joi, 11 ianuarie 2018

BISERICA CRESTIN ORTODOXA , SE VA CUTREMURA DIN NOU !


                                       Noapte de 7 -8 Ianuarie 2018 ,ora 1,30 !

                                           Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe BLOG, vad inspre Rasarit(desi eram co ochii pe monitor) vad o Sfanta Biserica in noapte,iar in curtea Bisericii mai la distanta ,stau credinciosii ce păreau că asteaptă pe cineva ca sa iese din Sfanta Biserică.
Brusc ,usile de la intrarea de-afara se deschid de pe dinauntru, si vad un Preot in vesminte aurii cu o lumanare mare aprinsa, ce o tinea în mâna sa stanga. Preotul iesea nervos din Sfanta Biserica, împins parca de o forta nevazuta de la spate.
Preotul spunea ceva cu glas tare si era foarte furios.
În spatele lui, vad SFANTA BISERICA plina de Lumina Duhului Sfant. Totul era un Soare alb-auriu stralucitor foarte , Soare care umpluse pana la refuz interiorul Sfintei Biserici.
Image result for duhul sfant luminaImage result for duhul sfant luminaImage result for duhul sfant luminaImage result for duhul sfant lumina

Cand usile s-au deschis de pe dinauntru ,vad cum peretii Sfintei Biserici se dilată ,devine elastica. Peretii s-au dilatat cand LUMINA aurie l-a scos pur si simplu afara pe Preot,l-au aruncat afara cu tot cu lumanarea aprinsa in timp ce striga :

               "Îi dăm şi pe alţii!
              Îi dăm si pe altii!"
 După care,aud cum din mijlocul LUMINII DIVINE care umpluse SFANTA BISERICA, vine un oftat de usurare.
 Peretii au revenit la forma lor initiala,iar usile Sfintei Biserici s-au inchis ermetic.
Din păcate Prieteni dragi, vom auzi din nou despre anumiti Slujitori ai BISERICII ORTODOXE ROMÂNE care ,nu respecta intocmai cele 10 PORUNCI dumnezeiesti.
BUNUL  DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI nu mai suporta mizeriile si nelegiuirile care se fac in mod ascuns de faţa oamenilor,a credinciosilor, de unii slujitori ai BISERICII LUI HRISTOS. 
În acest mod fratilor, DUMNEZEU îi va descoperi pe toti cei care incalca PORUNCILE SALE si fac de râs SFANTA BISERICA  a SA. Atunci cand nu se vor astepta ,atunci îi va scoate afara HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor. Si astfel,asa cum striga acel Preot scos afara din SFANTA BISERICA de DUHUL CEL PREA SFANTA,se vor pârâ unii pe altii; se vor da unii pe altii Autoritatilor Romane.
Vreau sa va rog ,ca sa nu punem in aceeasi oala pe toti Slujitorii BOR.
Sunt si PREOTI curati cu sufletul, sunt buni indrumatori, sunt Preoti cu DAR si HAR de la DUMNEZEU care ,merita cu prisosinta sa slujeasca BISERICII LUI HRISTOS.
Deci,trebuie sa-i respectam si sa luam aminte la Înavataurile lor pe care ni le dau.
Aici am putea spune că, padure fara uscaturi nu exista ! 
Asa este si cu unii PREOTI! Si-au gresit meseria!
Nu trebuie sa-i judeca noi,ci HRISTOS DOMNUL îi va judeca pe ei si pe noi toti deopotriva.
În articolul urmator,veti vedea cum HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor,Îsi va pune PATRAFIRUL si va sluji EL in SFANTA SA BISERICA ! 
                                  Cu dragoste,Maria.





                        

21 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. N-ar fi exclus pentru ca nu pe degeaba i se spune Spagoveanu. Rar mai vezi atata nesimtire la un inalt prelat pentru care credinta si biserica sunt niste afaceri. Pacat ca patrirhul nu este capabil sa stopeze asemenea manifestari si comportamente ale celor care ar trebui sa fie etalon de moralitate in societatea romaneasca crestina.

      Ștergere
  2. Or fii la rasarit ortodoxii panslavisti ,agentii lui Putin.

    RăspundețiȘtergere
  3. ... chiar la Bucuresti !!!

    http://www1.gandul.info/stiri/fiica-nelegitima-a-patriarhului-daniel-solicita-realizarea-unui-test-de-paternitate-11160917

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.national.ro/showbizmonden/monden/patriarhul-daniel-nu-scapa-de-fiica-secreta-465059.html/

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/ii-cere-test-adn-patriarhului-daniel-steluta-visan-ciobotea-nepoata-prea-fericitului-crede-ca-ar-fi-fiica-acestuia-906689

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa fim constienti ca nu tot ce zboara se mananca unii sant de sus altii de jos dar nu inseamna ca noi stim si putem actiona .Din cate observ cei de la varf preseaza pe cei de jos de parca a fi sus institutional este identic cu valoarea in Fata Lui Dumnezeu .ei executa pe unii preoti ca nu le dau bani suficienti mai ales din parorhiile sarace s au ca ar fi in neascultare fata de participantii la adunarile ecumeniste care de fapt sant un troc cu toate religile si ei nu vor sa ii pomeneasca .

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos a-ti scris. Dumnezeu si Măicuță Sfântă cu Domnul nostru Iisus Hristos sa ne apere sa ne păzească de tot râsul pe acest pământ.
    Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos !Asa trebuie ca sa ne comportam ! Sa ne iubim Aproapele, chiar daca ne greseste !

