duminică, 28 ianuarie 2018

IERUSALIME ,IERUSALIME, MULT ESTI ÎNSÂNGERAT SI NU ARE CINE SA CHEME PE HRISTOS !

xx
                     Noapte de 25 - 26 Ianuarie 2017,ora 1,45 !

                                       Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe BLOG aud ceva ce m-a cutremurat si chiar mi-au dat lacrimile.
Dragii mei, auzeam un glas care se tânguia asa:

               " Vărsat-am sângele lor ca apa, împrejurul Ierusalimului , şi nu era nimeni cine sa te cheme Domne Iisuse Hristoase.
  Că de voie ai luat Cununi de spini si Moarte!"
Aici in acest MESAJ,ni se arata că in IERUSALIM desi curge sânge, nu exista nimeni care sa ridice ochii spre CER si sa-L cheme pe IISUS HRISTOS !
Nimeni nu a cerut si nu cere ajutorul MANTUITORULUI HRISTOS,ca sa opreasca varsarea de sange.


 Image result for IERUSALIM 

În aceasta clipă dragilor, aud glas duios,glas binefacator ca de Preot ce graieste asa: 

                     "Toată Viaţa mea, de-acum s-a scurs.
                 Toată Viaţa mea este în mâinile Tale, Doamne Iisuse Hristoase.
Iata Făcătorul Tău Duh,al Cărui Sfântă Liturghie am săvârşit-o astăzi .

Iar din Cerul Sfant dragilor, se aude Glasul Mântuitorului nostru ,care striga asa:

"Fericiţi cei săraci cu Duhul, căci Aceia vor vedea pe Dumnezeu!"
Dragii mei, lacrimi de bucurie aveam în inima si-n suflet, lacrimi de bucurie aveam si pe obraji, pentru că am auzit pentru a nu stiu câta oară ,Glasul mult prea Iubitului nostru Iisus Hristos ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
În aceasta clipă dragilor, o vedeam pe MAICA  DOMNULUI în genunchi în Cerul Sfant, iar pe IISUS HRISTOS rastignit pe CRUCE.
La picioarele Lui IISUS HRISTOS, Maica Domnului plangea cu râuri de lacrimi.
Image result for iisus pe muntele golgotaImage result..
Image resultImage result for IISUS

Îmi aud glasul sufletului meu, care graieste MAICII  PREA CURATE : 
                    Porunceste Stăpâna mea !
               Porunceste Împărăteasa mea  Prea buna ,plângi cu amar.
Ale TALE lacrimi de sub Cruce....!"
Iar Prea Curata Fecioara Maria ma priveste , în timp ce lacrimile -i curgeau pe obrajii prea sfinti, si-mi graieste asa: 

                 Iubiti-vă între voi !
           Nu ai nevoie de Lumea aceasta !
           Lumea aceasta este compusa din haine, păpuşi şi Cruci.
          Cere de la Împăratul Ceresc Dragoste; multa Dragoste si putere ca sa rezisti la toate cate te asteaptă!"
După aceste Sfinte Cuvinte, totul a disparut intr-o clipita.
Dragii mei,întotdeauna am cerut de la IISUS HRISTOS Dragoste si mantuire ,pentru toate sufletele de pe Pămant si nu  numai.
Asa este fratilor! Nu luam nimic cu noi din aceasta Lume.
Lumea aceasta fara fapte bune si fara Credinta si Dragoste,este o Lume desarta. 
Sa nu ne adunam comori pe pămant dragilor, ci sa ne adunam comori in Cer, deoarece ,acestea din urmă,vor fi oglinda vietii noastre pe Pămant,atunci când vom sta infricosati în Faţa Judecatorului Bun si Drept.
Lumea aceasta a uitat de HRISTOS DOMNUL, a uitat de PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU, a uitat de Crucea plina de Lumina, dar si de SANGELE PREA  SFANT si PREA  CURAT, care S-a vărsat pe CRUCEA  Lui Hristos.
LUMEA aceasta a uitat sa se mai roage DOMNULUI;Lumea aceasta alearga după bogatii desarte, aur ,palate,masini si bani.
LUMEA  aceasta a uitat că avem un TATĂ CERESC si O MAMĂ CEREASCĂ, Cărora trebuie sa ne închinăm cu inima, cu sufletul,cu trupul si cugetul nostru, cu întreaga noastra fiinţă.
Fratilor! Venirea Lui IISUS HRISTOS este foarte aproape. 
O vom apuca si noi cei care, suntem deja la varsta  a doua. 
Asa cum ne curatim casa si masa de Sfintele PASTI,si in fiecare zi fireste, haideti sa incepem a ne curati sufletul prin Sfanta Spovedanie si prin invrednicerea noastra ca sa putem primi ,Sfanta si Dumnezeiasca Împărtasanie.
Procedand asa, vom fi pregatiti in orice clipa din zi si din noapte, pentru VENIREA  LUI IISUS HRISTOS in NOUL SĂU IERUSALIM numit ROMANIA.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, Amin !
                                    Cu dragoste,Maria.

