duminică, 23 iunie 2013

ŞI , NU MAI AVEM , AER !!! SI BOLNAVII, TRESALTAU, SAREAU DE PE PATURI, CA LA UN CUTREMUR !

                                                    HRISTOS  S - A ÎNĂLŢAT , fraţilor !
                                                             23 iunie 2013, zori de zi, ora 5,30 !

                        
                                                       "ŞI,  NU  MAI  AVEM , AER !!!" 

Asa m-am trezit azi dimineata, auzind UN GLAS, care spunea cu marea teama, cu inspaimantare, cuvintele de mai sus..Si astfel, vad cu ochii inchisi, UN SPITAL, (o incapere mare, ca un hol lung, cu ciment, (piatra),pe jos) mare, in care, pacientii care erau la oxigen, mureau cu zile, iar medicii in sala de operatii, aveau si ei, acea panza sterila, la gura si la nas.
Si parca ,nu ar fi fost indeajuns, vad cu ochii inchisi cum ,bolnavii, tresaltau pe paturi, si oxigenul de la gura lor, nu mai exista.
Era atata suferinta, in acel spital, si atatia bolnavi, speriati de toate cate se intampla.Mai vad, alte multe cadre medicale, care ,abia reusesc sa paseasca, printre cadavre, se uita la ele, le ia pulsul le ridica usor capul, si daca nu dadeau semne de viata, le lasau acolo, intinse, ca pe ciment, sau ca pe un drum de piatra.  Tare multe trupuri, erau fara de viata. Multe trupuri, ranite, cu capul zdrobit, cu chipul la fel, cu maini si picioare rupte, si aveau masca de oxigen pe gură..Era o lupta ,cotraconometru.
Medicii si asistentele.,nici nu mai stiau, unde sa intre mai inatai si pe cine sa ajute.
Dragii mei, v-am scris si acestea, pentru ca, eu le-am vazut si trait ,azi 23 iunie 2013, dimineata in zori, si pentru ca, undeva in lumea asta, vom afla, despre ceea ce eu am scris acum, mai devreme sau mai tarziu, si care ,nu sunt de la mine, ci de la DUHUL SFANT !

                                    Cu dragoste si pretuire, Maria

2 comentarii:

  1. Doamne apara si fereste!
    Dar sigur se va intampla , pentru ca tot ceea ce scrieti aici , Doamna Maria , este de la Dumnezeu , mi-ati dovedit de multe ori si cred ca o sa imi mai dovediti de foarte multe ori , nenumarate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda, au fost atatea cutremure care au afectat spitale pana la prabusire. Felicitari, profetia a fost deja implinita de zeci de ori. Pe cand profetiti canicula in Bucuresti?

    RăspundețiȘtergere