vineri, 19 ianuarie 2018

CUTREMURUL S - A ADEVERIT , DUPĂ DOAR CATEVA ORE !


                                                 Dragii mei,

Scriam astazi dimineata un articol cu titlul :

UN CUTREMUR DE PĂMANT DE 4 ,9 GRADE ! UN ALTUL MAI INTENS !


Şi iata dragii mei, că după doar cateva ore a avut loc un CUTREMUR INTENS,un CUTREMUR de 6,3 grade in MEXIC ! Oare se mai îndoieste cineva, de taote cate citeste pe acest Blog? Oare nu se vede clar ca toate se adeveresc ,în timpul orânduit de BUNUL DUMNEZEU?
Sa nadajduim dragii mei, ca nu sunt victime omenesti în acest CUTREMUR de 6,3 din MEXIC.
Acum urmeaza ,ca sa auzim de urmatorul CUTREMUR ce va avea 4,9 grade ! 
Iata articolul meu :


un cutremur de pămant de 4 ,9 grade ! un altul mai intens

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../un-cutremur-de-pamant-de-4-9-gr...

Translate this page
6 hours ago - UN CUTREMUR DE PĂMANT DE 4 ,9 GRADE ! UN ALTUL MAI INTENS ! 19 Ianuarie 2018,ora 7,23 dimineata ! Dragii mei, Astazi dimineata,treaza fiind ,mai stateam in pat si admiram cu ochii inchisi toate TAINELE cele nevazute de ochii firesti. Vedeam Lumina aurie a DUHULUI SFANT care îmbracase ..


Multumesc din suflet voua dragilor, care-mi aduceti Articolele care se adeveresc ,precum si INFORMATIILE care aduc adeverirea celor scrise de mine si graite de DUHUL CEL PREA SFANT.
Imi sunteti de un Ajutor de nepretuit, si va multumesc tare mult.
Iata si INFORMATIA cu acest CUTREMUR de 6,3 :


Cutremur cu magnitudinea 6,3 în Mexic - Libertatea

https://www.libertatea.ro › Ştiri › Stiri externe

Translate this page
4 hours ago - Cutremur cu magnitudinea 6,3 în Mexic. Seismul s-a produs pe coasta de est a ţării, la o adâncime de aproximativ 10 kilometri, potrivit USGS.

Cutremur în Mexic cu magnitudinea de 6,3 grade - Mediafax

www.mediafax.eu/.../cutremur-in-mexic-cu-magnitudinea-de-6-3-g...

Translate this page
2 hours ago - Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 6,3 grade a avut loc vineri în nord-vestulMexicului, anunţă Institutul american de geofizică (USGS

Cutremur PUTERNIC în Mexic. Locuitorii s-au refugiat pe străzi !

Ema Apostu / 19 ian 2018 / 20:27 

Cutremur cu magnitudinea 6,3 în Mexic
Un seism cu magnitudinea de 6,3 a zguduit vineri clădirile din regiunea Golfului California din Mexic şi i-a făcut pe mulţi dintre locuitorii din nordul acestei ţări să îşi părăsească locuinţele şi să se refugieze pe străzi.
otrivit autorităţilor mexicane, nu au fost raportate deocamdată victime şi pagube materiale, informează Reuters.

U.S. Geological Survey (USGS) a spus că seismul a avut o magnitudine de 6,3, după ce raportase iniţial că aceasta a fost de 6,6. Epicentrul cutremurului s-a aflat la o distanţă de 77 de kilometri nord-est faţă de oraşul Loreto din statul mexican Baja California Sur, a precizat USGS. 
Serviciile federale de urgenţe din Mexic au spus că nu au fost deocamdată raportate victime şi pagube materiale şi au exclus riscul de producere a unui tsunami.

Preşedintele mexican Enrique Pena Nieto a confirmat pe Twitter că nu au fost raportate victime omeneşti.

