primi semnul fiarei!La un moment dat ni se va cere sa alegem,Dumnezeu sau lumea si diavolulSA PAZIM TOATE PORUNCILE DOMNULUI DIN LEGEA DATA LUI MOISE DIN VECHIUL TESTAMENT CU TOT SABATUL,ZIUA SAMBETEI SI SA NE RUGAM LUI DUMNEZEU IN DUH SI ADEVAR SA NE DEA CREDINTA ASEMENEA LUI NOE CA SA NE INCHINAM SI SA-I SLUJIM LUI DUMNEZEU IN TOT CEASUL,CRED CA SUNTEM CU ISTORIA UNDEVA INAINTE DE VARSAREA ULTIMELOR SAPTE PLAGI CARE VOR FI DATE FARA MILA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 10:32 cum adică „duminica e semnul spiritual al antihristului “??? Noi duminica mergem la BISERICĂ !!! Ce vrei să spui ??? Dacă faci parte dintr-o sectă e alegerea ta dar DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS a spus să nu ne încredem în secte !!!

      Ștergere
    2. Una la mana,voi nu stiti cand trebuie sa va inchinati si cui trebuie sa va inchinati,Sabatul,ziua Sambetei a fost tinut de primii crestini din sec 1-3,apoi din sec 4 si pana azi a intrat inselarea diavolului in toate religiile lumii inclusiv in ortodoxie,doi la mana secta nu pot fi decat cei ce cred in diavol,oricine crede in Iisus,si in mantuirea castigata doar prin El,prin sangele Lui,face parte dintr-o religie sau adunare religioasa,trei la mana de acumm 4 ani de cand am fost nascut din nou de Duhul Sfant,eu nu mai fac parte din nici o religie lumeasca pt ca stiu ca diavolul a modificat,si-a extras si indrodus cate ceva la fiecare religie,faptu ca am ramas la ortodocsi e doar ca Dumnezeu mi-a zis ca n-are importanta religia mea lumeasca,daca implinesc Voia Sa,dar stiu sa demasc toate magariile Satanei de la toate religiille lummii,si de la ortodocsi ca nu tin Sabatul,si ca se inchina la moaste,la sfinti si la icoane,ceea ce urat inaintea Lui Dumnezeu,si vor da raspuns pt idolatrie,adventistii ca nu cred ca iadul este vesnic,iudeii nu cred in Iisus ci nu mantuirea doar prin Lege,si multe alte magarii de la alte religii pe care nu stau sa le mai detaliez ca n-am timp,Satan este dumnezeul tuturor religiilor de pe Pamant,si va dat la toti cate un sambure de adevar ca sa-l credeti si sa va minunati dupa el,si anume fiecare sa traisaca cum vrea in pacate ca tot il iarta Dumnezeu,si pe lumea cealalta va treziti in chinuri,si de ce?pt ca muriti in religiile si-n pacatele voastre,si nu vreti sa veniti la adevarata pocainta de pacate prin plans,post,smerenie si sau ruggaciuni neincetate in Duh si Adevar ca sa-L immplorati pe Dumnezeu sa va nasca din Nou cu Duh Sfant si sa va dea Adevarata Religie,care se gaseste doar in Cer,La Dumnezeu,nu pe Pamant,tinand traditii si obiceiuri lumesti,dracesti, si desfiintand Legea Lui Dummnezeu,si daca in ziua Sabatului voi ortodocsii cinstiti mortii,de morti si de chinuri vesnice veti avea parte pt ca Dumnezeu a zis Vin-o dupa Mine si lasa mortii sa-si ingroape mortii lor!SI IN ULTIMMUL RAND ATAT MAI AM DE SPUS VAI TUTUROR PREOTILOR SI PASTORILOR SI TUTUROR CELOR CEI URMEAZA PE EI SI PE RELIGIILE LUMII ACESTEIA SATANICE,PT CA DE CHINURI VESNICE VOR AVEA PARTE,IMPREUNA CU DIAVOLUL,ANTIHRIST SI PROFETUL MINCINOS CARE-I INSEALA!

      Ștergere
    3. Si una e sa facem semnul crucii,si alta e sa ne inchinam crucii!ESTE SCRIS DOAR LUI DUMNEZEU SA I TE INCHINI SI DOAR LUI SA-I SLUJESTI!

      Ștergere
    4. Mai terminați cu sâmbătă și religiile că tot nu înțelegeți nimic. Daca nu vrem cipare de ce stam? Suntem mai multi că ei. De ce ne e frica sa ripostam? Daca avem credință 100% in Dzeu nu ne pot atinge dar pentru asta sa ne unim in iubire și iertare altfel nu funcționează.

      Ștergere
    5. Anonim 13:52 de ce crezi că deții adevărul absolut ??? În România sunt mai multe secte care țin sărbătoare sâmbăta,noi ,ortodocșii duminica !!!!

      Ștergere
    6. Pt ca nu eu detin adevarul ci Dumnezeu,care a spus sa nu modificam nimic din Legea Sa,iar in Geneza spune clar cand s-a odihnit Dumnezeu,in ziua de Sambata,in ziua a saptea,Iisus insusi a spus ca n-a venit sa modifice nimic ci sa implineasca tot,inclusiv Sambata,pe care n-a desfiintat-oo ci din contra a explicat cum trebuie implinita,in a face bine pt Dumnezeu si pt aprooapele nostru NICIDECUM N-A DEZLEGGAT SAMBATA LA TREBURI DE SERVICIU SAU CASNICE,CUM AU IMPRESIA ALTE RELIGII CA ORTODOCSII SI CATOLICII DE EXEMPLU,CARE MERG PE PREMISA FALSA CA EI TIN DUMINICA CA E ZAIUA INVIERII SI A POGORIRII DUHULUI SFANT,ASA ESTE,DAR DUMINICA ESTE INCEPUTUL LUCRARII LUI DUMNEZEU NICIDECUM NU INSEAMNA ODIHNA TATALUI CARE E SABATUL,ZIUA SAMBETEI SI EU UNUL NU MAI FACC PARTE DIN NICI OO RELIGIE LUMEASCA,DA EU NU FAC ALTE RELIGII SECTE,PT CA NU SUNT SECTE CI ALTE RELIGII SAU ADUNARI RELIGIOASE,SI AM EXPLICAT DE CE?PT CA PT A FI SECTE AR INSEMNA SA CREADA IN DIAVOL,OORICINE CREDE IN MANTUIRE DOAR PRIN SANGGELE LUI HRISTOS ESTE RELIGIE NU SECTE,DAR DIN NEFERICIRE CUM AM MAI EXPLICAT DIAVOLUL A FACCUT TOATE RELIGIILE LUMII SECTE INCLUSIV OORTOODOXIA PT CA A MODIFICAT SI INTRODUS SI EXTRAS CATE CEVA,INVATATURI,TRADITII SI OBICEIURI FALSE LA FIECARE RELIGIE!NE TREBUIE NASTERE DIN NOU CU DDUH SFANT,CA SA NU RATACIM,DOAR RELIGIA DIN CER DE LA DUMNEZEU DETINE ADEVARUL ABSOLLUT!

      Ștergere
    7. 18:11 detaliaza despre nasterea din Duh. O ai?

      Ștergere
    8. Nu o mai am cum o aveam acum 4 ani,dar se recapata prin pocainta de pacate,prin plans,post,rugaciuni continue,pt nastere din nou trebuie sa terminam cu lumea si pacatul,dar stiu ca Nasterea din nou inseamna sa fii total schimbat de lume,opus lumii,sa ai intelepciune asemenea apostolilor,sau asemenea Lui Noe,Moise,Lui Ilie si asemenea Sfantului Mucenic Stefan si altor sfinti,carora nu lle suportau vorbirea si se impotriveau Duhului Sfant,care vorbea prin ei,amintiti-va de ce i-a spus Iisus Lui Nicodim,ca nu va vedea Imparatia Lui Dumnezeu,daca nu se va naste din nou,deoarece ce este carne este carne,adica din lume,iar ce este Duh,este Duh,adica de la Dumnezeu!Fara Nastere din Duh Sfant,toti suntem rataciti,pt ca voile si faptele noastre nu sunt ale Lui Dumnezeu!

      Ștergere
    9. 10:27, da, nasterea din nou inseamna a termina cu lumea, dar nu prin decizie rationala si efort caci nu o poti tine. Cand termini cu lumea, este un efect al nasterii din nou. Esti dar nu esti. Vantul sufla unde vrea si ii auzi vuietul dar nu stii de unde vine si nici incontro merge. Asa este si cu cel nascut din Duhul. Nu mai ai asteptari si nici scopuri. EL stie ca lumea desartaciune este. Iar tu sti de asemeni asta caci EL locuieste in tine. Nu-i de la tine asta ci de la EL care se manifesta prin tine. Corpul este un templu dar as zice ca inima omului ar trebui este Templul.

      In trairea mea, a venit pur si simplu ca o stare de gratie absolut minunata, de nedescris. Pacea LUI coboara in om si asa ramane.
      Nu prea ai cum sa te intorci la ce este vechi, pentru ca esti in gratie. Ai gustat deja "din ce este" EL. Cunosti, sti... iar odata ce ai cunoscut inima ramane pecetluita pentru totdeauna cu dragostea si iubirea LUI. Esti altfel decat inainte.

      Ștergere
  22. Atunci sa postam si noi.Odata cu microciparea, va deveni obligatorie si extintia conducatorilor, oricare ar fi ei, de la Ghiavol pana la extracterestrii care ar face aceasta microciparea.

    RăspundețiȘtergere
  23. Doamna Maria Ghiorghiu va rog din suflet sa continuati ceea ce faceti si sa nu dati explicatii nimanui. Sunt o gramada de oameni oculti care citesc blogul si doresc sa va puna bete-n roate pentru a nu mai scrie astfel de articole caci oamenii nu trebuie sa se destepte si sa se trezeasca din somn. Continuati sa scrieti despre orice este impotriva cuvantului lui Dumnezeu! Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  24. De ce răspunzi asa de agresiv?

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna ziua doamna Maria. As dori sa va intreb ce veti face dvs daca vor veni sa puna cipul? Il veti accepta sau nu?
    Probabil ca in prima faza cipul va inlocui cartea de identitate si va cumula cardul de sanatate, permis de conducere si altele.
    Nu ma intelegi gresit.... nu este o intrebare rautacioasa.

