luni, 24 iunie 2013

S -A ÎMPLINIT , DUPA 12 ORE !!! AUTOCARUL , CĂZUT ÎN PRĂPASTIE , ÎN MUNTENEGRU !

                                              ŞI  NU  MAI AVEM  AER  !

Asa incepeam articolul, de duminica dimineaţa, (am vazut la 5,30 ), cand am scris pe larg, la ora 8, 08 dimineata, despre multi morţi ,mulţi răniţi, şi despre mult personal medical, care nu mai făceau faţă, la morţii si raniţii ,înşiraţi pe jos, ca pe asfalt ,sau piatra.
Dargii mei, raman si eu, uimită, uluită, de toate cate trăiesc, văd şi aud.
Duminică 23 iunie 2013, ora 18 , a avut loc accidentul, in care UN AUTOCAR , romanesc,s-a rasturnat ,intr-o prapastie, in MUNTENEGRU.
E drept ca, eu nu am vazut autocar, sau accidentul, eu am vazut ,mortii si ranitii, si medicii, si toata activitatea de la locul accidentului si de la spital, mai ales. (Cititi articolul,  SI NU MAI AVEM AER ,) si va veti convinge ca, eu am vazut toate acestea la ora 5,30 dimineata, iar accidentul s-a produs seara, in aceeasi zi, in jurul orei 18.
Deci, cu aproape 12 ore , inainte de tragedie. Am scris acolo, ca parca era un cutremur puternic,dar fireste ca, Pamantul s-a cutremurat, au cazut bucati din staca, cand a cazut autocarul.
Cand vad sau aud ceva, totul este, intr-o fractiune de secunda., si imediat ,ochii mi se deschid automat, precum mi se inchid, si trebuie sa-mi notez, in aceeasi secunda totul.
Din nefericre, mortii si ranitii, pe care i-am vazut intinsi pe caladaram, acum realizez ca, era vorba despre AUTOCARUL, cazut in prapastie ,in MUNTENEGRU.
Este extrem de dureros, pentru famiilie celor morti in accident, si ma rog la BUNUL DUMNEZEU, si la MAICA DOMNULUI, ca sa-i intareasca, si sa-i ajute ,ca sa treaca mai usor, peste acest necaz mare.
Dragii mei, sunt si acum, uimita de cele ce am trait, si ma intreb mereu, cum este posibil, ca sa le prevad, inainte de a se intampla, si cum de nu mi se spune si locul si timpul, cand vor avea loc. Este un mister si pentru mine !
                        Cu durere in suflet, pentru cei raniti si pentru cei care si-au pierdut pe cei dragi, si cu dragoste,
                 Maria

5 comentarii:

  1. Ai vazut pe naiba, nesimtito! Ziceai ca nu mai au oxigen in spital, au avut toate conditiile in spital.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IARTA-L DOAMNE, CA NU STIE CE SPUNE ! IARTA-L DOAMNE, CA NU STIE CE FACE !
      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, sa te ajute, si sa-ti lumineze mintea !

      Ștergere
  2. Ai sucit-o si ai invartit-o! Ma femeie, tie nu iti este rusine?

    RăspundețiȘtergere
  3. daca chiar exista, Dumnezeu nu ar fi lasat sa se intample asa o tragedie, in infinita lui iubire si bunatate pe care o lauda toti cre(s)tinii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU, îngaduie să se întâmple şi astfel de tragedii, pentru ca noi, să tragem învăţăminte şi să ne întoarcem la EL.
      Tot ce eu trăiesc, nu sunt vise, ci realităţi din TAINELE LUI DUMNEZEU, pe care eu, cu ajutorul LUI, le văd şi le aud.
      Nici pe IISUS HRISTOS, nu L-au recunoscut oamenii ca FIU al LUI DUMNEZEU, şi oamenii L-au rastignit. DUMNEZEU, a îngaduit ca UNICUL SĂU FIU, PREA IUBIT, să fie RASTIGNIT, ca apoi după 3 zile, EL să învieze, şi să se arate din nou, oamenilor, iar oamenii să creada în EL. Eu la ce să mă aştept, de la oameni, un om obişnuit, cu păcate şi cu necazurile vieţii? La ocar[, din partea unor semeni. Dar nu mă ating cuvintele lor de ocara.
      Tot ce eu traiesc este ,precum fiecare dintre voi, traieşte şi comunica cu cei dragi, cu lumea cea văzută.
      Eu de închid ochii, si pe strada , oriunde, ziua sau noaptea, eu vad, LUMINĂ ! LUMINA şi TAINE din CERUL SFANT, pe care oamenii nu le pot vedea. Eu le văd, pentru ca asa a îngaduit DUMNEZEU.
      Eu respect, RELIGIA, fiecaruia dintre voi, dintre oameni, eu nu fac decat să spun UN ADEVAR, din ADEVARUL LUI DUMNEZEU.
      Va multumesc tuturor, pentru sfaturile bune, sau mai puţin bune, şi nădăjduiesc ca într-o bună zi, să spuneţi în sinea voastra, da, a avut dreptate. Nu m-am bucurat ca s-a împlinit tragedia de la MUNTENEGRU, sau alte tragedii, aceasta nu e o bucurie; dar m-am bucurat, că ceea ce am aspus si scris, au fost întocmai, cu ceea ce se petrecuse.
      Cand vedeam TRAGEDIA la tv, am plans, pentru acei oameni, dar totodata, m-am cutremurat de adevar.
      Eu nu visez fraţilor! Ci sunt trezită din somn, de O PUTERE DIVINA, ca sa vad, ceea ce ar trebui sa vad si sa aud, ceea ce DUMNEZEU vrea sa aud.
      Nu confundaţi visele normale, visele voastre, cu revelaţiile, care se petrec, fie mergand pe strada, fie facând treaba prin bucătarie, fie citind, fie rugându-mă, fie la serviciu, fie cand dorm, si sunt trezita, de O PUTERE, care ma face sa tresalt, de pe pat.
      Fiecare dintre voi, aveti dreptul sa va spuneţi părerea, dar asta nu inseamna ca , eu trebuie sa ţin seama de ea.
      DOVEZILE, STAU SCRIE, IN CAIETE, PE PARCURSUL A 14 ANI, IN URMA, SI IN PREZENT.!
      Daca ceva nu se vede, nu inseamna, că nu există!
      Nu ma fac de ras, apărând CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU.
      MÂNTUITORUL, spune clar ; CINE SE VA RUŞINA DE MIN, ŞI EU MĂ VOI RUŞINA DE EL, ÎN FAŢA TATĂLUI MEU !
      Dacă voi credeţi, că vă irită ceea ce eu scriu, nu mai intraţi pe BLOG, aveţi cred o mulţime de alte preocupări.
      Cu dragoste, Maria

      Ștergere