luni, 15 ianuarie 2018

DOUĂ SEMNE CA DOI "OCHI " ,PE CERUL DE NOAPTE ROSIATEC !


                               12  Ianuarie 2018 ,ora 6,11 !

                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata  devreme sunt deja treaza, dar mai stau in pat cu ochii inchisi fiind.
Astfel ,vad cu ochii inchisi un Cer gri -închis dar rosiatec pe sub gri. Era dragilor ,ca si cum Cerul ar fi fost tot in rosu,dar peste rosu s-a aplicat un strat de gri mai subtire.
Asa arata Cerul de ziua; un Cer gri rosiatec .
Pe un astfel de CER,apar dragilor două puncte mari ca din cerneala, sau ,doi ochi mari ca din cerneala.
Am gasit ceva care, sa arate pozitia lor pe Cerul gri-rosiatec :
       Related image  Related image

Acesti "ochi " mari cat o porocala mare, erau la distanta mica unul fata de celălalt, asa precum ar sta ochii nostri firesti.
Locul unde au apărut acesti "ochi "albastri ,aceste sfere as putea sa le mai spun,era de un alb ceţos faţă de restul Cerului gri-rosiatec.
Doar circa 3 -4 secunde au ramas "ochii " ca din cerneala pe Bolta Cereasca, după care,primul care a disparut a fost cel dinspre Rasarit,lasand in urma sa o pata ca de cerneala albastra,apoi ,a disparut si al doilea dinspre Apus,lasand in urma sa,aceeasi pata albastra ca din cerneala.
Dragii mei,eu nu stiu a vă spune ce inseamna aceste doua semne; dar cu siguranta ele inseamna ceva anume, si vom afla impreuna cu Voia Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
                                Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. cei 2 ochi presupun ca sunt ai lui DUMNEZEU care priveste omenirea saaaau 2 sateliti care urmaresc actiunile unor state

    RăspundețiȘtergere
  2. OZN-uri ca tot vorbim de ele

    RăspundețiȘtergere
  3. Or fi un ochi al fratilor de la rasarit ma ginfesc la rusi iar la apus ungurii cate sunt cu ochii pe Romania Sfanta ce pot sa zic pina la urma le trece. Doamna Maria iertatima am fabulat un pic. Va sarut cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Și ochișorii ficei mele au apărut deasupra Argeșului.poza la avatar.
    MULȚUMESC DUMNEZEU PĂMÂNT CĂCI PENTRU SLAVA TA BINECUVÂNTEZI CERUL ȘI PĂMÂNTUL ARGEȘULUI..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus,ce ochisori minunati are fetita ta ! Multa sanatate,intelepciune si o viata frumoasa plina de impliniri si bucurie ii doresc.Esti foarte bogat,cu asa comoara ! Cred ca e foarte dulce micuta,o frumoasa !

      Ștergere
    2. Merci frumos .la fel îți doresc și eu.

      Ștergere
  5. Sa iti traiasca fata, Madus si sa te bucuri de ea . In sufletul tau mare, incape familia, Argesul si tot Pamantul asta !

    RăspundețiȘtergere
  6. Madus,zic unii ca Pamintul e gol,are un rai inauntru`,locuit de oamenii buni,iar la suprafata traiesc cei rai, adica noi. Asa e?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar,nu era mai buna organizarea asta? Soare(interior) mereu,caldura,nu pietre care cad din cer. O inteligenta nu alege lucrul cel mai bun,sa-si protejeze copiii?

      Ștergere
  7. cine este avatarul?DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE TOATA ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  8. Ochii care ii urmaresc pe hotii care au furat tara de 113 MILIARDE DE DOLARI!!!! https://www.efemeride.ro/113-miliarde-de-dolari-s-au-furat-din-romania-din-1989-pana-acum-s-a-furat-de-peste-tot

    RăspundețiȘtergere