sâmbătă, 13 ianuarie 2018

HARTA ROMÂNIEI MAI MICĂ ??? HARTA ROMANIEI ÎN BLEU SI GALBEN I


                                   13  IANUARIE 2018 ,ora 6,32 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spunea asa:

               Ia sa vedem noi,ce se va întampla cu România; cu Harta României!"

Clipă în care, mi se arata HARTA ROMÂNIEI plutind în aer în noapte, chiar dincolo de plafonul camerei mele, si vedeam stand cu ochii inchisi (asa vad eu cel mai bine ) HARTA  ROMANIEI in doua culori:
Acestea erau: bleu -vernil  si galben crud.
Asa precum arata culoarea din zona Olteniei, din HARTA de mai jos:
                         Image result for harta romaniei
 HARTA ROMANIEI era asa cum o stim cu totii,doar că, era plina de aceste doua culori si fara inscrisuri.
                        Image result for harta romaniei.

Brusc fratilor, HARTA ROMANIEI colorata in bleu si galben se micsoreaza extrem de mult.
Acum vedeam doua HARTI a Romaniei . Una mare in bleu si galben,si o alta mai mica in mijlocul celei mari,tot in bleu si galben si fara inscrisuri.
HARTA ROMANIEI asa cum era mai mica cu o treime de jur imprejur,arata ca ar lipsi  o parte din Transilvania,adica partea nordica, o parte din Moldova,adica partea sudică, o parte din Muntenia de nord si o alta parte a Olteniei de Nord-Vest ! 
Image result for harta romaniei.

Dar chiar si-asa mica ,HARTA ROMANIEI avea tot doua culori. Adica bleu - vernil si galben.
Dragii mei,ce va fi cu ROMANIA  noastra scumpa,prin ce vom trece pâna la VENIREA LUI HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor, vom vedea si trai împreuna toate câte ne sunt orânduite de Sus. 
Pâna atunci însă, trebuie sa ne intarim în Credinta si-n Dragoste faţa de Bunul Dumnezeu si faţă de Aproapele nostru.
Sa iubim SFANTA BISERICA a Lui HRISTOS si a MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA,si sa nu o lasam goala dragii mei.
 Sa mergem macar in ziua Sfintei Duminici si sa ne contopim inima si sufletul cu Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie,iar după savarsirea Slujbei de catre PARINTELE acelei Biserici,sa ne spovedim la Părintele in spatele căruia sta HRISTOS DOMNUL in mod tainic,in mod nevazut,ca sa putem primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPĂRTASANIE care ,ne va vindeca atât Sufletul nostru ,dar si trupul subrezit de atâta munca si de ce nu,de atâtea păcate adunate in viata. 
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
                                Cu dragoste,Maria.

58 de comentarii:

  1. Astazi la Manastirea Curtea de Arges urmasii regali ai Intregitorilor de Tara Romaneasca au participat la Parastasul de 40 de zile de la moartea Regelui MIHAI.De acum uzurpatorii de tara comunisti, vor avea friul 'liber'Vai de Tara Romaneasca.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Harta pare a arata o situatie de razboi, Romania in' Cercul de foc',cu zone sub ocupatie de catre dusmanii externi.Dupa zonele lipsa putem sa-i si nominalizam Rusia,Ungaria,Serbia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu suntem protejati de nato?
      Americanii au batut palma cu Romanii la deveelul avem protectia maxima.Ce au facut ne-au foloit si acum ne-au vandut?

      Ștergere
    2. 16.15 Si cei din Siria, Libia, Irak, Afganistan tot asa credeau

      Ștergere
  3. Aceasta viziune a dvs.chiar imi da fiori...Nici nu am curajul sa scriu la ce ma gandesc acum...totusi,hai sa spun : partile lipsa din harta m-au dus cu gandul la ocuparea simultana a acestor teritorii,printr-o invazie militara...straina(poate e vorba de mai multe natiuni implicate).Ceea ce imi scapa,e sensul culorilor din aceasta viziune,inca nu-mi dau seama ce simbolizeaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca se referă la caderea Psd-ului, a guvernului, ca e fara rosu doar bleu si galben.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca se refera la caderea Psd-ului, a guvernului, ca se arata doar bleu si galben.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am multi prieteni unguri .
    Ca oameni sunt ok orice problema am daca ma duc la ei si ma pot ajuta, ma ajuta .
    iesim la bere mergem la nunti la botezuri etc
    Asta pana vine vorba de Ardeal si Ungaria . – desi unul este profesor de geografie si altul este inginer zici ca se prostesc total cand vine vorba de istorie.
    Nu stiu unde au invatat ei istorie dar au invatat-o prost si eronat.
    Adevarul este ca de mici sunt indoctrinati din familie urmand ca scoala in limba maghiara sa ii faca ceea ce sunt astazi. Plus ca habar nu au de crimele facute asupra poporului roman de vorbitori de limba maghiara de-a lungul istoriei .