      Ștergere
  8. Doamna Maria sa intelegem va Bunul Dumnezeu nu mai suporta pe unii slujitori care incalca dogmele bisericesti? Azi conduce banul cat mai multi. Cunosc foarte multi slujitori ai Domnului care merita toata stima si respectul nostru si asa cum ziceti doamna Maria pe cei care gresesc nu-i judecam noi. Doamna Maria cred ca traim vremurile de pe urma. Bunul Dumnezeu sa le dea dragoste iubire si credinta puternica ca au ispite foarte multe si ei. Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dumnezeu sa ne ajute tuturor.Raman la credinta ca numai el stie adevarul.Restul fiecare cu crucea sa data la sf botez.

    RăspundețiȘtergere
  10. Aveti un har incredibil, d-na Maria! Incredibil . Scoateti gunoiul de sub pres mereu si il puneti la vedere .

    Aspru mesajul primit de dvs. :

    ,,Asa este si cu unii PREOTI! Si-au gresit meseria!
    Slujitori ai BISERICII ORTODOXE ROMÂNE care ,nu respecta intocmai cele 10 PORUNCI dumnezeiesti .
    . Peretii s-au dilatat cand LUMINA aurie l-a scos pur si simplu afara pe Preot,l-au aruncat afara cu tot cu lumanarea aprinsa.
    În acest mod fratilor, DUMNEZEU îi va descoperi pe toti cei care incalca PORUNCILE SALE si fac de râs SFANTA BISERICA a SA. Atunci cand nu se vor astepta ,atunci îi va scoate afara HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor. ''

    RăspundețiȘtergere
  11. Da Maria, poti ierta si poti iubi (crestineste) aproapele care greseste, dar cu cei care fac rau nu din greseala ci cu rea credinta si premeditat ce facem?. Daca nu luam atitudine si nu contribuim la corectarea lor, nu facem altceva decat sa-i incurajam sa faca si mai mult rau. Sunt si oameni fara constiinta si fara bun simt si cu acestia iertarea neconditionata nu este cel mai bun comportament al nostru. In aceste cazuri iertarea nu-i ajuta, mai rau le face fiindca ajung la o degradare umana de la care greu se mai pot intoarce sa revina la normal. Viata ne da multe lectii si trebuie sa discernem intre ce e bine si ce e rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iertarea este o stare interioara iar,"corectarea"de este necesara sa se faca intodeauna cu o mare iubire,altfel este razbunare!

      Ștergere
    2. An.08.55.ceea ce spui e crestinesc si frumos,dar din pacate sa stii ca an.21.57.are dreptate.Exista oameni la care nu functioneaza ce spui tu,oameni care atunci cand batjocoresc,manipuleaza pe unii impotriva altora si fac rau cu premeditare,au o satisfactie incredibila.Daca incerci,cu blandete si calm sa-i corectezi,ajung sa te urasca si mai mult si vor sa se razbune pe tine si mai inversunat,doar pentru ca nu esti in asentimentul lor.Crede-ma,exista asemenea oameni toxici...Parca nu au constiinta,parca sunt demonizati,asa se comporta.Sunt de un egoism feroce,nu suporta nicio parere contrarie,mint cu nerusinare si culmea,sunt destui care ii admira,asta e culmea ! Tot ce poti face este sa te pastrezi la distanta de ei,asta daca ai aceasta posibilitate...

      Ștergere
  12. Un preot de la Galati dè 59 de ani a murit, Capèla sf Spirìdon a spitalului, Dumnezeu sa-l odìhneasca in pace Amin

    RăspundețiȘtergere
  13. Lumina din biserica înseamnă că în aceea biserica era credință , deci Duhul Sfint, preotul îmbrăcat frumos , înseamnă că era credincios (curat), luminarea mare din mîna lui înseamnă viață lungă, preot la jumătatea virstei, , poate pt el sa închis porțile acestei lumi pentru aceasta era nervos, ,,,,,aceasta este doar părerea mea, dar s-ar putea sa fie cu totul altceva.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pregatiti-va mintile caci adevarurilecare vor iesi la iveala legat de ce sunt religiile si de ritualurile care se fac la nivel inalt va vor innebuni!Habar nu aveti ce atrocitati s-au facut in clerul inalt,acei 'presfintiti" carora credinciosii supusi le pupa mana si le cer binecuvantarea.Tot intunericul este luminat fiindca Adevaratul Dumnezeu nu mai ingaduie autoproclamatilor dumnezei sa umilesca copii Sai.

    RăspundețiȘtergere
  15. Daar....daca Preotul era bine placut lui DUMNEZEU , si cel rau i-l dadea afara din Biserica [in viziune] pentru ca prin predicile lui atragea prea multi la biserica?
    Cee....ingerul cazut nu se face si inger de lumina!?

    RăspundețiȘtergere
  16. SA nu uitam ca biblia spune ca sant aruncati afara adevaratii slujitori identic cu cei din parlament de care cei capabili si competenti nu pot ajunge !

    RăspundețiȘtergere
  17. orice religie din lume a trecut in timp prin mintile si condeiul unora care a deformat realitatea sau a pus credinta personala ca fiind cea corecta-au fost si vor fi greseli in religii NU IN CREDINTE si astfel si oameni= slujitori de biserici care vor fi denigrati

    RăspundețiȘtergere