Pe 7 septembrie, un cutremur cu magnitudinea de 8,2 pe Richter s-a produs în Mexic şi a provocat moartea a 98 de persoane, lăsând fără locuinţe milioane de oameni în sudul ţării.

în Mexic au murit în total 471 de persoane în urma a trei seisme produse în zilele de 7, 19 şi 23 septembrie, considerate cea mai gravă catastrofă naturală din Mexic după cutremurul din 1985, care a provocat moartea a mii de persoane în capitala ţării.

După tragedia din 1985, reglementările din domeniul construcţiilor au fost întărite, iar autorităţile au implementat un sistem de alertă, bazat de senzori amplasaţi în regiunile de coastă din Mexic.


6 comentarii:

  1. ne asteapta si pe noi romanii seisme prin martie si august

    RăspundețiȘtergere
  2. tot astazi 19 ian a fost seism in NICARAGUA DE 5,8--numai ca punctele cardinale si orele scrise de d-na Maria nu corespund

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ne indoim Maria, dar a fost in Mexic nu in Romania, iar noi care citim mesajele transmise de tine, credem ca sunt pentru noi din moment ce tu traiesti in Romania. Daca le-ai fi spus mexicanilor sau ambasadei Mexicului, cu siguranta i-ar fi ajutat acest mesaj. Fara sa se stie unde se va intampla, mesajul a fost in zadar si nu a fost de niciun ajutor pentru oameni, doar ca am aflat inainte de a se intampla

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua!
      Anonim 08:30, darurile de acest gen nu vin cu GPS incorporat, nu poti sti cand se va petrece sau unde se va petrece un eveniment. Doar primesti niste informatii ca ceva se va intampla. Darurile sunt diferite dupa cum noi toti suntem diferiti... In plus nu cred ca exista o limitare geografica a capacitatilor dnei. Maria, nu crezi ca e absurd lucrul asta. Mai mult, unul din lucrurile comune tuturor oamenilor este faptul ca locuiesc pe Planeta Pamant. De-a lungul timpului dna. Maria a avut viziuni din toate colturile lumii nu doar din Romania... nu vreau sa para un mesaj jignitor sau negativ ci doar un indemn la intelegere. In mod sigur si cel inzestrat are frustrari legate de faptul ca nu primeste mai multe informatii, nu crezi? Hai sa fim mai intelegatori si sa incercam prin pozitivism, credinta si intelegere sa aducem putin suport moral celor care ne atentioneaza asupra evenimentelor pozitive sau negative. Uite, cunosc cazul unei prietene care poate simti cutremurele cu cateva ore inainte de a se petrece, de asemenea ea este o empata extrem de sensibila si mai mult putea simti spirite... Ea nu s-a deschis fata de multi oameni si nu o data a fost inspaimantata de ceea ce simtea. Ce vreau sa subliniez este ca ea nu stie cand sau unde vor avea loc cutremurele, nu stia cine o viziteaza, nu stia cum sa comunice cu cei ce o viziteaza. Mi-a zis cat de ranita se simtea cand cineva in fata caruia se confesa ii privea cu suspiciune darul si cat o dureau vorbele pline de rautate pe care le primea... Nu e usor sa traiesti cu un astfel de dar insa suportul celorlalti e foarte important. Eu o sustin pe Doamna Maria si cred in puterile ei, cred ca sunt de inspiratie divina si cred ca ea are intentii bune atunci cand le posteaza. In final as vrea sa repet ca darurile clarviziunii sunt diferite dupa cum si noi suntem diferiti. Sa fim intelegatori si respectuosi cu cei de langa noi indiferent de capacitatile lor. O zi buna!!!

      Ștergere
  4. A fost si la noi doamna Maria de 3,8 s-au 4 la anuntat la stiri iar de la inceputul anului si pana in prezent au fost faca nu gresesc vro 6 cutremure deci a fost intens asa cum ziceti dv. Cu drag

    RăspundețiȘtergere