vineri, 26 ianuarie 2018

ATENTIE LA METROU !



                                           24  Ianuarie 2018,ora 23,34 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe BLOG,aud glas care întreaba asa : 
                       "Unde te duci ?

Iar raspunsul veni de la un alt glas care râdea :

                     Mă duc sa ma distrez la Metrou !

Si iarasi intreaba uimit glasul:

                     Cum?

Iar raspunsul era asa:

                   Cu cele doua Dive !"

Dragii mei, chiar daca nu mi s-a descoperit cine sunt cele doua Dive,si ce ganduri avea acel glas,adica cum sa se distreze,datoria mea este ca sa scriu ceea ce mi se arata si ceea ce mi se graieste , si sa-i rog pe oameni ca sa fie atenti in jurul lor oriunde s-ar afla.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ne ocrooeasca pe noi toti oriunde ne-am afla.
                                     Cu dragoste,Maria.

                  

23 de comentarii:

  1. La metroul din Piata Unirii, tronsonul 1, sunt destul de des spectacole date mai ales de Teatrul Masca dar au inceput si studentii (cred) de la Academia de muzica (Conservatorul). Posibil sa fie spectacole de Sf Valentin, de Dragobete, apoi 1 si 8 Martie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi prea frumos sa fie doar asta,dar...

      Ștergere
    2. Ar fi prea frumos sa fie doar asta,dar...

      Ștergere
    3. Nu am vrut sa continui- e posibil sa fie folosite aceste evenimente pentru a face rau; se strange multa lume, inclusiv neoamenii. Iar neoamenii citesc si bloguri cum este acesta.

      Ștergere
    4. Întradevăr se pregătea ceva urît in zona Piața Unirii și Podul Izvor.Poliția a intrat în posesia unor înregistrări, iar serviciile de informații sunt pe recepție.Planul era să se infiltreze printre manifestanții,care obișnuiesc să facă proteste aproape în fiecare seară.Sper să-i prindă, înainte de a acționa.După cum se vede nici România,nu mai e o țară atît de sigură.DS

      Ștergere
  2. si e la moda sa omori femei,grija mare !

    RăspundețiȘtergere
  3. In sfarsit se transmite si un mesaj de bine nu numai de rau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciudate mesaje ! Cum sa ia in considerare politia asa ceva cand totul e fara repere concrete . Doamna de sus a interpretat ca ar fi spectacole , altul probabil ca ar fi ceva grav . Deci ...? In cazul asta Romania ar trebui sa fie stat militarizat , la granite, la aeroport, la metrou , la gara , la Parlament , la spectacole , armata pe strazi si peste tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 27 ian 10:12 poate așa și-ar dovedi și ei eficiența.DS

      Ștergere
    2. DS, politia e la pamant, nu poate face fata tuturor problemelor reale dar sa mai studieze niste mesaje vagi si greu de descifrat chiar si pentru cea care le primeste!

      Ștergere
  5. Cum ,,nimic nu este întâmplător,, bine ar fi sa fiți prudenți. Tot ce a fost prezis de d-na Maria G. s-a adeverit. Poate nu v-a fi la noi dar undeva în lume cu siguranță.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:36 de ce spui ca s-a adeverit tot ce a spus Maria? Iti place sa exagerezi! Ai luat blogul la cercetat ca sa vezi ce s-a implinit si ce nu?

      Ștergere
    2. Am avut un comentariu in care spuneam ca nu s-au implinit toate mesajele dnei Maria, asa cum zice anonim 15.36 dar n-a fost publicat. Ma intreb, dnei Maria Ghiorghiu ii este frica de adevar?

      Ștergere
  6. Bagi spaima in oameni. Nebunoooooooooooo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:13Ne-a sarit inima la urletul tau!Crezi ca te-au auzit si doctorii?Striga mai bine ajutoroooooooooooo Poate te vindeci!

      Ștergere
    2. 13:00, ha ha ha! La tine numai e nicio sansa ... Esti trecuta...ofilita...

      Ștergere
  7. S-a adeverit. https://www.libertatea.ro/stiri/o-femeie-fost-impinsa-pe-linia-de-metrou-roma-2122579

    RăspundețiȘtergere
  8. 27 ian 2018-atentat terorist armat la Amsterdam-nu-i de mirare la ce sodomie exista in acest stat!

    RăspundețiȘtergere
  9. 22:13, si tu nebunulee dute la balaceanca.ai nevoie de tratament crede-ma. Tu esti nebun nu Maria.Tu ai halucinații.

    RăspundețiȘtergere
  10. 2:28Asa este! Olanda,Belgia si alte tari sunt tari cu o moralitate jalnica.Sexul se face pe strazi ,fara rusine ,in vazul tuturor.Conducatorii lor ,fara Dumnezeu ,accepta si sustine aceasta imoralitate.Dar,s-a vazut,mania lui Dumnezeu va pune capat nebuniei lor,prin furtuni cumplite,inundatii ,cutremure etc.Sa dea Dumnezeu sa se trezeasca toata lumea (inclusiv romanii sa se lase de pacate ,de cluburi ,moda ,desfranare ,betii etc.) sa se intoarca la Dumnezeu caci s-a apropiat JUDECATA lui DUMNEZEU!Slava Sfintei Treimi in veci!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  11. 2:28Asa este! Olanda,Belgia si alte tari sunt tari cu o moralitate jalnica.Sexul se face pe strazi ,fara rusine ,in vazul tuturor.Conducatorii lor ,fara Dumnezeu ,accepta si sustine aceasta imoralitate.Dar,s-a vazut,mania lui Dumnezeu va pune capat nebuniei lor,prin furtuni cumplite,inundatii ,cutremure etc.Sa dea Dumnezeu sa se trezeasca toata lumea (inclusiv romanii sa se lase de pacate ,de cluburi ,moda ,desfranare ,betii etc.) sa se intoarca la Dumnezeu caci s-a apropiat JUDECATA lui DUMNEZEU!Slava Sfintei Treimi in veci!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  12. Diva-' persoana ce se considera pe sine mai importanta ca altii'.O fi 'guvernatorul','primarita ' si 'premierita-scufitele rosii se pregatesc de inaugurarea liniei de metrou din Militari ce trece pe sub adormitul Cotroceni.

    RăspundețiȘtergere
  13. La roma italia a fost aruncata o femeie in fata metroului.

    RăspundețiȘtergere