    Doamne ajuta!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vom accepta nici un microcip, indiferent ce presupune asta.
      Lumea (structura ei) si materialismul sunt creatia Ocultei si a celor din spatele ei (care nu sunt oameni). Cine alege sa ramana in sistemul lumii alege sa ramana in sistemul Ocultei- alege sclavia. Cine nu, merge spre LIBERTATE! Depinde de fiecare cum traieste: dupa trup sau dupa Spirit.
      Cine-i in lume traieste dupa trup. Cine-i in Spirit este LIBER, nu mai importa si nu mai este legat de murdariile care se intampla in aceasta lume, nu mai conteaza nimic. Cel liber nu mai are nici o legatoare pe el, iar Oculta nu are ce sa-i mai faca, pentru ca Oculta te prinde in menghina daca tu te consideri trupul.
      Daca insa tu esti ALTCEVA nu au ce sa-ti mai faca caci nu ai nimic de pierdut. Daca te ucid ca nu vrei microcipul: NU va temeti de cei care ucid trupul, caci nu pot sa va ia si sufletul daca el este PUR.

      Ștergere
    2. 11:47Si tu esti penibil-a, vi cu niste intrebari tembele.
      99,99% din romanii cu credinta in Dumnezeu:NU ACCEPTA
      00,01 fara credinta:probabil
      Si lasa vrajala cu prima faza de inlocuire B/I,CARD ,PERMIS,AUR pe tava.
      Si scuze dar mi s-a parut rautacioasa intrebarea.
      Paraschiva

      Ștergere
    3. Nu te ucid ca nu-l vrei, ti-l implanteaza fortat! Uitati-va la Otroc Veaceslav (Inger Rus) sa vedeti ce zice despre acest lucru!Politia va face filtre si-i vor verifica pe toti din autobuze, masini, etc. iar cine nu are cipul i-l vor implanta fortat! Aici nu e ca nu-l vrei si pur si simplu-l refuzi! Cei microcipati vor fi bestii, nu vor mai gandi liber.

      Ștergere
    4. 19:41 i-auzi, credinta in Dumnezeu? Pai daca vei putea face nimic fara cip, cum vei proceda? Nu e deloc o intrebare tembela. Si eu vreau sa stiu ca si anonim 11.47 ce va face dna Maria daca va fi in aceasta situatie. Daca nu raspunde inseamna ca va accepta.

      Ștergere
    5. Anonim20 ianuarie 2018, 11:47
      Sigur ca voi acepta MICROCIPAREA !!! Nu ma pot opune majoritatii, si nici nu am nimic de ascuns ! Atunci cand stii ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sunt cu tine si intru tine,nu ai de ce te teme. Nimic nu ti se va intampla fara voia DUHULUI SFANT! Acolo unde este CREDINTA fierbinte in inima si-n suflet,DIAVOLUL se arde cand vrea sa intre, iar teama pe care el incearca sa o induca,dispare. Asadar, sa ne intarim in CREDINTA, sa facem fapte bune,sa ne iubim APROAPELE ca pe noi insine, si-n rest, le vom primi pe toate! Asa este oranduit de DUMNEZEU,asa meritam, asa trebuie sa se implineasca SFANTA SCRIPTURA. Cine sunt eu ca sa ma opun,sau sa arunc cu piatra? Sunt un simplu om, sunt ca frunza ce cade toamna din copac si moare,pentru ca primavara sa rasara altele. Trebuie sa intelegem odata pentru totdeauna faptulcă,tot ce se naste trebuie sa si moara. DUMNEZEU insă,alege cand sa murim si cum sa murim; cum sa plecam din aceasta viata grabnic trecatoare. DUMNEZEU da FIILOR SĂI,după faptele lor !!!Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    6. Felicitari Maria pt.raspuns,clar si la obiect!

      Ștergere
    7. Din toata inima si cu toata pretuirea,MULTUMESC !

      Ștergere
    8. Dar microcipul acesta înseamnă moarte pentru că migrează în organism. De ce sa l acceptați???????

      Ștergere
    9. NU acceptati microcipul. Caci veti deveni zombi. Treaba este tare periculoasa. Afecteaza creierul si toate actiunile omului.
      Prin credinta putem sa ne impotrivim sa-l luam. Daca ne vor omori pentru asta, nu conteaza.
      Refuzati microcipul, caci este un mare pericol. Nimic nu te mai poate restabili daca este implantat. Nu vei mai sti nici macar ca ai fost crestin. Vei sti doar ce vor cei care ti-au pus microcipul. Vei face actiunile comandate de ei. Te vor imbolnavi si omori cand vor ei. Este vorba de un control total asupra omului, pe toate planurile.

      Ștergere
    10. De unde sti tu ca migreaza an.21:36?sa ne lasam in voia Domnului,El are un plan cu fiecare din prima pana in ultima zi!

      Ștergere
    11. Silvia este un pericol real microciparea. Nu-i de joaca. Anonimul 21:36, a voit sa-ti spuna ca afecteaza complet acest microcip, este cel mai mare pericol pentru om asta. Nici nu va mai sti ca exista Dumnezeu, dupa ce-l va lua.

      Ștergere
    12. Silvia, de ve nu te lasi cu totul in "voia domnului"? Lasa mancarea, facturile, si alte chestii zilnice in voia domnului... Inclusiv mersul la toaleta....

      Ștergere
    13. 22:54, esti ironic. Da, poate va trebui sa renuntam la toate in pretul libertatii. Cine va avea microcip va fi robul Ocultei, va fi peste el un fel de posesie de care nu mai are cum sa scape, pentru ca microcipul este Semnul Fiarei. Cine va alege sa nu primeasca microcipul trebuie sa ia in calcul iesirea din sistem fiind in masura sa renunte la tot ce are sau ar putea avea. Ramane doar Dumnezeu.

      Ștergere
    14. Doamna Silvia,raspunsul dat de an.22.33. este adevarat...

      Ștergere
    15. 21:14D- na Maria ,daca spuneti ca veti primi cipul la ce bun "alarma"asta cui foloseste?In al doilea rand dupa cum ati citit 99,99% din romanii cu credinta nu vor sa-l accepte.Duhul Sfant spune la Apocalipsa ca toti care vor primi pecetea vor arde in veci de veci.Multi sunt nedumeriti de raspunsul d-voastra!Oare nu cumva ati dat un raspuns gresit?Sf parinti din vechime si cei de la muntele Athos(care sunt f. credinciosi) ne sfatuiesc sa nu luam acest cip.Deci raspunsul corect este-NU!

      Ștergere
    16. Hai sa nu exageram,pana la urma...nimeni nu stie exact cum va fi,fiecare isi da cu parerea dupa cum gandeste fiecare!Vom trai si vom vedea,intotdeauna am mers(crezut)pe ideea ca"ce e scris in frunte-i pus"si nu scapa nimeni de ceea ce ii e sortit,punct.

      Ștergere
    17. Hahaaaaa, bine punctat anonim 22:54. Dzeu iti da dar nu ti baga in traista si El ti a dat liberul arbitru, esti respinsabil ce alegere faci. Documenteaza te Silvia sa vezi ce scrie despre cipare la om si pe urma comenteaza.

      Ștergere
    18. Doamna Maria sa stiti ca eu nu sunt de acord cu dvs.
      Eu ma voi opune cat de mult pot. Au spus foarte multi Sfinti Parinti sa ne opunem si sa ne retragem in codru daca e nevoie.

      Ștergere
    19. Și maimuței i-a fost cel mai frică de foc până să devină om.

      Ștergere
  26. Aceste cipuri sunt facute pentru a ne putea monitoriza Oculta Mondiala asa numitii Iluminati ca si vaccinurile obligatorii.Ei sunt antihristul care sunt condusi de catre reptilienii ramasi.Pentru a opri acest lucru trebuie sa nu le acceptam.Sefii Iluminati sunt defapt Draco Reptilienii deghizati in oameni cu scopul de a ne manipula inclusiv si masonii sunt manipulati,aceste finte extraterestre au venit pe pamant cu mii de ani pozand in zei numai pentru a ne manipula. https://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/
    https://fenomenulozn.com/2017/09/04/totul-despre-consiliul-andromeda/
    https://fenomenulozn.com/2017/07/12/fortele-consiliului-andromeda-au-reusit-sa-elibereze-oamenii-din-mainile-reptilienilor-aflati-in-structurile-terestre-ale-cabalei-si-iluminati/
    https://fenomenulozn.com/2017/07/03/consiliul-andromeda-a-reusit-sa-alunge-extraterestrii-cenusii-si-reptilienii-definitiv/
    https://fenomenulozn.com/2017/06/27/reptilienii/
    Toate aceste linkuri trebuiesc citite.

    RăspundețiȘtergere
  27. UN STRIGĂT DIN «CATACOMBE»

    Cei care au oprit pomenirea ierarhilor apostaţi împreună cu mirenii care îi urmează, au intrat în «catacombe». Nu vă temeţi Hristos este cu noi !

    Am fost judecat în consistoriul monahal al Arhiepiscopiei Vâlcea şi m-au exclus din monahism, cu inderdicţia de a purta hainele monahale. Slavă lui Dumnezeu pentru toate ! Mă bucur că sunt prigonit pentru Dreapta Credinţă şi mă rog Domnului Iisus, Maicii Domnului şi Tuturor Sfinţilor să mă ajute să păstrez credinţa curată, neschimbată şi neînnoită.

    Cu ajutorul Domnului i-am înfruntat, criticat, am vorbit împotriva ecumenismului şi al sinodului eretic din Creta dar şi împotriva sistemului antihristic şi consistoriul de judecată mi-a dat această hotărâre.

    Să urmăm Sfinţilor Mărturisitori din toate veacurile care au fost adevăraţi Stăjeri ai Ortodoxiei, să mergem după părinţii chilioţi din Athos care au întrerupt pomenirea.

    Fericiţi vom fi de toţi Sfinţii, de vom păstra în adevăr mântuirea, căci învăţătura lor ne învaţă să alegem între Ortodoxie sau moarte !

    Să ne opunem numerelor, cnp-urilor şi tuturor documentelor electronice, ca să nu ne lepădăm de numele de la botez şi să nu acceptăm sub nici o formă implantul cipului care este pecetluirea şi pentru care nu vom avea iertare de la Dumnezeu. Cu ajutorul şi din îndemnul Maicii Domnului «Portăriţa», nu sunt de acord cu nici un document antihristic cu cnp sau fără, fiindcă Sfinţii din «Sarea Pământului» ne-au avertizat : «să nu vă semnaţi pe nici un act, nimic demonic nu trebuie acceptat, lepădarea de Hristos începe de la primirea oricărui document al acestei conduceri antihristice». Sfinţii nu binecuvântau să se primească nici un fel de acte, nici un fel de buletine. Diavolul îşi însemnează slujitorii săi cu numere, Dumnezeu cu nume.

    Cu binecuvântarea Maicii Domnului care s-a arătat acelor persoane din Rusia şi le-a spus: «să nu se primească nici un document antihristic», mă dezic de ele pentru că este o închinare la Fiară. Buletin nu mai am, pentru că are cnp- ul care este numărul Fiarei care înseamnă înregimentarea în sistemul satanicesc şi nu mai sunt trecute numele părinţilor. Acest buletin cu cnp cât şi celelalte documente care conţin cnp sau fără cnp constituie lepădare de Hristos – prima treaptă. Şi noi, în privinţa globalizării numerelor, buletinelor şi tuturor celorlalte acte cu cnp sau fara cnp, trebuie să ţinem cont de învăţătura lui Hristos.

