joi, 18 ianuarie 2018

GUVERNUL DE AZI ! ACESTA ESTE GUVERNUL G V L !!! O MÂNĂ SÂNGERÂNDĂ A UNUI BĂRBAT ,ÎNTINSA CĂTRE MÂNA UNEI DOAMNE !



                            18  Ianuarie 2018,ora 7,23 dimineata !

                                      Dragii mei,

După cum ati observat,am ezitat sa scriu imediat de despre posibilul nou GUVERN cu initialele: G.V.L . Adică: GUVERNUL  VASILICA sau VIORICA -LIVIU !
Astazi dimineata ma frâmântam cum sa inteleg clar,ca acesta este GUVERNUL  GVL.
Şi iata dragilor, cum un glas imi repeta:

              "GUVERNUL  G.V.L !"

Clipă în care,vad cum o mână sângerândă ,o mână ce părea toata scrijelată , era o mână păroasă a unui barbat care, se întinde spre o alta mână fină, a unei doamne.
Mâna sângerandă facea eforturi uriase ,ca sa ajunga până la mâna fină a acelei doamne si chiar să o prindă.
Iar la final,cele două mâini s-au întâlnit si s-au strans reciproc.
Intuim cu totii dragii mei, a cui era mâna sângeranda ,si a cui era mâna fina a doamnei.



                            Image result for DOUA MAINI IMAGINI.


Dragii mei, cum mie nu-mi place Politica ,va las pe voi ca sa dezbateti acest articol,dar vă rog frumos si respectuos, ca toate Comentariile să fie scrise  numai în limita bunului simţ .
Adică ,fara sa jigniti pe cineva cu exprimările voastre  (ale unora dintre cititorii care nu cred) necuviincioase !
Am dorit ca sa scriu si acest articol,ca o DOVADA de necombatut, că acest GUVERN de astazi, este GUVERNUL :
GVL !
                   Ca intotdeauna cu dragoste,Maria.
                                     

94 de comentarii:

  1. eu ,stiu un mesaj in care....se spunea"nu conteaza numele primului ministru"trebuie sa facem greva generala......cred ca indiferent ce propunere ar fi fost ,trebuia acceptata pt ca oricum urmeaza greva generala si manifestatii in strada pt caderea guvernului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu,nu va ramane acest guvern,Iohannis are o strategie!

      Ștergere
    2. Așa este. Oamenii din celelalte orașe nu vin degeaba până in București, eu cred ce spune doamna Maria că urmează "Revoluția Mare". Au grija si Ong-urile de aici să scoată oamenii in stradă. Plus ca oamenii sunt cam dezamagiți de Iohannis ca a acceptat propunearea de acum si cred ei că își vor face drepate singuri.
      Liniștea dinaintea furtunii..

      Ștergere
    3. 17:04, nu cred ca era o recomandare ci mai degraba un plan care se discuta iar Mariei i-a fost descoperit ceea ce planuieste cineva.

      Ștergere
  2. Romanii o duc mai prost decat acum 3 ani . Degeaba mint la televizor ca au marit pensiile si salariile cand preturile s-au marit si leul e tot mai slab. Guvernul lui Dragnea este la puscarie....sa se duca acolo cu tot cu viorica-vasilica lui din Videle.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da sigur,aceeasi strategie a comunistilor de pe vremea raposatului,in ultimii ani, pe atunci,era mintit cu productia de griu si la toate,si el múlté lucruri nici nu stia, cei care au prins, isi amintesc!

      Ștergere
  3. Si eu tot cred ca este Guvernul Liberal care urmeaza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dece nu pentru caderea lui iohanis care de cand este votat acest guvern ai pune bete in roate umbla pe la ambasadele straine dupa sfaturi. Asa da presedinte tradator de tara si de neam de care i se falfae, slujeste statul paralel isi pune giaca rosie iar dupa el potopul !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce faci afirmatii false ?! Tradator este Dragnea , nu vezi cum manipuleaza si isi vede numai interesul lui ?! Premierul Japoniei cine trebuia sa îl primeasca ?! Nici macar nu l-a interesat...

      Ștergere
    2. Se vede de la o posta ca santeti PSD-ist(a),incercati sa vedeti realitatea,cat de distructiv este actualul gv.

