miercuri, 10 ianuarie 2018

CUTREMURĂ POLITIA !


                                         18 Decembrie 2017 ora 21,17 !

                                                               Dragii mei,

În decembrie 2017,in seara zilei de 18 decembrie ora 21,17,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva despre POLITIE. 
Ceea ce spunea acel glas poruncitor, era asa:

                 " Să întrerupă !
                  Sa intrerupă ,deoarece ,cutremură Politia !"

Prieteni dragi, eu nu stiu daca acest om care este acuzat de pedofilie ,va cutremura atât de mult POLITIA.
Dar stiu că vom auzi de "un cutremur mare " in Politia română. 


Pedofilul din Politie, suspectat in 15 cazuri! - Bihoreanul

www.ebihoreanul.ro › Actual

Translate this page
1 day ago - Politistul Eugen Stan, acuzat de pedofilie, este suspectat in 15 asemenea cazuri, unele datand din 2009....

Scrisoarea unui poliţist care l-a anchetat pe pedofilul din lift. Ce i-a ...

https://www.antena3.ro/.../scrisoarea-unui-politist-care-l-a-anchetat-...

Translate this page
3 hours ago - Carmen Dan, ministrul de Interne, a cerut demisii în masă, ale şefilor din Poliţia Română, după mediatizatul caz al pedofilului poliţist. Şeful direct al lui Eugen Stan a fost suspendat din funcţie,...
 
În POLITIA Romana,majoritatea angajatilor isi fac datoria asa ca la carte. Asadar ,nu trebuie sa-i punem pe toti in aceeasi oala cu acest pedofil, cu acest om bolnav.
Politistii nu sunt platiti pe cat muncesc ,si pe cât se expun la atatea pericole,care din păcate ,uneori îi costa chiar viata.
Nu este usor deloc,ca sa duci o viata de politist! 
Vom vedea dragilor,ce se va intampla pe parcurs.
Sa nu aruncam cu noroi si-n oamenii corecti,in oamenii care muncesc cu adevarat in Politie ,si care din păcate,nu sunt remunerati pe masura.
Dragii mei, trebuie sa avem respect faţă de oamenii legii, si sa nu-i ponegrim din pricina unui caz izolat.
                                     Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Doamne fereste sa nu mai existe intre ei astfel de oameni !

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne fereste sa nu mai existe astfel de oameni in randul lor !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, nu trebuie să i catalogăm pe toți la fel, dar trebuie să recunoaștem că este un procent foarte mare de polițiști care încalcă legea și mai ales cei cu grade mai mari.La noi în țară Corupția pleacă de la cei de sus și eu una nu cred că va dispărea atâta timp cât noi stăm nepăsători.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce bolnav!!-chiar acum la waw biz-se spune ca este violator de femei si a batut si bagat in inchisoare om nevinovat--ASTIA SUNT POLITISTI-sa avem respect fata de oameni nelegiuiti?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca capetele tuturor institutilor se aleg in functie de ingustarea morala pt a putea conduce totul din umbra .Este cusut cu ata alba mai ales ca nu sant la primele acuzatii. Acesta este un sistem construit pe mechanisme care oamenii habar nu au .Ce sa mai spunem despre politica unde ar trebui testati riguros starea lor pshiica fara de care nu vom putea ajunge la nici un rezultat.Nebunii vor sa executi totul dupa nebunia lor desi ei pot fi foarte bine dovediti bolnavi pshiic si dat un tratament nu facand legi ridicole impotriva celor ce au simtul omeniei si moralitatii .Trebuie sa acceptam ca santem condusi de oameni bolnavi care bineinteles nu vor ceda de buna voie pt a putea aduce Romania la o stare acceptabila pt omul de rand !

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca v-a fii ceva cutremur pentru ca nu e un caz izolat.

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce va mirati Ca sa fii politician trebuie sa fi nebun

    RăspundețiȘtergere
  8. Supwriorii lui il pretuia pe asta ? Pai superiorii aia ce atrocitati or fi facut si ei,din ce mafii si cardasii fac parte ? Vedeti de aia avem viata grea ca ne dicteaza de mai peste tot felul de psihopati, de narcisisti si de cinici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cutremurul este facut mai mult de presa, fiindca au subiect de scris si de vandut. In realitate, politia este o institutie ascunsa, nu-i vedem ca pe politicieni si sa-i stim ce le poate capul. Este un sistem mafiot, care obliga hotul sa imparta prada cu politistii. De aceea multe fapte ale hotilor, politicienilor, traficantilor de droguri, mafiotilor, sunt tinute ascunse pana afla presa si abia apoi de voie de nevoie fac anchete. In tara noastra spaga, minciuna, hotia, golania, lipsa de bun simt, etc. sunt la rang de virtute.