    Zice în Pateric că pasărea care se prinde în plasă doar cu o gheară piere toată, aşa şi noi, de ne vom agăţa puţin de cnp şi de orice document, atunci ne vom pierde sufletele pentru totdeauna. Dacă veţi primi un act, îl veţi primi şi pe altul, un act demonic de veţi primi, veţi primi şi pecetea, nu veţi mai avea putere să luptaţi. Ne vom mântui sufletele prin refuz şi fugă de sistem. Sfinţii au văzut în acte pecetea lui Antihrist prin etape şi ne îndeamnă să nu recunoaştem autoritatea Fiarei, să nu primim nimic de la noua guvernare. Nu trebuie să ne închinăm sistemului Fiarei. Scopul elitei globale este distrugerea totală a omenirii prin numere, o religie unică, un guvern mondial şi un conducător planetar. Scopul ordinii mondiale este să pregătească omenirea pentru venirea lui Antihrist. Ei doresc să distrugă Sfânta Ortodoxie şi să unească lumea într-un singur lagăr electronic şi fiecăruia să-i atribuie câte un număr de identificare, pentru a controla omul prin intermediul acestuia. Ceea ce şi astăzi se întâmplă, vor să ne robească şi să ne ducă la picioarele lui Antihrist.

    Chiar dacă suntem scoşi în afara condiţiilor vieţii societăţii contemporane suntem în «surghiun» pentru Hristos, fiindcă spun marii duhovnici : «În vremurile de pe urmă creştinii adevăraţi vor fi ilegali din punct de vedere statal şi vor sta pe unde va rândui Dumnezeu».

    Deziceţi-vă de toate documentele şi public, aşa cum făceau primii creştini care nu jertfeau idolilor. Să urmăm îndemnul celor din «Sarea Pământului» şi din «Convorbiri răspândite în Apocalipsă».


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok.bine,si ce sa facem?sa ne intoarcem in primitivism,in epoca de piatra,facem cum ne va indemna Bunul Dumnezeu la momentul potrivit,auzi sa renunti la CI,nimeni nu poate trai civilizat fara identitate,etc,mai terminati cu aberatii de genu'

      Ștergere
    2. Silvia vine un moment in care va trebui sa alegi: ori pe Dumnezeu ori lumea cu tot ce implica. Ce vei alege? Lumea inseamna toata structura ei. Vei fi tu in stare sa dai lumea pentru Dumnezeu? Sa faci acest sacrificiu? Asta inseamna sa faci ceea ce ai numit tu "aberatie". Deci sa dai totul sa ramana numai EL si atat. Ai fi in stare? Ti-ar fi de ajuns numai EL? Ce zici?

      Ștergere
    3. sunteti ridicoli. asa face un bun crestin? in loc sa va rugati pentru toti rataciti sa se intoarca la DUMNEZEU si la credinta voi ii huliti, aveti mai multa ura decat credinta, rusine

      Ștergere
    4. In ce sens Il hulim Luminita Sorina?

      Ștergere
  28. Furtuna rosie in Turcia ,cu nisip din Siri si Irak

    RăspundețiȘtergere
  29. 1. Toti avem microcip pe cardul de sanatate , fara el , nu beneficiem de servicii medicale .
    2. Animalele sunt identificate prin crotalii ca sa se vada ale carui stapan sunt .
    3. Nu ne va pune microcip rasa omeneasca , ci o alta, mult evoluata , o rasa extraterestra care ne va cuceri .

    Asta va insemna pentru ei ca suntem poporul pe care l-au subjugat .
    Vor dispare niste bariere pe care le cunoastem , nu va mai fi lumea lui Putin , a lui Trump , a lui x si z , ci rasa care va domina peste pamanteni . Controlul asupra noastra il vor detine EI .
    De aceea nu se va putea impotrivi nimeni , cine se va opune moare , e eliminat .
    Terorismul , daca se doreste , poate fi stopat, dar armele, unde s-ar vinde apoi ? In tarile unde e razboi se fura la greu , minereu, petrol, zacaminte pretioase, e haos, nu sunt legi, e trafic de droguri , se spala bani , deci pe mine nu ma va microcipa nici Dragnea, nici Merkel , ci EI ! Si fara voia mea, si fara sa ma intrebe .


    O rog pe d-na Maria, cand va avea informatia , sa ne spuna cine va face microciparea , oamenii sau extraterestrii ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii vor face MICROCIPAREA ! Si vor incepe cu RUSIA !

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns , o sa ajungem ca la targul de animale .

      Ștergere
    3. Am o curiozitate : de ce in Rusia ? De ce nu intr-un stat mai ateu ? Rusii( in majoritate cred ca sunt ortodocsi )nu se vor opune ? Oare vor sa inceapa tocmai cu statele care au o majoritate ortodoxa ? Asta ar insemna ca intram si noi in "colimatorul"LOR,al maleficilor.Sa inteleg ca tarile care au inca o spiritualitate mai intensa in traire(asa cum par a fi statele care sunt majoritar ortodoxe)sunt cele mai predispuse la distrugerea oamenilor prin microcipare ? Ar avea sens...Sper ca Tatal Ceresc sa le strice planurile celor ce ne vor robi pe toti...

      Ștergere
    4. De ce cu Rusia? Asa credeti,sau ati citit pe undeva? Tocmai cu ei,crestini,sa inceapa? Inseamna ca vor fi condusi din afara,daca nu sint cumva si acum

      Ștergere
    5. Doamne apără și păzește!!!
      Maria caută în apocalipsa 13 .Citeste profețiile sfinții Parinții.Vorbește cu un preot sau călugăr.
      Acceptarea cipului înseamnă lepădarea de credință și pierderea sufletului.
      Ai mare grijă că ai greșit drumul.
      Nu tot ce se întâmplă pe pămâmnt crime violuri reprezintă voința lui Dumnezeu .
      Grijă mare ce spui și scrii.
      Toate cele bune.

      Ștergere
  30. Stai sa vezi acum ce afaceri si contracte cu statul vor veni : se va face Ministerul Microcipului , intre Casa Poporului si Catedrala Mantuirii , sute si mii de angajati , ghisee, reclamatii, informatii , fonduri europene garla , experti, consilieri , secretari de stat ...ehe !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oho si ce m-ar amuza sa ne cronometreze si gazele care le dam pe wc, si-n functie de asta sa platim taxa de poluare! Ar fi ceva, nu?😊

      Ștergere
  31. Si acum se stie pe unde umblam,dupa mobil. Si acum luam amenda,daca nu avem buletinul la noi. Isteria asta cu cipurile este falsa. De unde a aparut? Din profetii,ca se va intimpla nu stiu ce, atunci cind vor fi puse cipuri. E o profetie cu al 3-lea razboi mondial,cum ca va fi in vremurile cind femeile nu vor mai avea rusine( si alte repere ale timpului). Asta va fi cauza razboiului?(ca femeile pozeaza goale?).

    RăspundețiȘtergere
  32. Proiectul L.U.C.I.D. prevede si acest lucru, oferind solutia implantãrii unui bio-cip în ureche (sau la ceafã). Pînã în prezent, testele fãcute la animale, pãsãri si pesti, au dovedit o fiabilitate si un control remarcabil, astfel încît se putea depista în foarte scurt timp coordonatele pozitiei acestora. Acest microcip contine un cod dinainte programat cu un numãr unic de identitate alcãtuit din opt cifre separate de cele trei caractere de control (cei trei de “6″) ce poate fi doar citit si nu sters (memorie RAM). Modelele folosite astãzi se numesc “Transponder” si au capacitate de emisie-receptie, fiind de mãrimea unui bob de orez. Specialistii spun cã aceste solutii constituie solutia perfectã pentru stabilirea cu precizie a oricãrei fiinte vii si astfel cei ce vor crea aceste cipuri vor putea fi usor controlati, localizati si supravegheati în toate miscãrile. Acest sistem de îngrãdire a libertãtii omului va permite ca nimeni sã nu poatã cumpãra sau vinde fãrã marcarea cu bio-cip.”

    RăspundețiȘtergere
  33. Microciparea nu va fi obligatorie. Vor fi oameni care vor trăi liberi și nu-și vor vinde sufletul. Dumnezeu îi va ocroti pe cei aleși.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:35Asa e, vom fi ocrotiti cei care nu vom primi cipul !

      Ștergere
    2. Dupa ce vom fi cipati,voi instala pe mobil o aplicatie ca sa-mi spuna cine se apropie de mine si e necipat si o voi lua la fuga daca ma anunta ca vine necipatul,apoi voi anunta la 112

      Ștergere
  34. Corrado Malanga - Simbologie si ritualuri

    http://flasv.com/video/id/3i-DZuLTyhA

    RăspundețiȘtergere
  35. Globalistii nu vor pune direct in practica implantarea oamenilor cu microcipuri, deoarece aceasta ar conduce la revolte, ci ei vor incerca s-o faca treptat: prima oara sa se limiteze tranzactiile cu bani cash, apoi sa creasca tranzactiile electronice, tiparirea cartilor de identitate, a pasapoartelor biometrice – acesta fiind pasul intermediar deosebit de important – dupa care, ultimul pas, care consta in obligativitatea oamenilor de a fi implantati cu un microcip.

    “Lupta impotriva terorismului” reprezinta o metoda speciala de a convinge oamenii naivi si docili sa renunte la libertatile civile sub pretextul “securitatii”. Asa-zisele “atentate de la 11 septembrie 2001” au fost pretextul pentru intreaga situatie geopolitica mondiala, fapt ce a dus la invazia si distrugerea Orientului Mijlociu de catre SUA si aliati, continuand cu finantarea diverselor grupari teroriste.

    Toate atentatele teroriste de pe aceasta Planeta sunt, de fapt, operatiuni “Steag Fals” cu scopul de a induce panica in randul populatiei, urmand ca apoi, autoritatile sa le ceara sa renunte la libertatile civile pentru aceeasi iluzorie si fantasmagorie “siguranta”. Ted Gunderson, fost sef al FBI pe Departamentul din Los Angeles, devenit expert in demascarea conspiratiilor, a afirmat ca, “toate atentatele teroriste sunt orchestrate de CIA si FBI pentru a ne lua libertatile”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-i rau daca nu mai platim cu bani? Dispar hotiile,evaziunea,mita

      Ștergere
  36. Microcipurile care au cauzat tumori sunt la fel cu implanturile umane VeriChip?