    RăspundețiȘtergere
  7. Mărturia cutremurătoare a unui ziarist secui în 1940: “Mă rușinez că m-am născut secui-maghiar și reneg și faptul că am învățat prima oară să mă rog lui Dumnezeu în limba maghiară”. ( autor Daniel Roxin)


    În așa numitul ținut secuiesc (Harghita, Covasna și Mureș) găsim astăzi urmele a peste 70 de cetăți militare dacice și, cu siguranță, mult mai multe așezări dacice civile… Niciunde pe teritoriul locuit de români nu există o mai mare concentrare de astfel de situri arheologice, nici măcar în zona Sarmizegetusei Regia. În condițiile în care dovezile faptului că românii sunt urmașii geto-dacilor abundă, drepturile noastre istorice în Ardeal, în Transilvania, sunt de necontestat, populația românescă trăind acolo înainte de venirea ungurilor și fiind întotdeauna majoritară, potrivit recensămintelor austriece și maghiare.

    Cu toate acestea, agenții iredentiști maghiari se chinuie să infecteze și astăzi atmosfera din România și să manipuleze, cu informații false, lumea occidentală, pretinzând că Transilvania este pământ unguresc. Pe acest fond al minciunii istorice și al barbarismului pe care l-au dovedit unii dintre pretinșii urmași ai lui Arpad și Attila ( majoritatea populației Ungariei nu este, din punct de vedere genetic, ungurească, ci formată în procent de peste 90% din români, germani, slavi și alte naționalități maghiarizate forțat, care și-au pierdut identitatea în decursul secolelor), au avut loc și uriașele crime hortiste dintre anii 1940-1944, perioadă în care Transilvania a fost sub ocupație maghiară.

    Martor la acestea, cutremurat de atrocitățile săvârșite cu o ură irațională împotriva românilor, gazetarul secui Gyorgy Ferenczy, cu activitate jurnalistică în Budapesta, Satu Mare și Cluj (a editat gazeta Kimandom – Mă pronunț), spune următoarele, în 1940 (Golgota Transilvaniei, Arad, 1940 și ediția a II-a, București, 1941): “Naționalitățile au trăit ca cetățeni români cu drepturi depline, într-o totală libertate; la reforma agrară le-a revenit pământ… Trebuie să mă refer la umanitate… La sentimente omenești când arăt atrocitățile fără seamăn care s-au comis pe pământul Transilvaniei după ocupație… Mândrul pământ al Transilvaniei s-a transformat într-o amarnică golgotă unde se petrec cele mai groaznice evenimente. Oamenii sunt închiși cu sutele, cu miile sunt bătuți, sunt torturați în mod cumplit. Asasinatele și execuțiile se țin lanț și toate acestea doar pentru că unica vină a nenorocitelor victime este aceea de a se fi născut români… pe pământul Golgotei din Transilvania, unde vântul suflă leșurile celor spânzurați, unde cadavrele martirilor asasinați cu o sălbatică cruzime vestesc că instinctul bestial s-a eliberat și barbarismul și răzbunarea joacă dansul sălbatic al morții… A chinui… cu un vandalism necruțător oameni lipsiți de apărare este nemaiîntâlnit în istoria statelor civilizate ale Europei. Nu-mi rămîne altceva decât să mă rușinez că m-am născut secui-maghiar și să reneg faptul că am învățat prima oară să mă rog lui Dumnezeu în limba maghiară.” (Radu Theodoru – “Urmașii lui Attila”, editura Miracol, 1999-2000)

    De admirat onestitatea cu care un secui s-a delimitat de crimele hortiste. Cu siguranță au făcut-o și alții…

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si acum intreb :cum puteti spune ca asa ca oameni sunt de calitate pana vine vb de istorie ,eu cred ca sunt prefacuti ca locuiti in preajma lor dar eu mergeam cu copilul bolnav de astm la salina din Slanic Moldova si cum deschideai gura sa ceri ceva la mag din statiune si vedeau ca esti altfel dacat ei (eu eram olteanca)se faceau ca n aud si state cu copilul in brate pana ma uitau toti sfintii .sunt astia oameni ?

