miercuri, 5 iunie 2013

PRUNCUŢUL IISUS , AŞTEPTA CU GURIŢA DESCHISA, CA SA SUGĂ , LA SÂNUL DREPT, AL MAICII SALE, PURUREA, PREACURATA FECIOARA MARIA !

                                                 HRISTOS  A  INVIAT, dragii mei !
                                                     24 octombrie 2009, ora 1,28 noaptea !

Dragii mei, frati si surori, INTRU DOMNUL !
             ŞI IISUS, A FOST ,PRUNC, care a supt la sânul MAICII SALE, numai la sânul drept, apoi, a devenit copil, care se juca, iar, mai tarziu, ISI ajuta tatal, pe IOSIF, la atelierul de tamplarie,
Dar, haideţi sa vedem, cum se pregateste PRUNCUL IISUS, ca sa -SI , ia masa, de la SÂNUL MAMEI SALE.
             Deci, chiar daca ,era trecut de miezul noptii, eu ,ma rugam, cu inima cu sufletul, la MĂICUŢA DOMNULUI, la SFANTA ICOANA, din camera mea.
Si astfel, se petrece O MARE MUNUNE !
                         MAICA  DOMNULUI , ISI MISCA ,MÂNA SA ,DREAPTĂ, SI O DUCE, LA SÂNUL EI, DREPT, CA SA-L SCOATA ,AFARA, PENTRU AŞI ALĂPTA PRUNCUL !
IN TOT ACEST TIMP, IL VĂD ,PE IISUS PRUNCUL, CU GURIŢA SA, DESCHISA, ŞI CU BUZIŢELE SALE, CĂUTA ,CA SĂ AJUNGĂ, CÂT MAI REPEDE, LA SÂNUL MAMEI, DEOARECE, ÎI ERA TARE FOAME.
PRUNCUL  IISUS, IŞI MIŞCA BUZIŢELE ŞI CĂPŞORUL, CA SĂ POATA PRINDE ,SÂNUL MAMEI SALE, ŞI CHIAR, IL PRINDE SI INCEPE A SE HRĂNI, CU LAPTELE MĂICUŢEI SALE.
ŞI SUGEA IISUS PRUNCUL, LA SÂNUL DREPT, AL MAICII SALE, PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, aşa cum, şi noi, am supt, la sânii mamei noastre, când eram, prunci.
           Puţin mai tarziu, aud, un GLAS, care se ruga tare ,aşa:
                              "DOAMNE ! TINDE MÂNA TA , CĂCI, VOM VEDEA LUMINĂ !
                                DAR BIRUIND, NECURĂŢIA, DE  LA  MINE... " (si glasul dispare ).
Dragii mei, SA CREDEŢI ,cu toata fiinţa voastra, in BUNUL DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, si
sa va rugaţi, cu inima şi sufletul, iar DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU, se va revarsa, asupra voastra, a noastra ,a tuturor, si mare ajutor veti primi, ca sa ţineţi CALEA CEA DREAPTA, bineplacută lui DUMNEZEU.
                                  Ca intotdeauna,
                                                          cu dragoste, Maria
                              

3 comentarii:

  1. Hristos a Inviat!

    Felicitari!Pentru toate cate ai scris.
    Domnul sa ne ajute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, mult ROBERT !Stiu ca, acesta-i rolul meu, menirea mea,pe PAMANT, ca sa dovedesc si sa conving, pe semenii nostri, ca, DUMNEZEU EXISTA, ca MAICA DOMNULUI si SFINTII TOTI EXISTA ! CA EXISTA, RAI SI IAD, SI VIATA VESNICA ,DUPA MOARTE !
      Mai corect spus, dupa adormirea noastra, in aceasta viata. Aceasta, este MOARTEA, un somn cu tot cu trup, din care nu ne mai trezim, doar, SUFLETUL, se elibereaza si se intoarce, la BUNUL DUMNEZEU, pentru a fi judecat, ce a facut, pe Pamant.
      Cu dragoste,
      Maria

      Ștergere
    2. ROBERT, nu a; adauga de la mine,niciun cuvintel, caci, voi da socoteala,in fata MANTUITORULUI.
      Nu doresc, nici faima, nici nu urmaresc sa obtin foloase materiale.(daca voiam, puteam sa accept,propunerea de la Google, ca sa -si faca reclama pe Blogul meu, contra unei sume de bani, dar am refuzat, categoric). Eu doresc ca, atunci cand cin eva citeste ceea ce eu scriu, sa nu-i apara in fata, tot felul de reclame si sa-l distraga,de la citit.
      DUMNEZEU, mi-a spus asa: "IN DAR, AI LUAT, IN DAR, SA DAI "! Si eu ,ma supun LUI, trup si suflet, inima si cuget, cu intreaga fiinta. Pentru mine, atunci cand, va trebui sa plec de pe acest PAMANT, va fi cea mai mare bucurie , a vietii mele, pentru ca, ma voi intoarce, in BRATELE SFINTE ,ALE MANTUITORULUI SI A MAICII LUI DUMNEZEU. Dar deocamdata, mai am ,multa treaba, aici pe PAMANT, ;mai am mult de scris, .Am circa 4 saci, mari, plin cu,caiete, pe care am scris, din 2000 si pana astazi, si de acolo, iau la intamplare, cate un brat de caiete cu scrieri, si iau fila cu fila, recitesc, ma uimesc,de cele ce recitesc, caci,le-am uitat,de atatia ani, si le dau VIATA, aici pe BLOG, iar CINEVA, de SUS, din CERUL SFANTA, vegheaza atent, la ceea ce scriu, si atunci vand, nu stiu cum sa ma explic, UN GLAS, in dreapta mea, imi spune, (numai eu il aud)cum sa scriu. Chiar daca ,am scris, de multe ori, asa cum m-am priceput eu, a le explica, daca nu a fost bine, am fost corectata de BUNUL DUMNEZEU ,de MAICA DOMNULUI, care, mi-au dictat, pur si simplu. Cu dragoste, Maria

      Ștergere