vineri, 14 iunie 2013

METEOROLOGII , NE SPUN CĂ , PLOILE SE VOR RESTRÂNGE ! IAR EU , VĂ SPUN CĂ , OMENIREA , SE VA LUPTA , ÎN CONTINUARE , CU PUHOAIELE DE APĂ, CARE VOR VENI , ŞI MAI MARI, DECÂT AU FOST, PÂNĂ ACUM !

                                                HRISTOS  S - A ÎNĂLŢAT, fratilor !
                                                      13 iunie 2013, ora 1,00 noaptea !

                                                                  FRATILOR !

Stim cu totii ca, meteorologii anunta ca, ploile vor mai inceta, dar eu va spun ca, nu va fi asa.
Ne vom confrunta, in continuare, nu numai in ROMÂNIA, ci si in alte ŢĂRI, cu mari INUNDATII şi FURTUNI, care vor aduce cu ele, multă suferinţă şi multă durere sufletească.
Astă noapte, în timp ce mă rugam, vad brusc, cum dinspre NORD, spre APUS, nori bleumaren - negri, acopereau de jos, de la PAMANT, si pâna sus, tot CERUL, iar in urma ,norilor grei, aproape negri, CERUL ,era roşu ca de foc. CA UN FIER ÎNCINS, venea dupa norii negri.
Apoi, vad din nou cu ochii închişi, cum dupa NORII NEGRI, şi CERUL ca de FOC, vin PUHOAIE DE APĂ, mâloasa, ce au început a acoperi, intr-o clipa, PAMANTUL , si tot ce era pe el, cand puhoaiele au ajuns, langa o paduirce, unde păştea o văcuţă, o vad pe biata văcuţă., cum încearcă sa scape de apă, sarind, peste un râu, dar apa, o cuprinsese deja, până la gât. Si aud, dragii mei, UN GLAS, care spune pe un ton grav, asa:
                            "CU , CUTREMUR  "!

Astazi dimineata, 14 iunie 2013, ora 9, 35, in timp ce ma rugam, in camera mea, brusc,vad cum MAREA se umfla, DUNAREA ,da pe dinafara,  toate APELE ,îşi ies din matcă, şi acopera PAMANTUL, aşa verde , cum era, îl acoperă şi mătura, tot ce le stau în cale.,de la NORD, spre SUD.
Fratilor, nu va infricosati de ape, sau de cutremure, ci va infricosati, de ce veti raspunde, in FAŢA JUDECATORULUI CERESC ŞI PREA DREPT, la întrebarea,: TE-AM CHEMAT , LA MINE, DE CE N-AI VENIT ? Ti-am daruit tie de toate, ce ai facut cu darurile MELE?
De asta sa va infricosati si nu de INUNDATII SI CUTREMURE !
                                       Cu pretuire si dragoste,
                                                                          Maria

3 comentarii:

  1. Adevarat S-a Inaltat!

    Doamna Maria , daca dvs. spuneti...eu unul cred ca asa va fi.Vom trai si vom vedea.Domnul cel Atotputernic sa ne apere si sa ne ierte , caci inspaimantatoare va fi Judecata Lui.
    Numai bine , Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROBERT, nu trebuie sa ne temem ! Nu eu, spun ca vor fi inundatii, nu de la mine spun, ci de la BUNUL DUMNEZEU ! Ai sa vezi, ca se vor adeveri, din nefericire .Toti cei care au CREDINTA, se vor bucura de ajutor si MILA de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI. CREDINTA, NADEJDEA SI DRAGOSTEA, ne salveaza viata si ne mantuie sufletul.
      Cu dragoste,
      Maria

      Ștergere
    2. Asa sa fie!
      Si asa va fi , fiindca Domnul nostru este Iertator , Iubitor , El este Calea , Adevarul si Viata!Intru El sa credem , pentru a ne mantui.
      Dar , vad ca nu ne mai viziteaza nimeni...Eu spun aceste lucruri unui om care stie mai bine decat mine.Doamne , ce frumos ar fi daca am fi mai multi.
      Numai bine , Doamne ajuta!

      Ștergere