      Ștergere
    3. Cu respect va atrag atentia ca dupa noile reguli gramaticale se scrie cu "i" din "a" numai in interiorul cuvantului.DECI CORECT ESTE "Ii pune bete in roate" SI NU "ai pune bete in roate".

      Ștergere
    4. Acea revolutie de care pomeneste Maria nu cred ca are legatura cu viitorul guvern. Poate fi pentru altceva, ceva care va ridica toata Romania in picioare. Cred ca are legatura cu integritatea acestei tari nu cu situatia economica.

      Ștergere
  5. mana sangeranda = iohannis "A fost nevoie sa moara oameni ca aceasta demisie sa se produca. " = Colectiv

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:46 daca e guvernul liviu-vasilica sau cum o chema-o pe cumatra asta, mana sangerada e a lui Dragnea, clar!

      Ștergere
    2. Oare 12:03? Fa un efort si gandeste mai profund.

      Ștergere
    3. Oare 15:50? Fa un efort si gandeste mai profund.

      Ștergere
    4. 19:30, cum se numeste ala care repeta dupa un altul? Caci are un nume.

      Ștergere
  6. Eu am vazut exact comentariul acesta pe ccomisarul.ro ca nu il intereseaza cine va fi prim ministru.
    Mana sangeranda de barbat probabil ca e a lui Liviu, care se zvoneste ca e terminat psihic si se si vede asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu aș vrea sa fie pace și să fim mai buni!o seara frumoasă
    Dumnezeu sa fie cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Din cele spuse de Maria, se pare ca in timpul acestei guvernari, vor aparea miscari sociale de amploare numite "Marea Revolutie si Adevarata Revolutie". Daca acestea vor urma, va fi greu sa trecem din nou peste astfel de evenimente care bulverseaza intreaga tara si care nu duc decat la instabilitate sociala si economica a tarii. Dar nici nu putem accepta sa fim asupriti o vesnicie de catre proprii conducatori mincinosi, hoti, corupti, penali si plini de rea credinta la adresa poporului roman.

    RăspundețiȘtergere
  9. pai o scufita rosie lipsea in povestea cu lupii care nu se mai satura de devorat carnea romanilor ,sangele de pe maini este al poporului care nu si mai permite sa isi panseze ranile lui !Ei merg cu deviza scopul scuza mijloacele si dupa noi potopul.Vor sa bage in inchisoare patroni care nu mai pot plati birurile si ei sa poata fura legal pana la 200.000 de eura ! este cu adevarat ceva grotesc !

    RăspundețiȘtergere
  10. DANCILA S-A FACUT DE RAS IN EUROPA: IRAN SI PAKISTAN SUNT TARI MEMBRE UE

    Uitati dovada ca prostia ne conduce , cititi si comentariile oamenilor care spun ca ne conduc repetentii clasei :

    https://www.youtube.com/watch?v=9hKJv86dGqs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:08, nimeni nu este perfect, nici chiar tu.

      Ștergere
    2. 23:40 asemenea greseli la nivel international ne pot costa enorm. Vasilica nu stie pe ce lume traieste, dara sa conduca un guvern. La fel si tu, esti ingaduitor cu astia pe care i-ai votat ca sa nu fii nevoit sa recunosti fata de tine insuti ca te-ai inselat si ai luat o mare teapa.

      Ștergere
    3. 12:08, nu stim ce stie doamna si de ce este in stare. In Parlamentul European este apreciata. Cred ca stie pe ce lume traieste, poate mult mai bine decat multi.
      Pentru a trage concluzii despre cum conduce dansa un guvern, trebuie mai intai sa conduca, nu? Sa lasam lucrurile sa "curga", abia apoi putem trage concluzii.

      Ștergere
    4. 23.40 nu e vorba de perfectiune , ci de competenta . Nu poate fi prim ministru una care habar nu are de tarile membre din UE.

      Ștergere
    5. Competenta inseamna altceva 16:23.

      Ștergere
    6. Aloo 16.45

      competént, ~ă a [At: (a. 1845) URICARIUL V, 360/25 / V: (înv) ~tínte / Pl: ~nți, ~e / E: fr compétent]
      1 Care este bine informat într-un anumit domeniu.
      2-3 Care este capabil sau în măsură să judece un anumit lucru.
      4 Căruia îi revine atribuția de a face ceva
      Si: îndreptățit.

      S-a vazut cat e, de cum a deschis gura . !!

      Ștergere
    7. 16:16 unde ai auzit tu ca este apreciata in parlamentul european, la antena 3? Nu uita ca in tara sunt destui politicieni care au interactionat cu ea si au vazut de ce e in stare. Dragnea a spus ca stie franceza si engleza, ai auZit-o citind in engleza ceva? Te strambi de ras! Nu mai vorbesc de felul in care se imbraca si se coafeaza, fie doar si prin lipsa de gust si tot ne va face de ras. Cred ca e cel mai incompetent si ridicol prim-ministru pe care l-a avut Romania vreodata!O sa ai timp sa te convingi si singur, asta daca vei reusi sa distingi realitatea de fictiunea din mintea ta, menita sa-si adoarma constiinta ca ai votat cu alianta jefuitorilor de tara!

      Ștergere
    8. Daca nici „competent” nu stii ce inseamna atunci ce incredere se poate avea in capacitatea dumitale de a discerne daca o persoana e potrivita sau nu sa conduca un guvern?

      Ștergere
    9. 08:00,

      Om competent= om capabil (sa nu deviem de la discutie)

      Alooo 08:00

      COMPETÉNT adj. 1. bun, capabil, destoinic, dotat, experimentat, încercat, înzestrat, pregătit, priceput, valoros, versat, vrednic, (rar) preparat, (înv. și pop.) harnic, (pop.) cercat, (înv.) ispitit, mândru, practic, practicos, practisit, putincios. (Un inginer ~.) 2. v. avizat. 3. v. chemat. 4. v. autorizat.

      Ștergere
  11. Locul de unde au plecat valorile tarii :

    https://www.youtube.com/watch?v=ylndqfP7oFM

    RăspundețiȘtergere
  12. DOAMNE,POPORUL ROMAN TE IUBESTE!

    Doamne,noi Romanii am inceput sa ne unim,si drepti inaintea ta sa fim,nu ma-i dorim sa fim condusi de oameni mincinosi,si cu interese personale,care au dintrus tot ce ne-ai daruit Tu Doamne.Poporul Roman primeste mesaje de la Duhul Sfant prin doamna Maria,dar nu toti cred,dar vor crede cu totii cand in Romania va fi Guvern, Vine ales de Dumnezeu,fara nici un politician care a facut parte din partid,in ultimii 27 de ani.Romania nu este a noastra,este Tara Mantuitorului.Dumnezeu a fost rastignit pentru pacatele noastre,dar acum este randul oamenilor sa-si de-a viata pentru IISUS HRISTOS.
    Doamne,tot Poporul Roman se va trezi,si se va uni pe toate retelele de socializare,si pe Tine te vor dori,sa ne ajuti,sa ne eliberam de cel rau,care ne conduce.

    RăspundețiȘtergere
  13. ne-ar trebuii un guvern fara hoti , si un parlament curat , nu ca Ali baba si cei 40 de hoti. Tepes a avut dreptate " tara e saraca , dar voi boieri sunteti bogati . Nu trebuie sa ne intrebam unde sunt banii nostrii achitati. Se vede pe domnii senatori. Nu ma mira mana taiata ca in prezent pentru bani ar fii in stare sa omoare si unul pe celalalt ca partea celuilalt sa fie al lui ( indiferent carui partid politic apartine) Dupa mine mana taiata este un semn anume , o atentionare ca ceva rau s-ar putea intampla in clasa politica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauta banii la penalii cunoscuti si necunoscuti din pdl camuflati in pnl. Ar avea multe de restituit tarii. Inchiderea lor nu 'ajuta' la nimic decat la propria lor corectie sau inraire insa restituirea banilor pe care i-au luat ar ajuta tarii.

      Ștergere
    2. 16:07, sa vezi cu vei striga HOTII atunci cand pesedul iti da apa cu lamaie. Vei vedea din luna Februarie. Vin facturi la gaz, la electricitate etc.etc. Putintica rabdare.

      Ștergere
    3. 19:23 tu inventezi scenarii. Mai vedem cine are dreptate.

      Ștergere
    4. 21:59, pe ce lume traiesti, in ce tara platesti facturi si iti faci cumparaturile? De noile taxe aberante introduse de PSD nu ai auzit? De formularul 600 ai auzit? De cele doua scumpiri la gaze, una in octombrie anul trecut si una pe 10 ianuarie ai auzit, de scumpirea energiei tot nu stii? Atunci scuza-ma dar esti paralel cu lumea in care traiesti.
      Nu inteleg de ce unii de pe aici se incapataneaza sa-si apere proprii jecmanitori doar pentru ca se numesc PSD-ALDE. Cred ca din masochism!

      Ștergere
    5. Nu sunt taxe aberante, 14:54. Aberanti sunt unii patroni ordinari care nu au tinut cont de angajati (mai ales cei din multinationale, caci asa e ordinul din afara). In conditiile in care taxele si impozitele sunt in acelasi cuantum, si au ales sa nu le dea acelasi salariu net la angajati, sunt niste escroci care fura de la proprii lor angajati.
      Daca s-au scumpit gazele, intreaba pe cine conduce respectiva entitate (caci sigur nu este roman). Ce il doare pe ala de romani?
      Pe urma, nu uita, pe raft ai in majoritate produse de import. Pretul lor de vanzare nu are cum sa fie mai mic decat pretul cu care au fost importate. Iar acel pret tot strainii l-au stabilit.
      Romanii trebuie sa aiba pe raft produse romanesti nu straine, insa nu ne lasat UE, deci tot strainii.
      Sa nu amestecam lucrurile, caci nu ai dreptate.

      Ștergere
    6. 19:27, entitatea - in carca careia arunci mața- fura cu acordul statului. Vrei sa spui ca , comisia , care are ca principala sarcina "controlul entitatii, nu stie de furt? Cine PM le da Autorizatii de functionare etc.? Nu statul?

      Vai de logica ta comunista!!!

      Ștergere
    7. Te inseli 20:37, corporatiile nu sunt sub autoritatea statului. Politica lor interna nu e subordonata statului. Deci ce tot vorbesti acolo? Nu statul le stabileste cu cat vand, ci ei. Vezi ca nu intelegi nimic. Incurci si amesteci lucrurile. Te rog sa te informezi inainte de toate.

      Ștergere
  14. s-ar putea sa-si revoce Presedintele prim ministrul denumit ?

    RăspundețiȘtergere
  15. https://www.youtube.com/watch?v=X_WYLNVSE3U

    RăspundețiȘtergere
  16. o sa aflam pe 20 ianuarie ,cand sunt anuntate proteste in Bucuresti.....si toti manifestantii ,au fost sfatuiti sa aiba ceva in maini.....https://www.facebook.com/festival.profest/photos/gm.1982329598762544/1968759810113551/?type=3&theater
    Investirea guvernului Dancila ,a fost amanata pe 29 ianuarie,dupa protestele de sambata.Dupa demisia lui Tudose DNA aresteaza pe apropiatii lui Dragnea,iar Tudose cu gasca lui ,vor sa voteze impotriva guvernului.....s-ar putea sa-l aresteze si pe Dragnea pana atunci.

    RăspundețiȘtergere
  17. https://vremuritulburi.com/2018/01/17/adevaratele-cauze-ale-schimbarii-premierului-mihai-tudose-si-experminentul-noua-ordine-mondiala-la-care-se-vrea-supusa-romania/

    RăspundețiȘtergere
  18. Dupa parerea mea mana sangeranda este presedintele nostru tradator de tara si neam. Vom trai si vom vedea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bati campii,ce pres. tradator,dar Liviu ce este?

      Ștergere
    2. Liviu este un OM precum multi. Care este problema ta 12:55?

      Ștergere
    3. 15:54, ai dreptate. Este hotul hotilor.

      Ștergere
    4. 03:58, craciu ! Singur iti dai cu stangu-n dreptul.

      Ștergere
    5. 19:15 si tu cine esti? Ne spui? Semeni cu un instigator.

      Ștergere
    6. 22:17 daca cine iti arata realitatea, acela se numeste instigator? Dar daca cineva te manipuleaza grosolan se numeste binefacator?
      Ai ce ai cu presedintele, esti obsedat omule!Ala nu face nimic si tot el e vinovat, astia distrug tara si sunt sfinti! Nu ti-se pare ca logica ta nu e in regula?

      Ștergere
    7. 14:58, logica ta este defecta. Esti tras pe banda sorosista.

      Ștergere
    8. 18:07, indiferent ce argumente aduci in a-ti sustine punctul de vedere, demonstreaza obsesia ta bolnava. Esti periculos pt.societate. Ar fi bine ca autoritatile sa se autosesizeze!

      Ștergere
    9. 20:32, din nou dovedesti ca esti tras pe banda sorosista. Nu mai esti in stare sa vezi realitatea. Cei ca tine sunt periculosi pentru societate, nu altii.

      Ștergere
  19. Acum e foarte clar ca REVOLUTI Singeroasa este in timpul acestui guvern GVL care incepe acum.Se vad foarte clar si cauzele ;Proasta nominalizare a sasului care a facut blat si nu numai acum s-a vazut inca de la numirea lui Mihalache cel Adormit omul PSD-ului lui Nastase.Tot el e vinovat de lipsa de neutralitate atunci cind imbracat in scurta Rosie a dat speranta ipocrita manifestantilor si a dat dovada de lipsa de neutralitate politica incalcind Constitutia si nu e prima data . Poate vedea oricine din cele doua exemple ca a fost una ipocrita.Este exact motivul pentru care eu ca sibian nu l-am votat pe IPOCRIT si nu-l voi vota decit in cazul suspendarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce te grabesti?

      Ștergere
    2. 05:08, tu sibian ??? 😂😂😂😂😂😂

      Esti un om vesnic nemultumit, care dintr-o intamplare a fugit de acasa si sa stabilit in Sibiu. Va de tine!!!

      Ștergere
  20. Ce ar fi daca am iesi si noi un pic din tiparul vesnicilor nemultumiti si inversunati si am binecuvanta pe acesti guvernanti,poate asa vor lua decizii in intersul romanului! Pai daca noi nu trimitem decat critici si rautati la adresa lor cum putem pretinde lucruri bune/ Noua ne-ar conveni doar sa fin injurati si neapreciati? Sigur nu ,fiecare isi doreste recunostinta si apreciere,dar daca nu daruiesti nici nu primesti.Deci, nu credeti ca ar trebui sa ne schimbam noi intai si apoi sa vedem schimbarea? Haideti sa mai si apreciem si sa binecuvantam aceasta schimbare a guvernului mai ales ca avem o Doamna Primministru.Eu zic ca abia acum incepe adevarata schimbare a Romaniei.Energia feminina incepe sa se manifeste si pe aceste meleaguri,ENERGIA MAICII DOMNULUI.GARADINA a intrat pe mana feminina,ea stie cum s-o ingrijeasca! Eu cred aceasta.Voi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:30 daca acesti guvernanti iau decizii in propriul lor interes cum as putea influenta eu asta? Astea-s doar vorbe!

      Ștergere
  21. Alt blat al sasului ,a semnat legea care avantajaza pe cei cu ...muulte IMOBILE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:35, legea trece mai intai prin parlamentul plin de PSD-isti si ALDE-isti pana sa ajunga la Johannis! De ce esti ipocrit?
      Mai esti si plictisitor cu sasul tau!

      Ștergere
  22. Anonim 05:08 nu ești sibian ,ești decât mincinos și probabil votant p.s.d. Asta nu ar fi nimic dar îi dai zor cu sasul în sus sașul în jos.....atât te duce mintea fără să poți să vezi că Dragnea propunea pe Saideh „românca“ de origine turcă CĂSĂTORITĂ cu un sirian (care se pare că avea contacte cu unele grupări teroriste din Siria) Când a fost ordonanța 13 președintele a reușit să o oprească și ar fi multe de spus. Dlui Dragnea și gașca lui NU L E PASĂ de români!!! Ultima dovadă e vizita istorică a premierului Japoniei !!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Guvernul GVL, adica Guvernul Gangsterilor-Viorica-Liviu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:01 te crezi la film? Floricele ti-ai cumparat?