74 de comentarii:

  1. Corect era : "Vărsat-au sângele lor ca apa împrejurul Ierusalimului şi nu era cine să-i îngroape." Psalmul 78 punctual 3 - Biblia Ortodoxa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu stiti,biblia una este pt toata lumea si toate confesiunile.

      Ștergere
    2. Am sa va raspund prin a va scrie ca sunteti intr-o mare eroare.Ca fiecare confesiune o avea o carte considerata sfanta pentru ei,cu siguranta.Dar
      Budism – Pali Tipitaka,Daoism – Dao de jing,Hindusim – Vedele,Islamism – Coran,Iudaismul – Thora cu Biblia ortodoxa nu prea se aseamana.

      Ștergere
  2. Doamna Maria,va rog eu mult,nu mai postati imagini cu Iisus Hristos chinuit si rastignit.Pur si simplu imi fac rau.Stiu si eu,ca fiecare om,prin ce a trecut Mantuitorul cat a trait pe Pamant,DAR NU VREAU SA-L VAD ASA nici macar in imagini,parca tremura sufletul in mine.Stiu ca unii crestini n-or sa ma-nteleaga,poate o sa ma condamne,dar imi asum,asa simt...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu te inteleg si mie mi se intampla cand ma uit la filmele din sapt.ptimilor.

      Ștergere
    2. Acelasi lucru il spun si eu an. 18.10 ! sufar si la gandul crucificarii lui Isus, eu nu pot sa fac calea cruci, imi face rau sufletului meu toate suferintele Mantuitorului. Sunt mama iar orice mama sufera.

      Ștergere
    3. Doamne iartane pe noi păcătoși! Amin 🌿 Maica Domnul-ui ai grijâ de copii care au nevoie de mângâierea ta! Amin 🌿 💖

      Ștergere
    4. Sustin si eu acelasi lucru.
      Crucifixul este in ochii catolicilor victoria asupra lui Iisus, nu degeaba IL considera mort in sufletele oamenilor din momentul in care Papa i-a uzurpat locul si functia.

      Ștergere
  3. http://www.almeea.ro/arhonii-din-textele-biblice-sunt-extraterestrii-gri-din-literatura-ufologica-de-azi/

    RăspundețiȘtergere
  4. CERE-PUTERE CA SA REZISTI LA TOATE CATE TE ASTEAPTA-nimeni nu este scutit de intamplarile vietii -trebuie vointa siiii: RABDARE RABDARE ,RABDARE

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Iar dai dovada de rautate 19:59? Lasa ironiile deoparte. Incearca sa iubesti nu sa urasti. Poti? Iti faci rau cu atata ura pe care o generezi cu mintea ta. Da jos sacul asta al urii caci intr-o zi iti va fi tare greu sa-l mai duci in spate, iar cel care va suferi aceasta greutate nu va fi nimeni decat tu.

      Ștergere
    2. 17:23, toata ziua esti cu gura. Clampani fara sa gandesti.

      Ștergere
    3. 17:23, tu fii atenta la al tau. E greu, fata mosului, e greu. Uite ce cocoasa ai. Sau ala e un neg?! Stii tu mai bine.

      Ștergere
    4. 19:18 & 20:32, lasa ironiile. Iar?

