marți, 30 ianuarie 2018

FULGERE SI TUNETE ! PLOI CA ÎN ANOTIMPUL DE TOAMNA !


                                             29 Ianuarie 2018,ora 12,57 !

                                              Dragii mei,


Astazi la pranz dragii mei, in timp ce ma trebaluiam prin casa,
brusc,vad inspre Est si Sud -Est un Cer ca de ploaie iar pe Cer se vedeau mari fulgere.
Din Cerul negru -bleumaren, fulgerele mari îl faceau alb ca ziua.

Image result for FULGEREImage result for FULGEREImage result for FULGERE.
Dragii mei,chiar daca suntem in anotimpul de iarna,vom auzi de ploi si vom avea chiar ploi ca in anotimpul de vara-toamna.
Nimic nu mai este asa după orânduiala Lui Dumnezeu.
Totul s-a schimbat dragilor; totul.
S-au schimbat si oamenii,s-au schimbat si anotimpurile si clima, totul. Si nu in bine s-au schimbat ,ci in rău.
Noi sa nu ne schimbam in rau dragilor;ci sa cautam ca pe fiecare zi ce trece,sa fim mai buni si mai  milostivi,mai plini si intariti in Credinta.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. Anul 2017 al doilea dupa 2016 cel mai cald an ,record dupa record ,specialistii spun ca in ultimii 40 de ani temperatura medie globala a pamintului a crescut la fiecare deceniu constant cu 0,13 grade fiind anul trecut cu 1,13 peste normal-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria la noi astazi,acum cad va scriu sunt 15 grade este cald si bine. Sincer va spun mie imi place aceasta vreme topeste zapada. Cu drag doamna Maria iar ploi cu tunete si cu fulgere au fost si in luna lui Febroarie tin minte. Bunul Dumnezeu face cum stie el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pocaiti-va oameni buni ca s-a deschis cuptorul de foc,vedeti in Ianuarie ce calduri sunt si va fi si mai rau in vara care vine, Sahara se muta in Romania si invers,este inversarea polilor si doar cei ce se roagă si cere iertare la Dumnezeu vor rezista la toate cate vor veni.Pocaiti-va urgent..sincer va spun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Biblia.spune.ca vor fi se.ne și minuni.a
    Și că din pricina fărădelegii dragostea oamenilor se va raci.ungurii au donat câte 20de euro.ca sa nu distrugă soros ungaria.sa anunțat pe YouTube

    RăspundețiȘtergere
  5. Omule vezi ca inapocalipsa scrie :ca cel rau va pune stapanire pe vreme deci nu este ca asa doreste Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
  6. Dna Maria va amintiti ca ati spus cu ceva timp in urma despre aparitia unor semne cerești înaintea nasterii Pruncii Sapte.
    Eu am avut o scurtă revelatie în timpul somnului si nu m-am gandit inainte sa adorm nici vorba dar in revelația mea au aparut niste persoane în fundal care spuneau cu glas ca fetita Sapte abia s-a nascut si tocmai iesea din spital si ziceau cu glas ca trebuie sa o urce in masina si sa o duca intr-un loc protejat foarte protejat....părea foarte ocrotită fetița parca stiau ca tocmai avusese loc o minune si s-a nascut cineva special asta mi-a transmis in revelația mea flash.Tocmai mi-a facut cunoscut ca urmează sa se nască un înger pe pamant.Cred ca ne ve-ti da si noua detalii dna Maria despre nasterea ei la momentul oportun unde si in ce loc si cum ve-ti cunoaste locul nasterii ei.si cum ve-ti ajunge la ea...Cred ca o mare minune este pe cale sa se întâmple..mi-a venit sa plâng după aceasta viziune pentru ca asta am simtit mi-am dat seama ca vom asista la o minune cerească născută din Duhul Sfânt si voi ve-ti plânge la nasterea ei,ve-ti simti păcatele si murdăria sufletului si nevoia de căință adevarata cu post, plans si regret in fata lui Dumnezeu pentru ca nu e trimisă ca un om obisnuit ci ca o minune,asa cum a fost si aparitia Fecioarei pe pamant la porunca lui Dumnezeu. ..Si va lucra peste orice făptură în chip nevăzut si multi se vor mantui..asta e tot ce am simtit..Doamne Ajuta sa fie bine si sa ne ocrotească Dumnezeu si pe noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim30 ianuarie 2018, 19:17

      Prunca LUI DUMNEZEU ŞAPTE, nu s-a nascut ! Si nici nu se va naste oricum ! PRUNCA ŞAPTE va veni pe Lume atunci cand BUNUL DUMNEZEU im va descoperi mie roabei SALE cu trei zile inainte. ŞAPTE va avea pe frunte 11 STELE ! Deci ,nimeni nu poate afirma ca s--a nascut PRUNCA LUI DUMNEZEU ŞAPTE ! Nu va fi un copil obisnuit ! Va fi un Copil al LUI DUMNEZEU si va avea 11 STELE pe fruntea Ei !