      Ștergere
  8. Acest episod ne subliniază încă o dată faptul că dovedirea clară a drepturilor noastre istorice în Transilvania, nu doar pentru noi, ci și pentru lumea întregă este, nu o necesitate, ci o urgență, cu atât mai mult cu cât indivizi precum Lucian Boia (feblețea Budapestei) scriu negru pe alb în cărțile lor “de istorie” că noi, românii, NU AVEM DREPTURI ISTORICE ÎN TRANSILVANIA! Oare pentru a pregăti terenul unor evenimente viitoare? Ia gândiți-vă ce argument forte are Budapesta, în pretențiile ei, atunci când revendică Transilvania și își prezintă cauza la UE sau în SUA, unde îl au ca suporter pe evreo-maghiarul George Soros, consilierul lui Obama : “Păi, domnilor, chiar istoricii de la București spun că ei, românii, nu au drepturi istorice în Transilvania!!!”

    Așadar, ce ne facem cu unul ca Boia? Ce ne facem cu puterea coruptă și incompetentă, iresponsabilă și aservită unor interese străine? Ce ne facem cu acea parte a mediului istoric care nu vrea să audă de geto-daci sau care îi consideră încă niște primitivi ce nu merită atenție științifică?

    Din nou reiese clar că noi, cei din sociatatea civilă, alături de specialiștii care încă mai simt românește, trebuie să acționăm în locul autorităților pentru a pune lucrurile pe făgașul normal, pentru a restabili adevărul. Până la urmă vom reuși!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa nu uitam si de previziunile lui parintele Arsenie Boca dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  10. Romanul e ospitalier(cred ca asa a fost mereu,suflet bun,cu credinta in Dumnezeu),"Ii" primesti in casa,ii ospatezi bine ,le oferi tot ce ai ma bun,dar in naivitatea romanului nestiind de planurile diabolice ale "musafirilor",care drept multumire iti baga cutitul in spate si te vinde pe un pret de nimic.
    Asa am patit noi ."EI"au confundat bunatatea cu prostia
    Parintele Arenie Boca zicea:-PLOAIE DE FAC VA CADEA PESTE CEI CARE VOR SA DISTRUGA ROMANIA:meteoriti,ateroizi,lava si cenusa din vulcan,munti paduri orase[mari incendii]. MARE PACAT,sa-ti doresti atat de tare sa cotropesti ROMANIA fara sa te gandesti ce va ploaie de foc va cadea peste gradina ta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cărțile sunt de mult făcute in privința României de către occident, Ardealul va avea autonomie propie si se va rupe de restul tari, Moldova românească se va uni cu Moldova de peste Prut într-un stat independent. România va fi doar sudul tari fără Dobrogea care va merge la Bulgari si asta cât de curând.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate!eu îmi doresc asta!

      Ștergere
    2. Pai nu suntem,bre,tara NATO?

      Ștergere
    3. 16:22 NU CRED. Sa-ti doresti(occidentul?) sa moara capra vecinului si apoi sa moara si vecinul,ca apoi sa-i iei cu japca si turma oi,ograda NU SE VA INTAMPLA pentru ca legea universului:
      BUMERANGUL FUNCTIONEAZA LA MAXIM.
      DECI TARILE "PRIETENE" VOR FI ELE ATACATE LA MAXIM DE BUMERANG.Tatal Ceresc nu doarme cum vor ei sa creada

      Ștergere
  12. In curand anul acesta va urma:un atac cu avioane al NATO asupra Romaniei, intrare trupe straine si ruperea tarii...Vestul isi doreste Regatul Transilvania si inscaunarea Printului Charles in REGE ,agentii M5 si M6 nu vin la Viscri dupa ciorapi de lana ,dulceata de afine si miere de albine ehee... e altceva la Viscri ,dar ma opresc aici...Pace si Lumina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e,si tu ai dreptate Ecodomo!