      Ștergere
  6. De ce atunci cand imi doresc cu ardoare ceva, nu se realizeaza? Stau, astept , unori ma apuca disperarea.. si nimic . E normal?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.03 Din experienta proprie pot sa iti spun ca nu e poate momentul sa ai ceea tu vrei , ordinea e alta , nu poti sa o stabilesti tu . Unii spun : ,,Doamne imi doresc un copil '' si au parte de un serviciu bun , altii vor liniste si sanatate si nu o au , dar au in jur oameni care sa-i ajute la greu . Eu mi-am dorit toata viata un tata pentru copil si nu a fost sa fie , poate Dumnezeu m-a pazit sa dau peste o lichea . M-am recasatorit tarziu , copilul e mare , si chiar daca nu am avut ce am cerut atunci, am in schimb un sprijin la batranete . Nimic in lumea asta nu functioneaza asa cum noi am dori , dar asta vei intelege tarziu , un raspuns il vei avea cu timpul .

      „Oamenii se împart în două categorii: unii caută și nu găsesc, alții găsesc și nu sunt mulțumiți.” — Mihai Eminescu

      Ștergere
    2. 20/03
      Un om beat mergand pe drum in zig-zag se loveste de un stalp.
      Dupa ce reuseste sa se ridice se intoarce putin, se invarte in loc si iarasi se loveste de acelasi stalp. Repetandu-se acelasi lucru de cateva ori omul ridica mainile si striga: “Ajutor! M-au inconjurat!”


      Morala :
      Exista momente in care ni se pare ca totul merge pe dos, si toata lumea este impotriva noastra. Nu e cazul sa deznadajduim, trebuie sa cautam doar stalpul(problema sau cauza) care ne face sa credem ca toate ne-au inconjurat.

      Ștergere
    3. Depinde ce iti doresti,de nu-ti doresti ce este bineplacut lui D-zeu si nefolositot tie astepti in zadar,spune-ti dorintele,las-l pe D-zeu sa hotarasca lasate in voia lui fara mari insistente.D-zeu raspunde dorintelor noastre,dacane analizam,ne cunoastem,ne indreptam pt. a fi bineplacuti D-LUI,din proprie experienta stiu.

      Ștergere
    4. 20:03, cum anume iti doresti tu cu ardoare?
      Cand iti doresti ceva, sa crezi ca ai si primit. Ce inseamna sa crezi ca ai si primit? Te bucuri tu ca si cum ai deja? Te comporti tu ca si cum ai deja?
      Un rol important il are emotia. In cazul acesta, emotia ca ai deja! Altfel nu ai cum.
      Dar daca acel ceva nu este necesar, oricat vei dori, emotia ta nu va fi una creatoare.
      (Disperarea nu are ce cauta, caci vei aduce catre tine o disperare si mai mare iar rezultatul asteptarilor tale va fi null).

      Ștergere
    5. 20:03 o mica povestioara cu mult adevar:
      "O persoana credincioasa moare si ajunge in Rai, unde o astepta Sf. Petru. Acesta o invita intr-o casa cu multe camere, si incepe sa deschida usile la camere ,una dupa alta, cu EXCEPTIA LA UNA SINGURA INCHISA CU CHEIE.
      Ii spune persoanei ca are posibilitatea sa studieze toate incaperile si sa se hotarasca unde doreste sa-si petreaca eternitate. DAR aceasta a spus NU -pana nu vede si acea camera incuiata cu cheia. OK i-a raspuns Sf. Petru si au vizitat impreuna acea CAMERA DESTINURILOR.
      Pe peretii acelei camere erau zidite in pereti cutiute cu numele fiecarui"fiu al Domnului". Acesta repede si-a cautat cutia cu numele lui SI A INCEPUT A CITI...dupa care i-a zis Sfantului Petru : Pai aici scrie ca trebuia in timpul vietii sa am...,sa fiu...,sa traiesc altfel,
      sa mostenesc..., sa devin..., sa... sa...
      Atunci Sf.Petru l-a oprit din sa..sa ,si i-a raspuns calm : PENTRU CA TU NICIODATA IN VIATA TRAITA PE PAMANT NU AI CERUT DE LA DUMNEZEU CE TREBUIA SA FIE AL TAU-DESTINUL TAU.
      (fiecare avem un destin,iar cand fortam destinul[ne urcam in alt tren] mergem in alta directie dacat cea primita de la TATAL CERESC

      Ștergere
    6. Teoria e usoara.... Practica ne omoara.

      Ștergere
    7. http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/01/legea-atractiei-pas-cu-pas-cum-sa-iti.html

      Ștergere
    8. 22:17, sa sti ca este valabil, se intampla, nu-ti scriu din teorii. Emotia si necesitatea trebuie sa existe... dar nu orice emotie ci una creativa, venita din suflet. Functioneaza.

      Ștergere
    9. Draga Anonim 23:08, imi pare rau pentru ca nu ai gasit un tata pentru copilul tau. Eu sunt o fiica a unei mame care a ales sa fie singurul parinte, sa refuze rautatea celui care imi este tata biologic. As vrea sa iti spun ca mama mea a luat decizia cea mai buna, nu as fi putut creste inconjurata de rautatea lui. Am vazut zilele astea stirile despre cei doi care si-au ucis mamele copiilor lor din cauza geloziei... Mi s-a rupt sufletul la gandul ca acum cei mici nu mai au nici un sprijin... ii multumesc bunului Dumnezeu ca a facut lumina si a protejat-o pe mama. Trebuie sa recunosc ca a fost destul de dificil sa cresc fara tata... oamenii erau rai cu cei din familiile monoparentale... A fost o lupta continua dar a meritat pentru ca am ajuns o persoana puternica. Ce vreau sa spun este ca Dumnezeu poate a vrut asa, sa va faca mai puternici, sa apreciati altfel valoarea familiei. Eu sunt recunoscatoare Domnului si mamei ca suntem sanatosi si apropiati atat cat se poate. Acum, mama si-a gasit pe cineva dupa mai bine de douazeci de ani si e fericita, sunt alaturi de ea si ma bucur pentru ea, merita sa fie fericita dupa tot ce a trait! O zi buna!!!

      Ștergere
  7. Eroul roman Avram Iancu arestat la 17 august 1852,inchis si umilit la ALBA Iulia de functionarii imperiali,adus sub escorta la Sibiu spunea'Vreau o universitate la Sibiu','Nu ma lasati,nu ma lasati,ma prind jandarmii nemti'-conform pag 325 din cartea lui Silviu Dragomir-'Avram Iancu'
    Statuia cu bustul lui Avram Iancu a sculptorului Radu Aftenie,facuta din donatiile sibienilor, din 180 kg bronz,de membrii Societatii cultural -patriotice'Avram Iancu' filiala Sibiu in anul 2013 si aflata in custodia Primariei SIBIU unde asteapta de 6 ani sa fie amplasat in locul sau aprobat din Parcul Astra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai uitat sa te semnezi craciun!

      Ștergere
    2. 20:08 NOI ROMANII din BUCURESTI de la Facultatea de Drept,Politehnica,Universitatea -Bucuresti STUDENTII si Cetatenii :DORIM SA FACEM DONATII PRIMARIEI SIBIU SI PARCULUI ASTRA( probabil nu au banii suficienti) pentru amplasarea acestei "STATUI-AVRAM IANCU-MANDRIE NATIONALA.
      Aprobarea cui avem nevoie?...Nu cred ca cineva se poate crampona 6 ani de zile sa semneze ACCEPTUL ACESTEI STATUI.
      SUNTEM CETATENI ROMANI,AVRAM IANCU A FOST CETATEAN ROMAN,PRIMARUL SIBIULUI ALES DE VOI ROMANII ESTE CETATEAN ROMAN PLATIT SALARIUL CU BANII VOSTRI DE CETATENI ROMANI.
      In Bucuresti fostul primar Sorin Oprescu a comandat o statuie in valoare de 2 000 000 EURO a printului Rainier de la Monte Carlo (nefiind cetatean roman),si....noi bucurestenii am platit_o doua milioane euro ,si anul trecut 2017 primaria Bucuresti au instalat-AMPLASAT aceasta statuie a unui print decedat din monte-carlo in PARCUL CIRCULUI- BUCURESTI
      Deci ce se intampla in SIBIU ?, e neconstitutional-ilegal.
      PRIMARUL SIBIULUI ARE OBLIGATIA DE PRIMAR SA-SI FACA DATORIA FATA DE CETATENII ROMANI.
      PE CALE LEGALA EXISTA SANSE 100% DE REZOLVARE.
      6 ANI de asteptare E UN DISPRET TOTAL FATA DE FUNCTIE LUI,ORASUL PE CARE-L CoNDUCE,CETATENII CARE L-AU VOTAT.(nu cred ca e vorba de discriminare-rasism :daca in capitala se poate instala o statuie a unui cetatean strain decedat ,DE CE IN SIBIU NU SE ACCEPTA STATUIA UNUI CETATEAN ROMAN decedat???

