sâmbătă, 22 iunie 2013

CÂND LUNA DE PE CER VA SÂNGERA , ATUNCI SĂ ŞTITI CĂ ESTE VEACUL CEL DIN URMĂ , ÎN CARE MÂNTUITORUL VA VENI !

                     x                             Dragii mei, frati si surori ,INTRU DOMNUL !

Am fost in aceasta seara, la SFANTA VECERNIE, care s-a savarsit, in cinstea SFINTEI SARBATORI, A POGORÂRII  SFÂNTULUI  DUH,  (  CINCIZECIMEA ,sau RUSALIILE ).
La SFANTA BISERICA, s-a citit si din faptele APOSTOLILOR, si undeva, scria asa:
                 "CÂND  DIN LUNĂ  VA CURGE SÂNGE , SĂ ŞTITI CĂ ACESTA ESTE  ULTIMUL VEAC, VEACUL CEL DIN URMA, ÎN CARE MÂNTUITORUL , VA VENI DIN NOU PE PĂMÂNT "!
Am ramas, uimita, uluita, de cele ce am citit, in SFANTA BISERICĂ, la STRANĂ !
O parte din mine, era fericită, pentru ca, dacă o să căutaţi, în toate câte eu am scris, de când am deschis BLOGUL, veţi găsi undeva,că am scris, cum că, am văzut LUNA de pe CER, roşie, şi din LUNĂ, curgeau, râuri de sânge,adevărat, pâna la PĂMÂNT.
Din CER, din LUNĂ, curgeau şirur de sânge, pe PĂMÂNT, era ca o cărare de sânge., ca un izvor, ce curgea din LUNĂ, un izvor de sânge, curgea pe Pământ.
Să fie oare, veacul acesta, de la 2000 pâna la 2100, VEACUL cel din urma, în care MÂNTUITORUL, va veni, pe UN NOR de LUMINĂ, înconjurat de , SFINŢII  SĂI  ÎNGERI ?
Dup[ cum se ]mplinesc, toate cele câte scriu, s-ar putea , ca să se împlinească, şi aceasta, când LUNA, va sângera...va fi ,veacul cel de pe urmă.
Sa nu înţelegeţi greşit ! Nu va fi sfârşitul lumii ! Ci va fi , JUDECATA, celor vii şi celor morţi ! Asa cum spune şi, CREZUL,  " ŞI  IARĂŞI , VA VENI CU SLAVĂ , SĂ JUDECE , VIII ŞI MORŢII........."!
Dragii mei, VENIREA MANTUITORULUI, va fi pentru noi, o mare mangaiere, si o bucurie nesfarsita !
Am dorit, sa va scriu, despre acestea, deoarece, mi-am amintit de cele scrise de mine, cand am citit in SFANTA BISERICA, despre LUNA, din care va curge sange, si cum ca, acesta este SEMNUL,venirii, pentru a doua oara, a MANTUITORULUI si DUMNEZEULUI nostru, IISUS  HRISTOS !
Sa incercam sa fim mai buni, mai milostivi, sa mergem la SFANTA BISERICA, in ZI DE SARBATOARE, si sa avem rabdare, sa stam pana la sfarsitul, SLUJBEI SFINTE, ca sa fim miruiti, cu SFANTUL MIR, altfel, degeaba am fost, la SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, daca nu am fost miruiti, cu DARUL SFANTULUI DUH !
                                              Cu pretuire si dragoste frateasca,
                                                                                                 Maria

3 comentarii:

  1. Cutremurator!
    Sa vina Domnul , sa cadem la picioarele Lui , tot neamul si neamult!
    Doamna Maria , stiti cum este acea cantare "Cu noi este Dumnezeu"?"Cu noi este Dumnezeu , intelegeti neamuri si va plecati , caci nu noi este Dumnezeu...foarte frumos , pentru cei care nu stiu , asta se canta la inceput si dupa fiecare "strofa" si la sfarsit.
    Cand Domnul va veni , va fi cea mai mare fericire , dar , pana atunci trebuie sa incercam sa ne mantuim , trebuie sa fim convinsi ca Dumnezeu exista , sa dam dovada de crestini adevarati.
    Domnul va veni cand ca dori , noi Il primim oricand.

    Doamna Maria , ziceti ca e santier la dvs. acasa , Domnul sa va ajute , sa terminati cu bine!
    Numai bine , Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. LUNA DE SÂNGE, fenomenul care pune stăpânire pe întreaga lume. Ce se va întâmpla pe 8 octombrie:

    http://a1.ro/news/inedit/mai-sunt-doua-zile-luna-de-sange-fenomenul-care-va-pune-stapanire-pe-intreaga-lume-ce-se-va-intampla-pe-8-octombrie-id368463.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ne rugam cu multa SLAVA si incredere, caci ziua LUI si a noastra este aproape.

    RăspundețiȘtergere