      Ștergere
    2. Ecodomo,e infiorator ce spui.Si atat de nedrept ! Poate tu ai informatii pe care noi,oamenii de rand,nu le detinem...Poate ca asta ni se pregateste,ce spui tu...Totusi,intreb si eu : noi nu putem face chiar nimic pentru a schimba asa destin crud ? Prea mult sange nevinovat s-a varsat in aceasta tara,de-a lungul timpului,prea e chinuit poporul asta.P.S.Ce se afla la Viscri ? Nu ne poti spune ? Pace si Lumina si tie...si asupra Romaniei...Imi place aceasta urare,ce dulceata picura pe suflet...

      Ștergere
    3. Imi pare rau dar nu iti pot spune ce se afla la Viscri si nu numai...cauza sunt prea multi pe aici care citesc comentariile si nu fac bine Luminii...
      Raspunsul e mai simplu la nivel individual, mai complicat la scara umana… Si capac peste toate, chiar cei ce au tinut pana acum fraiele controland directia de mers, au cazut in propria capcana si simt ca nu mai pot stapani caruta care la randul ei habar n-are incotro merge si de ce merge in loc sa stea!
      Lucrurile stau cam asa: tot (99,99%) dintre ce am fost invatati/determinati/manipulati sa recunoastem ca „valori si scopuri ale vietii” sunt FALSE! Scopul mistificarii, e ca un grup de „smecheri” sa va poate inhama la caruta, „sa o trageti din proprie dorinta, poate chiar cu placere” si ei sa stea cocotati in ea tragand de haturi dupa plac ! Chestia asta cu trasul la caruta si hamul, au devenit pentru „multime” asa de „normale” si chiar „interesante” ca ar musca pe oricine le-ar spune ca sunt niste „ratati” ca o fac… ca si cum acela de le deschide ochii e cel ce „le strica jucaria” pe care ei o numesc „Viata”.Gandul bun asupra ta.Amin !

      Ștergere
    4. 10:40,sa fi patriot e de domeniul trecutului, astăzi trădare e sfânta, nu vedeți ca toate instituțiile statului încurajează, turnatoria, trădarea si e recompensată băneste sau cu zile de libertate.

      Ștergere
  13. Doamne ajuta ! Cu cât se va adeveri ma repede cu atât va fi mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-as fi chiar asa de sigura ca tine!

      Ștergere
    2. An.22.52. si an.16.26.,de ce va doriti dezmembrarea Romaniei ? Indiferent din ce etnie faceti parte,voi sunteti constienti ca asa ceva se poate lasa cu varsare de sange nevinovat ? Chiar atat de mult urati tara asta ? De ce ?...

      Ștergere
  14. De la Decebal căzut prin trădarea apropiaților ținuturile Daciei au intrat într-o boala degenerativa pe care cu toții o constatăm și astăzi și multe organizații externe o intretin și cele interne prin șefii puși de ei mențin decăderea României.Toti realizează acest fenomen dar prostimea conducătoare trădătoare nu i-au masuri. Sa înțeleg că sânt prosti pregătiți politic sau ce ?.Doamne ce-am putut să zic de prostii care conduce cea mai rămas din națiunea română.Oare voi fi arestat pentru ceea ce spun ?.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cruzimile facute de maghiari in Transilvania isi au cauza in sistemul de invatamint si indoctrinare al tinerilor in care o vina are PSD-ul prin separatismul lingvistic legiferat in scoli.Uitind ca numai in cei 4 ani ai dictatului de la Viena au fost deportati si ucisi de maghiari peste 500 ooo de transilvaneni si asta cu acceptul Germaniei fasciste a lui Hitler si in ciuda faptului ca istoria arata inclusiv in asazisul tinut secuesc ,vietuirea continua romaneasca ,mentionata si in cronicile maghiare incepind cu cronica anonima a lor de acum 1000 de ani de la Budapesta.

    RăspundețiȘtergere
  16. S-ar putea sa fie hartile cu sfisierea tarii, care se tot dau la televizor cu lupta interna din PSD intre adeptii lui Dragnea=PCR si Tudose=securitate,lupta pentu putere care continua din 1989 si chiar de mai inainte .Daca s-ar fi aplicat punctul 8 de la Timisoara alta era situatia tarii.

    RăspundețiȘtergere
  17. Soros-omul fara Dumnezeu ,evreu este un neobolsevic-declarat internationalist care il intereseaza disensiunile nationale si manevreaza istoria,societatea doar pentru speculare la bursa in folos propriu ,scop in care nu are importanta pe cine sustine sau distruge din tabere.