      Ștergere
    3. Ar vtrebui intrebat ciolanis ca era primar dece nu este aceasta statue la locul ei expusa? desigur pentruca Avram Iancu este roman iar iohanis este sas si este exact paralel cu poporul roman si Romania! grei la cap cei care l-au votat!!! dar cui sa spui adormitilor???

      Ștergere
    4. Ei nu sunt Romani,si nu sunt interesati de tara,numai interese personale.

      Ștergere
    5. Romanii sa fie uniti si sa faca curatenie,in toate institutiile care lucreaza,si asa va disparea coruptii,si minciuna,numai uniti pentru dreptate.

      Ștergere
    6. Anonim 23:00 țara piere și baba se piaptănă !!! Atât te duce mintea „ciolanis“ în sus „ciolanis “ în jos!!! Țara e la pământ și asta din cază că tu,ADORMITULE l-ai votat pe DRAGNEA .Tu ești VINOVAT și cei ca tine !!! România a pierdut CONTRACTE cu Japonia doar pt.că Dragnea era „ocupat“ să schimbe iar primul ministru . Toată lumea știe DE CE !!! Puțin i a păsat în ce situație penibilă e pusă România când pe aeroport a sosit primul ministru al Japoniei dar tu îi dai zor cu „ciolanis“ . Cap ai minte ce-ți mai trebuie.

      Ștergere
    7. Craciun -23:00, termina!

      Ștergere
    8. Ciolos a slugarit tot timpul Burxelles-ul. Un obedient. A fost plantat premier, nu a fost ales de popor ci a fost impus.

      Ștergere
    9. 17.36 subscriu!
      Astora nu le pasa de romani si de tara. Au pacalit pe unii cu cativa banuti sa-i voteze si acestia, bietii de ei, tot n-au inteles c-au fost pacaliti. Viorica Vasilica Dancila se lauda azi in parlament cu nerusinare ca va face in doi ani ceea ce nu s-a facut in 28 de ani. Atatea minciuni gogonate,spuse una dupa alta, fara nicio jena. Ce guvern e asta, Guvernul Analfabetilor lui Dragnea??? E posibil ca Romania sa ajunga sa fie umilita in ultimul hal de un Smecher de Teleorman care e Tatal Prostilor? Ministri analfabeti vor pune tara pe butuci in curand. Dragnea pune totii analfaberii in guvern ca sa-i poata stapani cat mai usor, sa nu mai pateasca ce-a patit cu ultimi doi prim-ministri. La ce sa mai invete copii carte in Romania daca poti ajunge ministru, analfabet fiind si facand parte dintr-un partid majoritar??? Saraca Romanie, pe mainile cui a incaput? Nu ma gandeam sa ajung sa-l regret pe Ponta caci Dragnea e cu mult mai viclean si mai periculos decat Pinocchio.

      Ștergere
    10. Rectific, 17.16 nu 17.36!

      Ștergere
    11. 22:28 inseamna ca acum iti place ca ne conduc analfabetii, nu-i asa?
      Ciolos a avuta multa eleganta, nu a dat economia peste cap cum fac astia! Daca un ministru dadea cu oistea in gard si lumea vocifera, il schimba imediat, nu statea la discutii! Acum auzim tot felul de perle din gura ministrilor, care mai de care mai teribile!

      Ștergere
    12. 01:10 Nu a facut decat sa fie un aservit.
      Un premier impus nu ales, de pe urma unor manevre (...). A reusit sa faca imprumuturi la FMI: un dar pretios pentru romani dar si alte "daruri". Nu am uitat, caci nu avem memoria atat de scurta.

      Ștergere
  8. Cine nu stii ce-i doru',/ Doarme noatea ca mortu'-versuri populare

    RăspundețiȘtergere

  9. Doamne ajuta ne putem ruga și sa fie întru noi voia ta

    RăspundețiȘtergere

  10. Doamne ajuta ne sa ne putem ruga și sa fie întru noi voia ta

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria ma foate sufletul vand vad rastignirea Domnului Nostru Iisus Hristos cum ii bate piroanele in minile-i sfinte rastignit pe sfanta cruce.Pacat ca acolo unde lau tastignit nu su invatat nimic. Este tara Sfanta unde s-a nascut Mantuitorul sufletelor noastre. Pacat mare pacat. Cu drag doamna Maria si Bumul Dumnezeu da ne apere fe tot raul.

