marți, 10 martie 2015

UN CUTREMUR ,CARE SCOATE USILE DIN BALAMALE !

                                                                   10 Martie 2015, ora 16,45 !

                                                       Dragii mei, 

Si astăzi ,în timp ce scriam aici pe Blog, văd în stânga mea, o încăpere a cărui usi albe, ca din pal, si care erau larg deschise ,încep a se clătina puternic. Întâi vad prima usă care se clatina, apoi a doua usa ,care dădea in alta incapere, si care se clatina cel mai tare.
                             
                              Două cutremure au zguduit Vrancea, la interval de câteva ore. Un altul s-a produs în Transilvania
Erau niste camere mici ,ca de Bloc, si care aveau eternele uşi din pal alb, si fără ferestre.
Şi acest CUTREMUR , tot spre Sud se manifesta !
Dragii mei, eu nu stiu când anume, si unde se va produce acest Cutremur, dar e clar, ca el se va produce undeva si va fi destul de intens. 
Să nu uităm fratilor, că Ţara noastra -România ,va fi ocolită de Cutremure devastatoare, oricât de mult spun specialistii ,că vine Cutremurul  mare, si că va fi devastator, acesta nu va veni asa precum ei spun ,si se asteapta !
Vor fi Cutremure in Romania, chiar unele mai intense, vor mai cadea pereti, dar nu vor muri oameni din cauza Cutremurelor.
ROMÂNIA este acum ŢARA  SFÂNTĂ  aleasă de Bunul Dumnezeu, pentru a Doua Venire a Fiului Său ,si Mântuitorului nostru Iisus  Hristos.
Stim cu toţii că viitorul al Doilea Ierusalim , România  va fi !
Sa ne rugam cu dragoste, sa fim buni si milostivi, sa ne spovedim la Părintele Duhovnic, sa mergem in Sfânta Duminică la Sfanta Biserica, si nu avem de ce sa ne temem. Sufletul nostru, trupul nostru, intreaga fiinţă, sunt în Mâinile ocrotitoare ale Lui Dumnezeu, si sub Aripile milostivirii  Maicii Domnului, Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Cărora trebuie sa ne inchinăm ,si sa aducem cinste ,Slava si Laudă. Amin!
                                         Cu dragoste, Maria. 
 

6 comentarii:

  1. Stimata Maria stiti de cite ori citesc titlul de cutremur mare ma iau forii,,,stiu ca dupa cum ziceti d-stra Romania va fi ocolita...dar ma gindeam poate d-stra stiti ca va veni unul devastator si ca sa nu ne panicati ne linistiti sufletul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mă joc cu, Cuvintele Lui Dumnezeu !

      Spun numai ADEVĂRUL LUI DUMNEZEU !

      ROMÂNIA ,nu va pierde din locuitorii ei, din Fiii ei, din pricina vreunui Cutremur devastator.
      Ce a fost in 1977 nu se va mai repeta !
      ROMÂNIA , este în MÂINILE PREA CURATE si PREA SFINTE ALE MÂNTUITORULUI , si este ocrotiă sub ARIPILE MAICII DOMNULUI.
      Nu m-as juca cu al LUI DUMNEZEU CUVÂNT ! Specialistii in cutremure au toate motivele ca sa vorbeasca, căci trebuie sa-si justifice leafa prea mare.Vor fi CUTREMURE mai mari, dar nu vor muri oameni !

      Ștergere
    2. Specialistii in cutremure au terminat o facultate in domeniu si nu profeseaza pentru a-si justifica salariul prea mare pentru ca din banii castigati abia ca se pot descurca de la o zi la alta. Daca va veni un cutremur vor cadea toate constructiile vechi, fragile si din pacate locuite. Deci victime vor fi!

      Ștergere
  2. Mulțumesc de raspuns!!!sa dea domnul așa sa fie...doamne ajuta_ne! !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria noastra,oare noi toti romanii suntem suficient de puri, vom putea rezista la "a Doua Venire",la aparitia Prea Sfanta a Domnului nostru IIsus?!
    multumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur că da ! Toata Lumea va fi fericită si va ramane uimita de stralucirea Chipului Lui Iisus ! DUMNEZEU ne iubeste pe toti la fel si nu ne cere mai mult decât putem duce.
      DUMNEZEU este numai Dragoste ! Ca un Părinte iubitor ne ceartă,dar ne si iubeste !

      Ștergere