    Da, microcipurile care au cauzat cancer la animale sunt practic identice cu microcipurile implantabile pentru oameni. Digital Angel, compania-mamă a VeriChip Corporation, produce implantul pentru animale HomeAgain, precum şi implantul uman VeriChip.
    Singura diferenţă semnificativă dintre microcipul animal şi implantul uman VeriChip rezidă în informaţiile codate din interiorul microcipurilor. În general, implanturile animale transmit un număr de identificare de 10 cifre, în timp ce implantul uman este codat pentru a transmite un număr de identificare format din 16 cifre.
    Microcipurile care au cauzat cancer la animalele studiate în laborator au fost furnizate de BioMedic Data Systems, Inc. şi sunt identice cu implanturile umane VeriChip. Ambele conţin un microcip şi o antenă, sigilată într-un cilindru din sticlă borosilicat de 12 mm. Acestea sunt parţial acoperite cu un strat de polipropilenă anti-migrare şi se injectează în corp cu un ac de 12 cm.

    https://www.dzr.org.ro/conspiratia-microcipurilor-rfid-implanturi-cu-microcipuri-rfid-pentru-toti-oamenii-in-noua-ordine-mondiala-si-guvernul-mondial-aal-iluminatilor/

    RăspundețiȘtergere
  37. INGERUL DIGITAL

    Partea 1:
    https://www.youtube.com/watch?v=zOsEmyZqkIk

    Partea 2:
    https://www.youtube.com/watch?v=2_d3R36hIsc

    RăspundețiȘtergere
  38. Cum primesti , salarul, cum primesti pensia, cum mergi la doctor, cum trimiti copilul la scoala, cum conduci o masina cum construiesti o casa, la toate ai nevoie de documente, sint de acord cu documente si cu cipurile de pe documente, pt ca am nevoie de ele, ,dar nu voi permite niciodata implantarea a nici un fel de microcip sub piele, chiar daca mi lar pune obligatoriu il voi scoate taind o bucata de piele iar microcipul o sal pun la un catelus care o sal port peste tot unde voi avea nevoie de documente, microcipul pus sub piele si mai ales la puls unde se incruciseaza toate venele inseamna ca omul va fi condus, sau ucis sau infectat cu diverse boli, sau exterminat pt a nu mai da pensii, sau pt a disparea diferute persoane, acest microcip va fi ca o telecomanda de la distanta cu care or face ce vor dori din oameni, eu stiu caci in corpul meu este si Spiritul Sfint care ma creat, atunci cum voi pune tot in acest corp si semnul satanei impreuna cu a CREATORULUI NICIODATAAAAA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:19, odata pus tu nu-l vei mai putea scoate.
      Se pune problema daca renunti la toate astea: salariu, pensie, doctor, scoala, masina, casa, etc. Adica te retragi din tot acest sistem care formeaza ceea ce se numeste Lume, caci nu vei putea sa existi in el fara microcip, nici mancare nu vei putea cumpara fara microcip.
      Ia exemplul pustincilor. Alta cale nu este. Poti face asta?

      Ștergere
    2. Daca-ti fura,sau pierzi documentele? Te costa o groaza sa le refaci! Dar,daca te duci sa cumperi ceva de pe internet si esti ademenit in un loc pustiu si omorit pt citeva sute,e bine? Eu propun ca toti sa fie cipati si telefonul sa transmita codul persoanei care se apropie de tine. Telefonul sa-ti de-a bip cind te apropii de cineva cipat(optional). Daca te duci sa te intilnesti cu cineva si e necipat,e infractor,vrea sa te faca. Ce daca putem fi urmariti.Credeti ca intereseaza pe cineva ce face fiecare? Oricum,cine e pus sa urmareasca,se plictiseste de prostiile omenesti si e coplesit de informatii,nu are ce face cu ele

      Ștergere
    3. Infractorii si politicienii nu vor sa fie cipati,de aceea vor manipula,inclusiv prin religii,ca microciparea oamenilor e un lucru rau,sau ca la ei sa nu se aplice,nici la speciali,sub diferite motive. Tot omul sarac va fi cipat. Vrem egalitate,sa fie,dar sa fie la toti!

      Ștergere
    4. Daca ai crede in Dumnezeu,nu ti-ar fi frica de cipuri sau de altceva

      Ștergere
    5. 07:16, daca accepti cipul esti terminat de cei care ti-l implanteaza. Nu te juca cu focul.

      Ștergere
  39. Ciudat faptul ca acceptați microciparea.Stiu o persoana din America o femeie foarte credincioasă care primeste multe mesaje de la Iisus Hristos si in unul din mesaje i-a spus sa nu accepte semnul fiarei cipul ca va merge in iad.Si a îndemnat oamenii prin ea sa nu accepte chiar cu pretul vieții lor..Se intampla exact ce spune îngerul in Apocalipsa .daca cineva va lua semnul pe mana sau pe frunte se va chinui in foc si in pucioasă înaintea mielului si a lui Dumnezeu. Doamna Maria va rog citiți apocalipsa nu va jucați cu asemenea vorbe.Microcipul inseamna lepadare de Hristos.De aceea si Iisus a îndemnat-o sa nu accepte cipul asta a fost in 2016.

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu acceptați semnul fiarei.Cipul.Este lepadare de Dumnezeu.Cei ce îl accepta merge in iad.

    RăspundețiȘtergere
  41. https://romanortodox.info/romania-sub-dictatura-cipului-precursorul-semnului-fiarei-666-conform-sfintei-scripturi-apocalipsa-cap-13-si-14/

    RăspundețiȘtergere
  42. Asta-i asteapta pe cei ce primesc semnul fiarei,adica cipul:Apocalipsa 14:9,10,11: "Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
    Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
    Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei."

    RăspundețiȘtergere
  43. PARINTELE ELPIDIE,GRECIA - despre cipuri:
    ” Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, pentru ca va fi o inventie satanica extrem de complexa si va functiona pe doua nivele:
    - Primul nivel va fi similar cu antena satelit prin care putem receptiona informatii. Si vor incerca sa ne implanteze prin vaccinuri nano-echipamente in corp , invizibile cu ochiul liber si va juca rolul de spion. Acest echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman .
    Acesta va fi o parte din pecete . Nu vor putea totusi exista in noi ceea ce satanistii vor sa implanteze prin inselaciune, datorita Sfintei Impartasanii care va avea o putere asa mare incat va anihila “primul nivel ” insa nu pecetea .
    - Al doiea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte . un nano-cip ( nu ca cele din ziua de azi ) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru – si vor functiona ca un tot unitar . Va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului si nu va putea nimeni sa-l mai scoata. De aceea , cei care vor primi acest semn vor fi robiti de anti-HRIST. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii .(...)”

    http://microcipurisibiocipuri.simplesite.com/

    RăspundețiȘtergere
  44. 23:19Cu toata situatia dramatica,fac si o observatie-crezi ca te va primi, cu catelusul cu implantul tau , la magazin,ghiseu etcMai bine sa ne rugam caci Domnul ,pe ai lui,ii va pazi si ii va hrani(in mod tainic) timp de 3 ani pana va veni!Doamne pazeste-ne!

    RăspundețiȘtergere
  45. Microcipul este marcajul ca la vite. Cine il are apartine Diavolului. Omul microcipat apartine Satanei si nu va fi salavat.
    Aici se vede taria acelora care au credinta puternica, care pentru credinta lor sunt capabili sa-si sacrifice pana si viata.
    Deci nu vor fi compromisuri. Toate profetiile marilor parinti ai crestinatatii vorbesc despre aceasta.
    Ca sa intelegeti bine, in primul rand despre ce este vorba, pentru ca mi se pare ca nu prea aveti clar in minte subiectul tratat, va spun ca acest microcip va inlocui banul, in primele faze. Scuza va fi combaterea evaziunii fiscale. Nemaifiind bani lichizi orice lucru care il cumperi va trebui sa platesti cu microcipul. Daca tu te impotrivesti lor, acel "cont al tau bancar" va fi blocat. Mori de foame. Nimic nu poti cumpara, pentru ca nemaiexistand banii lichizi, fiind scosi din uz, vei fi nevoit sa cumperi doar cu banii virtuali de pe microcip. Cine nu este de acord cu ei este usor de santajat. Daca iti blocheaza contul cateva luni, te intorci la ei cu "coada intre picioare". Odata ce il ai nu este posibil sa te mai revolti sistemului. IMPOSIBIL!!!
    Problema este ca avand acest microcip vei accepta marcarea din partea Satanei.
    O alta problema este ca daca se adevereste treaba asta cu microcipul inseamna ca va fi si acea lupta intre Bine si Rau.
    Asadar decideti, ucisi de catre Bine cu microcipul in voi (pentru ca in cazul asta te autodenunti ca apartii neghinei) sau risti, murind de foame neavand bani. Deci nici intr-un caz nu va fi usor... dar pentru a avea o minima sansa de supravietuire aici si dincolo eu va spun alegeti calea care pare cea mai grea, la prima vedere, aceea de a ramane "curati".
    Sunt enorm de multe implicatii in spatele acelui microcip... nu numai banii si serviciile medicale... atat de multe se ascund in spatele acestuia incat se depaseste orice fantezie, oricat de bogata ar fi ea. Alegeti calea cea mai grea...PENTRU CA ESTE UNICUL DRUM POSIBIL!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci Maria Ghiorghiu se va lepada de Dumnezeu cu prima ocazie. Va accepta cipul fara sa cracneasca. Voi cei care o sustineti neconditionat aici pe blog, inca mai credeti ca tot ce spune e de la Dumnezeu?
      In biblie spune clar ca cel care va accepta semnul satanei va ajunge in iad. Mai clar de atat nici ca se poate! Aviz amatorilor! Ca sa citesc un clasic in viata! :))

      Ștergere
  46. Parintele Gavriil de la muntele Athos,ucenicul Sfantului Paisie Aghioritul - despre actele electronice: "Nu le luati sau distrugeti-le":

    https://www.youtube.com/watch?v=TSjaht1T1dc

    RăspundețiȘtergere
  47. Mari duhovnici si ierarhi - NU actelor cu cip:

    https://www.youtube.com/watch?v=9zTPynVsrbc

    RăspundețiȘtergere
  48. Maria, sper sa iti schimbi opinia despre microcipare. Te va ajuta Duhul Sfant sa o faci - cel putin asa sper. Sa fii sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  49. Pai Maria, daca accepti cipul inseamna ca Biblia nu are valoare pentru tine, ea te atentioneaza sa nu accepti semnul Fiarei !

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu-i urmati pe cei care spun ca vor merge cu turma la Microcipare.
    In timpul cand va devenii obligatoriu implantarea Cipului , nu vor fi decat doua grupe de CREDINCIOSI [crestini sunt toti] , cei CURAJOSI , adica cei care vor pleca din orase in salbaticie , paduri , munti, si cei SPECIALI care vor ramane in orase , dar acestia vor fi HOTARATI sa moara pt HRISTOS , sustinand CUVANTUL DOMNULUI si neprimind pecetea antihristului , adica Cipul pe mana sau frunte. Acestia vor fi intradevar MARTIRI.