    RăspundețiȘtergere
  10. A inceput lupta intre Tudose si Dragnea,deocamdata pentru demisia lui Carmen Dan.Vedeti pentru ce au fost inteligenti cei de la 1856 cind la Adunarile Adhoc au stabilit o monarhie straina pentru a evita luptele pentru putere.Acum am spune PCR-isme =pile cunostinte si relatii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ghemul de interese,in termeni medicali se numeste Malformatie si trebue operat daca deranjaza

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamna Maria asa este dar nu trebuie mediatizat atit de mult la prins foarte bine s-al inchida si gata. Cad acel glas auzit de dv.spune (sa opreasca) ma gandesc ca deja stirile la tv.sunt deja prea mult si fe aici uitam deja de alte lucruri mai importante si in randul politistilor sunt oameni de toata isprava si este pacat ca pentru un pedofil sa sufere atiti oameni care isi fac datoria. Ma uitam ca se fac destituiri din functii pacat. Ma gandesc la nesiguranta oamenilor nu mai au incredere. Iar pata pe obrazul politiei este greu de suportat. Nu stiu poate gresesc dar asa vad lucrurile. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  13. La B1 TV s-a spus ca politistul facea si vizite secrete la cei retinuti

    RăspundețiȘtergere
  14. Tudose a inceput campania electorala promitind la TV ,autostazi in lung si-n latul tarii plus Santierul de la Mangalia.HARASO

    RăspundețiȘtergere
  15. CT.Popescu pe DG24 ;'Tumoarea'[politiei] trebue operata,despre ministri spune ca fac doar jocuri de interese personale nu ale cetateanului.

    RăspundețiȘtergere
  16. Poliţistul arestat pentru pedofilie a fost decorat cu ordinul "Bărbăţie şi Credinţă" de Traian Băsescu pentru "deszăpezire"


    Eugen Stan, poliţistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuală asupra minorilor, a fost decorat în 2012, de către preşedintele României, cu ordinul ”Bărbăţie şi Credinţă”, pentru participarea la deszăpezire, potrivit preşedintelui Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX, Florin Vîlnei.



    Preşedintele Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX, Florin Vîlnei, a confirmat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că Eugen Stan, poliţistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuală asupra minorilor, a fost decorat în 2012, atunci când preşedintele României era Traian Băsescu, cu ordinul ”Bărbăţie şi Credinţă”.

    "Decretul nr. 472/2012 privind conferirea unor decoraţii. În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) şi ale art. 100 din Constituţia României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 8 şi ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii al României, cu modificările şi completările ulterioare, având în vedere propunerea ministrului administraţiei şi internelor, în semn de apreciere pentru implicarea directă în combaterea efectelor provocate de condiţiile meteorologice excepţionale din iarna 2011-2012, prin salvarea de vieţi omeneşti, deblocarea drumurilor şi ajutarea populaţiei sinistrate, pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor încredinţate de-a lungul întregii lor cariere, Preşedintele României d e c r e t e a z ă: Art. 10. - Se conferă Medalia Bărbăţie şi Credinţă clasa a III-a, cu însemn pentru civili: domnului agent şef principal de poliţie Stan Ion Eugen", potrivit decretului publicat în Monitorul Oficial pe 09 iulie 2012.


    Decretul a fost semnat de Traian Băsescu pe 5 iulie 2012, cu câteva zile înainte ca acesta să fie suspendat din funcţia de preşedinte de către Parlament.

    http://www.romaniatv.net/mobi/politistul-arestat-pentru-pedofilie-a-fost-decorat-cu-ordinul-barbatie-si-credinta-de-traian-basescu_397661.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Se 'CUTREMURA POLITIA' ca un castel din carti de joc,doua scandaluri noi sexuale ,unul la Iasi si altul rectorul Academiei de Politie de la Baneasa-Fabrica de diplome si Boi plagiatori pe bani grei,care si-a dat demisia.Puteti sa treceti viziunea la implinite.

    RăspundețiȘtergere