vineri, 2 august 2013

ŞI ÎN PALMA LUI DUMNEZEU , CÂND ŞI - A DESCHIS-O , SE AFLA , HARTA ROMÂNIEI !

                                                           22  IULIE  2005, orele amiezii !

Stăteam puţin, în pat, cu ochii închişi, ca să mă odihnesc, când, văd aşa, cu ei, închişi, cum UN CER de noapte, începe a straluci, ca o oglinda, şi pe CER, apare de nicăieri, O MÂNĂ, ca şi din carne şi oase, O MÂNĂ, care avea palma, facută, strânsă, pumn.
Aud UN GLAS, care spune bucuros aşa :

                    "NOROC, C-O PLOUAT !
                     SLAVĂ  ŢIE, DUMNEZEULE
                     SLAVĂ  ŢIE "!

Şi în această clipă, văd cum MÂNA  LUI  DUMNEZEU, strânge foarte tare , pumnul, şi din PUMNUL strâns, începe a curge pe PĂMÂNT,  APĂ !
APĂ  ADEVĂRATĂ, MULTĂ APĂ, ca o ploaie torenţială. Numai că, această APĂ, ce curgea din PUMNUL LUI DUMNEZEU, din MÂNA TARE, A LUI DUMNEZEU, strălucea, în căderea ei, precum SOARELE pe CER.
MÂNA  LUI  DUMNEZEU, ÎŞI DESCHIDE PUMNUL, şi acum , văd în PALMA LUI DUMNEZEU, PE  PALMA LUI DUMNEZEU, văd HARTA ,ROMÂNIEI SFINTE !
DUMNEZEU, A  STRÂNS ÎN PALMA SA, FĂCUTĂ  PUMN, a strâns, HARTA SFINTEI  ROMÂNII, care ,era ca un Soare, doar ca , avea forma, HĂRŢII STATULUI nostru, ROMÂN.
SOARELE, era în PALMA  LUI  DUMNEZEU, dar nu rotund, precum îl ştim, şi îl cunoaştem, ci, sub forma HĂRŢII noastre, a ROMÂNIEI.
Dragii mei, să nu uitaţi niciodată că, ROMÂNIA, este şi va fi, al doilea IERUSALIM, în care DOMNUL  NOSTRU, IISUS HRISTOS, va veni cu SLAVĂ, pe NORII  CERULUI, înconjurat fiind de SFINŢII SĂI, ÎNGERI.
                             Cu dragoste, Maria

Un comentariu: