joi, 5 martie 2015

ROMÂNIA ! HARTA ROMÂNIEI STIRBITĂ ŞI ÎMBRĂCATĂ ÎN ALB !


                                       Noapte de  4 -5  MARTIE  2015 ,ora 0,30 !

                                                                             Dragii mei, 

În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, văd cu ochii închişi, văd ca si in camera mea, un Cer albastru de noapte, iar pe CER dragilor, văd HARTA  ROMÂNIEI. 

Mai întâi văd HARTA  ROMÂNIEI ,asa cum este ea colorata firesc :
              harta rutiera a romaniei harti online harta romania harta rutiera .....

După care , aceasta dispare ca si prin topire, si apare o altă HARTĂ a României, aproape toată îmbrăcată în alb, si cu înscrisuri mai rare si cu negru scrise.
                        harta cu propuneri, imi pare rau dar nu mai gasesc acum si harta ....

Pe HARTA  ROMÂNIEI, vedeam doar puţin verde deschis si stralucitor, şi anume :pe marginea de Sud-Vest, de la ORADEA până în jos la CRAIOVA, de circa 1 cm ca si lăţime ,era verdele strident, cu intrerupre, intre Arad si Timisoara, acestea lipseau din forma Hărtii României. Aici HARTA  ROMÂNIEI ,era stirbită !
În rest ,toata HARTA  era de un alb dens si prafuit, cu înscrisuri  rare, scrise cu negru.
Dragii mei, eu nu stiu cum sa interpretez aceasta, dar o bănuială tot am: să fie oare vorba de revenirea iernii ?
Voi ce spuneti ?
                                    Cu dragoste, Maria. 

P.S.
Dragii mei, cititi si :

"ACUM 2000 DE ANI , PĂTIMIRILE , RĂSTIGNIREA ŞI ÎNVIEREA LUI IISUS HRISTOS !"

 Sufletul vostru va fi tare fericit, după ce veti fi citit cu dragoste si acest articol, trait de mine pas cu pas, pe parcursul a 18 ani de zile.

  

5 comentarii:

  1. Doamna Maria, va citesc blog-ul de ceva timp si am constatat ca multe din lucrurile pe care le-ati scris s-au adeverit...precis ati auzit de cazul femeii mutilate de caine in Drobeta Turnu Severin...cu toate astea, cainele nu avea sange la bot, femeia era dezbracata si mai sunt multe alte argumente care ar contrazice ipoteza ca femeia a fost omorata de caine...ma intrebam doar daca stiti ce s-a intamplat de fapt...Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rău , dar nu stiu nimic despre aceasta sărmană femeie. DUMNEZEU s-o odihneasca in pace ! Eu scriu doar ce voieste DUMNEZEU ca sa-mi arate, si nu ceea ce mi-as dori eu. Nu am cum sa-mi spun părerea pentru ca nu stiu.

      Ștergere
    2. Nu e greu de banuit ce s-a intamplat cu acea femeie;dar ma intreb acum de ce s-au grabit sa puna aceasta moarte pe seama cainelui? E adevarat, si Timisoara este orasul ucigasilor de caini dar aici e prea suspect. Cainele se afla acum intr-o cusca, in stare de soc, tremurand si se spune ca i se da numai apa din cand in cand, nu si mancare. "Adaposturile" primariilor sunt vestite, printre cei care se uita si la animale, pentru cruzimea cu care sunt tratate aceste fapturi ale lui Dumnezeu.

      Ștergere
    3. Pardon, Drobeta, nu Timisoara. Totuna.

      Ștergere
  2. Tocmai au anuntat la TV ca Romania va fi lovita de viscol si vijelii.Si va ninge..

    RăspundețiȘtergere