      Ștergere
    2. Si ce insemnatate are pt.omenire venirea acestei prunci?spuneti si noua ce stiti despre acest lucru .nici unde n-am intilnit scris despre acest lucru

      Ștergere
    3. Nu am spus ca s-a nascut Prunca Sapte ci urmeaza a se naste dar am avut o revelatie in timpul somnului cum ea iesea din spital impreuna cu familia ei si dusă intr-un loc protejat,ca sa nu fie tulburată de nimeni.Stiu ca ati spus ca se va naste in Joia Mare de Pasti si asa va fi..Deci posibil sa asistam in doua luni la o minune.Altfel de ce am avut aceasta viziune? Ci bineinteles ca se va naste dintr-o femeie chiar dvs.ati primit mesajul de la înger ca se va naste o fetita..deci nu va aparea din senin cum va închipuiți dvs..Si Fecioara Maria a iesit tot dintr-o mama sfântă prin nastere naturală ..care datorită rugaciunilor sfintei Ana s-a nascut copilul Maria.
      Am vrut sa lămuresc acest lucru pentru ca am vazut ca nu ati inteles nimic din mesajul meu precedent..dar in schimb ati inteles altceva..sau nu citiți mesajele complet pana la capăt ? Altfel ati fi inteles ce am scris..

      Ștergere
    4. 10:06, nu cred ca e vorba de o nastere cum iti inchipui tu.

      Ștergere
    5. 00:13Din nou 13?D-na Maria nr.11 este un nr. negativ.Nr. benefic este...12.! Sf.Evanghelie vorbeste de 12 apostoli iar la Apocalipsa cap.12/1 scrie:"Si s-a aratat din cer un semn mare:o femeie invesmantata cu soarele si luna era sub picioarele ei si pe cap purta cununa din 12 stele"

      Ștergere
  7. Cod rosu de poluare la Ploiesti ati scris despre un nor toxic in urma cu ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://playtech.ro/2018/extraterestri-artefacte-teorie-conspiratie/

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce este cu prunca7?Nici unde in Sf.Scriptura si nici in scrierile Sf.Parinti n-am citit despre asa ceva.D-na Maria spuneti ce stiti despre acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  10. ....11 stele, numărul 11 este număr Ocult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In jurul acestui numar tot timpul este mai multa energie, 11 este cunoscut drept Maestru mistic-trimis al lui Dumnezeu si invatator al oamenilor, pentru ca 11 , prin natura lui , cauta sa patrunda misterele vietii. Iisus a fost un astfel de Maestru avand totalul numelui 11.

      Ce este un Numar Maestru?
      In numerologie se spune ca aceste Numere Maestre sunt numerele de la Dumnezeu, sunt considerate superioare, iar aceste numere se dau “sufletelor vechi” care se afla aici pentru a ajuta omenirea. Aceste Numere Maestre apar ori in numarul de destin , ori in expresia totala a numelui iar imensa energie pe care o dau aceste numere trebuie folosita in proiecte constructive , benefice pentru mai multi oameni. Este bine de stiut ce vibratie ai la destin sau la nume pentru a putea folosi aceasta imensa energie , acest intreg potential.
      Numere Maestre sunt: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88,99
      11, 33, 55, 77, 99 sunt Numere Maestre “de sus” , sunt numere mai intuitive, paranormale si sensibile spiritual. Aceste numere au forta pentru ca se accentueaza atat pe ele cat si numarul radacina, deci 11/2 . Deosebirea dintre 2 si 11 este faptul ca 11 prefera sa se ridice pe cele doua picioare ale sale si sa preia conducerea, in loc sa se subordoneze de bunavoie si cu modestie ca 2. Toti oamenii care au un numar “ de sus “ la destin sau la nume, au o gandire foarte intuitiva si inspirata, ei pot usor sa se amestece printe ceilalti , nefacand parte totusi din aceeasi lume. Au charisma, farmec misterios care ii scoate in evidenta din mijlocul multimii si isi gasesc cu usurinta discipoli.

      Ștergere
  11. Zilele de11 au fost fatidice in istoria omenirii.
    .....11 septembrie. ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:14Ai dreptate este simbolul mortii!La 11martie a fost si atentatul din Spania cand au murit peste 15 romani.Tot pe 11 martie a fost catastrofa din Japonia. Ms.15:45 va induce in eroare.Atentie,sunt unii pe acest site ćare vin cu invataturi satanice ce va indeparteaza de invatatura lui Dumnezeu.Ramaneti langa IISUS!Amin!

      Ștergere
  12. Ai , lasa-ma , dupa mintea ta An 15;45 , DUMNEZEU MANTUITORUL a fost un Maestru , .....HEI , trezeste-te din mocirla ezoterismului , IISUS a fost este si va fi Fiul lui DUMNEZEU , Mantuitorul sufletelor noastre , si nu un maestru care nu are nici-o legatura cu DIVINITATEA .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de putin cunosti, 19:38.

      Ștergere
    2. 19:38Felicitari!Ai perfecta dreptate!Lumina lui Hristos sa lumineze biruitoare!

      Ștergere
    3. Cat de mult cunosti,21:21....!Dar,modestia stii ce este?

      Ștergere
    4. 01:32, nu se pune problema de mandrie sau modestie. Nu gandi in felul acesta. Era doar o observatie.

      Ștergere
  13. in biblie se vorbeste doar de MAICA DOMNULUI-e posibil ca asa cum va veni IISUS DOMNUL A DOUA OARA SA VINA SI PRUNCA 7-la DUMNEZEU TOTUL E POSIBIL-si sunt sfinti si arhangheli care coboara in situatii limita pe pamant

    RăspundețiȘtergere
  14. S-a adeverit doamna Maria.
    http://www.reporterntv.ro/stire/constanta-fenomen-neobisnuit-la-malul-marii-a-nins-cu-fulgere-si-tunete-explicatia-meteorologilor.

    RăspundețiȘtergere