    RăspundețiȘtergere
  51. Apocalipsa 13. Este cipul semnul fiarei. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
    Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
    Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
    Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.
    Doamna Maria acceptati semnul fiarei 666 ?

    RăspundețiȘtergere
  52. D-na Maria, stiti de parintele zilelor noastre Iustin Parvu, a fost contemporan cu noi. Intrebare- credeti in profetiile dinsului?Daca da atunci cum de acceptati ciparea cu atita seninatate? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  53. Potrivit unor materiale prezentate de CNN, persoanele care folosesc medicamente si carora nu le place sa-si aduca aminte cand sa-si ia pastilele, sa se gandeasca la ele sau sa faca propriile alegeri proactive in legatura cu acestea pe parcursul zilei, ar putea, in curand, sa-si administreze medicamentele prin intermediul unui cip implantat.

    Compania MicroCHIPS impreuna cu cercetatorii MIT lucreaza la crearea un cip mai mic de un centimetru patrat in care sa poata fi « incarcate » cu pastile. Acesta ar fi capabil sa administreze medicamente in corpul dumneavoastra in anumite doze si la anumite intervale de timp, in conformitate cu “ordinele medicului” – in timp ce mintea e libera sa se ocupe de lucruri “mai importante”.

    In materialul informativ se specifica faptul ca, in cazul in care doza sau intervalele de administrare ale medicamentelor trebuie schimbate, medicul va putea sa modifice microcipurile de la distanta. Cipurile, care au fost testate incepand din 2012 pe o serie de bolnavi de osteoporoza, vor avea capacitatea de a transmite informatii in timp real pentru a tine o evidenta permanenta a dozelor exacte care au fost administrate, in ce moment, precum si alte informatii de ordin medical. Cipurile vor fi lansate pe piata in 2017 si vor fi capabile sa functioneze wireless in organism timp de 16 ani.

    RăspundețiȘtergere
  54. Acest cip ar putea fi folosit pentru a conecta trupurile utilizatorilor intr-o “matrice”, pentru a deveni noduri in plasa de informatii globala, o unitate economica si de calcul care ne leaga fizic corpul de complexul farmaceutic-industrial-financiar.

    Aceasta dovedeste ca tampirea oamenilor se produce arareori numai din vina inovatorilor unei tehnologii, de vreme ce exista o piata care se potriveste cu nivelul de inconstienta pe care produsul este conceput sa-l satisfaca.

    Invitarea industriei farmaceutice la a controla mintea si a acapara total biochimia unui trup nu inseamna neaparat ca acesti consumatori (inconstienti) sunt “rai”, insa lucrul ne face sa ne gandim la chestiunile filosofice atemporale legate de intelepciune si virtute. Ce fel de impact are asupra celorlalti indivizi renuntarea zilnica la dreptul de alegere constienta si responsabila? Ce fel de mediu creaza acest refuz al libertatii de alegere (…) ? Cum pot cei care nu pot fi responsabili pentru ei insisi sa fie responsabili pentru civilizatie?

    Multe medicamente au efecte secundare neurologice si psihologice si contra-indicatii scrise direct pe ambalaj. De exemplu, avertismentele scrise pe flacon reprezinta modalitate extrema de avetizare, astfel incat oamenii sa nu ia din imprudenta anumite medicamente in timp ce conduc, sau cand folosesc echipamente grele, in stare de ebrietate sau cand sunt sub tratamentul unor alte medicamente speciale. Unde vor fi scrise aceste avertismente si contra-indicatii in cazul microcipurilor astfel incat sa le poti consulta inainte de a ti se administra un medicament ? Poate ca nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
  55. Mii de persoane sunt fericite să şi le vâre sub piele, loviţi de fericire: acum îşi pot descuia casele şi maşinile, îşi pot porni computerele sau telefoanele mobile doar cu o singură mişcare de mână. Nu sunt supra-oameni, ci împătimiţi ai tehnologiei, care şi-au injectat singuri microcipuri în corp, conform unui articol din Sydney Herald.

    Supranumiţi biohackeri, aceştia folosesc aşa numitele cipuri RFID (radio-frequency identification) ca pe ultimul răcnet în materie de tehnologie, ce le permite să-şi depăşească “condiţia de om” ce apasă pe clanţă pentru a deschide o uşă şi pe buton ca să deschidă un computer. De dimensiunea unei boabe de orez, cipurile RFID pot fi implantate foarte uşor, sub piele, cu ajutorul unui ac hipodermic.

    Odată introduse sub piele şi activate, implanturile trimit un număr de identificare (ID) unic, care poate fi folosit pentru a activa dispozitive precum telefoane mobile şi încuietori. Acelaşi tip de cip le este implantat şi animalelor de casă, pentru a fi găsite uşor dacă se pierd.

    Totuşi biohackerii aleg de bunăvoie să-şi implanteze cipurile nu din teama de a se pierde, ci pentru că este cool şi totul pare să devină mai uşor. Atenţie însă, cipurile nu trimit date doar la dispozitivele pe care le controlăm ci şi la imense baze de date cu informaţii despre utilizatorii de RFID, precum date personale, adrese, istoric al datelor medicale etc. baze de date controlate de guverne, de corporaţii şi care, experienţa dovedeşte, pot fi sparte de hackeri oricând.

    RăspundețiȘtergere
  56. Microcipurile incorporabile în om sunt învelite într-un înveliş organic ce le face uşor de acceptat de către corp însă, şi foarte greu de extras, odată integrate în ţesutul uman.

    Totul vine cu un preţ
    Iar dacă viaţa devine aparent mai uşoară, telecomenzile, telefoanele mobile putând fi înlocuite cu un sigur microcip, trebuie menţionat că tehnologia de ultimă generaţie vine cu un preţ. Specialistul în cibernetică Mark Gasson, de la Universitatea din Reading, din Marea Britanie, a devenit prima persoană infectată cu un virus de computer, după ce şi-a injectat el însuşi un cip în 2009, pentru a controla dispozitivele electronice din biroul său. Virusul s-a replicat pe cardurile de acces în clădire, folosite de personalului universităţii, şi a infestat şi baza de date a instituţiei. În ciuda “micului inconvenient”, Gasson şi alţi oameni de ştiinţă afirmă că viitorul aparţine populaţiei “computerizate”, dând acest scenariu drept iminent.

    Implanturile vor schimba lumea, cred ei “Vor schimba chiar esenţa a ceea ce înseamnă să fii om”, afirmă Gasson. “Oamenii nu mai pot interacţiona în societate în zilele noastre, dacă nu au un telefon mobil. Credem că implanturile umane vor avea un parcurs similar. Va fi atât de dezavantajos să nu ai un astfel de implant încât este esenţial să fie obligatoriu!”, declara Gasson.

    RăspundețiȘtergere
  57. Ştiinţa versus etică şi noi valenţe ale controlului social
    Văzută drept o inevitabilitate de către unii oameni de ştiinţă, ideea implanturilor stârneşte îngrijorări printre specialişti.

    “Microcipurile RFID sunt, în esenţă, un generator al unui ID unic încorporat în corpul vostru. Aşa cum ştim, numerele pot fi furate şi datele pot fi accesate de hackeri.” atrage atenţia Dr Katina Michael, profesor la University of Wollongong, specializată în implicaţiile socio-etice ale tehnologiilor emergente.

    Nu este normal, arată specialista, ca problemele care afectează bazele de date şi computerele, precum atacurile hackerilor, să fie interconectate cu corpul uman. Mai mult, ne îndreptăm spre o societate de tip Big Brother în care se doreşte ca oamenii să poarte instrumentul prin care sunt spionaţi chiar în trupurile lor. “Guvernele şi marile corporaţii vor avea posibilitatea să urmărească acţiunile şi mişcările oamenilor, şi să îi încadreze în diferite categorii socio-economice, politice, rasiale, religioase sau grupuri de consum, pentru ca în final să ajungă să-i controleze.”, mai avertizează Dr. Michael.

    Dr. Michael este în special îngrijorată că oamenii vor fi forţaţi sau constrânşi să aibă un implant, lucru care, de altfel, explică ea, s-a şi întâmplat. “Această perspectivă este atât de îngrijorătoare încât cel puţin nouă state americane au interzis implanturile de microcipuri.” a explicat ea.

    RăspundețiȘtergere
  58. Sinodul Bisericii Rusiei despre ACTELE ELECTRONICE si noile tehnologii de SUPRAVEGHERE (document oficial)


    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/sinod-biserica-rusiei-acte-electronice-noile-tehnologii/

    RăspundețiȘtergere
  59. Dupa microcipare va veni si sterilizarea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Controlul nasterilor va deveni o necesitate,suprapopularea distruge populatia. E dovedit la animale,cind sint prea multi pradatori,dispare prada si pradatorii mor de foame,pina se inmulteste din nou prada

      Ștergere
    2. 19:51 vorbesti prostii, sunt zone enorm de intinse pe Terra unde nu locuieste nimeni, este o falsa problema suprapopularea.

      Ștergere
  60. Doamna Maria iar cenzurati comentariile.V-am spus ca o fata din America i-a vorbit Iisus Hristos in 2016 si i-a spus sa nu accepte cipul pecetea 666 ca va merge in iad..Deci,dvs.de ce credeti ca este un lucru bun cipul pe cand Iisus ne indeamna sa nu il luam? Va rog sa aprobati comentariul altfel nu sunteti serioasa.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  61. Apoi multi sfinti parinti,ca si Iustin Parvu,a avertizat lumea asupra pericolului cu semnul 666 care este cipul sa nu il primeasca careva,caci este scris ca in profetia Apocalipsei spune ingerul cu glas tare ca cine il va accepta va fi chinuit in foc si pucioasa inaintea Mielului...Deci,cititi biblia si nu mergeti dupa propriile instincte,ca va ve-ti pierde..De ce credeti ca in apocalipsa 13 oamenii vor fi martirizati de la mic la mare,pentru ca nu vor lua cipul nu? Acestia vor fi ucisi si isi vor da viata pentru Hristos pentru ca nu vor primi semnul pe mana si pe frunte.Va rog aprobati-mi comentariul.

    RăspundețiȘtergere
  62. Implantul cu microcip , este PECETEA SATANEI ,dar pt cei care cred ca SUFLETUL este ceva metaforic , vor vedea unde i-i duce aceasta sfidare a Cuvantului lui DUMNEZEU. Adica in IAD , care este FIZIC si nu metaforic.

    RăspundețiȘtergere
  63. Cip=Iad...am fost avertizati prin Biblie si Sfintii Parinti.La Infricosatoarea Judecata,ce raspuns vor da cei care accepta cipul?

    RăspundețiȘtergere
  64. “De ce vă este frică, puțin credincioșilor?”

    Credeți că "ăștia răi" (reptilieni, archoni, oculta, cabala, duhuri rele, etc) au nevoie de cipuri ca să influențeze oamenii?
    Cine e slab în credință va cădea în ispită indiferent sub ce formă este.
    Iar cine e aproape de Dumnezeu cu sufletul va fi protejat indiferent de ceea ce se întâmplă pe Pământ.

    Dumnezeu nu și-a întors fața de la noi. E aici, ne iubește și ne așteaptă să mergem spre El.
    Fără niciun fel de frică.

    "În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi."

    Luc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine primeste microcipul nu mai are cum sa fie protejat, caci isi va fi vandut sufletul.

      Ștergere
    2. 20:42Asa este!Fiti tari crestinilor si nu numai!

      Ștergere
  65. Un preot din America si-a implantat Cip si nu mai putea sa se rage din cauza semnalului transmis de gps prin satelit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i de mirare. Caci nu mai are liber arbitru.

      Ștergere
    2. Da de ce si-a implantat cip,ca ragea?

      Ștergere
    3. Nu draga, a vrut sa spuna ca dupa implantare nu a mai putut sa se roage.

      Ștergere
    4. An.00.15.citind replica ta,era sa-mi dea cafeaua afara pe nas ! Tulai,da'zalud esti ! Mi-ai facut ziua mai vesela.Sa traiesti,sa infloresti !...

      Ștergere
  66. CIPUL ESTE DRACUL SATANA,,NU ACCEPTATI SEMNUL 666.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:10Acesta e singurul adevar!Aceasta e optiunea romanilor D-na Maria si nu cum ziceti d-oastra!Se pare ca nu respectati cuvantul lui Dumnezeu spus cu tarie in Apocalipsa ,sau nu-i iubiti pe oameni si-i sfatuiti intentionat gresit.Romanii au mare credinta si cand e vorba de sufletul lor vor asculta Numai de Sfanta Evanghelie si Sf.Parinti.Slava Sfintei Treimi in veci!Amin!

      Ștergere
    2. 22:10Acesta e singurul adevar!Aceasta e optiunea romanilor D-na Maria si nu cum ziceti d-oastra!Se pare ca nu respectati cuvantul lui Dumnezeu spus cu tarie in Apocalipsa ,sau nu-i iubiti pe oameni si-i sfatuiti intentionat gresit.Romanii au mare credinta si cand e vorba de sufletul lor vor asculta Numai de Sfanta Evanghelie si Sf.Parinti.Slava Sfintei Treimi in veci!Amin!

      Ștergere
  67. Parintele Novikov care in 2010 a fost omorat de oculta satanica,(din pozele lui curge Mir;filmarea e pe youtube)vorbeste despre acte biometrice,cipuri si ce ne asteapta daca le acceptam:

    https://www.youtube.com/watch?v=Frx5l2LNt68

    RăspundețiȘtergere
  68. Duhovnicii Athosului despre cardurile cu cip


    Argumentele teologice care au stat la baza poziţiei Greciei în anul 1997 au fost oferite sinodului de marii duhovnici athoniţi care au sprijinit descoperirile dumnezeieşti ale Sfîntului Paisie Aghioritul, recent canonizat. Următoarele fragmente sînt transcrise din înregistrările audio (aflate la sfîrşit) efectuate în Muntele Athos în luna Mai 2008 de un duhovnic român:

    Părinte Aristide, v-am ruga câteva să ne daţi sfaturi referitor la această problemă (a actelor electronice).

    Pr. Aristide: Asta e ceea ce spune Apocalipsa. În final trebuie să înţelegem că oamenii vor să se întoarcă la un fel de idolatrie, cum a fost la început, şi asta după cum se vede, mergem către sfârşit. Ne adună. Templul lui Solomon se pregăteşte, şi se ştie că e templul lui antihrist, nu ştim când va fi gata, dar va fi. Toate aceste dificultăţi pe care le avem, lipsurile, ei ne conduc şi ne adună, să ne strângă din toate părţile, de acolo, de acolo, ca să n-avem de ales şi să spunem: „Bine, doar daţi-ne de mâncare şi vom tăcea”. Nu trebuie să se ia aceste acte. S-a vrut să se facă asta, să se introducă, dar Dumnezeu a întors (situaţia). Dumnezeu va vorbi fiecăruia ce trebuie făcut. Masoneria internaţională e cea care încearcă să le introducă. Prin acest cip vor şti că vorbim, ce vorbim, unde-am fost, tot.

    Creştinii întreabă ce să facă acum, dacă se eliberează aceste documente şi ei au nevoie să-şi achite datoriile, să se întreţină, etc.

    Pr. Aristide: Nu trebuie să le ia, aceasta este hotărârea.

    Şi părintele Paisie Aghioritul a avut descoperire dumnezeiască şi a fost categoric.

    Pr. Aristide: Dumnezeu va întoarce (va răsturna) acestea, ne va arăta ce să facem.

    Credeţi că aceasta este o problemă importantă?

    Pr. Aristide: Dumnezeu ne vrea sfinţi! Trebuie să se adune creştinii. Şi monahi, şi mireni. Şi să rămână cu Hristos.

    Dar dacă unii ierarhi sau alţi slujitori vor zice să le luăm, că nu-i nimic?

    Pr Aristide: Canoanele Sfinţilor Apostoli spun nu. Dacă eşti creştin şi te întreabă dacă te lepezi de Hristos, cum să asculţi?

    … este lepădare?

    Pr. Aristide: Cipul nu este pecetea. Cipul e doar pentru a şti tot despre noi. Prin cip înlesnesc pecetluirea. Cipul e chiar pasul înainte de ultima treaptă care este pecetluirea.

    Atunci omul, dacă acceptă, este despărţit de Hristos!

    Pr. Aristide: Primind aceste acte, e ca şi cum l-am lua pe diavol lângă noi. Nu e lepădare direct, dar îi dai lui toate drepturile. Mai ales funcţionarii publici, profesorii, vor trebui să le ia. Uite aşa ne strâmtorează din toate părţile, ca să ne lege. Dar Dumnezeu poate întoarce (răsturna) toate acestea. Şi războiul. După cum se văd acum lucrurile, către acolo merg: să ne adune. Nu trebuie să luăm cipuri şi acte din acestea.

    *

    RăspundețiȘtergere
  69. Părinte Gavriil, am vrea nişte sfaturi, când informatica şi electronica au avansat şi ne pun în postura să luăm acte electronice.

    Pr. Gavriil: Părintele Paisie spune clar că nu trebuie să luăm actele electronice. Numărul acesta 666 e numărul diavolului, şi dacă îl luăm şi semnăm, l-am recunoaşte pe satana ca stăpân al nostru. Aşadar nu trebuie să-l luăm! Trebuie să ne închinăm numai Domnului şi Dumnezeului nostru, nu la altcineva, iar în momentul în care am primit acest act suntem de acord cu regulile satanice pe care vor să ni le impună.
    Cei care primesc sunt ca un element negativ, fiindcă după asta pot foarte uşor să primească pecetea.
    Părintele Paisie a fost împreună în Sinai cu părintele Adrian, care stătea acolo de 32 de ani, şi aceleaşi descoperiri dumnezeieşti le avea şi acest părinte ca şi părintele Paisie despre documentele electronice.
    Numărul satanei, 666, este numele lui, şi cei care primesc acest număr – pentru că semnăm actele
    -, Dumnezeu retrage harul (asupra numelui satanei Dumnezeu nu poate menţine harul! – n.n.) şi nu vom avea puterea să rezistăm când se va veni cu pecetluirea pe mână sau pe frunte, pe toată creştinătatea. Imediat după actele electronice se va trece la etapa următoare, pecetluirea, nu se rămâne la acte electronice, ci imediat se va trece la pecetluire (cum au şi zis). Şi în Grecia sunt diferite opinii, dar marea majoritate nu vor aceste acte.
    Părintele Paisie Aghioritul spunea că primii care vor lua actele vor fi egumenii şi episcopii. Părintele Paisie mai spunea că mulţi vor lua aceste buletine, şi puţini nu le vor lua… De aceea, duhovnicul trebuie să spună corect şi hotărât că nu trebuie să ia aceste acte.
    Care le va lua.. la mila lui Dumnezeu… Şi noi ne neliniştim.
    Nu-i uşor, dar nădăjduim că harul lui Dumnezeu va ajuta. Nu trebuie să le spunem oamenilor să se sperie, dar nici să le spunem că „nu e nimic”. Mulţi părinţi din Sfântul Munte spun că aceste acte electronice îndepărtează de credinţa adevărată. Dacă au 666 sub orice chip, să nu se primească! Prin actele electronice, ne vor controla şi ne vor lipsi de libertatea pe care ne-a dat-o Hristos.
    Macabeilor li s-a spus să mănânce carne, şi au refuzat, şi au fost martirizaţi.
    Dacă pentru un lucru aşa mărunt s-au făcut martiri, darămite acum când ne porunceşte Hristos să nu luăm aceste acte, că-L negăm pe Dumnezeu!
    Sfânta Matrona zice că în vremurile de prigoană vom trăi cu cocoloaşe de pământ, şi tot nu vom muri de foame.
    Că Dumnezeu va binecuvânta şi pământul, să-l mâncăm, să ne mântuim.
    Dumnezeu e cel mai bun Doctor şi Iconom şi Arhiereu.

    RăspundețiȘtergere
  70. Pr. Ioanis: Dacă poţi, să nu-l iei. Noi nu-l luăm. Alţii vor lua…

    Dar ca duhovnic ce să spunem creştinilor care vor un sfat?

    Pr. Ioanis: Ce-a făcut Alexei al Rusiei, aşa să faceţi şi sfinţia voastră. Că el n-are legătură nici cu Papa, nici cu buletinele.

    Dar el e în Rusia, noi avem altă conducere bisericească în România, nu aparţinem de el.

    Pr. Ioanis: Dacă puteţi să nu luaţi (actul), nu-l luaţi.

    Dacă nu-l ia şi-şi pierde serviciul, ce vor face? Au reabilitare înaintea lui Dumnezeu, au pocăinţă dacă l-au luat?

    Este pocăinţă, dar să nu se ajungă să-şi pună pecetea pe frunte şi pe mână.
    Dar după câte văd, într-acolo se merge. Iar pe linia roşie e bine să nu mergi.
    Un om din Cipru deja spunea că avea pecetea pe mână, şi nu mai putea să-şi facă sfânta cruce.
    Şi în Ierusalim sunt care au deja implant. A venit episcopul Onufrie din Ucraina şi a îndemnat creştinii să lupte să nu-l ia.
    Dumnezeu vă va arăta ce trebuie făcut, Dumnezeu e iubitor de oameni. Nu-l luaţi.
    Dar vedeţi întâi ce fac ierarhii, şi să-i întrebaţi, şi apoi mai vedem ce e de făcut.
    Toţi mucenicii cu luptă şi cu post şi cu rugăciune au ajuns Sus.
    Sfânta Maria Egipteanca a postit şi iată unde a ajuns! Vedeţi ce poate postul?

