duminică, 16 iunie 2013

SFÂNTA EVANGHELIE , DE DUMINICA 16 IUNIE 2013 ! PARINTE , A VENIT CEASUL !

                                                  22 iunie 2013 !
                                      HRISTOS  S - A  INALŢAT, dragii mei !

SFANTA  EVANGHELIE, de astazi 23 iunie 2013, scrisa de SFANTUL  EVANGHELIST  IOAN. este minunat de frumoasa!
Dragii mei, chiar daca eu scriu aici, SFANTA EVANGHELIE, dinaintea SARBATORII ,ce urmeaza, asta nu inseamna ca, voi ,nu mai mergeti la SFANTA BISERICA !
Dimpotriva, dragii mei, mergeti la SFANTA BISERICA, si ascultati SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, cu inima, cu sufletul, cu intreaga fiinta, si vă veti simţi, curaţi la suflet şi dornici sa incercaţi sa împliniţi PORUNCILE DUMNEZEU.
Mantuirea noastra, este ,numai in SFANTA BISERICA, si nu, la piaţă, nu la magazine, nu in targuri..., ci ,pentru 2,30 ore, mergeţi la SFANTA BISERICA, si rugati-va, cu toata fiinta,ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, sa ne dea iertarea pacatelor si mantuirea sufletului. Acum o sa citez, pericopa evanghelica ,de astazi 23 iunie 2013!

                           "În vremea aceea, ridicându-şi ochii SĂI,catre CER, IISUS, a cuvântat:
PĂRINTE, A VENIT CEASUL ! PREAMARESTE PE FIUL TAU, CA ŞI FIUL TĂU, SĂ TE PREA MĂREASCĂ, PE TINE., PRECUM, I - ai dat stăpânire, peste toată făptura, ca să dea viaţă veşnică, tuturor  acelora , pe care, TU ,I -ai LUI : iar viata cea vesnica.este aceea, ca să te cunoască pe TINE, singurul ,adevăratul DUMNEZEU, şi pe IISUS HRISTOS,pe care, l-ai trimis ! EU,  TE - am preamarit, pe PAMANT,şi am săvârsit lucrul , pe care MI  l-ai dat sa-L fac. Şi acum, MĂ preamareste TU, PARINTE, la TINE   însuţi, cu slava pe care, am avut-o la TINE, mai înainte de a fi lumea.
Am făcut cunoscut numele TĂU, oamenilor.,pe care MI i-ai dat MIE , şi cuvântul TĂU, l - au păzit.
Acum ,au cunoscut că, toate cîte  MI -ai dat, sînt de la TINE, pentru că , cuvintele pe care , MI le-ai dat , le-am dat lor. ; iar ei, le-au primit şi au cunoscut cu adevărat, că de la TINE am ieşit, şi au crezut acum, că TU, M-ai trimis. EU , pentru aceştia mă rog; nu MĂ rog pentru lume, ci pentru aceştia, pe care MI i-ai dat.,căci ei ,sînt ai TĂI, şi toate ale MELE, sînt ale TALE, şi ale TALE, sînt ale MELE, şi M -am preamarit in ei.  Mult, nu mai sînt în lume, dar ei, sînt în lume şi EU, vin la TINE .
PARINTE SFINTE , păzeşte-i în numele TĂU, pe cei pe care, MI i-ai dat, ca să fie una, precum sîntem şi NOI . Când eram cu ei în lume, EU , îi păzeam in numele TĂU ; pe cei pe care, MI i-ai dat, i-am pazit si niciunul dintre ei , n-a pierit. , decât numai fiul perzării,pentru ca să se împlinească, SCRIPTURA.
ACUM  ÎNSĂ, EU VIN LA TINE , ŞI ACESTEA LE GRĂIESC, CÂT SÎNT ÎN LUME, PENTRU CA BUCURIA MEA, S - O AIBĂ , DEPLIN ÎN EI !

Dragii mei, CUVINTELE, pe care mi le-a dat BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, si eu, vi le dau voua tuturor, ca voi sa luati aminte, si sa credeti...ca.,.DUMNEZEU EXISTA !
                                         Cu pretuire si dragoste,
                                                                            Maria

Un comentariu:

  1. ADEVARAT S-A INALTAT!


    Cu o mare parere de rau , astazi nu am ajuns la Sfanta Biserica pentru SFANTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIE , fiindca preotul este plecat...
    Doamna Maria , sper ca v-ati bucurat de Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie!
    Numai bine , Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere