vineri, 12 ianuarie 2018

IISUS A SPUS : NU ESTE ADEVARUL MEU !


                                 12  Ianuarie 2018,ora 16,34  !

                                 Dragii mei,

In fiecare zi auzim despre tot felul de persoane care, spun că au Har si Dar de la Dumnezeu si ca pot prezice viitorul,că pot vindeca prin magie alba sau neagra, etc etc.
Cu adevarat sunt si asemenea persoane  cu HAR DIVIN,dar acestea sunt extrem de putine.
Astazi după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune ceva despre o persoana celebra,precum că prezice viitorul si fcae tot felul de minuni.
Nu voi da dragilor numele persoanei din motive lesne de inteles,ci voi spune că, in timp ce un glas o lauda pe acea persoana ca ar avea har,un alt glas vine si spune cu fermitate:

               "Iisus a spus:

               "Nu este ADEVARUL MEU !"

Asadar dragii mei, cei care doriti ca sa va cunoasteti viitorul,aveti grija la cine apelati si care viitor vi -l va spune,care ADEVAR,apoi,nu uitati că ,este un mare păcat ca sa apelati la astfel de persoane care sa va ghiceasca viitorul.
DUMNEZEU este Cel Căruia trebuie sa ne rugam, si Maicutei Domnului. Nu avem nevoie ca sa ne cunoastem viitorul dragilor,când noi abia daca putem face faţă prezentului. Trecutul trebuie lasat in urmă, Viitorul este al Lui Dumnezeu ,iar Prezentul, este al nostru si trebuie sa incercam a-l trai întru cele 10 PORUNCI ale LUI DUMNEZEU.
După cum vedem Prieteni dragi, vom da socoteala atât in viata aceasta ,dar mai ales în viata vesnică pentru absolut toate faptele noastre . 
Sa avem grija de sufletul nostru dragilor, si sa -l hranim cu Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie in fiecare Duminica, si neapărat cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului după ce ne vom spovedi.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si MAICUTA DOMNULUI,Amin.
                                       Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Lidia Fecioru?Cred ca la ea va referiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e vorba de CARMEN HARA

      Ștergere
    2. ea e bioenergoterapeut,cred ca se refera la mama Omida si alte chestii de gen

      Ștergere
    3. Maria Ghiroghiu, dece nu?

      Ștergere
    4. 23:24Mariana Cojocaru si toti la un loc!Inainte de venirea Domnului e scris ca va veni "amagitorul"cu semne si minununi mincinoase pt. fii pierzarii care nu vor ramane in credinta lui Dumnezeu.Toti am fost amagiti intrun fel sau altul dar,acum sa ne intarim in credinta cu toata puterea,mai mult ca niciodata! Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Nu sunt premonitii ci viitor planificat. Nu toti oamenii gandesc pozitiv. Unii rostesc anumite cuvinte ca urmare a ceea ce altii au gandit. Creierul limbic imperecheaza ideile pe asocieri asta ar fi o varianta care creeaza subconstientul colectiv.
    Este suficienta o singura data o astfel de asociere si se decide soarta unui om. O singura persoana a gandit-o , ceilalti o preiau telepatic iar cel sau cei care rostesc declanseaza, cuvantul este cheie in univers, preotii calugarii si sihastrii stiu asta. Lucrurile se intampla cand se indeplinesc aceste conditii, telepatul doar citeste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sau Carmen Hara sau numerologu ală Moldovean de origini îmi scapă numele.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu toti cer sa li se spuna ceva de la persoane cu dar si har-dar daca sunt creinciosi li se va raspunde la diferite intrebari si vor primi si raspuns--viitorul este a lui DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria,raspuns la mesajul anterior legat de preotia lui Iisus. Iisus este arhiereu,in grade ce sade la dreapta Tatalui.
    Eu sunt Cel ce sunt, şi stau în mijlocul tău cu fiii cuvântului Meu, fii unşi de Mine, Arhiereul Tatălui Savaot, aşezat de-a dreapta scaunului măririi în ceruri, căci M-am adus pe Mine Însumi jertfă înaintea Tatălui aşa cum orice arhiereu aduce jertfă pentru păcatele lui şi pentru cele ale poporului. Şi iată, sunt cu fiii cuvântului Meu în mijlocul tău, ţara Mea, şi iată ce grăiesc Eu cu ei:

    Fiilor unşi, s-au scurs cei 490 de ani, s-au scurs şaptezeci de săptămâni de ani de când s-a pus legătură peste România şi peste biserica din ea, căci am avut aici arhiereu după chipul şi asemănarea Mea, care a anatemizat fărădelegea pe care a văzut-o făcându-se, şi apoi el a plecat la Mine după ce a fost alungat de pe scaunul bisericii. Scris este: „Cel ce nu iubeşte pe Dumnezeu, să fie anatema“ . O, fărădelegea a dat peste marginile ei, iar arhiereul Nifon a rostit cuvânt împotriva ei, şi a rămas legătura aceasta. Şi acum Eu vin să rostesc trezire peste ţara Mea şi s-o scot de sub vina aceasta.

    Fiilor unşi, Eu voiesc prin voi să lucrez, că în voi binevoiesc şi vă iubesc, că şi voi Mă iubiti împlinind poruncile Mele, căci scris este: „Cel ce păzeşte poruncile Mele, acela este cel ce Mă iubeşte“. În numele Meu, ridicaţi mâinile spre Tatăl şi rostiţi odată cu Mine, Arhiereul cerului:

    În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, se rupe şi se dezleagă cele legate peste România ca să fie dezlegate şi în cer şi pe pământ. Amin.

    În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, se binecuvintează ţara română cu binecuvântările cerului, cu binecuvântările văzduhului, cu binecuvântările pământului cel ales de Dumnezeu, cu binecuvântările înălţimilor cele veşnice, cu binecuvântările sânurilor cerului. Amin. Eu sunt Cel ce sunt, şi binecuvintez prin cuvânt venit cu norii:

    Se binecuvintează ţara română, cu darul credinţei sfinte, şi prin credinţă să se umple de darurile Mele cele veşnice, că vin cu veacul cel nou, cel fără de sfârşit, vin cu cerul şi cu pământul cel nou peste cele vechi, iar fărădelegea să fie aruncată în foc, şi omul să se ridice spre cele binecuvântate ale darurilor cereşti. Amin. Eu sunt Cel ce împac pe Tatăl cu omul. Eu sunt Cel ce împac pe omul cel credincios cu Tatăl. Eu sunt Cel ce sunt. Amin.

    Când Moise M-a întrebat ce să-i spună lui Israel când se va duce la el să-l scoată din Egipt cu mâna Mea cea tare, când el Mi-a spus: „Doamne, cine să le spun că eşti Tu?“, Eu i-am spus să le spună despre Mine că: „Eu sunt Cel ce sunt“. Aşa vă spun şi vouă, fii ai cuvântului Meu: Eu sunt Cel ce sunt, Eu sunt Cel ce vă trimit, iar voi sunteţi trimişii Mei, sunteţi darul Meu peste oamenii care vor crede în Mine prin voi. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa este doamna Maria este mare pacat. Adevarul este la Bunul Dumnezeu. Ce este drept ca toti mai ascultam la ce prezic astrologii si aceasta din curiozitate. Iar cat priveste magia aici nu sunt decat lucrul lui Satana nu al lui Dumnezeu. Cu drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  7. Persoana.....e bărbat sau femeie ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Magia neagră,datul în cărți,cafea,bobi etc,este practic o poartă deschisă către partea întunecată.
    Cine deschide acesta poartă,greu mai iese..
    Mulți cad în această capcană din păcate și nu mai au putere să iasă.
    De ce spun asta? Ptr că și eu am fost la rândul meu păcălită și ademenită într-o astfel de lume.
    Aveam o cunoștință,care venea pe la noi tot timpul.Avea cărți de tarot și ce credeți? Dânsa care bineînțeles era avocat,dădea în tarot.Cam ciudat,dar adevărat.A deschis tarotul în fața mea, fără să mă întrebe dacă vreau.Am refuzat,dar în fiecare zi venea la noi și făcea același lucru.
    Acești oameni care fac așa ceva,cred că nu se pot controla.


    RăspundețiȘtergere
  9. Probabil ca sint mułti prezicatori,si adevarati si falsi,dar Dumnezeu a inzestrat pe unii oameni cu asa ceva,mai mult sau mai putin,sint unii,care nici nu au habar de acest lucru,ei spun ceva,de exemplu,si se intimpla acel lucru.Dar si astea cu planetele si cu numerele ,e o stiinta,si sint expert pentru asta oameni,care cu asta se ocupa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cei care ați fost sau mergeti la ghicit viitorul lasati acest pacat si spovediti-va pina nu este prea tirziu.Sfatul Mariei e corect si luati seama de el.Nu este omului dat sa stie viitorul,daca e mai mult rau in viitorul unui om va dati seama ce v-a face?

    RăspundețiȘtergere
  11. Degeaba spui mesajul, Maria, daca nu spui si la cine te referi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Probabil cei care au spus ca Hilari Clinton va iesi presedinta si oservati cine a spus adevarul acesta poate fi un mic criter de observatie si nu de judecata !Si profetiile nu sant chiar batute in cuie .

    RăspundețiȘtergere
  13. Poate se refera la Pomohaci ........ care facea tot felul de slujbe de exorcizare in numele Domnului Iisus fiind preot la altar.

    RăspundețiȘtergere
  14. anonim 09 11 mesajul este depre cei care se afiseaza in formula asta .Cat despre parintele Cristian nu judeca ca nu ai vazut nimica si pe deasupra uitate la cei care depun efortul sa il demigreze ce roade aduc ei nu cadea in capcana orgoliului care judeca in continu pe oricine si oricum .

    RăspundețiȘtergere
  15. pt an 12 ian 23:18-aceasta este realitatea prin care putem razbi in aceasta lume tulbure nu stiu si nici nu vreau sa stiu cine sunteti dar CUVANTUL A STRAPUNS CERUL SI PAMANTUL-DUMNEZEU SA FIE CU NOI TOTI IMPREUNA CU MAICA SA SI TOTI SFINTII-AMIN, AMIN ,AMIN

    RăspundețiȘtergere