    RăspundețiȘtergere
  12. De cind ministerul Culturii a fost condus un sfert de secol de UDMR-isti ,s-a umplut Ardealul de statui maghiare cum e cea din nordul Oradiei a criminalului de romani cu nume Horty.

    RăspundețiȘtergere
  13. TIMPUL DE PE URMĂ

    Filmul prezinta povestea a doi agenti FBI, Adam Riley si Charles Baker, în timpul fenomenului cunoscut în teologia crestina ca Rapirea Bisericii dinaintea Sfâraitului Lumii.
    Filmul arată cu o descriere foarte clară, Biblică cum va fi semnul fiarei, și anume un cip implantat sub piele.

    https://www.youtube.com/watch?v=F7IVetFQjqU


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  14. pt 28 ian 19:59-ce-am scris eu si ce s-a inteles-RABDAREA ESTE O VIRTUTE-NU TREBUIE SA-L ASTEPTAM PE DOMNUL CA EL VA VENI CAND VA VOI-unde este credinta ca la sfarsitul acestei vieti plina de neprevazut vom merge la lumina-eu nu cred ca ironia este o virtute si nimeni nu scapa de vicisitudini de orice fel-varsta ii impiedica pe unii sa mediteze la viata lor- pace tie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa nu crezi in virtute,doar daca nu stii ce este virtutea nu poti crede in ea ex:daca esti ft.materialist si facitot posibilul chear pe cai necinstite de bunuri nedreptatind pe altii,la un momendat iti dai seama ca nu este bine ce faci,te indrepti,nu mai repeti,inseamna ca ai capatat o virtute,a dreptatii,a cinsteiETC

      Ștergere
  15. ieri 28 ian la stiri s-a anuntat un incendiu la LEPSA Vrancea la o pensiune-MONTE CARLO-acelasi patron a avut o alta pensiune in FOCSANI care tot asa a ars anul trecut si au facut pagube si la 2 blocuri sa nu spun ca era in apropiere si un PECO- NU TREBUIE SA NE BUCURAM DE RAU OAMENILOR dar acestui patron i s-a dus vestea la ce se intampla in aceste pensiuni--asadar iata munca in zadar pt un pumn de bani-A PROPOS DE PILDA BOGATULUI SI SARACUL LAZAR

    RăspundețiȘtergere
  16. 22,19 Nu e problema banilor cu statuia ci cealalta spusa de voi.Oricum mersi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Chinurile Rastignirii bucura pe cei care se inchina stapanirii acestei lumi caci arata ca au invins pe cel care aducea intelegerea Mantuirii.Acestia ridica pumnul spre cer spunand ca nu vor renunta la oamenii acestei lumi,promitandu-le protectie daca-si dau voita spre inchinare.Omul sta in genunchi,cu capul plecat si se inchina celui care ii ia puterea si-si bate joc de vointa sa care i-a fost daruita de Creator.Nimenu nu-ti poate spune sa te ridici in picioare pana nu decizi tu,caci a ta este puterea si vointa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mariei ii plce, altfel nu se explica de ce tot publica imagini cu chinurile rastagnirii.

      Ștergere
    2. 22:13, faci ce faci si orice exploatezi numai sa te legi de Maria. Daca nu iti place acest blog si gazda, pleaca de aici. Cauta in alta parte sa vampirizezi. Lasa blogul acesta in pace. Este mult prea mult ce faci zilnic pe blog. Mai opreste-te cu jignirile si ironiile.

      Ștergere
    3. 00:53, faci ce faci , dar tot bunicuta vesela esti. Nu te mai lega de oameni. Nu esti mai presus de nimeni. In fond, esti o muritoare de rand.

      Ștergere
    4. Sustin acelasi lucru !

      Ștergere
    5. 19:17, in fond, pai... mai trage-te pe seama.