    *

    Pr. Nectarie: Actele sunt pregătite, dar oamenii s-au împotrivit. Şi Biserica. În 1986 au început şi în 1997 au fost gata. Sfântul Sinod, în 1997 a spus să nu le luăm.
    Şi Sfântul Munte a spus acelaşi lucru.
    Toţi au spus nu actelor care au cod de bare sau bandă magnetică, şi celor care au înăuntru un microcip.
    Telefonul are microcip, dar problema nu este tehnologia, ci scopul cu care se face acest control al oamenilor, căci toate aceste acte sunt înainte-mergătoare, exact înainte de închinarea finală.
    Toate animalele au început să aibă cip, iar dacă nu au, poliţia are dreptul să le ia. Aşa va fi şi cu oamenii.
    Au început cu actele, şi vor să ajungă la faza de a le pune în om (vezi legislaţia europeană – n.n.).

    Aţi vorbit cu vreun specialist în electronică să vă explice?

    RăspundețiȘtergere
  71. Pr. Nectarie: Chiar dacă nu au cip, cod de bare au sigur. Nu se vede în microcip, dar codul de bare face acelaşi lucru: pune numărul asupra obiectului sau animalului sau omului. Un avocat la Uniunea Europeană a afirmat textual să se bage un cod la mână şi la frunte, şi a spus că nu mai trebuie să scoatem cardul, ci să se pună direct pe mână şi frunte.

    Sfinţia voastră ce le spuneţi creştinilor să facă?

    Pr. Nectarie: Eu nu sunt de acord cu lucrul acesta. Omul credincios nu ia nici obiecte care au microcip. Dacă le spui nu-l lua! … sunt unii oameni în Grecia care nu iau nici lucruri din supermarket care au cod de bare ca să nu ajute venirea lui antihrist. Dacă nu-l ia numai eu, rămân singur, trebuie să fim uniţi încât statul să dea înapoi.

    Părintele Paisie spune că şi actul acesta este lepădare.

    Pr. Nectarie: Părintele Paisie după ce s-a împotrivit cipului, a plecat să-şi facă mănăstire, unde acum sunt computere, poarta se deschide cu telecomanda, iar părintele Paisie a ştiut toate aceste lucruri şi nu s-a împotrivit acestora.

    Pentru că alta este o bancnotă sau un lucru, şi alta este paşaportul sau buletinul care-l identifică pe om.

    Pr. Nectarie: Da. Pentru acest lucru nu luăm buletinul. Paşaportul nu este obligatoriu, ne putem dispensa de el. La fel şi telefonul. De acestea te foloseşti, dar buletinul este semnătura şi personalitatea mea, identitatea mea, pentru asta trebuie să nu-l luăm.
    Celelalte lucruri nu (nu sunt identitare). Dar actul de identitate să nu-l luăm. Asta trebuie să spună Biserica. Noi, în Grecia, ne-am opus, am cerut episcopilor, iar episcopii toţi împreună au spus să nu se ia.

    *

    Părinte, aş vrea să ne spuneţi câteva cuvinte în general despre acest subiect, şi dacă prezintă un pericol pentru cel care va lua acest document?

    Pr. Partenie: Eu nu sunt de acord cu sistemul acesta european care este conceput de sioniştii care vor să pună în practica Apocalipsa Sf. Ioan. Şi o iau aşa, metodic. Şi eu mă neliniştesc de subiectul acesta pentru că lumea, deşi vede unde merge lucrurile, nu-şi dă seama.
    Subiectul ar trebui să-i precupe pe toţi creştinii în general, şi mai ales Biserica. Atunci când Biserica nu vorbeşte, adică Sinodul, ce poate să facă un singur preot? Eu personal nu-l iau.
    Oamenii vor suferi mult din cauza asta, pentru că dacă nu-l iei, nu vei putea să cumperi, să vinzi, să faci nimic, şi oamenii se vor împărţi, se vor face comunităţi, cei ce vor să ţină dreapta credinţă, şi vor fi nevoiţi să ia calea munţilor. Într-o zi o să vină o mare prigoană şi un mare rău asupra Bisericii.
    Aşa cum a fost în vremea comunismului în Rusia, aşa va fi şi acum. De aceea la sfârșitul vremurilor Dumnezeu a pus deoparte pe Sf. Ilie şi pe Sf. Enoh, fiindcă numai ei îl vor mustra pe Antihrist.

    Totuşi, perioada Sf. Ilie şi a Sf. Enoh e atunci când va veni antihrist, acum e o perioada premergătoare.

    Pr. Partenie: Într-adevăr, n-am ajuns zilele acelea, dar o să le ajungem, fiindcă după cum merg lucrurile nu suntem departe. Ca duhovnic, dacă spune cineva să nu ia lumea buletinele, va suporta consecinţele. Dacă se vor ridica creştini şi oameni ai Bisericii şi vor protesta, sigur va ajunge foc mare şi subiectul va trebui pus în discuţie.

    În Elada iată că s-au făcut proteste.

    Pr. Partenie: Şi încă protestează.

    Deci e o problemă foarte serioasă pe tema aceasta.

    Pr. Partenie: Este una dintre cele mai serioase probleme. Ni se vor impune, fiindcă suntem în Uniunea Europeană.

    Ce trebuie să facă creştinii? Să postească, să se roage mai mult?

    RăspundețiȘtergere
  72. Pr. Partenie: Spune în Apocalipsă că în vremurile acestea de grea încercare creştinii care vor fi în zilele astea şi se vor împotrivi, vor fi mucenici mai mari decât cei dintâi.
    Şi va fi mare măcel. Şi dacă încă nu au reuşit să impună buletinele este pentru că s-a împotrivit Biserica. De aceea ei au grijă întâi să îngenuncheze Biserica, şi după aceea au cale liberă.
    Spune Mântuitorul că apostazia se va petrece, fiindcă nu va trece nici o iotă din Scriptură care să nu se împlinească. Când vedem că guvernele din lume fac legi pentru homosexuale, unde ne aflăm, în ce zile? Ne aflăm în vremuri foarte tulburi.

    Deci trebuie rugăciune mai multă, lucrare duhovnicească mai intensă.

    Pr. Partenie: Da. De ce credeţi că se petrec atât de multe furturi şi nelegiuiri?
    Tocmai ei înşişi le înlesnesc, ca să poată mai apoi să pună pecetea, adică apostazia.
    Noi trebuie să ne vedem de lupta noastră şi să luptăm în continuare.

    RăspundețiȘtergere
  73. Dragii mei, de ce unii dintre voi vorbiti in numele meu?
    SEMNELE FIAREI sunt extrem de multe! Cipul nu este semnul fiarei, ci este un rezultat al stiintei. Un rod al stiintei care a evoluat mult si extrem de repede.
    Iata cate insemne poate avea FIARA:
    Simboluri satanice – Bucuria lui Satan
    bucurialuisatan.com/simboluri-satanice/
    Translate this page
    Nov 6, 2013 - E un fapt trist că puțini sataniști cunosc adevărata semnificație a simbolurilor noastre. Cei mai mulți preiau informații false și eronate din surse creștine. Creștinii își arată încontinuu prostia și ignoranța. Cunoștința este cel mai mare dușman al lor, întrucât nicio înșelătorie, nicio farsă și nicio ........
    Asadar dragii mei, nu mai vorbiti in locul meu! Daca microciparea va fi obligatorie,sigur ca nu ma voi opune,dar, dar rămâne sa ma lupt cu ispitile diavolului. Si credeti-ma ca-l voi nimici cu SFANTA CRUCE a LUI HRISTOS si cu RUGACIUNILE mele catre BUNUL DUMNEZEU si catre MAICA DOMNULUI. Eu nu-mi voi ingropa TALANTUL !!! Ci voi risca si voi sta in mijlocul SEMENILOR nostri ca sa -L indepărtez de SATAN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deja v-ati inggropat talantul si pecetluit soarta la Iad,daca acceptati cipul,e la fel cum a-ti accepta cca omul se trage din maimmuta pt ca va incredeti in stiinta si religiile lumii acesteia care sunt ale diavolului!Daca ne-ar fi nascut Dumnezeu roboti cu cip,am fi zis ca nu e semnul fiarei,ci ca e cuvenit sa-l avem,dar Dumnezeu nu nea nascut,cipati sau roboti!

      Ștergere
    2. Tocmai ca cipul este lepadare de Hristos,odata implantat acest cip in corp este ca si cum te-ai lepadat de Hristos si harul ti-a fost retras.Pentru simplul motiv ca ai ales fiara. prin cip oamenii vor da inchinare fiarei si selectati ai lui.

      Ștergere
    3. Maria
      Mare păcat să spui așa ceva .
      Caută în Biblie Apocalipsa 13 și bei înțelege ce este cu cipul.
      Este periculos să te pronunți asupra unor lucruri pe care di păcate nu le cunoștiț
      Cipul este mijlocul prin care se va anula libertatea omului.
      Cuțitul poate fi folosit pentru a tăia pâine dar și pentru a răni o persoană.