      Ștergere
    2. 13:01: bravoooooooo! 👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    3. 17:09 cred ca tu traiesti intr-un film SF conceput de mintea ta distorsionata! La psiholog ai fost?

      Ștergere
    4. 12.38 si 13.01 bravooo!

      Ștergere
    5. 15:03 La psiholog trebuie sa mergi chiar tu, sa te deviruseze de un virus numit tradare de neam si tara, mai nene. Ai o mare problema cu identitatea nationala. Ai uitat sa fi roman... amnezia asta, bat-o vina!
      Trezeste-te din adormire, caci inca mai poti. Cu ajutor te vei recupera, curaj!

      Ștergere
    6. 18:20, las-o mai moale. Iti pocneste o vena si pa-pa. Nu ca ne-ar fi dor de tine... Nu te va plange nimeni....

      Ștergere
    7. 20:26, vezi sa nu-ti pocneasca tie mintea, caci asa reiese din postarea ta, ca este pe cale.

      Ștergere
  24. 3,58' v-om trai' dar din pacate din cauza astuia si astora, nu toti,viziunea este foarte clara si sombolica,au miinile patate de SINGE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:41, mana sangeranda nu inseamna mana patata de sangele (altora) ci o mana ranita. Poti face o diferenta totusi? Asta ca sa intelegi ceva din mesaj, caci altfel vei face interpretare eronata.

      Ștergere
  25. 12,38 Sint Sibian,m,am dus la vot si i-am votat pe acelasi buletin de vot si pe sas si pe mikimause,deci mi-am anulat votul si le-am scris pe el de toate incepind cu traficul de copii, la amindoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:15 esti un manipulator ordinar! PSD-ist vanzator de tara!

      Ștergere
    2. 16:15, toti care veniti in Sibiu, va place sa va numiti "sibian". Frumos la Valcea. De cand nu ai mai fost acasa ?

      Ștergere
    3. 15:10, daca l-a votat pe sas, nu este PSD-ist cel de la 16:15. Un PSD-ist nu-si anuleaza niciodata propriul vot. Nu acuza aiurea.

      Ștergere
    4. Iar pe vanzatorii de tara cauta-i la PNL-PDL, unde vei gasi si cei mai mari hoti profesionisti dar mai cauta vanzatori si la diversiunea lor numita USR. Caci mentorul lor este Soros.

      Ștergere
  26. Pareri si pareri,doar timpul v-a stabili exact,Fracezii spuneau ca sint prea putin 200 de ani de la Revolutia de la 1789 pentru a putea spune o concluzie definitiva despre aceasta-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-au facut sute de mii de crime la revolutia franceza, de asta nu prea au ei chef sa vorbeasca ...

      Ștergere
  27. https://www.click.ro/news/national/mobilizare-fara-precedent-la-un-de-proteste-piata-victoriei
    Mobilizare fără precedent, la un an de proteste în Piața Victoriei

    RăspundețiȘtergere
  28. Vine apocalipsa. Surse: Imediat dupa validare, Guvernul Dancila va emite mai multe ordonante de urgenta care vor arunca in aer Justitia. Iata ce au in plan.

    Jurnalistul Dan Tapalaga avertizeaza ca imediat dupa validarea in fucntia de premier a Vioricai Dancila, Guvernul va emite mai multe ordonante de urgenta prin care va incerca sa-l scape pe Dragnea de justitie.
    . . .

    http://www.aktual24.ro/vine-apocalipsa-surse-imediat-dupa-validare-guvernul-dancila-va-emite-mai-multe-ordonante-de-urgenta-care-vor-arunca-in-aer-justitia-iata-ce-au-in-plan/

    https://www.hotnews.ro/stiri-opinii-22235998-cine-mai-opreste.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Justitia in Romania este destul de injusta. Trebuie emise legi referitoare la raspunderea magistratilor obligatoriu. Cum fiecare raspunde pentru ceea ce face la locul de munca la fel si ei sa raspunda pentru deciziile pe care le iau. Este o necesitate.

      Ștergere
    2. @anonim 22:22
      "Justitia in Romania este destul de injusta."

      Si ca sa fie justa se dezincrimineaza furtul, delapidarea si alte fapte penale.
      Of, of, ce fac televiziunile cu mintea voastra !

      Ștergere
    3. 00:35 foarte corect! Subscriu! Unii nu vor sa vada decat ceea ce le sugereaza altii cu interese ascunse. Nici macar propriul interes nu si-l cunosc!

      Ștergere
    4. 00:35,

      Magistratii sa raspunda pentru deciziile luate. OBLIGATORIU. Sunt PENTRU asta!
      Nu am mai pomenit asa ceva: sa faci o actiune si sa nu raspunzi de actiunea ta. Este inadmisibil.
      Odata cu raspunderea magistratilor se vor gandi daca mai dau sentinte "la comanda". Sti de ce? Pentru ca e libertatea lor in joc. Si astfel se termina cu dosarele inventate. Nu este posibil sa faci o mizerie si sa trimiti un om la inchisoare pe nedrept dar cel care a dat sentinta sa nu respunda de greseala sa. Este anormal sa fie asa.

      Trebuie LEGI care sa implice raspunderea magistratilor. Este O NECESITATE.
      Cum fiecare raspunde la locul sau de munca pentru actiunile sale asa trebuie si magistratii sa raspunda. Asa este normal sa fie.

      PS! Stai linistit ca daca raspund magistratii vor trimite doar adevaratii vinovati la inchisoare, nu pe altii. Caci de fac abateri, raspund! Uite asa vor fi obligati domnii magistrati sa fie corecti! Si este bine sa fie corecti! Asta vrem toti, nu-i asa?

      Ștergere
    5. Subscriu,15:21,exact asa.Nimeni nu este mai presus de lege, care lege, nu trebuie sa fie selectiva, ci dreapta si corecta pentru toti,fara exceptii.

      Ștergere
  29. Psd e vinovat precum pld, cdr, fsn, pnl pentru ca toti au guvernat (furat) tara asta 28 de ani, credeti ca daca vor iesi in strada si vor da acest guvern jos, au alternativa? eu nu cred pentru ca vor veni tot dintre cei enumerati mai sus si atunci am ajuns la concluzia ca vom distruge si ce a mai ramas din aceasta tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:48 asa este dar nu-i nimic nou sub soare. PSD si-a dat singur jos propriile guverne, e ceva obisnuit de cand sunt la guvernare. Si inca ceva, nu inseamna ca facem alegeri acum daca protestam impotriva legilor aberante si a abuzurilor pe care le fac guvernantii. Invata sa delimitezi lucrurile!

      Ștergere
    2. Eu am invatat sa delimitez lucrurile dar voi protestatarii
      prin ce mijloace ati dat jos guvernul Ponta?"A trebuit sa moara oameni" ca sa se instaleze Guvernul Ciolos, si cu ce ne-am ales? deci domnule draga degeaba delimitam noi lucrurile pentru ca nu avem sef de stat integru si cu singe in vene si nici politicieni integri care sa ne conduca, parerea mea.

      Ștergere
    3. 15:15 tu ce ai face cu un tradator, l-ai tine la piept? Bine a facut PSD ca s-a scuturat de cei care tradeaza. Locul lor este la PNL unde stau toti hotii. Pentru ca stim prea bine ca PDL este PNL, acum.

      Ștergere
    4. Am fost si am votat mereu si jur cu mina pe inima ca nu am votat psd decit o singura data si pe Iohanis ca presedinte dar imi pun mereu intrebarea: de ce se fac manifestatii de cind au iesit invingatori psd? la inceput a manifestat cu dvs. si Iohanis, sinteti impotriva lor sau a tarii? - domnilor manifestantii dvs. ati votat? daca "da" inseamna ca nu ati fost toti la vot iar daca "nu" singura solutie este votul urmator. Incercati sa nu mai destabilizati aceasta tara ca e a noastra a tuturor. Nici mie nu-mi convine cum este guvernata tara dar nu trebuie sa o distrugem si sa ne facem de ris in lume.

      Ștergere
  30. Nu sint eu la 3,58-craciun

    RăspundețiȘtergere
  31. Uitati un lucru.......Guvernul Dancila ,nu a fost validat in parlament si nici nu a fost numit de Iohanis.....iar protestele de azi,sunt anti PSD si impotriva lui Dragnea.Deocamdata avem un guvern interimar Fifor.

    RăspundețiȘtergere