      Ștergere
  18. https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=QwPTcmCb_KA

    RăspundețiȘtergere
  19. 21,14 N-ai nimerit-o.Nu sint eu la 23,oo-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. 29 ian 10:44-AI INTELES GRESIT PT CA NU CITESTI CU ATENTIE-AM SPUS CA RABDAREA ESTE O VIRTUTE NU SI IRONIA-MAI CITESTE ODATA

    RăspundețiȘtergere
  21. evreii l-au avut pe MANTUITORUL INTRE EI--LE-A FACUT TAMADUIRI A SCOS DUHURI RELE DIN OAMENI ETC--SI TOT N-AU CREZUT PENTRU CA LE REA FRICA DE SCHIMBARE--EI FIIND UN POPOR GREU DE URNIT- de aceea si DUMNEZEU nu-i mai asculta pentru ca sunt gata de razboi ca sa nu spunem ca sunt infiltrati ca masoni in multe state si in afaceri de amploare-se plang ca sunt nedreptatiti dar ei n-au avut niciodata un stat suveran-si iata sunt atacati si vizati de statele vecine

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu tot strig;"dati-l pe Cristos jos de pe cruce!"iar Maria il pironeste cat de des poate.Maria,Maria,v-a veni vremea cand poate te vei trezi din aceasta adormire,ca sa nu mai zic din aceasta venerare a Egoului care-ti spuna ca esti aleasa sa aduci cuvantul Domnului, iar mintea ta nu va face fata adevarului, ca fiintele controloare sunt cele care-ti soptesc fraze fara nici-o noima,nici logice dar nici spirituale.Cei care te-au rapit sunt cei care-ti dau directive,si nu te lasa sa te eliberezi,iar tu nu lasi nici pe altii,ii tii legati in cutie adormiti!.Stiu ca nu vei publica acest mesaj fiindca iti este frica de controlorii tai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:35, offf, cat adevar spui! Adevar dur. 👏👏👏

      Ștergere
    2. Satisfactia de a-l vedea pe Iisus rastinit pe cruce a fost urmata de decretarea mortii LUI prin uzurparea locului cu cel al Papei.

      Ștergere
  23. curios este ca Maria aude VOCI DIFERITE IAR DUHUL SFANT ESTE DOAR UNUL-noi ce sa mai credem ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:18, vocile la care faci referire sunt descoperite de Duhul Sfant. Planuri facute, lucruri ascunse, ce va fi, toate le descopera Duhul lui Dumnezeu. Asa trebuie sa intelegi, nu altfel.

      Ștergere
    2. 00:17, zau ca esti penibil in explicatii. Un copil de sapte ani iti da lectii.

      Ștergere
    3. 06:50 penibil esti tu ca nu intelegi nimic. Dar ce sa astept de la tine? Nu le ai.

      Ștergere
    4. 15:24, zau?! Uite unde era mama intelepciunii... Ca sa vezi si sa nu crezi!

      Ștergere
    5. 15:24, Tu esti vinovata, pentru ca nu te faci inteleasa si nu partea care primeste informatia ta. In general, oamenii ca tine se disculpa aratand cu degetul curtea vecinului.

      Ștergere
    6. Nu 20:41, exista informatie care nu este pentru oricine. Soarele da caldura la fel pentru toata lumea, depinde de fiecare cat primeste.

      Ștergere
    7. 20:16,
      din cate am inteles, anonimul 23:18 isi punea intrebarea: de ce vocile sunt mai multe cand Duhul Sfant e Unul (si ar trebui sa fie doar o voce).
      Aici nu s-a inteles.
      Vocile acelea care discuta intre ele sunt auzite de catre Maria pentru ca Duhul Sfant i le descopera, ii deschide ei acel canal sa le auda. Ce este atat de greu de inteles?
      De multe ori in viziuni diverse voci faceau planuri rele ... Maria le-a auzit pentru ca asa a vrut Duhul Sfant sa-i descopere ei planul ascuns al unor rau-voitori. In cazul acela nu vocile sunt Duhul ci Insusi Duhul este cel care arata Mariei ce planuiesc anumiti, prin faptul ca ii da ei posibilitatea sa ii auda cum planuiesc, adica le descopera plaurile.
      Ce este atat de greu de priceput? De la 15:24.

      Ștergere
    8. 23:02, realitatile tale nu sunt neaparat un adevar.

      17:36, idem.

      Ștergere
    9. 20:18 din moment ce toate se implinesc mai repede sau mai tarziu, reprezinta un adevar.

      Ștergere
  24. Maria,cand vei intelege de ce sa nu-l mai rastignesti pe Christos, iti voi multumi din nou si din nou!

    RăspundețiȘtergere