      Ștergere
    4. De ce nu intelegi ca acestea vor fi obligatorii???
      Ce este atât de greu?
      Atunci cand acestea vor incepe a fi implantate oamenilor,nu ai unde sa fugi. Eu am vayut toate acestea! Oamenii stateau la rand ca oile,in frunte cu VLADIMIR PUTIN! Vom accepta orice,vom suferi orice pentru HRISTOS! Asa cum si HRISTOS a suferit pentru noi. Nu vom avea de ales!
      Iata ce scrie in APOCALIPSA,nu scrie de CIP:
      Capitolul 13
      0:00:000:00:000:00:000:00:00
      1 Apoi am stat pe nisipul mării. Şi am văzut ridicându-se din mare o* fiară cu** zece coarne şi şapte capete; pe coarne avea zece cununi împărăteşti şi pe capete avea nume de hulă.
      * Dan 7:2; Dan 7:7; ** Apoc 12:3; Apoc 7:3; Apoc 7:9; Apoc 7:12;
      2 Fiara* pe care am văzut-o semăna cu un leopard, avea labe** ca de urs şi gură ca o gurㆠde leu. Balaurul i-a†† dat puterea lui, scaunul*† lui de domnie†* şi o stăpânire mare.
      * Dan 7:6; ** Dan 7:5; † Dan 7:4; †† Apoc 12:9; *† Apoc 16:10; †* Apoc 12:14;
      3 Unul din capetele ei părea rănit* de moarte, dar rana de moarte fusese vindecată. Şi tot** pământul se mira după fiară.
      * Apoc 13:12; Apoc 13:14; ** Apoc 17:8;
      4 Şi au început să se închine balaurului, pentru că dăduse puterea lui fiarei. Şi au început să se închine fiarei, zicând: „Cine* se poate asemăna cu fiara şi cine se poate lupta cu ea?”
      * Apoc 18:18;
      5 I s-a dat o gură* care rostea vorbe mari şi hule. Şi i s-a dat putere să lucreze patruzeci** şi două de luni.
      * Dan 7:8; Dan 11:25; Dan 11:36; ** Apoc 11:2; Apoc 12:6;
      6 Ea şi-a deschis gura şi a început să rostească hule împotriva lui Dumnezeu, să-I hulească Numele, cortul* şi pe cei ce locuiesc în cer.
      * Ioan 1:14; Col 2:9;
      7 I s-a dat să facă* război cu sfinţii şi** să-i biruiască. Şi i s-a dat stăpânire peste orice seminţie, peste orice norod, peste orice limbă şi peste orice neam.
      * Dan 7:21; Apoc 11:7; Apoc 12:17; ** Apoc 11:18; Apoc 17:15;
      8 Şi toţi locuitorii pământului i* se vor închina, toţi aceia al căror nume n-a fost scris de la** întemeierea lumii în cartea vieţii Mielului, care a fost înjunghiat.
      * Exod 32:32; Dan 12:1; Fil 4:2; Apoc 3:5; Apoc 20:12; Apoc 20:15; Apoc 21:27; ** Apoc 17:8;
      9 Cine* are urechi, să audă!
      * Apoc 2:7;
      10 Cine* duce pe alţii în robie va merge şi el în robie. Cine** ucide cu sabia trebuie să fie ucis cu sabie. Aici† este răbdarea şi credinţa sfinţilor.
      * Isa 33:1; ** Gen 9:6; Mat 26:52; † Apoc 14:12;
      11 Apoi am văzut ridicându-se* din pământ o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel şi vorbea ca un balaur.
      * Apoc 11:7;
      12 Ea lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei şi făcea ca pământul şi locuitorii lui să se închine fiarei dintâi, a* cărei rană de moarte fusese vindecată.
      * Apoc 13:3;
      13 Săvârşea* semne mari, până acolo** că făcea chiar să se coboare foc din cer pe pământ, în faţa oamenilor.
      * Deut 13:1-3; Mat 24:24; 2 Tes 2:9; Apoc 16:14; ** 1 Imp 18:38; 2 Imp 1:10; 2 Imp 1:12;
      14 Şi amăgea* pe locuitorii pământului prin** semnele pe care i se dăduse să le facă în faţa fiarei. Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie şi† trăia.
      * Apoc 12:9; Apoc 19:20; ** 2 Tes 2:9; 2 Tes 2:10; † 2 Imp 20:7;
      15 I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească şi* să facă să fie omorâţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.
      * Apoc 16:2; Apoc 19:20; Apoc 20:4;
      16 Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să* primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte
      * Apoc 14:9; Apoc 19:20; Apoc 20:4;
      17 şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele* fiarei, sau** numărul numelui ei.
      * Apoc 14:12; ** Apoc 15:2;
      18 Aici* e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul** fiarei. Căci† este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

      Ștergere
    5. Continuare:
      Pe mana omului conform APOCALIPSEI se va afla 666. Ori CIPUL este format dintr-un cod de bare,ca la produsele alimentare.
      Nu va exista niciun 666 ! Aceasta isterie a CIPURILOR s-a creat precum cea cu,CARDURILE bancare. Lumea nu voia CARDUL pentru ca citit invers,citesti DRAC! Ori nu vor CARDUL de sanatate din aceleasi motive. Fratilor suntem in secolul 21 ! TEHNOLOGIA este aproape de varf! Nimeni u ne poate lua DRAGOSTEA pentru HRISTOS si MAICA DOMNULUI,DRAGOSTEA fata de APROAPELE nostru;CREDINTA din sufletul si din inima noastra. Nici măcar un CIP implantat obligatoriu de cei care ne conduc. Stati linistiti ! VA VENI MANTUITORUL si le va aseza pe toate.

      Ștergere
    6. Atunci care va fi semnul fiarei 666 dupa parerea dvs.daca vine al treilea razboi mondial si ultimul? Anticristul cand vine inainte sau dupa razboi? Spuneti ca Hristos vine dupa razboi si Romania va fi Noul Ierusalim.. Atunci fiara si cipul nu va mai fii pe pamant la venirea lui Hristos pentru ca il va lega pentru mii de ani.Raspundeti!

      Ștergere
    7. Generalul Emil Strainu a confirmat ca cipul are numarul 666..deci a spus acest lucru public in urma cu ceva ani la televizor. Deci fiara = 666 Cine are pricepere, să socotească numărul** fiarei. Căci† este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

      Ștergere
    8. Vai de mine , d-na Maria nu exista comparatie intre card si implantarea pe om a unui cod numeric , a unui cip .
      Ca oamenii vor face acele cozi la implantarea lor pentru a obtine diverse beneficii , poate , insa sunt inconstienti, teribilisti , atei , drogati . Inseamna ca am ajuns o societate bolnava care merita sa moara . Daca tara ne va fi condusa in continuare de prosti ,atunci ne vor sacrifica ca vitele , vom fi cobaii lor.
      Nu cred sub nicio forma ca va fi asa ceva pentru ca atunci va fi cum ati prevazut : Parlamentul va deveni camp de musetel , distrus complet, vor fi exterminati de popor .

      Ștergere
    9. Ascultati aceasta emisiune cu monahul Filotheu,Ce este pecetea, 666 si cine este Fiara
      https://www.youtube.com/watch?v=Xq4VYeRjlyw

      Ștergere
  74. Oamenilor nu acceptati cipul,pt ca este semnul fiarei,alaturi de orice nesupunere oricai porunci din Legea Lui Dumnezeu,inclusiv nerespectarii Sabatului!

    RăspundețiȘtergere
  75. 13:13-----13!Numarul satanei si influienta lui categorica!Crestini ,fiti vigilenti la tot ce contrazice cuvantul Lui Dumnezeu!Nimeni sa nu creada ca e atat de puternic,incat ,calcand Sfatul Lui Dumnezeu ,il va birui pe satan .Cei mandrii ,care cred ca au o asa mare putere spirituala,sunt biruiti de diavol.Ca sa poti lupta cu cel rau trebuie sa fii f.smerit si f. bine pregatit duhovniceste.Doamne Iisuse Hristoase apara pe cei ce si-au pus nadejdia in Tine si au pecetea Sf. Duh si du -ne in vremurile de primejdie la adapostirea Ta!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  76. Microciparea asta, de care va tot temeti, se va face cu sau fara acordul lui Dumnezeu?
    Cum credeti?
    Suferintele, bolile, razboaiele, tot raul de pe acest Pamant, sunt ingaduite de Dumnezeu sau nu?
    Sau e neputincios in fata lor?

    "Caci gandurile Mele nu sunt ca gandurile voastre si caile Mele ca ale voastre, zice Domnul."

    In loc sa va ganditi si sa faceti orice ca sa scapati de suferinta, mai bine rugati-va sa aveti puterea sa treceti prin ea.
    Pentru ca toate au rostul lor.

    Luc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luc, este de refuzat asa ceva. In asta sta taria credintei. In a avea forta sa spui NU, orice s-ar intampla.
      Odata acceptat, nu mai ai scapare. Sa nu crezi ca cel microcipat va mai avea libertate. Ii va fi incalcat liberul arbitru, iar cand spun asta nu ma refer la faptul ca esti urmarit sau ca se stie in orice moment unde esti si ce faci, astea sunt nimicuri. Altele sunt daunele reale ale acestui microcip implantat. Nu vei mai fi tu, dupa implantare. Toate gandurile, dorintele, actiunile iti vor fi induse de ei, iar ce este rau, e ca nici nu iti vei mai da seama de asta. Vei fi un zombie fara sa sti acest lucru.

      Ștergere
    2. Pai nu e vorba de nu stiu cat timp de implanturile archonice?

      Nu se va ajunge la asa ceva, pentru ca Dumnezeu nu va ingadui sa fie incalcat liberul arbitru.

      Ștergere
    3. 14:47 sa speram, dar tare cred ca vor fi si ca vom fi pusi in fata unei alegeri. Poate va fi incercarea credintei in acele momente. Depinde de fiecare ce va alege. Va spune da sau nu acestor implanturi.
      Cine cauta sa-si salveze viata si-o va pierde.
      Vom vedea ce aduce viitorul.

      Ștergere
    4. Implanturile archonice care exista in prezent sunt eterice. Cele digitale vor fi sub piele.
      Cele sub piele vor fi si contul tau bancar, fisa ta privata medicala, foaia studiilor, evident cartea de identitate, situatia vechimii tale in munca si pe langa asta vor induce omului un alt fel de a fi, inpropriu persoanei... cu toate acestea acea persoana nu va mai fi in stare sa mai recunoasca acest lucru, va crede ca sunt propriile dorinte, sentimente, trairi... dar vor fi artificial create de implantori, iar persoana le va considera ca fiind ale sale fara sa-si mai dea seama despre asta, caci se va actiona la nivel de creier prin impulsuri transmise de la sursa externa iar microchipul va fi facilitatorul.

      Ștergere
    5. Nu se poate atinge nimeni de sufletul omului.
      Doar dacă este alegerea lui.

      Luc.

      Ștergere
    6. Asa este. De aceea vom fi pusi in fata acestei alegeri. Ce vom alege? Binele sau Raul? Intotdeauna a fost asa!

      Ștergere
  77. Eu nu voi accepta cipul,pt ca stiu ca Dumnezeu este cu mine si ma va intari chiar sa mor pt El!Credinta trebuie incercata prin foc,iar acceptarea cipului ar insemna ca am picat testul Lui Dumnezeu,nu acceptati cipul sub nici o forma,cine va accepta cipul va fi ultima decizie libera pe care oo va lua si va suferi ultimele 7 plagi,plus iadul de veci!

    RăspundețiȘtergere
  78. Daca cip-ul va fi obligatoriu pentru toata planeta .. atunci ala e semnu , intradevar .. biblia nu sustine ca va fi un cip , pentru ca pe vremea cand sa scris biblia nu exista asa ceva ca sa iti spuna cu exactitate .. in schimb in biblie scrie clar ca vom sti care va fi semnu ... ca sa nu ai nici-o scuza in fata lui Dumnezeu .. si sa te plangi ca tu nu ai stiut ca ala e semnu fiarei ..

    RăspundețiȘtergere
  79. Doamna Aspazia Otel Petrescu s-a mutat la Domnul.DUMNEZEU sa o primeasca in ceata Sfintilor.In acest clip vorbeste despre CIPURI:

    https://www.youtube.com/watch?v=7Bn90NOp440

    RăspundețiȘtergere
  80. Sa început microciparea forțată în lume sub acoperirea virusului din china

    RăspundețiȘtergere