    RăspundețiȘtergere
  18. Grindeanu spune ca ambele tabere din PSD au gresit.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nava americana cu peste 200 militari face manevre in Marea Neagra ,a fost la Odesa pentru sustinerea Ucrainei ca urmare a escaladarii in ultima saptamina a conflictului din estul Ucrainei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate sau din fericire rușii au montat rachete S 400 in Crimeea si pot oricând arunca in aer Deveselul si ce doresc din România.

      Ștergere
    2. Dacă ești rus înteleg ,
      dar să fii bucuros că ruși îți pot distruge țara este dincolo ce mintea mea.
      Ori esti rus ori ești.....

      Ștergere
    3. Anonim 21:30 „ din păcate sau din fericire rușii au montat“ ??? Tu te auzi ce zici ???? Ești de origină rusă sau doar un nenorocit de trădător ???

      Ștergere
  20. Protestatari din Cluj in mars pe jos vin spre Brasov, vor sa ajunga la manifestatie anuntata pentru 20 ianuarie la Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  21. Bleu si galben e steagul Ucrainei, cred va vom fi cucerit si stăpâniți de ucrainieni . La cât de prosti suntem ca națiune nu m-ar mira acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cel mai probabi hartile meteo sint albastre

    RăspundețiȘtergere
  23. e steagul secuiesc ce vedeti in viziune

    RăspundețiȘtergere
  24. Steagul Ucrainei sau steagul de la portile secuilor sovini nu al tinutului secuiesc care nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  25. Sa nu cumva pe 20 la proteste sa se intimple o adevarata revolutie doamne dumnezeule si maicuta domnului lumineazale mintile la cei din parlament, aparane, ocrotestene, pazestene, amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care e diferența între "apărăne","ocroteștene" și "păzeștene"?

      Ștergere
    2. 22.05 Toate fara cratima !

      Ștergere
  26. ECODOMO-esti ff bine informat felicitari tine-o tot asa - doar asa putem comunica intre noi romanii

    RăspundețiȘtergere
  27. Culorile alea sunt si in sigla pnl-ului...
    Poate ca pica Tudose de la psd si intra prim... de la pnl!

    RăspundețiȘtergere
  28. 15,26 ,Depinde cit cunoastem isoria.Drepturi istorice am avea si in Ungaria si Bulgaria care faceau parte din prima Unire a dacilor-romanilor cum se numesc acum e doar din conjunctura recenta istorica.De fapt prima unire a acestui neam a fost facuta de Burebista acum mai bine de 2000 de ani,de aceia cind Badea Cirtan s-a dus la Roma au scris ziarele ca'a coborit un dac de pe columna' iar aceasta continuitate acum se poate dovedii foarte simplu prin metodele genetice si chiar se confirma .Cineva de la Vatican spunea ca italiana si latina isi au originea in limba arhaica-veche daco-romana si nu invers cum am fost noi invatati gresit-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. Romanii au luat acest nume, datorita conjucturii istorice de acum 2oo de ani,care este numele ocupantului roman care au ocupat doar 14 la suta din Dacia fiind interesati de zona aurifera,la fel cum Bulgarii au luat numele de la triburile nomade venite din asia,la fel Hungaria a luat numele de la Huni tot triburi migratoare dar care nu aveau legatura cu ungurii care sint fino-ungrici,veniti cu 6-7 secole mai tirziu.De remarcat ca romanii nu au putut sa-i invinga pe daci intr-un singur razboi,noi stim de doua razboaie dar realitatea este ca au fost multe razboaie inaintea lui Decebal si multe razboaie de ELIBERARE a Daciei, dupa moartea lui Decebal.Iar romanii nu au parasit Dacia de buna -voie ci din cauza acestor luptatori daci pe care noi intr-un fel i-am' tradat' luind acum numele unui ocupant vremelnic si pe o suprafata mica a marelui nostru neam dacic-craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. Limba noastra daco-romana la dusmani ea nu se-nchina,de aceea vor sa ne-o ia ungurii si rusii pe linga istoria si teritoriul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  31. Un pastor dac de la sudul Dunarii din valea Timocului=Dacia Felix nascut din mama de origine de la nordul Dunarii,pe nume Galerius a ajuns chiar imparat roman vestit cu multe victorii militare din Germania pina in Persia-craciun

    RăspundețiȘtergere